Море 2025г.?!...
Модератор: Общи модератори
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Re: Море 2022г.?!...
Jordana написа:Какво ти е безопасното в морето с 30кс мотор...
Мотора е 20кс и се вижда че на моменти дори глисира по водата .
https://www.youtube.com/watch?v=4GSd4TaipnI&t=6s
И в клипа пише 22.4 кВт/30 к.с.

Няма друго толкова тъпо парче... И да гуглира не може

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
Море 2022г.?!...
Естествено, че не е безопасно при лошо време, затова казвам, че 30 к.с е минимума, който слагат, за да може да излезеш от морето ако се влоши, а не да влизаш да дрифтиш при буря. Толкова и четеш, Джордане. А с 5 к.с., което за теб било напълно достатъчно, трябва да имаш психични отклонения да влизаш в морето, освен ако не седиш на 100 метра от брега, в някой залив.
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Писах им днес на маляките. Чакат ни
) Пари допълнително не са искали. Другата седмица ще направя застраховките, ша допълна фреон в бмв-то и чакаме август. Всичко останало е готово 

Хм,хм...
zAcK написа:BMW_POWER написа:Я дай да я видим тая 5м лодка с 30 коня двигател
И от лодки ли разбираш?
Ако може да обясниш поради какво е невъзможна такава комбинация, ще си е супер![]()
![]()
![]()
Да не кажа, че е често срещата
![]()
![]()
![]()
![]()
Търсенето под вола теле става май задължително условие, за да пишеш във форума

Та това, че съм те попитал да покажеш не означава автоматически, че искам да се заяждам

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
BMW_POWER написа:Та това, че съм те попитал да покажеш не означава автоматически, че искам да се заяждам
Извинявай. Просто така тръгна явно и съм объркал

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Jordana написа: Мотора е 20кс и се вижда че на моменти дори глисира по водата . Така че ако искате да карате скутери не е това мотора и лодката за вас господа диванни експерти . Няма смисъл на мене да ми пишете че са глупости това .
Това ми хареса г-н.професор по всичко

Баце,нали правиш разлика м/у каране в язовир/езеро и каране в море?

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
kiko написа:Jordana написа: Мотора е 20кс и се вижда че на моменти дори глисира по водата . Така че ако искате да карате скутери не е това мотора и лодката за вас господа диванни експерти . Няма смисъл на мене да ми пишете че са глупости това .
Това ми хареса г-н.професор по всичко![]()
Баце,нали правиш разлика м/у каране в язовир/езеро и каране в море?
Все е У вода

По традиция нищо под 200кс не стаА

Пичове, понеже получавам все качествени и компетентни съвети, дайте едно мнение за почивка на Резово (булката иска тихо и спокойно место без дискотеки), загледал съм се в хотел Силистар, ама в сайта на фуело дори не ми дава и една бензиностанция там, а ще ходя с нафтояда, ако трябва да съм честен от Бургас надолу нема ни Ромпетрол ни Круиз ( там имам отстъпки ), освен това в Резово не видях и никакви магазини малко по-големи хранителни.Не, че съм претенциозен ама............Другата опция ми е Синеморец, ама там било навалица
, говоря за след 2-3 Август за 4 нощувки, освен това на Гугъл Мапс-а не виждам какви плажове в близост има до Резово или в самото Резово.Гледам има една дълга плажна ивица около Варвара, която е нагоре от Резово посока Бургас, ама ако требва сутрин и вечер по около 80км на ден????????????????
Та, с две думи Резово добре ли е за уединена почивка за 5 дни, има ли некъв магазин поне за покупка на лимонада и аптека например? или трябва да се връщам до някой Кауфланд в Бургас, другия вариант е самия хотел да предлага храна, ама................едното меню вегетарианско, другото не.........малко сме сложни.

Та, с две думи Резово добре ли е за уединена почивка за 5 дни, има ли некъв магазин поне за покупка на лимонада и аптека например? или трябва да се връщам до някой Кауфланд в Бургас, другия вариант е самия хотел да предлага храна, ама................едното меню вегетарианско, другото не.........малко сме сложни.
- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
2-3 август ще е навалица наистина в Синеморец, ся трудно е да ти кажем дали ще ти хареса, но в Резово си има к магазин и заведения където готвят вкусно
последната бензиностанция е на излизане от Синеморец по пътя за Резово, а има к петрол в центъра на Синеморец, така че не би трябвало да ти е проблем
за плаж, Силистар който е преди Резово отбивката вляво, няма как да я пропуснеш
няколко километра е от Резово 7-8примерно
Изпратено от моят moto e6 play с помощта на Tapatalk
последната бензиностанция е на излизане от Синеморец по пътя за Резово, а има к петрол в центъра на Синеморец, така че не би трябвало да ти е проблем
за плаж, Силистар който е преди Резово отбивката вляво, няма как да я пропуснеш
няколко километра е от Резово 7-8примерно
Изпратено от моят moto e6 play с помощта на Tapatalk
Тоест да не го пренебрегвам Резово, не е чак толко зле. Щом има магазин и некое кръчме с цаца и бира студена и картофи без сирене за момата всичко е ок. 

Всички ли минавате през Маказа? Другата седмица си запазих хотел(Керамоти) и мисля да мина през Златоград (тръгвам от Пловдив), за да избегна опашките... минавал съм един път през тази граница преди много години и беше окей... защо не минават повече хора от там, а чакат часове на Маказа?
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
То Царево не е много далеко да мръднете и дотам ако потрябва чак толко нещо.
Самото Резово ако плажа им е това дето е при реката с лодките...и няма друг...ми не, не става.
Иначе наоколо има плажове ама..с колата, нали.
Самото Резово ако плажа им е това дето е при реката с лодките...и няма друг...ми не, не става.
Иначе наоколо има плажове ама..с колата, нали.
Хм,хм...
- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
Не минават, щото пътят е ужасен. Мини оттам и на бас, че ще се върнеш през Маказа.alex4408 написа:Всички ли минавате през Маказа? Другата седмица си запазих хотел(Керамоти) и мисля да мина през Златоград (тръгвам от Пловдив), за да избегна опашките... минавал съм един път през тази граница преди много години и беше окей... защо не минават повече хора от там, а чакат часове на Маказа?
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Anthony_J написа:Не минават, щото пътят е ужасен. Мини оттам и на бас, че ще се върнеш през Маказа.alex4408 написа:Всички ли минавате през Маказа? Другата седмица си запазих хотел(Керамоти) и мисля да мина през Златоград (тръгвам от Пловдив), за да избегна опашките... минавал съм един път през тази граница преди много години и беше окей... защо не минават повече хора от там, а чакат часове на Маказа?
Ама е супер живописен

Ние сме си го причинявали

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
Ми честно казано като бяхме по миналата година в Златоград за седмица нямам спомен да е било някакво завойчесто. Вече от Златоград навътре в Родопите, примерно към Смолян - да. Ама до самия си Златоград си е съвсем нормално. Вече от гръцка страна не знам как е. Но ако не бързам за никъде и аз бих минал по такъв път. Първия път за Керамоти минахме през Гоце Делчев. Бавно, ма славно..има за гледане.
ПП ако иде реч само за завои де. Ся ако е дупка до дупка друг въпрос. Ма досега в Гърция път с дупки много , много не съм виждал. И то не главни пътища.
ПП ако иде реч само за завои де. Ся ако е дупка до дупка друг въпрос. Ма досега в Гърция път с дупки много , много не съм виждал. И то не главни пътища.
Хм,хм...