Политическа.
Модератор: Общи модератори
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Re: Политическа.
Днес ми хрумна интересна мисъл.
Политическите избори са може би единствената човешка дейност, в която е приемливо да лъжеш, но да си платиш се приема за престъпление...

Политическите избори са може би единствената човешка дейност, в която е приемливо да лъжеш, но да си платиш се приема за престъпление...

Excellent! Steven is my name!
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Ами не е точно така. Като ще ни крадат, поне да остава нещо и за нас. Аз помня как през годините преди герба съм сменял два пъти спукана от дупка гума на пътя(посред нощ в познат за мен район, тоест се предполага, че знам дупките
) плюс спукана джанта след това. Имаше места карах на слалом. Помня ви и на вас околовръстното в София.
Трети мандат кмет на герб имаме, дупки може да се каже, че няма в града и околията или ако има някъде са силно прежалими. Преди правех предници всяка година, сега веднъж на няколко години, но остави това, ами се кара по-спокойно като си уверен, че в дъжда няма ями.
Направиха МИ подбалканския път до морето и до София, всички междуселищни, всички малки улици в града и още много неща включително и магистралите. За малкото време в което ги бяха свалили БСП успя да направи за резил един малък изграден от тях участък от магистрала. Защо си затваряте очите? Изберете някой, който няма да краде, моля, всички се надявахме, но моите последни заблуди за управление без кражби беше царя. С него умря всичко щом успяхме и него да научим как се прави в бг. И за нашата кметица научих защо идват фирми от морето да озеленяват, дали и някой друг апартамент на морето, ненормална е в някои отношения, но тиквата лично идваше тука и се тупаше какво е в града. Споменаваше го навсякъде на какво е заприличал града и си даваше пари. За преди това как бсп кмета окраде едни милиони за едни пътчета и излизаше през прозореца като идваха да го търсят журналисти не ми се говори.

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Абе зарежи това, коя партия е на власт.
Пък в нашето село е някакъв червен.
Ама постоянно гледа някакви програми от Европа, постоянно човека се вре , организира всякакви програми за заетост на бушмените, улиците чисти и тн.
Пк преди време разбрал, че за да се правят асфалтират улиците излиза много скъпо с наемане на фирми и решил човека да създаде общинска такава.
Направил такава фирма, наема и бушмените и всички бачкат, а улиците в населеното място опънати, пък и изгражда и ремонтира останалите в общината.
Харесват го тука и за енти път е кмет.
Така, че си е до човек.
Аз не го познавам лично де що за характер е.
Но при нас българите човеците са рядкост.
Пък в нашето село е някакъв червен.
Ама постоянно гледа някакви програми от Европа, постоянно човека се вре , организира всякакви програми за заетост на бушмените, улиците чисти и тн.
Пк преди време разбрал, че за да се правят асфалтират улиците излиза много скъпо с наемане на фирми и решил човека да създаде общинска такава.
Направил такава фирма, наема и бушмените и всички бачкат, а улиците в населеното място опънати, пък и изгражда и ремонтира останалите в общината.
Харесват го тука и за енти път е кмет.
Така, че си е до човек.
Аз не го познавам лично де що за характер е.
Но при нас българите човеците са рядкост.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Еми запознайте се като не се знаете съселяни сте , предложи му схема как да откраднете половината от парите за асфалта . Не за друго а щото така е нормално . 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Top Gun Maverick написа:Трети мандат кмет на герб имаме, дупки може да се каже, че няма в града и околията или ако има някъде са силно прежалими. Преди правех предници всяка година, сега веднъж на няколко години, но остави това, ами се кара по-спокойно като си уверен, че в дъжда няма ями.Направиха МИ подбалканския път до морето и до София, всички междуселищни, всички малки улици в града и още много неща включително и магистралите.
Хвали ги, хвали ги... Направили са ТИ пътя, но на МЕН не са. Вие в южна България изобщо не сте виждали разбит път какво е...

Ако не вярваш, погледни в темата за "Пътната обстановка", качил съм няколко пресни снимки. Ама положението е такова от години... И ми кажи, ако караш по ТАКОВА "шосе" поне два пъти в седмицата, на колко години "ще правиш предницата"? Само да отбележа, че това не е никому неизвестен междуселски път. Ако тръгнеш от Видин през Лом, Козлодуй и Оряхово до Никопол - това е шосето. Път втори клас от Републиканската пътна мрежа No 11.
Excellent! Steven is my name!
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Top Gun Maverick написа:Ами не е точно така. Като ще ни крадат, поне да остава нещо и за нас.
Много тъжно ... стокхолмски синдром
Заради такива като теб наистина ми се иска мутроний да се върне за още 10г та да я затворят тая държава и да се приключва ...
Ебаси ... жалейка за герб припадам

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
А, не, аз не жаля за никой. Просто казвам, че след като видях как царя, който дойде с цялата си култура отвън и изведнъж се превърна в Българин, за мен вече беше ясно, че който и да дойде все тая и все ще краде. Само, че такива като тебе(понеже ти квалифицираш)стоят и се заблуждават, че на изборите могат да изберат някой, който да краде по-малко. Дори ти не вярваш, че може да избереш такъв, който да не краде изобщо, просто търсиш такъв, който да краде по-малко и вероятно малко от малко да мисли за народа. Та по твоята логика би трябвало и ти да влизаш в числото като мен. А тъжно или не, такъв няма да дойде в това поколение. И е лесно да викаш, че тоя не става, всички го виждаме, няма нужда всеки да го казва, ама дай кажи кой става? Всеки посочва проблема, а не посочва решение? За кой да гласуваме? Или поне кой ще краде по-малко? Слави, Мая Манолова, Доган, Корнелия, служебните, Бойко, Христо , Димитров? Кажи за кой, вместо да ме упрекваш, че помня какво е било при БСП или че не се правя на сляп за видимото направено от досегашните, като пак казвам, че ми е ясно какви крадльовци са.
Казваш, че аз имам синдром, дай алтернативата. Понеже аз моята съм я насочил на някъде, примирил съм се, че нищо не може да зависи от обикновения човек освен ако всички не вдигнем някаква революция и си работя в тая държава.
Казваш, че аз имам синдром, дай алтернативата. Понеже аз моята съм я насочил на някъде, примирил съм се, че нищо не може да зависи от обикновения човек освен ако всички не вдигнем някаква революция и си работя в тая държава.
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Top Gun Maverick написа:Просто казвам, че след като видях как царя, който дойде с цялата си култура отвън и изведнъж се превърна в Българин,
Ама виж как стъпваш на криво още в началото...
С каква култура е дошъл? Комарджийска?
Едно лайно със синя кръв, което няма никакви качества и ние избрахме за премиер.
Тоя каза - ще оправя държавата за 800 дни.
Кой е луд , той или баламите.
И ние помним не си само ти.
Боеко знаеше ли се че е мутра?
Нищо, той силен, мъжкар ши ги иВе там
Слави ... да коментираме ли?
Нема такъв резил...
Извода - прости сме си ... сорка?
Вместо да избираме работещи хора избираме, наще ваше, сини червени и тнт и тн.
За кой бих гласувал, ще гласувам за канадеца

Не за друго, а защото ми писна да виждам на ръководни постове в държавата откровено прости хора, не говорим за честни , можещи и тн. 10г ни управляват ПРОСТАЦИ. Кажи ми един интелигентен човек от ГЕРБ , ми бате нема , те са от калъф на горе
Говориш за пътища , ми тия дето са им влезли в офиса тия дни знам че имаха кредит без погасителен план в ббр ... за къф асфалт говорим ?!?

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Прав си, за всичко. Но дай да помислим, избрали сме го заради тия 800 дни. Хайде кажи тогава кой вместо него ако бяхме сложили щеше да е по-различно? Сини, червени, Жорж Ганчев(той май вече го нямаше като кандидат тогава или беше в отпуск)Доган(опа, той управлява с тях всъщност по едно време)Каракачанов или? Всъщност можеше и да е по-добре някой от тия като се замисля, понеже тоя цар беше толкова не в час с нещата и те толкова го правеха на маймуна, всеки си точеше каквото му кефне.
Сега за Канадеца защо грешиш и ще е все тая и с него. Всичко е театър и той е просто допуснат тука пак от някой, не идва ей така на своя глава. А ако идва, то със сигурност няма кой да го пусне до власт. За мен трябва да мине смяна на поколенията, но лошото е, че при предишната смяна, децата на старите по един или друг начин влезнаха, но пребоядисани някои от тях за театъра.
Относно Бойко като бил с мутрите едно време(понеже е всичко друго, ама не и мутра, той дори не е бил от куражлиите или тези, които дават нарежданията)него го сложиха на пост като главен секретар зада трупа рейтинг. Всичко друго, ама не и самоиздигнал се беше и той.
Относно, че ти е писнало от простаци, вярно този изглежда различен в това отношение, ама и царя нямаше статут на простак. От известните в герб като се замисля май само Томислав изглежда не толкова прост.
Сега за Канадеца защо грешиш и ще е все тая и с него. Всичко е театър и той е просто допуснат тука пак от някой, не идва ей така на своя глава. А ако идва, то със сигурност няма кой да го пусне до власт. За мен трябва да мине смяна на поколенията, но лошото е, че при предишната смяна, децата на старите по един или друг начин влезнаха, но пребоядисани някои от тях за театъра.
Относно Бойко като бил с мутрите едно време(понеже е всичко друго, ама не и мутра, той дори не е бил от куражлиите или тези, които дават нарежданията)него го сложиха на пост като главен секретар зада трупа рейтинг. Всичко друго, ама не и самоиздигнал се беше и той.
Относно, че ти е писнало от простаци, вярно този изглежда различен в това отношение, ама и царя нямаше статут на простак. От известните в герб като се замисля май само Томислав изглежда не толкова прост.
Последна промяна Top Gun Maverick на 05 Ное 2021, 22:22, променена общо 1 път
- немо
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb
K_Ilkov написа:.................Top Gun Maverick написа:Просто казвам, че след като видях как царя, който дойде с цялата си култура отвън и изведнъж се превърна в Българин,
Без да съм 100% сигурен в България след преврата през 1944 са избити най-голямо количество хора от целия т. нар. Соц блок,тоест страните ,които са разпределени да бъдат под опеката на СССР. Избит е т. нар. елит ,който се е градил и възпитавал още от преди Освобождението. На практика през 1944 има зануляване.
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Ами аз съм сигурен в друго, зануляването е през 50г
44г са затрили богатите и умните вкл комунисти
, кой с право кой не
Таман са били изучили едно поколение в чужбина и тия с шмайзерите са изплували
Следва тежка шуробаджанащина, НО
Все пак и тук едно поколение се образова, много деца получават образование, инженери, лекари ... факт
И кво 90г ... оп ... моНчетата от залите и наш боеко стават факторите
Отново простотията изплува
Ми няма как , трябва да минат 3-4 поколения без да се вади утайката на обществото на първа линия ...
Епа да видим , кво знаеш за него?
Аз не знам нищо лошо
Хазарта че е с него ОК ли ти е?
44г са затрили богатите и умните вкл комунисти

Следва тежка шуробаджанащина, НО
Все пак и тук едно поколение се образова, много деца получават образование, инженери, лекари ... факт
И кво 90г ... оп ... моНчетата от залите и наш боеко стават факторите
Отново простотията изплува
Ми няма как , трябва да минат 3-4 поколения без да се вади утайката на обществото на първа линия ...
Top Gun Maverick написа:Канадеца защо грешиш и ще е все тая и с него.
Епа да видим , кво знаеш за него?
Аз не знам нищо лошо

Хазарта че е с него ОК ли ти е?

...
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Колкото богати и умни има сега , толко е имало и тогава преди 1944г. Това не се наследява не се придобива , или имаш качества или си боклук . Зъб за зъб око за око , никаква политика няма в тая работа само възмездие за изкланите и безследно изчезналите. Просто един мракобесен царизъм спря да коли и беси собствения си народ . Завинаги .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Илков, да си призная нищо не знам, ни добро, ни лошо, но не се и интересувам. Казвам ти, отдавна съм се предал да си блъскам акъла кой, какъв е, поради картинката през последните 30+ години. Хазарта, че е с него също нищо не ми говори.
- немо
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb
K_Ilkov написа:Ами аз съм сигурен в друго, зануляването е през 50г
44г са затрили богатите и умните вкл комунисти, кой с право кой не
Да си богат не значи непременно, че си умен.Както и обратното....Зануляването, за което споменах съсипва граденото с поколения.Парвеню знаеш какво е, нали?
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....