Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Мнение от Dextuar » 15 Фев 2017, 18:21

Не е оферта да го удряш и то не заради КАТ. Лятото се връщам от морето и на баира префи София поря със 190 зад едно Х5 50д, гледам една ф31-ца 320д нито светка, нито бибка, а няма къде да се прибера. Толкова ми се беше лепнал на бронята, че чак емблемата на капака не се виждаше...
Ей днес пак един щеше да спре в мен, абе КОЛЕГИ спазвайте дистанция!!! Вече държа 10 метра дистанция пред мен само за да тръгна, като някоя заспа пак реши да спира в последния момент

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Re: Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.

Мнение от Jordana » 15 Фев 2017, 19:00

В култ до фетишизъм го издигнахте това изпреварване и "святкане" вече . Как намачкал педала , как ъгъла на волана бил особено неподходящ , как оня отпред резко пуснал мигач , как се вижало бялото на окото при разминаването ...
Дайте някакво видео да оплакнем окото с тия моменти че почвам да се надъхвам и аз да ги прилагам тия пусти мигания и светкания и изравняване с жестомимически диалози :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 15 Фев 2017, 19:09

Между другото, заради тия светкания ми беше първото ПТП, след 28 години с книжка, миналата година по това време се опарих. Пътувахме с децата от София към Пловдив и след тунела, след надолнището на около 60-тия км, изпреварвах, но отпред изпраеварваше автобус. Едно говно с нова инсигня засвятка от далеч, като се залепи за мен не се траеше. Изчаках да се прибера автобуса и аз се прибрах в дясната лента, оня се изравни и ме погледна лошо-критично, дали щото го забавих или карах кирлива 18-ка. Реших да пробвам колко са велики тия опели и техните водачи. Нищо особено, на 180 започна да забавя, но се появи трафик и аз започнах да намалявам. Когато се изравни с мен, като неговия преден калник беше до моята врата, реши да мине през мен. Удари ме с цялата си страна при скорост около 140. Не можех да повярвам, представих си гледката на лявата страна, М-огледалото не го виждах, не знам що за него се ядосах най-много. Оня продължи надясно през аварийната, явно изобщо не беше погледнал, че съм до него и е решил да изпреварва колите пред нас от там. Тръгна да бяга но след 1-2 км разбра, че няма да се получи и спря в аварийната.Треперейки не можа да ми обясни, какво се е случило, а изглеждаше възпитано и добре облечено момче, колата естествено на лизинг, може би служебна. Попълнихме си протоколите, а аз като отворен потроших доста пари и нерви докато оправя поразиите, които се оказа не са чак толкова много, но врата и калник преден са си още за боя.
Та, така се случва понякога, но ми беше забавно, че дъщерята, която е 40кг искаше да го бие.
А и колата, която ходихме да гледаме и изглеждаше като нова на снимки и по обяснения се оказа без панел, по който да няма ръжди, което беше най-тъпото.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla Y

Мнение от adovet » 15 Фев 2017, 20:16

dextuar написа:Аз също нямам нищо против adovet дори няма как да съм 100% сигурен, че е бил той :bchug:

А за себе си отдавна ми е станало ясно, че форумния драскач в действителност е коренно различен човек от виртуалния герой.

Нещо ме бъркаш колега, аз никога не минавам през Суходол а само по магистралата

Изпратено от моят SM-G930F с помощта на Tapatalk
ПС: следващия път като хвърляш подобни обвинения поне си провери видео-регистратора

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Мнение от Dextuar » 15 Фев 2017, 20:40

adovet написа:
dextuar написа:Аз също нямам нищо против adovet дори няма как да съм 100% сигурен, че е бил той :bchug:

А за себе си отдавна ми е станало ясно, че форумния драскач в действителност е коренно различен човек от виртуалния герой.

ПС: следващия път като хвърляш подобни обвинения поне си провери видео-регистратора
Еее, не съм казал, че си 100% ти. Няколко пъти го написах дори :bchug: Видео регистратора колкото и памет да съм му напукал, от октомври до сега няма как да пази запис.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla Y

Мнение от adovet » 15 Фев 2017, 20:48

dextuar написа:
adovet написа:

Еее, не съм казал, че си 100% ти. Няколко пъти го написах дори :bchug: Видео регистратора колкото и памет да съм му напукал, от октомври до сега няма как да пази запис.

През Суходол минавам само с колелото, а с него вярно понякога бързо карам по на насипно, ама чак пък толкова

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от whatdaf » 15 Фев 2017, 20:56

Jordana написа:В култ до фетишизъм го издигнахте това изпреварване и "святкане" вече . Как намачкал педала , как ъгъла на волана бил особено неподходящ , как оня отпред резко пуснал мигач , как се вижало бялото на окото при разминаването ...
Дайте някакво видео да оплакнем окото с тия моменти че почвам да се надъхвам и аз да ги прилагам тия пусти мигания и светкания и изравняване с жестомимически диалози :mhihi:

Ето едно видео , да видят някои "батки" как се кара културно .Гледайте от 5тата минута . Между 5та и 10та минута , 3-4 пъти този човек намалява от 240км/ч до 130-140км/ч и нито един път не свирна и не светна на някой . https://www.youtube.com/watch?v=JtxZOv7KwQo

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от Ivo_Borisov » 15 Фев 2017, 21:07

dextuar написа:
adovet написа:

Баш си писал че е колегата adovet. Поне си оправи предното мнение, че одеве четох и недочетох цялата тема и това ми остана в главата, че колегата ти е присвяткал и т.н.

Изпратено от моят SM-G900F с помощта на Tapatalk
Изображение

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 15 Фев 2017, 21:07

Декстър, да не те излупаха теб преди няколко дни на Сливница?
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E91 325d
Мечтае да кара: отново E36 318is

Мнение от k.milanov » 15 Фев 2017, 21:14

Lenco написа:Между другото, заради тия светкания ми беше първото ПТП, след 28 години с книжка, миналата година по това време се опарих. Пътувахме с децата от София към Пловдив и след тунела, след надолнището на около 60-тия км, изпреварвах, но отпред изпраеварваше автобус. Едно говно с нова инсигня засвятка от далеч, като се залепи за мен не се траеше. Изчаках да се прибера автобуса и аз се прибрах в дясната лента, оня се изравни и ме погледна лошо-критично, дали щото го забавих или карах кирлива 18-ка. Реших да пробвам колко са велики тия опели и техните водачи. Нищо особено, на 180 започна да забавя, но се появи трафик и аз започнах да намалявам. Когато се изравни с мен, като неговия преден калник беше до моята врата, реши да мине през мен. Удари ме с цялата си страна при скорост около 140. Не можех да повярвам, представих си гледката на лявата страна, М-огледалото не го виждах, не знам що за него се ядосах най-много. Оня продължи надясно през аварийната, явно изобщо не беше погледнал, че съм до него и е решил да изпреварва колите пред нас от там. Тръгна да бяга но след 1-2 км разбра, че няма да се получи и спря в аварийната.Треперейки не можа да ми обясни, какво се е случило, а изглеждаше възпитано и добре облечено момче, колата естествено на лизинг, може би служебна. Попълнихме си протоколите, а аз като отворен потроших доста пари и нерви докато оправя поразиите, които се оказа не са чак толкова много, но врата и калник преден са си още за боя.
Та, така се случва понякога, но ми беше забавно, че дъщерята, която е 40кг искаше да го бие.
А и колата, която ходихме да гледаме и изглеждаше като нова на снимки и по обяснения се оказа без панел, по който да няма ръжди, което беше най-тъпото.

Тия с опелите много смели :mhihi: , и мен един, обаче с джипа им ИРМШЪР тунинг не знам какво е предполагам 180-190кс максимум на 2 тона :mhihi: :D , ми се лепеше, не ми даде обаче време да се прибера след изпреварване и тръгна нашия да ме изпреварва от дясно и до 180-190 не успя и реши, че трябва да мине вече в лява лента през мен и добре, че го усетих какво иска да направи кретена цъкнах спирачките и щеше сам да се удари нашия в мантинелата :mrgreen:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
Мечтае да кара: е36 с осмак
Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.

Мнение от Boyadjiev » 15 Фев 2017, 21:24

whatdaf написа:
Jordana написа:В култ до фетишизъм го издигнахте това изпреварване и "святкане" вече . Как намачкал педала , как ъгъла на волана бил особено неподходящ , как оня отпред резко пуснал мигач , как се вижало бялото на окото при разминаването ...

Ето едно видео , да видят някои "батки" как се кара културно .Гледайте от 5тата минута . Между 5та и 10та минута , 3-4 пъти този човек намалява от 240км/ч до 130-140км/ч и нито един път не свирна и не светна на някой . https://www.youtube.com/watch?v=JtxZOv7KwQo

Как си кара в дясната лента след като е изпреварил с 250.... Що кара там ? Щото там се карааааааааа :driving: Ама нали си няма долнище Адидас и не светка и кара в ляво, значи малка му е шпагата сигурно :roll:

П.С. Вика дизелчето саамо до магазина съм го карал, много икономично ми е, никога не съм го шпорил :mhihi:
Изображение Изображение Изображение
Уважавай другия, независимо каква кола кара.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е36 318i
Мечтае да кара: m5

Мнение от andreygg » 15 Фев 2017, 21:53

Такива дето се лепят отзад при изпреварване на магистрала ги ебавам, като с левия крак само пипна 2-3 пъти педала на спирачката, колкото да светнат стоповете. На огледалото гледам "тариката" как намаля и се отдалечава, след което си изпреварвам нормално.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 15 Фев 2017, 22:18

whatdaf написа:

Нормално . Това е моя начин на шофиране . Не използвам "светкавица " и не ми е нужно освен в някакви екстремни моменти евентуално . Ако някой напира отзад отмествам се в дясно и толкова , нищо страшно .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

ентусиаст
Аватар

Мнение от JOGI » 16 Фев 2017, 1:10

тъкмо като го видях и аз щях да напиша, че все едно аз карам. случвало се е да карам по-бързо, но наближа ли някой винаги намалявам и държа може би един автобус дистанция докато се освободи. и това, което ми прави впечатление е, че повечето забелязват как някой се приближава по-бързо и или се прибират веднага, или пускат мигач, дори още да не са изпреварили това, което изпреварват. и определено това е и по-бързия вариант отколкото да се разсветиш на някой и той да ти набие спирачки :mhihi: пък и по-слабите коли от 130 сравнително бързо стигат 180, а някой като излезне с това, че му убили скоростта...

а тези които се хвалят, че постоянно карат с 200-250, по-скоро показват колко много не могат да карат. на борисовските 'магистрали' и нашия трафик и 140 са много

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 16 Фев 2017, 1:17

140-150 по километраж и на мен ми стига. Не виждам смисъл, при толкова къса дистанция нищо не се спестява.

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата