Новите ГТП стикери

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Re: Новите ГТП стикери

Мнение от bum_bum » 18 Окт 2023, 16:32

steeN написа:Камионите които карат боклуци в "ТЕЦ-а"... това от коя паралелна вселена е :)

Имаше някакъв проект за 300млн от Топлофикация да се гори там боклук. Не знам дали е приет или не, защото все пак имаше доста сериозна опозиция.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 27 Окт 2023, 12:11

https://trafficnews.bg/plovdiv/plovdiv- ... NfqJupyKjQ

През 2024 година предстои въвеждането на Зоните с ниски емисии

Доста оптимистично за Пловдив, при положение, че даже няма изградени зони още :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 13 Ное 2023, 10:56

Вече не е необходимо да се тревожим за чистотата на въздуха :mhihi:
Изображение
upload
Изображение

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 13 Ное 2023, 15:18

Мани, че имаме клиенти дето идват с такива висулки. :roll: :mhihi:
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 13 Ное 2023, 16:16

винаги се намира някой да раздели глупака и парите му...
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 13 Ное 2023, 16:25

Не ми се дават пари на фесбока да ми спре рекламите и не знам защо ме бърка изобщо ама направо побеснявам от такива.

То иначе не е толкова страшно, че има такива реклами, а че хората, които ползват тия глупости имат право да гласуват.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 13 Ное 2023, 23:06

Чичо Адолфо то и циганетата гласуват...на идиотите кво им пречи... :ok:
Ще си правя партия...не може да няма избиратели...ще дам едни лозунги...електрички...педали...чист въздух...ааа тия вече ги избраха... :mhihi: друго ще е. :ok:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 525 TDS

Новите ГТП стикери

Мнение от ben_g » 16 Ное 2023, 15:02

Изображение

И с Dyson можеш да дишаш чист въздух и да слушаш музика ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 28 Ное 2023, 23:08

Нямам търпение поредният "реалист", на който целият свят му е крив да обясни как това е супер лошо и как пак я съсипаха тая държава :mhihi:

https://news.bg/society/punkovete-za-te ... 024-g.html

От следващата година техническите пунктове за годишен преглед на състоянието на автомобилите трябва да осигурят свързаност на уредите за измерване с информационната система на ИА "Автомобилна администрация". Така данните да постъпват автоматично по електронен път, а според министъра на транспорта и съобщенията Георги Гвоздейков това ще повиши и контрола и ще се ограничат възможностите за промяна на данните от измерванията.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...

Мнение от dhtj » 29 Ное 2023, 2:52

steeN написа:Нямам търпение поредният "реалист", на който целият свят му е крив да обясни как това е супер лошо и как пак я съсипаха тая държава :mhihi:

https://news.bg/society/punkovete-za-te ... 024-g.html

От следващата година техническите пунктове за годишен преглед на състоянието на автомобилите трябва да осигурят свързаност на уредите за измерване с информационната система на ИА "Автомобилна администрация". Така данните да постъпват автоматично по електронен път, а според министъра на транспорта и съобщенията Георги Гвоздейков това ще повиши и контрола и ще се ограничат възможностите за промяна на данните от измерванията.

Голяма файда като мушнат сондата в задния носач, а не в кюнеца. :lol:

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 29 Ное 2023, 8:51

За пореден път звучи добре и за пореден път очаквам лайно, ама да видим!

Не зная защо се сетих за шофьорските курсове и изпити, където въведоха 1001 изисквания, правила, наблюдения и т.н.
и резултатът е - орките пак си вземат книжка без да могат да четат и шофират...... :censored: :censored: :censored:

P.S. Да видим сега в София какво ще стане със стикерите, ринговете, зоните и т.н. Шибаното е, че най-големите барутници - общинските/държавните, ще си чадят без притеснения... :no:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 29 Ное 2023, 9:15

Аз за сефте преди няколко месеца за първи път в живота си видях циганин в учебна кола.
Евала за което на младежа.
Но това,че 80% от шофьорите на таксита в София са черни...явно не са ги карали курсовете тук последните 20 години в които аз съм се заглеждал. :mhihi: :ok:
А по темата приветствам бурно да се мерят газове ама наистина.И категориите да са наистина.
Щото от вдругиден мерцедеса ми спира да влиза в "Идеалният център" на 180К км,а баничарката на 760К км и нищо еко в нея продължава и има 4 категория. ;)
Толкова по въпроса.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 29 Ное 2023, 12:10

steeN написа:Нямам търпение поредният "реалист", на който целият свят му е крив да обясни как това е супер лошо и как пак я съсипаха тая държава :mhihi:

Поредния реалист, който визираш си има на колата работещ DPF, EGR и всички системи свързани с екологията. Колата е излязла евро 4 и все още покрива нормите за евро 4.

И този реалист също е твърдо за прегледите да станат реални, а не проформа.

Това, което реалиста е против е да те карат насила да си бракуваш колата, която е поддържана във вида в който е закупена.

Позволили са ми да си купя кола евро 4. Плащам и данъците, плащам акциза на това, което в България наричат нафта, плащам ДДС върху нафта, гуми, масла и части и единственото, което искам е докато имам желанието и парите да я поддържам във вида в който колата е минала първата си регистрация в България да ми позволят да я карам по всеки един път в България за който също пряко или непряко плащам.

Така разбра ли ме или да взема да го нарисувам за да схванеш по-лесно?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 29 Ное 2023, 12:30

Далече не си единственият хейтър тук, та не визирам САМО теб :mhihi: . Иначе в статията пише също това.

За определянето на екологичните групи вече ще се отчитат реалните данни от измерването на съдържанието на емисиите в отработилите газове за всички автомобили. Досега, ако в свидетелството за регистрация не е отразена екологичната категория на автомобила, екогрупата се определяше в зависимост от датата на първата регистрация, без да се вземат предвид измерванията", обясни Георги Гвоздейков.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 29 Ное 2023, 12:47

slatanic написа:Щото от вдругиден мерцедеса ми спира да влиза в "Идеалният център" на 180К км,а баничарката на 760К км и нищо еко в нея продължава и има 4 категория. ;)

Бе не е баш от 01.12 :lol:

https://www.segabg.com/hot/category-bul ... il-centura

Хубава работа ама българска....както с всяко нещо видяно от Запада: видяла жабата, че подковават коня и тя вдигнала крак :mhihi:

ПП: Аз също съм много ЗА да има реални измервания и подобни ограничения :bchug:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата