Политическа.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E83 M57T2
Мечтае да кара: фърчило

Re: Политическа.

Мнение от ID A » 15 Ное 2021, 14:26

Познали са процентите на ГЕРБ/СДС, ИТН и ИБНИ в рамките на един два процента. Малко е и разминаването на ДПС. Възходът на ПП е за сметка на БСП и ДБ.

До момента ГЕРБ/СДС 22,4; ИТН 9,7; ИБНИ 2,3; ДПС 13,7 (+4%); ПП 25,3 (+10%); БСП 10,4 (-5%); ДБ 5,9 (-5%)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Мнение от Binev_OuT » 15 Ное 2021, 17:12

А ,Иванов подал бил оставка.Сигурно ще му дават правосъдното министерство.
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 15 Ное 2021, 17:32

Aбсолютно достойно и съвсем нетипично за бг политик...
Аз за първи път виждам наш висш политик да каже "вината е най-вече моя" :shock:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E83 M57T2
Мечтае да кара: фърчило

Мнение от ID A » 15 Ное 2021, 18:11

Bogat-Beden написа:Aбсолютно достойно и съвсем нетипично за бг политик...
Аз за първи път виждам наш висш политик да каже "вината е най-вече моя" :shock:

Да бе, да. Вчера не определяше, като провал представянето си и обявяваше че ще работят и изпълнят приоритетите които са си поставили. Едва ли не празнуваше и намекваше глупости за обща парламентарна група с пп. Днеска катарзис.
Колегата горе е в грешка, за министерство не трябва да напуска партийният си пост, виж за главен прокурор...

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Мнение от Top Gun Maverick » 15 Ное 2021, 20:11

Айде не бил подавал никой, много пъти се е случвало. Тоя тулуп и той беше при Костов на хранилка и висок пост, партията му се изчерпа, нормално е, това и е тавана явно(на предишните избори)понеже не може два пъти да ти дават и очакват от теб шопите да правиш правителство, ти да не съумяваш поради една или друга причина да го направиш и да очакваш друго.
А иначе висш, висш, колко висш беше в управлението?
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 15 Ное 2021, 20:23

Тез не са интересни. Ясно е, че подкрепят правителство на Киро и ще са вътре.
Слави и Копейката да видим кви ще ги измъдрят.

https://www.dnevnik.bg/biznes/2021/11/1 ... oda_da_ia/
Потребителите, които харчат повече вода за битови нужди, да я плащат по-скъпо, обмислят Министерството на регионалното развитие и благоустройството. Темата е обсъждана днес от министър Виолета Комитова и председателя на Комисията за енергийно и водно регулиране Иван Иванов.

Брех, пак нещо хубаво да измислят. Много добре. Така ще се стимулира пестенето.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Мнение от Binev_OuT » 15 Ное 2021, 22:15

:mhihi: Ичо достойния му викали , чак адвокатския данък не си бил плащал на времето преди Сорос да го глътне и да го напрай човек.
За прокурор едва ли ще чака , тоя е умрял от глад , хващам бас, че Киро ще каже ,че не познава по-подготвен човек в държавата за правосъден министър :mhihi:
Чакам и аз Коцето да го видя колко струва.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: G02 ///M40d

Мнение от blacksapphire » 15 Ное 2021, 23:10

Ръководството на ДеБъ в момента:

https://www.facebook.com/MichelleoftheR ... 155054460/

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 16 Ное 2021, 0:36

FaceOff написа:Още чакам да ми кажеш как ми го е (оххх, усетих го..) набил славчоуу

Как ли. Много хора гласуваха за него с надеждата за някаква промяна, а той реши да управлява държавата от Фейсбук(да се чете модерен заместител на черен Жиб + БГ Медия). След това предложи Василев за премиер-министър, който хич не управлява 2 мандата, не бра лайката на половината държава, не беше от хората дето направиха Боко медийна звезда и т.н. Хич. Та чалгарчето хич не излъга избирателите си. Ама въобще. И не заради това изгуби повече от половината от гласовете за тях. Не щото излъга избирателите си, ами примерно заради готите, или заради Чингис Хан.

Дей_ба :idea: Тоя ще дойде същия като ментора си Боко. Всички други са му виновни. Ама няма проблеми. Той нищо не е направил. Само дето излъга стотици хиляди и пробва да подмени вота им с Николайчо и Co. Никакви проблеми няма... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

P.S. Още помня едно от предаванията на Слави, където след много надъхване преди това, Бойко участваше и чалгарят се държеше като негова държанка :idea: :idea: :idea:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 16 Ное 2021, 7:18

Пред Бойко всички са равни, пред гоУфа всички са бавни. :mhihi:
Сега даже гледам гоУф петиците много са взели да стават бързи. Едно време бяха двойките, после тройките, после четворките, явно имат уникален заводски замисъл да стават по-бързи с годините. :mhihi: Понеже петиците доскоро не бях чак толкова бързи, както сега не са шестиците, пък тия чисто новите(които в бг почти ги няма)са направо бавни, но след някоя година явно и те ще се разработят. :ahah: Явно тука като ги внесем от Италия и ги правим нещо. :mhihi: Вероятно за да празнуват 20 годишен юбилей след време като истински победители на пътя, понеже няколко годинки преди това тръгват да вървят супер силно.

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 16 Ное 2021, 8:02

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 16 Ное 2021, 8:16

Това къде да го чета цялото, звучи като хвалебствия на някой Ким в Корея. Но виж коментарите са много готини отдолу. :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: колело

Мнение от FaceOff » 16 Ное 2021, 10:23

zAcK написа:
FaceOff написа:Още чакам да ми кажеш как ми го е (оххх, усетих го..) набил славчоуу

Как ли. Много хора гласуваха за него с надеждата за някаква промяна, а той реши да управлява държавата от Фейсбук(да се чете модерен заместител на черен Жиб + БГ Медия). След това предложи Василев за премиер-министър, който хич не управлява 2 мандата, не бра лайката на половината държава, не беше от хората дето направиха Боко медийна звезда и т.н. Хич. Та чалгарчето хич не излъга избирателите си. Ама въобще. И не заради това изгуби повече от половината от гласовете за тях. Не щото излъга избирателите си, ами примерно заради готите, или заради Чингис Хан.

Дей_ба :idea: Тоя ще дойде същия като ментора си Боко. Всички други са му виновни. Ама няма проблеми. Той нищо не е направил. Само дето излъга стотици хиляди и пробва да подмени вота им с Николайчо и Co. Никакви проблеми няма... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

P.S. Още помня едно от предаванията на Слави, където след много надъхване преди това, Бойко участваше и чалгарят се държеше като негова държанка :idea: :idea: :idea:

Зак, същото съм го чувал от далеч по-необразовани хора от теб, да не използвам и 'прости'.. Разбирам, че поради една или много причини (например не искаше да даде министерство/ва на твоя фаворит) славчо не ти допада, но тия опорки за хора с основно образование не ти прилягат. Всички, за съжаление и дб (аз наистина се надявах, че имат общи цели, но уви, целите на дб бяха министерства) бяха стъписани от начина, по който искаше да управлява слави. А по този начин, който беше избрал правителството му висеше във всеки един момент на косъм, и за най-малкото нещо щяха да госвалят.. но истината е, че никой не искаше слави дори да започне, дори само да му дадат 100 дни доверие.. Защо? Не ми отговаряй, отговорите ни ще са различни на тоя въпрос

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 16 Ное 2021, 10:33

FaceOff написа:
zAcK написа:

Зак, същото съм го чувал от далеч по-необразовани хора от теб, да не използвам и 'прости'.. Разбирам, че поради една или много причини (например не искаше да даде министерство/ва на твоя фаворит) славчо не ти допада, но тия опорки за хора с основно образование не ти прилягат. Всички, за съжаление и дб (аз наистина се надявах, че имат общи цели, но уви, целите на дб бяха министерства) бяха стъписани от начина, по който искаше да управлява слави. А по този начин, който беше избрал правителството му висеше във всеки един момент на косъм, и за най-малкото нещо щяха да госвалят.. но истината е, че никой не искаше слави дори да започне, дори само да му дадат 100 дни доверие.. Защо? Не ми отговаряй, отговорите ни ще са различни на тоя въпрос

Нищо не каза за подмяната Василев :dunno: По-удобно е така, нали? :bchug:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: колело

Мнение от FaceOff » 16 Ное 2021, 10:37

Bogat-Beden написа:Отличен анализ
Дамм.. и пълен с глупости :mhihi: като започнеш от заглавието, и стигнеш до там, че бсп, за разлика от герб и дпс не можело да предложи корупция.. :mhihi: и повече не ми се крадеше.. аа, четеше :mhihi:
Бай дъ уей, кой нормален човек не иска следващите 4 години 3 моста над Дунав, 3 тунела под Стара планина и още 2 магистрали Хемус.. никой естествено, затова аз зорко и с комсомолски плам ще следя изграждането им :mhihi: От кога започват?? :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата