Политическа
Модератор: Общи модератори
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Re: Политическа
Ако бяха украински, нашиО щеше да е изкарал вече и серийните номера на дроновете. Ама се ослушва, значи е ясно чии са.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
На всеки му е ясно това и го подметнах назад.
На мен ми е интересно едно друго нещо. Защо едни и същи хора от форума в момента мълчат като риби и не са драснали нито, ама нито един ред по темата? И тези едни и същи хора са именно онези, които в случай, че Русия няма как да бъде виновна за нещо в даден случай, веднага се спукват от иронии от типа "Путин е виновен, Путин го направи, навсякъде ви се привиждат руснаци, Путин в дъното на нещата, Путин го е поръчал" и т.н. глупости когато се касае за да речем случай от типа...един мангал обрал къща на възрастен дядо в далечно българско село.
Обаче сега когато и а съвсем реален шанс да е Владимир Владимирович, не се казва нито дума. А се окаже Украйна накрая извършителя на тази мерзост, веднага същите тези хора ще залеят тука с коментари, иронии, базици и т.н.
И разбира се утре когато Русия наистина удари нещо, но отрича и няма доказателства дали е тя, веднага ще се почне как, че то и за корабите така изглеждало, ама...
Та няма ли да прочетем нещо от сорта на "Путин е виновен" в момента от тези хора?
Защо така, ще развалим ореола на пазител на световния мир на вожда ли?
Гледам има представители на руския модел писали в темата, браво за обективността, но най-известните липсват, най-големите базикачи с великата реплика "Путин е виновен" пак казвам когато някой мангал е откраднал крава в полето да речем.
На мен ми е интересно едно друго нещо. Защо едни и същи хора от форума в момента мълчат като риби и не са драснали нито, ама нито един ред по темата? И тези едни и същи хора са именно онези, които в случай, че Русия няма как да бъде виновна за нещо в даден случай, веднага се спукват от иронии от типа "Путин е виновен, Путин го направи, навсякъде ви се привиждат руснаци, Путин в дъното на нещата, Путин го е поръчал" и т.н. глупости когато се касае за да речем случай от типа...един мангал обрал къща на възрастен дядо в далечно българско село.
И разбира се утре когато Русия наистина удари нещо, но отрича и няма доказателства дали е тя, веднага ще се почне как, че то и за корабите така изглеждало, ама...
Та няма ли да прочетем нещо от сорта на "Путин е виновен" в момента от тези хора?
Гледам има представители на руския модел писали в темата, браво за обективността, но най-известните липсват, най-големите базикачи с великата реплика "Путин е виновен" пак казвам когато някой мангал е откраднал крава в полето да речем.
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
TNT написа:Ако бяха украински, нашиО щеше да е изкарал вече и серийните номера на дроновете. Ама се ослушва, значи е ясно чии са.
Мирчев имал свидетел обаче дето е разчел руските регистрационни табели на дроновете...последен коз му бил да покаже клип със зуум точно на тях и оператора после как се радва на попадението
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8
Това, че няма доказателства, че са украински, не ги прави автоматично руски. Както и обратното. И докато няма ясни такива всеки ще си мисли, че са от тия които той не харесва. Да не говорим, че мнозинството дори и да извадят доказателства пак ще си вярват на каквото им изнася на "убежденията". Ей това е големия проблем според мен.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Това не е финалното защото дори да вярва че неговите са пратили дрона, просто ще си каже, че имат право защото...винаги има защо.
Нали видя, освобождаваме, тоест имаме право.
А важното е просто да се направи така, че да не се стига пак дотук...скоро или да не се стига по-далеч.
А важното е просто да се направи така, че да не се стига пак дотук...скоро или да не се стига по-далеч.
Последна промяна Top Gun Maverick на 08 Окт 2026, 14:27, променена общо 1 път
- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: LCI2
B48B20А
Top Gun Maverick написа:Та няма ли да прочетем нещо от сорта на "Путин е виновен"

The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
пак казвам когато някой мангал е откраднал крава в полето да речем.
Дрон да ги удари всички ....
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Youuuuuuu!!!
https://youtu.be/ravi4YtUTxo?is=H4tmo0p4NbpizHra
Това го писах за Streetz, ама и за Данчо се отнася.
Особено като даде нови криле на лафа гръм да ги удари.
Ама иначе за Радев е добре да го включим, няма как все рекордьорите Путин и Асен Василев да са ни виновни.
Или топ виновният...Бойко.
Интересно защо истински виновен като прасето няма такъв ореол като тия четиримата горе.

- empar
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2018 G30 540ix
Don_Diego написа:TNT написа:Ако бяха украински, нашиО щеше да е изкарал вече и серийните номера на дроновете. Ама се ослушва, значи е ясно чии са.
Мирчев имал свидетел обаче дето е разчел руските регистрационни табели на дроновете...последен коз му бил да покаже клип със зуум точно на тях и оператора после как се радва на попадението
А сервизната история и кар-факса проверил ли им е? Маслото на 30к ли им е сменяно?