СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от Don_Diego » 29 Авг 2024, 9:44

Lenco написа:Може ли малко помощ за маршрут до "Трансфъгърашан"-Румъния.
Нещо за пътя Русе - Букурещ - Куртя де Арджеш.
Фериботите на Оряхово и Никопол май отпадат заради недъгавата кола.
Хотели ако препоръчате.

Русе - Букурещ е отличен, широк и нов от румънска страна. Моста е зле обаче и има задръствания в момента заради ремонта, нямам представа колко се чака :dunno:
В Румъния също са хубави пътищата като цяло, карай си по царския от навигацията според мен.
За нощувки не мога да препоръчам нищо извън Букурещ, че в тази част на Румъния само там съм нощувал. Приятно каране :driving: :bchug:
Изображение

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 29 Авг 2024, 10:04

Тема за еврото има Моджо като я няма икономическата. :mhihi:

А тука нещо Франция леко се простреляха в крака с ареста на Дуров. Нещо не искат самолетите им засега от ОАЕ:
https://blitz.bg/svyat/arestt-na-durov- ... 36563.html
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 29 Авг 2024, 10:40

Да не се окаже, че са преосмислили нещата от живота и изведнъж са им са се приискали американски самолети :lol:
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 29 Авг 2024, 10:54

Каквото стане сега, ама имаме напредък, Дуров е пуснат под гаранция. Разследването щяло да е изключително сложно. :mhihi: Ще се чудят как да го накарат да сътрудничи общо взето.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 29 Авг 2024, 10:55

Те и няколко подводници загубиха така жабарите ... :dunno:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 29 Авг 2024, 13:21

Хотели ако препоръчате.

Какво ще рече 'недъгава' кола? Няма смисъл да се минава през Букурещ, освен ако не се иска обезателно да се мине през града. Според мен, ферибота на Никопол или през моста до Видин, Крайова, Новаци, Трансалпина, Себеш, Трансфагарашан и прибиране през Русе. Обезателно през седмицата и не отлагай още много, че времето се разваля вече за тези проходи.
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

ентусиаст
Аватар

Мнение от Don_Diego » 29 Авг 2024, 13:25

По темата за проходите: аз мисля да пробвам Стелвио догодина през юни (след средата на месеца) + обиколка на Южен Тирол и може би още някой проход в Австрия :driving:

За създателя на Телеграм: ако има промени в приложението и начина му на работа ще стане ясно какви са били мотивите за ареста му :lol:
Изображение

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 29 Авг 2024, 14:00

ildivvy написа:
Хотели ако препоръчате.

Какво ще рече 'недъгава' кола? Няма смисъл да се минава през Букурещ, освен ако не се иска обезателно да се мине през града. Според мен, ферибота на Никопол или през моста до Видин, Крайова, Новаци, Трансалпина, Себеш, Трансфагарашан и прибиране през Русе. Обезателно през седмицата и не отлагай още много, че времето се разваля вече за тези проходи.

Малко е ниска колата, със служебни пътувам често до Букурещ през Русе и Кълъраш с ферибота (малкия и големия) при Силистра.
Монтана - Видин става ли?
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Don_Diego » 29 Авг 2024, 14:13

Монтана - Видин последно съм го карал пролетта миналата година - не беше отличен, но не е и ужасен. Имаше места с неравности, но се караше с повечко внимание.
Моста при Видин е супер :yes:
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: 118d '06

Мнение от A.Velikov » 29 Авг 2024, 14:20

Don_Diego написа:По темата за проходите: аз мисля да пробвам Стелвио догодина през юни (след средата на месеца) + обиколка на Южен Тирол и може би още някой проход в Австрия :driving:

За създателя на Телеграм: ако има промени в приложението и начина му на работа ще стане ясно какви са били мотивите за ареста му :lol:

Стелвио е супер, но имайте впредвид, че на 2800м надморска височина си е студено целогодишно. Минавахме го миналата година август месец и температурата беше 5-10 градуса. Ако можете, избягвайте уикендите, защото е много натоварено. Иначе има всичко от Ламбота, през кемпери до колелейтъри. Даже имаше банда италианци със скутери Веспа се катериха :D
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 29 Авг 2024, 14:41

В Букурещи може да не св влиза изобщо , има пряк път от Гюргево излиза на магистралата за Питещи . Пътя е хубав , минава се през десетина малки села няма трафик няма полиция . През Букурещи избягвайте в пиковите часове да минавате трафика е брутален . Като се влезе в Карпатите няма мърдане , караш с трафика и се молиш да няма някой обърнат камион че отива поне 4-5 часа докато го махнат .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 29 Авг 2024, 19:58

По тези проходи май не е разрешено за камиони... Иначе, и аз визирах въпросното трасе за избягване на Букурещ.
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
Мечтае да кара: BMW 2002 tii

Мнение от mr_petroff » 29 Авг 2024, 23:09

A.Velikov написа:
Don_Diego написа:По темата за проходите: аз мисля да пробвам Стелвио догодина през юни (след средата на месеца) + обиколка на Южен Тирол и може би още някой проход в Австрия :driving:

Стелвио е супер, но имайте впредвид, че на 2800м надморска височина си е студено целогодишно. Минавахме го миналата година август месец и температурата беше 5-10 градуса. Ако можете, избягвайте уикендите, защото е много натоварено. Иначе има всичко от Ламбота, през кемпери до колелейтъри. Даже имаше банда италианци със скутери Веспа се катериха :D

Юни е перфектно за ски там :yes:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Don_Diego » 30 Авг 2024, 15:24

mr_petroff написа:
A.Velikov написа:

Тази година е имало значително повече сняг през Юни сравнено с предишни години и е имало изненадващи затваряния + никаква гледка :(

Сега започнах да се ровя по-задълбочено…очертава се зверски добър трип, само трябва да си нагодя отсечките и къде колко време ще прекарам и да реша дали да не го оставя за началото на Септември както направих с трипа до Дубровник и Адриарика
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 30 Авг 2024, 15:30

Don_Diego написа:
mr_petroff написа:
A.Velikov написа:

Тази година е имало значително повече сняг през Юни сравнено с предишни години и е имало изненадващи затваряния + никаква гледка :(

Сега започнах да се ровя по-задълбочено…очертава се зверски добър трип, само трябва да си нагодя отсечките и къде колко време ще прекарам и да реша дали да не го оставя за началото на Септември както направих с трипа до Дубровник и Адриарика

Тея там имат ли зареждачки за ел по тоя маршрут, или ел коли не припарват :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата