Емиграция. Англия или немскоговоряща държава?
Модератор: Общи модератори
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Re: Емиграция. Англия или немскоговоряща държава?
Ама как така мизерия и цигания , Румбакиса е на 7мото небе че стана балиец 
https://www.youtube.com/watch?v=_82Ek8oL6rw
Почна да дава заден . По напред писах че азиатите имат силно рестриктвни закони за чужденци и не дават така лесно да купуват там земя . За да купиш нещо там трябва да храниш някой местен циганин до живот ако изобщо ти разрешат да купиш. Както и с тия вили под наем , задължен е наемателя да държи прислугата и да плаща заплати освен наема .

https://www.youtube.com/watch?v=_82Ek8oL6rw
Почна да дава заден . По напред писах че азиатите имат силно рестриктвни закони за чужденци и не дават така лесно да купуват там земя . За да купиш нещо там трябва да храниш някой местен циганин до живот ако изобщо ти разрешат да купиш. Както и с тия вили под наем , задължен е наемателя да държи прислугата и да плаща заплати освен наема .
Последна промяна Jordana на 22 Мар 2022, 8:45, променена общо 2 пъти
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
ivanski_2 написа:Природата е ясна , иначе си е цигания и мизерия , бар според мен няма да е трудно да отвориш , като гледам кви са условията извън хотелите , в баровете си продават и трева , има си меню хаха. Иначе от към изисквания не вярвам да има много , но не знам техния крал как ще гледа на това някой друг да отвори бар там, ако не си китаец де. В училище ги карат да учат китайски защото техния крал им казал че скоро ще има много инвеститори от Китай и това е бъдещето.
Също тук от към сигурността не е много ок , опитаха да ни отвлекат (таксиджията ) с жената миналия ден , но удариха на камък , въоръжен съм, 5 години муай тай и кафяш колан по киокошин , + че съм на 25 и съм доста енергичен , та тук не е за хора с малки деца според мен.
Съветвам който има възможност да дойде , природата им е красива , приятно е , плажа е супер , а ще опознае и циганската им кулутира хаха , продават и ядат от големи мръсни и стари тенджери край пътя , сядат и просто почват да се хранят в/у килимчета.
Ето клипче тука за тревата хаха и изобщо не му дреме че си снимам.
https://www.facebook.com/1729844621/pos ... 69695/?d=n
Sent from my iPhone using Tapatalk

Относно тревата, то скоро ще е навсякъде така.
П.п: Въоръжен с бойните изкуства или прекара някак оръжието през границите?

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Ами може да ми се посмееш сега , ама си нося нож с мен винаги извън България , никога не съм го използвал но психически знам че ако ситуацията е много напечена като тази тук , все пак ще мога да защитя себе си и жена ми , ножа е извит С образен и се слага като бокс и е невероятно невероятно невероятно остър , нанася толкова дълбоки рани, че не е истина , но това са пълни глупости винаги бих предпочел да говоря , бягам , викам полиция, или какъвто и да е друг начин , не защото ме е страх от самото действие имам желязна психика за тези неща а ме е страх от последствията , млад съм живее ми се , но някой път няма как.Top Gun Maverick написа:ivanski_2 написа:Природата е ясна , иначе си е цигания и мизерия , бар според мен няма да е трудно да отвориш , като гледам кви са условията извън хотелите , в баровете си продават и трева , има си меню хаха. Иначе от към изисквания не вярвам да има много , но не знам техния крал как ще гледа на това някой друг да отвори бар там, ако не си китаец де. В училище ги карат да учат китайски защото техния крал им казал че скоро ще има много инвеститори от Китай и това е бъдещето.
Също тук от към сигурността не е много ок , опитаха да ни отвлекат (таксиджията ) с жената миналия ден , но удариха на камък , въоръжен съм, 5 години муай тай и кафяш колан по киокошин , + че съм на 25 и съм доста енергичен , та тук не е за хора с малки деца според мен.
Съветвам който има възможност да дойде , природата им е красива , приятно е , плажа е супер , а ще опознае и циганската им кулутира хаха , продават и ядат от големи мръсни и стари тенджери край пътя , сядат и просто почват да се хранят в/у килимчета.
Ето клипче тука за тревата хаха и изобщо не му дреме че си снимам.
https://www.facebook.com/1729844621/pos ... 69695/?d=n
Точно откъм сигурност щях да те питам, че съм чувал това и онова, а да мислиш за подобни неща не е ок ако си с деца.
Относно тревата, то скоро ще е навсякъде така.
П.п: Въоръжен с бойните изкуства или прекара някак оръжието през границите?
В този ред на мисли аз трябва да пазя себе си и жена си , а как ще опази въпросния бар идея си нямам.
Относно Руменчо , и аз имам няколко видеа с гопро то които ако видиш ще си кажеш че тук е рая на земята , но са изключения , нямам как да кажа на черното бяло, пълна мизерия е извън хотелите.
ПП: Кажете сега от къде да си намеря СИС на добра цена и 2 прозореца двоен стъклопакет, независимо от цената (много са редки)
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Знам ги тия ножове и те разбирам. А особено с местни закони нямаш идея доколко тия са обвързани с полицията и може ти да лежиш вместо тях, защото си порязал някой. Както се казва в чуждо село и керемидите бият. 

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
ivanski_2 написа:
ПП: Кажете сега от къде да си намеря СИС на добра цена
Огледай направо за ъпгрейд с нещо с андроид, ще можеш да вържеш и Apple CarPlay

- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
Прегледах темата за андроида , уж колегите не са доволни , звука бил кофти после , иначе ми се иска много андроид и бих взел едно ццц и да бодна андроид ама звука ме притеснява.TNT написа:ivanski_2 написа:
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Баща ми си беше сложил на неговата Е60-тка, камера си беше добавил за задно виждане, проблеми със звука не съм забелязал. Но и аз си слушам тихо радио, не обичам да ми думка вътре. Обаче 1000лв с монтажа нещо много ми се сториха като цена.

- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
ivanski_2 написа:Прегледах темата за андроида , уж колегите не са доволни , звука бил кофти после , иначе ми се иска много андроид и бих взел едно ццц и да бодна андроид ама звука ме притеснява.TNT написа:ivanski_2 написа:
Ако не си меломан бодни си андроидче

А на циганите, които са ти разбили колата дано да им изсъхнат топките

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
ivanski_2 написа:Зак, ако намериш къде да се евакуираш пиши , ще дойда с теб тук става по-зле с всеки изминал ден
В Тайланд съм , комшията снощи ми звънна че са ми разбили колата - волан , фарове 2 прозореца , навигация , огледалата , модули, скоростен лост …. полицията си пасува и нямали предположения кои са , а ги знаят по именно сигурен съм , взеха отпечатъци да имитират дейност и до там , скапана държава !
Та сериозни , с всеки изминал ден почвам все повече да го мисля и аз това с евакуацията , понеже това си е чиста евакуация , а не просто миграция!
Съжалявам

Последния приятел, на който му гепиха чисто нова Кия в Брезите преди година и половина, блъснаха я в такси и избягаха. Чака сума време да му я върнат, да може да я оправят и да я кара. При това с много, ама много дебели връзки

Положението тука е тотал щета и това е, защото хората не стават. Ние с жената всеки ден го мислим. От Гърция, през Алпите до Англия. Искаме нормално място. Т.е. място, където има закони, правила и т.н. Тук е диващина! Тотална. И пълна мизерия. И нищо не се променя към по-добро.
Та и аз си казвам като тоя приятел. Ти си още само с жена си, млади сте. За вас ще е супер лесно. Та задай си най-важния въпрос - къде искаш да живеят децата ти. Тук в по-малко населено място, до роднини и т.н., по-свободни, сигурно ще е много по-добре. Но в място като София, не мисля. Особено като гледам какви са всички - от останалите деца, до учителки и т.н. Тъжна история...

Ето как са му я натресли от бързане да избягат

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
Зак, не мога да убедя жената иначе вече да съм се махнал.
А аз даже мислих мустанг да взимам , колко съм наивен , сигурно съм млад и ще ми мине. Оправям я и я продавам , взимам е46-ца и толкова . Докато не си купя къща с гараж където да я държа през повечето време няма смисъл от нещо по-скъпо …..
А аз даже мислих мустанг да взимам , колко съм наивен , сигурно съм млад и ще ми мине. Оправям я и я продавам , взимам е46-ца и толкова . Докато не си купя къща с гараж където да я държа през повечето време няма смисъл от нещо по-скъпо …..

В темата за икономическата криза споменах как у нас цари масов непрофесионализъм.
Мисля че цялата снимка обобщава много добре какъв разграден двор сме
От всеки ъгъл крещи аматьорщината.

Мисля че цялата снимка обобщава много добре какъв разграден двор сме

От всеки ъгъл крещи аматьорщината.

- msi200
- ентусиаст
-
- Кара: X5+M2
ivanski_2 написа:А аз даже мислих мустанг да взимам , колко съм наивен , сигурно съм млад и ще ми мине.
Мустанга съм почти сигурен, че няма да ти го пипнат

I love the sound of V8 in the morning...
това с колите тъпо- аз бях останал с впечатлението, че в Тайланд режат ръце за кражби ама май не е така…
Аз не бих живял някъде където може да ми разбият/ откраднат колата пред къщи.
Аз не бих живял някъде където може да ми разбият/ откраднат колата пред къщи.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
Емиграция. Англия или немскоговоряща държава?
msi , дали ? Според мен ще видят че отново го карам аз и отново може да си берат спокойно след като миналия път са нямали проблеми , знаят кой съм и изобщо не ги притеснявам явно , даже са ми откраднали телефонния номер от предното стъкло хахахах
Честно казано след като се поуспокоих се радвам че не съм бил там когато се е случвало , понеже като го видя това деяние с/у автомобила ми ще откача буквално , и или аз тях или те мен , но ако аз тях = счупени всички крайници , прободни рани и инвалидни колички до живот , понеже не мога да се контролирам в подобни ситуации , и после по затоври …. Пълни глупости и защо , зареди някаква тъпа ламарина , няма смисъл ….. връщам се на е46 докато не си купя къща и така , друг вариант не виждам , ще оправя колата или ще си взема мустанга и какво пречи това да се повтори ……
Алх, лесно е да се каже , реализацията е проблема , ти колко години си живял в банановата република , ако е дори година след 18 , нямаш право да го казваш, или го казваш от гледна точка сега , когато вече си на възраст ?
Маверик , още един проблем за барчето открий вчера , пак ме нападнаха но този път маймуни , не се бъзикам на един от стровите близо до Пи-Пи нещо се стресираха към мен докато си лежах на плажа , тръгнах да бягам към водата , ако искаш вярвай плуват , но не им се занимаваше с мен много и се отказаха бързо хаха , м/у временно една се опита да ми отвори раницата , та и с това ще трябва да се бориш тук.

Честно казано след като се поуспокоих се радвам че не съм бил там когато се е случвало , понеже като го видя това деяние с/у автомобила ми ще откача буквално , и или аз тях или те мен , но ако аз тях = счупени всички крайници , прободни рани и инвалидни колички до живот , понеже не мога да се контролирам в подобни ситуации , и после по затоври …. Пълни глупости и защо , зареди някаква тъпа ламарина , няма смисъл ….. връщам се на е46 докато не си купя къща и така , друг вариант не виждам , ще оправя колата или ще си взема мустанга и какво пречи това да се повтори ……
Алх, лесно е да се каже , реализацията е проблема , ти колко години си живял в банановата република , ако е дори година след 18 , нямаш право да го казваш, или го казваш от гледна точка сега , когато вече си на възраст ?
Маверик , още един проблем за барчето открий вчера , пак ме нападнаха но този път маймуни , не се бъзикам на един от стровите близо до Пи-Пи нещо се стресираха към мен докато си лежах на плажа , тръгнах да бягам към водата , ако искаш вярвай плуват , но не им се занимаваше с мен много и се отказаха бързо хаха , м/у временно една се опита да ми отвори раницата , та и с това ще трябва да се бориш тук.