Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Re: BCAA и изобщо фитнес...
Хм, аз само преди тренировка разтягам, но не много усилено.
Si non confectus, non reficiat.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Малко или много усилено, разтягането преди загряването преди тренировка е нещо много хубаво... така подготвяш сухожилия, връзки, стави, мускули и т.н. за натоварването... много е ефективно особено при хора, които имат проблеми с постигането на пълно движение при определено упражнение.
Интересна тема сте спретнали 
От скоро започнах да посещам фитнес залата и като за начало един приятел, който може би редовно от 3-4 г. ходи, ми показва - на този етап правя 2-3 упражнения за гърди, 2 за рамо, 2-3 бицепс, 2 за гръб, 1 за коремните мускули, две за трицепс, три за крака
Според вас по колко пъти е хубаво да ходя на седмица? Аз си купих карта 15 посещения, ходя всеки ден или през ден, за да има ефект.... даже сега почти ми мина мускулната треска на краката
Трябва ли да пия някакви добавки? Искам това лято поне нещо да направя с тялото ми, не само да се лигава
Поздрави

От скоро започнах да посещам фитнес залата и като за начало един приятел, който може би редовно от 3-4 г. ходи, ми показва - на този етап правя 2-3 упражнения за гърди, 2 за рамо, 2-3 бицепс, 2 за гръб, 1 за коремните мускули, две за трицепс, три за крака

Според вас по колко пъти е хубаво да ходя на седмица? Аз си купих карта 15 посещения, ходя всеки ден или през ден, за да има ефект.... даже сега почти ми мина мускулната треска на краката

Трябва ли да пия някакви добавки? Искам това лято поне нещо да направя с тялото ми, не само да се лигава

Поздрави
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
Ако искаш за няма и месец за лятото да имаш ефект нещо хард, някой да ти каже който разбира 

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Малко кофти ще ти прозвуча, ама в тия 90 страници до тук има много написамо по нещата, които те интересуват.... отдели си малко време и попрочети... ще се светнеш за много неща 

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Хорейшио написа::)
Някакви съвети да споделите, нещо, което ще бъде полезно за мен![]()
![]()
![]()
Полезно ще ти е да НЕ ходиш всеки ден!
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
ditko1 написа:Ако искаш за няма и месец за лятото да имаш ефект нещо хард, някой да ти каже който разбира
Е то "харкор" добавките са супер непрепоръчителни за начинаещи , а в случая на колегата - и за под 18г.
За това лято си изтървал влака да се пъчиш,
ходи 3 пъти седмично на фитнес, спазвай поне малко режим на хранене и ще имаш резултати.
Като за начало може да пробваш някакви силни витамини, по-нататък може да ги допълниш с протеин, амино , креатин и т.н.
И за да си допълня поста и с един въпрос:
някой ползвал ли е di-Testinal на EST

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
kriso85 написа:ditko1 написа:Ако искаш за няма и месец за лятото да имаш ефект нещо хард, някой да ти каже който разбира
Е то "харкор" добавките са супер непрепоръчителни за начинаещи , а в случая на колегата под 18г.
За това лято си изтървал влака да се пъчиш,
ходи 3 пъти седмично на фитнес, спазвай поне малко режим на хранене и ще имаш резултати.
Като за начало може да пробваш някакви силни витамини, по-нататък може да ги допълниш с протеин, амино , креатин и т.н.
не знам колко са вредни, във събота бях на басейн на Диана и всеки се назлобил на животно

- Zagy
- нафтения
-
Верно, че всеки втори е терминатор, ма я ги виж тея същите след 10тина години на какво ще приличат
Дето един приятел ми викаше: мога да те направя шампион на БГ за 1-2 години, ма после с титлата и айде в кофата, че повече нищо няма да става от теб...

- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
Колеги, препоръчайте някакви по-силни витамини за възстановяване моля.
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
Аз ползвам ON Perfor-maxx и съм доволен от тях(даже стриите ми се поизчистиха, явно от многото вит. Е
).И цената е прилична 47лв опаковката и стига за 2 месеца
. Иначе май най-доброто е Animal Pak-a на Universal, но на мен ми идва малко нанагорно от към бюджет
. От друга страна само витамини за възстановяване, не знам до колко ще има ефект 

- Zagy
- нафтения
-
дид0 написа:Препоръчайте добър креатин и глутамин. Може и на ЛС да не стане реклама
Заложи на изпитаното - Universal, ON...
- scipo
- младши ентусиаст
-
- Кара: нормално
дид0 написа:Препоръчайте добър креатин и глутамин. Може и на ЛС да не стане реклама
аз бих ти препоръчал на Dymatize това е американска фирма, която не е много известна на бг пазар, но има страхотни продукти... няма да съжаляваш