Новите BMW-та май ще стават все по-грозни?
Модератор: Общи модератори
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Re: Новите BMW-та май ще стават все по-грозни?
аз чакам електрическото м3 с 1000 коня да видим ще еде ли асан боб или нема да еде
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- STEVAL
- кандидат ентусиаст
-
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Тези снимки на Х5 малко ги подлагам на съмнение, тъй като официалната премиера се очаква най-рано лятото, а тук на снимките виждаме някакви надписи в зала за представяне на Нойе Класе и тн, на които този модел не би трябвало да бъде представен все още официално. Но може би така ще изглежда все пак и на мен като цяло ми допада. Отзад е с много интересна броня, ако въобще може да се нарече такава, тъй като огромна част от „конвенционалната“ броня тук е отишла в калниците. Split-tailgate-a или е отпаднал или си го скрили под стоповете. Арките на калниците са ги вдигнали високо и направили в плосък профил – абе интересни детайли виждаме. Отпред има нужда от свикване най-малкото, което ме отважда на их3 автоматично и аз лично почнах да я приемам отпред (задницата и профилът й определено ме кефят).
i3 също отпред ми е странна – много ми харесва идеята да направят огромни хоризонтални бъбреци, в които да включат и фаровете, но нещо не ми допада реалното изпълнение. Има вероятност да ме дразни осветлението и без него да изглежда много по-добре. Определено са се оляли с тези светлини отпред.
Все пак мисля, че като (почти) всички модели назад във времето, тези ще отнесат първоначален хейт и в последствие ще почнат да се харесват масово. Но като цяло Г-поколението е страшно красиво и летвата им е вдигната.
i3 също отпред ми е странна – много ми харесва идеята да направят огромни хоризонтални бъбреци, в които да включат и фаровете, но нещо не ми допада реалното изпълнение. Има вероятност да ме дразни осветлението и без него да изглежда много по-добре. Определено са се оляли с тези светлини отпред.
Все пак мисля, че като (почти) всички модели назад във времето, тези ще отнесат първоначален хейт и в последствие ще почнат да се харесват масово. Но като цяло Г-поколението е страшно красиво и летвата им е вдигната.
- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на късмет и надежди...
- Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
- Детайли за колата: seats and a steering wheel....
Светещи жанти кога? 
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи