СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от seimo » 09 Авг 2024, 18:09

Дас ауто :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Сеат Толедо 1.8 20V AGN
Мечтае да кара: Елинор :)

Мнение от Ивайло Димов » 09 Авг 2024, 18:39

VAG-ина :ok:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 09 Авг 2024, 18:56

Ивайло Димов написа:VAG-ина :ok:

Смей се ти- ама винаги като правя Мерцедес примерно вадя строшената част оглеждам в и си мисля- “това къв зор е видяло да се строши?”… а като съм правил ВАГ-ове некви вадя строшеното гледам и си мисля - “това как е изкарало толкова много”?
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ивайло Димов » 09 Авг 2024, 19:06

Алекс

Принципно като махнеш шизофренията с маслената помпа и водната тия ДВГ са доста здрави.Освен и торбичката със силика в разширителния съд :ok: .Има клипове и за тиА лайна

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 09 Авг 2024, 19:17

Абе за какъв Сеат иде реч, че изтървах да видя обявата :ok:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 09 Авг 2024, 19:30

alx написа: винаги като правя Мерцедес примерно вадя строшената част оглеждам в и си мисля- “това къв зор е видяло да се строши?”… а като съм правил ВАГ-ове некви вадя строшеното гледам и си мисля - “това как е изкарало толкова много”?

Еййй..тва е култово :clap:

Потребител
Аватар

Мнение от St.Trinity » 09 Авг 2024, 20:32

c04 написа:Абе за какъв Сеат иде реч, че изтървах да видя обявата :ok:

Seat Altea 2.0 TDI 170к.с. УНИКАТ FREETRACK FR 4X4, 2010г. 10 300 лв.

Още стои отпечатък от обявата с някоя и друга снимка от търсачката.

Обява 1.jpg

Обява 2.jpg

Обява 3.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 09 Авг 2024, 20:37

Аха, благодаря. Дано е читав

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 09 Авг 2024, 22:25

alx написа:

Смей се ти- ама винаги като правя Мерцедес примерно вадя строшената част оглеждам в и си мисля- “това къв зор е видяло да се строши?”… а като съм правил ВАГ-ове некви вадя строшеното гледам и си мисля - “това как е изкарало толкова много”?

Последните години (поне от 2019г) насам Мерцедес е доста назад по-надеждност от БМВ, че и от Ауди и Порше. :mrgreen:
За ФВ конкретно не знам...
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 10 Авг 2024, 14:54

https://youtu.be/z8gsTQ7bdgA?si=MYBcH966PLBIxoPW
Малко отнемане свободата на хубавите коли по пътищата в Америка. :mhihi:
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 10 Авг 2024, 16:17

enigma написа:
alx написа:

Последните години (поне от 2019г) насам Мерцедес е доста назад по-надеждност от БМВ, че и от Ауди и Порше. :mrgreen:
За ФВ конкретно не знам...

Говори ми- преди около месец гегата запали чек енджин лампата. Закачам диагностиката - темп на антифриза е под нивото на което термостата може да я регулира- ама иначе на 180 градуса си седи като е загрял. Карам по блоковата схема за диагностика и ми вика- фърмуеър ъпдейт има за тая работа. Нося в дилъра щото моята диагностика е пиратска и не прави фърмуеър ъпдейтс- ъпдейтват. След 1 седмица пак светва- пак същото. Правя нова диагностика- термостат. Викам лесна работа. Почвам да чета- процедурата е 8 часа по книга и се сваля всичко отпред- интейкове, турбо интеркулери… нямам време за такива занимания- тъкмо се бях прежалил и от Мерцедес ми викат- ми тоя термостат се троши на всяка гега и има удължена гаранция. Ела ще го направиме безплатно.

А по принцип Всичките немци от 2003 насам грубо са трагикомични. Много им падна качеството на снабдителите а колите стават прогресивно по- сложни… резултата е на лице.
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 10 Авг 2024, 17:39

Всичките немци от 2003 насам грубо са трагикомични. Много им падна качеството
Напълно вярно , не знам как е в усато но тука дето се вика с трън да се завъртиш кьорава гега не можеш да закачиш ....Явно се чупат и не са много качествени , и тука не ги карат много много не като дациа и шкода . . :ok:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Потребител
Аватар
Кара: F90
Мечтае да кара: 507

Мнение от Spunky » 10 Авг 2024, 19:03

alx написа:А по принцип Всичките немци от 2003 насам грубо са трагикомични. Много им падна качеството на снабдителите а колите стават прогресивно по- сложни… резултата е на лице.

Бих казал, че на всички, световно им падна качеството и БМВ последните години обърнаха тренда. С последните тойоти/лексуси, примерно, нещата са доста зле и там качеството почна да пада също около 2003та, но по-бавно се разви падението, заради много дългите животи на моделите. Новите им турбо 4 и 6 цил са трагедия и въпроса е не дали, а кога ще роди.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ивайло Димов » 10 Авг 2024, 20:13

То понякога производителите няма вина,когато инжинерите трябва да покрият най- новите стандарти за екологиии,и маркетинга каже "Ама колата трябва да има тскива и такива екстри" а пък счетоводителите извадят калкулатора и кажат " Това МПС с тези производствени разходи е трудно достъпно за масовия клиент".....Все от някъде тря се направи компромис и икономии,при съвременото консуматорско общество и подмяна на автомобил на 5-6 години.Най-често моторизацията тегли късата клечка в икономиите.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 10 Авг 2024, 21:42

driver69 написа:Колеги, някой тук с опит с Инсигния Б (мисля е текущата) 2.0 дизел 170 коня автомат? Какво да гледам, 4х4 за препоръчване/избягване ли е, поддръжка и експоатационни разходи?

Най-важно е гуменото уплътнение на 'смукалото' на маслото в картера! Като се 'развали' не може да качва достатъчно масло в двигателя и ... :banghead:
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата