СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от TheDriver » 05 Сеп 2024, 14:14

Ти си попаднал на дебил

Възможно е, обаче връстниците му с които говоря, не изпъкват с интелект над него. :mhihi:
Той примерно печели екстра точки за това, че успя да прочете 3 от задължителните книги това лято и е на път да завърши 4тата(между "рапа" и игрите :mhihi: ) В това отношение ги води с много. :mhihi:
Нивото на възпитание и образование не ме учудва. Повече ме притеснява пълната зависимост от алгоритмите и нулевата заинтересованост да се стигне до произхода на нещата.

С компютърните игри са същите. Играя на PS разбира се. Никой от тях не знае какво е "Multiplayer" например, макар че играят заедно MMO игра(термин който също не знаят). :mhihi:
Бяха прецакали нещо и вече не могат заедно да влизат в игрова сесия(т.е. могат да играят само индивидуално). Отне ми супер много време и усилия да разбера, че това им е проблема :mhihi: И причината да го разбера беше, че коментираха решение включващо изтриване на профили с "левъл 385" и започване отначало. :mhihi:
В крайна сметка самата конзола те навигира как да си решиш проблема с прозорчета с информация, не беше нужно дори да се чете нещо извън нея. Просто трябва да четеш инструкции и да ги следваш(на английски, който те учат от няколко години уж :mhihi: ).

Сметнах за напълно излишно да им обяснявам, как по наше време на тяхната възраст се намираха пиратски игри на дискове и се инсталираше и дебъгваше една игра от 7 поредни диска, след което започваше забавата с кракването, четенето по форуми и т.н

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 05 Сеп 2024, 14:18

dankata написа:не е виждало пичи косъм :mhihi:

Някои неща каляват характера :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 06 Сеп 2024, 16:29

Сутринта с един съсед пихме кафе в моя двор и децата да играят.

И той ми вика, абе 3 седмици бях в Германия, щот назначили нов колега и аз трябва да го обучавам

Пътуваме ние по различните заводи и тоя само ми вика - гледай я тая мяцка, виж я оная, виж к'ъв як задник има - гледам аз, пък той само дебели тюлени ми показва :lol:

Мислех, че яко ме бъзика в началото, щот той само тюлени и мечки ми показваше. С огромни задници.

Поканил го на гости - и вика, като видях жена му, разбрах че не ме е бъзикал - баси слона видях :lol:

Тя гъза й, по-голям от каплата на ей тва колело (29 цола капла :lol: )

И вика, не мога да си представя, колко голям к'Ор трябва да имаш, да го е'Веш тоя тюлен :lol: То не мое да стигнеш там къде трябва :lol:

Та така, всеки с неговите си представи за красиви жени - и за това жените там, са май, ..... малко по-различни от нашите :mhihi:

:ok:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 06 Сеп 2024, 16:57

Този твой колега е герой! Пълните жени също имат право на секс.
Бих му казал браво!
:yes:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 06 Сеп 2024, 17:09

Правото на секс да не им е гарантирано по конституция :mhihi: Голяма аномалия са такива мъже които да харесват дебели, 99% от тия дето ебат дебелите прости и те на нищо не приличат и избора им е или мазоли на ръцете или хипопотам. Почти няма мъж който ако има избор да не избере нормално и най-вече изглеждаща здрава жена, това ни е в природата и определено е и разумния избор като оставим нагона настрана..

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46, G20
Мечтае да кара: RS Cosworth
Детайли за колата: M54B22
B48B20

Мнение от streetz » 06 Сеп 2024, 23:07

За всеки влак си има пътници, дори и за товарния. Пък и на който му е пораснал голям не му дреме дали чука детско барабанче или тъпан :mhihi:
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...

Мнение от dhtj » 07 Сеп 2024, 1:51

Като млад ... не че сега съм дърт де, но около 23-24 годишен имах приятелка, която качваше кила много красиво - само на циците и на задника и се лепяха. :lol: Кръста и седеше тънък, корема плосък... Поддържаше около 60кг на 1.65м, но една зима се отпусна до към 68кг и много и се кефех... е и тя беше на 19-20 тогава де, сигурно и това има значение. :mhihi:

Над тея килограми не съм пипал никога, в момента ми върви все на 50 килограмови, не мога да се оплача. Две съм случвал с плочки, тренираха редовно, тва е най-якото чувство, не знам случайно или не, но бяха и най-тесните, които съм пипвал. :D

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 08 Сеп 2024, 10:40

Понеже в интернет доста от нещата са поостаряли ще питам тук.
Трябва да ида до Атина да прибера едно порше, ще взема джип от приятел и платформа под наем, въпроса е какви документи ми трябват и има ли нещо специфично?
Имам B+E и колата + платформата като кг ще са ок, както и колата ще може да дърпа толкова много.
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 08 Сеп 2024, 14:23

ivanski_2 написа:Понеже в интернет доста от нещата са поостаряли ще питам тук.
Трябва да ида до Атина да прибера едно порше, ще взема джип от приятел и платформа под наем, въпроса е какви документи ми трябват и има ли нещо специфично?
Имам B+E и колата + платформата като кг ще са ок, както и колата ще може да дърпа толкова много.

По темата не знам, но да не намери “играчката“, която търсеше :ok:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 08 Сеп 2024, 14:53

c04 написа:
ivanski_2 написа:Понеже в интернет доста от нещата са поостаряли ще питам тук.

По темата не знам, но да не намери “играчката“, която търсеше :ok:

А аз я намерих, чакам я от амрика да дойде(5.7 v8) :D

Един приятел закъса и ще ида да си го прибера, ще го съчетая с малко плаж де, но като цяло си е доста път.
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 09 Сеп 2024, 7:49

dhtj написа:Като млад ... не че сега съм дърт де, но около 23-24 годишен имах приятелка, която качваше кила много красиво - само на циците и на задника и се лепяха. :lol: Кръста и седеше тънък, корема плосък... Поддържаше около 60кг на 1.65м, но една зима се отпусна до към 68кг и много и се кефех... е и тя беше на 19-20 тогава де, сигурно и това има значение. :mhihi:

Над тея килограми не съм пипал никога, в момента ми върви все на 50 килограмови, не мога да се оплача. Две съм случвал с плочки, тренираха редовно, тва е най-якото чувство, не знам случайно или не, но бяха и най-тесните, които съм пипвал. :D

И преди 4000г най тачени са били женки без плочки , така че нищо ново под слънцето :mhihi:

Двете изобразяват изправена женска фигура със слабо издут корем, с изпънати встрани ръце. Ханшът е изразително разширен. Чрез врязани линии са разделени краката и е оформен половият триъгълник, но хиперболизиран. Врязана линия-колан преминава през горната част на ханша.

https://www.sinoptik.bg/news/drevni-nah ... diia-10865
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i

Мнение от TheDriver » 09 Сеп 2024, 9:12

ivanski_2 написа:Понеже в интернет доста от нещата са поостаряли ще питам тук..

Пиши на Kroki на лично, те често ходят до Серес и би трябвало да има прясна информация.
Аз последно миналата година се интересувах и единствено мога да кажа, че имат някои особености за тегленето.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 09 Сеп 2024, 9:35

"мексиканците" обичат дебели жени.
Даже някой взимат някакви лекарства, които да ги правят дебели.
В Африка също обичат дебели жени, смятат, че дебелата жена е здрава жена и може да ражда без грижи.
Та при наличие на подобни влечения, трябва да се види дали индивида не е "мексиканец" или африканец :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от St.Trinity » 09 Сеп 2024, 22:31

Днес около 16ч. по бул.Сливница (гр.София) в посока центъра (при бензиностанция Shell, но от другата страна) имаше мобилна тринога камера, която беше насочена да снима челно идващите от Люлин. Както се вижда от локацията пътят прави лека чупка, и полицая я беше скрил зад едно бетоново блокче (абсурд да я видите отдалече). Така я беше позиционирал, че да снима преди моста където колите от предишния светофар, (този на ул. Димитър Петков) бързат да хванат от последното зелено и развиват по-висока скорост. Полицая беше паркирал тъмното си Audi A3(8P) със син буркан отгоре на ул. Св. Св. Кирил и Методий. Надявам се да не ме е хванал в кадър, ограничението там е 50 км/ч и аз почти винаги взимам отсечката с повече. Знам че има Waze за подобна сводка, но аз реших да дразня и четящите форума copper-и тук. Виждал съм ги и да снимат и на същото място преди моста, пак в посока центъра но в гръб, та така... внимавайте като минавате от там, понякога дебне :cop: .

* Копирах мнението си от / Основен Форум / Камери на КАТ в България !!! /, понеже не вярвам някой да го види там. Ако модератор прецени, може да го премахне.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

СПАМ ТЕМА

Мнение от steeN » 10 Сеп 2024, 0:02

Никой не дразниш, така тези които го прочетат вече ще карат по-бавно там дори и да я няма отдавна камерата, точно каквато е целта на този вид контрол :)
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата