СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- Ивайло Димов
- младши ентусиаст
-
- Кара: Сеат Толедо 1.8 20V AGN
- Мечтае да кара: Елинор :)
Re: СПАМ ТЕМА
VAG-ина 

Ивайло Димов написа:VAG-ина
Смей се ти- ама винаги като правя Мерцедес примерно вадя строшената част оглеждам в и си мисля- “това къв зор е видяло да се строши?”… а като съм правил ВАГ-ове некви вадя строшеното гледам и си мисля - “това как е изкарало толкова много”?
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Ивайло Димов
- младши ентусиаст
-
Алекс
Принципно като махнеш шизофренията с маслената помпа и водната тия ДВГ са доста здрави.Освен и торбичката със силика в разширителния съд
.Има клипове и за тиА лайна
Принципно като махнеш шизофренията с маслената помпа и водната тия ДВГ са доста здрави.Освен и торбичката със силика в разширителния съд

- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Абе за какъв Сеат иде реч, че изтървах да видя обявата 

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
alx написа: винаги като правя Мерцедес примерно вадя строшената част оглеждам в и си мисля- “това къв зор е видяло да се строши?”… а като съм правил ВАГ-ове некви вадя строшеното гледам и си мисля - “това как е изкарало толкова много”?
Еййй..тва е култово

- St.Trinity
- Потребител
-
c04 написа:Абе за какъв Сеат иде реч, че изтървах да видя обявата
Seat Altea 2.0 TDI 170к.с. УНИКАТ FREETRACK FR 4X4, 2010г. 10 300 лв.
Още стои отпечатък от обявата с някоя и друга снимка от търсачката.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Аха, благодаря. Дано е читав
alx написа:Ивайло Димов написа:VAG-ина
Смей се ти- ама винаги като правя Мерцедес примерно вадя строшената част оглеждам в и си мисля- “това къв зор е видяло да се строши?”… а като съм правил ВАГ-ове некви вадя строшеното гледам и си мисля - “това как е изкарало толкова много”?
Последните години (поне от 2019г) насам Мерцедес е доста назад по-надеждност от БМВ, че и от Ауди и Порше.

За ФВ конкретно не знам...
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
https://youtu.be/z8gsTQ7bdgA?si=MYBcH966PLBIxoPW
Малко отнемане свободата на хубавите коли по пътищата в Америка.
Малко отнемане свободата на хубавите коли по пътищата в Америка.

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
enigma написа:alx написа:Ивайло Димов написа:VAG-ина
Последните години (поне от 2019г) насам Мерцедес е доста назад по-надеждност от БМВ, че и от Ауди и Порше.![]()
За ФВ конкретно не знам...
Говори ми- преди около месец гегата запали чек енджин лампата. Закачам диагностиката - темп на антифриза е под нивото на което термостата може да я регулира- ама иначе на 180 градуса си седи като е загрял. Карам по блоковата схема за диагностика и ми вика- фърмуеър ъпдейт има за тая работа. Нося в дилъра щото моята диагностика е пиратска и не прави фърмуеър ъпдейтс- ъпдейтват. След 1 седмица пак светва- пак същото. Правя нова диагностика- термостат. Викам лесна работа. Почвам да чета- процедурата е 8 часа по книга и се сваля всичко отпред- интейкове, турбо интеркулери… нямам време за такива занимания- тъкмо се бях прежалил и от Мерцедес ми викат- ми тоя термостат се троши на всяка гега и има удължена гаранция. Ела ще го направиме безплатно.
А по принцип Всичките немци от 2003 насам грубо са трагикомични. Много им падна качеството на снабдителите а колите стават прогресивно по- сложни… резултата е на лице.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Напълно вярно , не знам как е в усато но тука дето се вика с трън да се завъртиш кьорава гега не можеш да закачиш ....Явно се чупат и не са много качествени , и тука не ги карат много много не като дациа и шкода . .Всичките немци от 2003 насам грубо са трагикомични. Много им падна качеството

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
alx написа:А по принцип Всичките немци от 2003 насам грубо са трагикомични. Много им падна качеството на снабдителите а колите стават прогресивно по- сложни… резултата е на лице.
Бих казал, че на всички, световно им падна качеството и БМВ последните години обърнаха тренда. С последните тойоти/лексуси, примерно, нещата са доста зле и там качеството почна да пада също около 2003та, но по-бавно се разви падението, заради много дългите животи на моделите. Новите им турбо 4 и 6 цил са трагедия и въпроса е не дали, а кога ще роди.
- Ивайло Димов
- младши ентусиаст
-
То понякога производителите няма вина,когато инжинерите трябва да покрият най- новите стандарти за екологиии,и маркетинга каже "Ама колата трябва да има тскива и такива екстри" а пък счетоводителите извадят калкулатора и кажат " Това МПС с тези производствени разходи е трудно достъпно за масовия клиент".....Все от някъде тря се направи компромис и икономии,при съвременото консуматорско общество и подмяна на автомобил на 5-6 години.Най-често моторизацията тегли късата клечка в икономиите.
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
driver69 написа:Колеги, някой тук с опит с Инсигния Б (мисля е текущата) 2.0 дизел 170 коня автомат? Какво да гледам, 4х4 за препоръчване/избягване ли е, поддръжка и експоатационни разходи?
Най-важно е гуменото уплътнение на 'смукалото' на маслото в картера! Като се 'развали' не може да качва достатъчно масло в двигателя и ...

Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!