Киномания
Модератор: Общи модератори
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Re: Киномания
MadChicken написа:Game of Thrones 3x9 The Rains of Castamere - още ли ви е мудно действието
След като четох книгата, по-точно книгите от по 1000стр. филмчето ми е малко боза

- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
chucky написа:Какво ще кажете за последният епизод на GOT ,аз лични бях![]()
![]()
Много добре изиграно всичко
и аз бях така

и започвам да се чудя кой ли ще е аджеба главният положителен герой от тук нататък

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
B U L L I написа:chucky написа:Какво ще кажете за последният епизод на GOT ,аз лични бях![]()
![]()
Много добре изиграно всичко
и аз бях така![]()
и започвам да се чудя кой ли ще е аджеба главният положителен герой от тук нататък
Сега разбирам един братовчед , който беше се зачел в сагата и по едно време вика :
- е , спирам . То бива автор да измъчва читателя си ама тоя го прави в някакви извратени граници

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
TNT написа:Не знам, ама русичката с драконите май ще я клекцат скоро
А дано ама надали

- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
bioz написа:някой нещо за Великият Гетсби?
Много ми хареса на мен!
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Е.Димитров написа:Вчера гледах "Паркър" с Джейсън Стетън и Дженифър Лопез.
Значи не лош филм,който до някое време си е копие на филма с Мел Гибсън-"Разплата"
Малко лирично отклонение по филма.
Дженифър Лопез много добре изглеждаше момата ,имаше заиграване с това уж носи микрофон та да се съблече и дори да се завърти,та уважаемият зрител да оцени как е отслабнала и някой лафове от нейна страна че вече била станала на 40 години...тая реплика е вървяла до 2009 година,ама карай...
Друго важно впечатление ми направи и разликата в качеството на всичко между това в щатите и България (което си го знам от одавна,но никога толкова категорично не е доказвано както в този филм.)
Какво имам в предвид,значи пича (Стетъм/Паркър) беше застрелян,в болницата след кратък сън,малко куцаше и едвам ходеше,но след като наля някаква банка в нещо си (имали си го ей така във всяка линейка),тоя човек му минаха всички рани от шутове и голямо калибрени пушкала,да не говорим че тичаше като младо магаре (и по едно време правеше секс като същият добитък),по-късно във филма видяхме и доказателство за силата на храната и в частност една пилешка чорба (очевидно нямаше вече линейки и банки с течности за да се коригира) и след като получи 2 тежки прободни рани,значителна загуба на кръв и 4 счупени ребра,след една направена пилешка чорба от по всичко личеше си кофти домакиня със съмнителен стаж пред котлон,нашият герой ги спука,ама ги спука,разката,наби,изби и в крайна сметка приключи с кофтите типове,взе парите (и сърцето на Джен,ама поради възрастовата разлика,на героя му бяха вменили една девойка на крехка възраст да му е изгората-с две думи Джен остана само да мечтае,нова скоба-абе т'ва жените са баси алчните,тя жената нямаше един долар ,Паркър,героят на Стетъм и обясни че ще я направи милионерка ,онЪз искаше не само това,ама и и стегнатият задник на Паркър в кревата си...затварям всички скоби )и помогна още на половин свят с парите,както междувременно избави другата половина от кофтите типове...
Край!
Паркър беше готин. Джейсън има добро излъчване за тези полухумуристични екшъни, в които играе напоследък.
Мисля, че това им е идеята... полу истински полу фантастични, просто едно забавление, което да забравиш като излезеш от салона.
Хареса ми и закачката със задника на Лопез

В смисъл трябва да имаш правилното очакване за тези филми. Кранк 1 и 2 ако си гледал, са в същия стил, но по-забавни.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- goguma
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '09 E92 N47; '08 E60 N53B30
- Мечтае да кара: 911 Turbo S
- Детайли за колата: RIP E39 2010-2019 :(
Баси, колят ги наред Старките в GoT
И все пак подозирам че малкият инвалид ще стане крал накрая, не знам защо имам такова предчувствие
Макар че последният сезон сигурно ще е през 2118г., ама да видим.

И все пак подозирам че малкият инвалид ще стане крал накрая, не знам защо имам такова предчувствие

- stormrider
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ М44Б19
- Мечтае да кара: Imperial Tie Fighter
- Детайли за колата: Стара баба с тояжка
Аз пък ,си мисля ,че Денерис ще се ожени за Джон и ще управляват до края на времето! Ха-ха-ха 

С много любов към децата!
В Замундата има някакъв български филм N1 ?
Става ли ?
Също така гледали ли сте и други български филми ?
На лов за дребни хищници на мен лично ми е един от любимите ..
Става ли ?
Също така гледали ли сте и други български филми ?
На лов за дребни хищници на мен лично ми е един от любимите ..
- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
goguma написа:Баси, колят ги наред Старките в GoT![]()
И все пак подозирам че малкият инвалид ще стане крал накрая, не знам защо имам такова предчувствиеМакар че последният сезон сигурно ще е през 2118г., ама да видим.
А-а-а-а! Пу пу пу! Бан!

Не издавайте, де!

Без страх, без спирачка!
- goguma
- кандидат ентусиаст
-
MatriX_Fucked написа:goguma написа:Баси, колят ги наред Старките в GoT![]()
И все пак подозирам че малкият инвалид ще стане крал накрая, не знам защо имам такова предчувствиеМакар че последният сезон сигурно ще е през 2118г., ама да видим.
А-а-а-а! Пу пу пу! Бан!![]()
![]()
![]()
Не издавайте, де!
Ама аз нямам представа, честно, не съм чел книгите. Просто това ми е предчувствието за развитието на филма. Ако ги бях чел може би и нямаше да ми е толкова интересно да следя сериала

Ама ако ти си ги чел и знаеш какво става, то току-що точно ти издаде цялата работа

- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Нем, ама 8-ми и 9-ти още не съм ги гледал... А целия нет е луднал да коментира и ми е много неприятно

Без страх, без спирачка!
- goguma
- кандидат ентусиаст
-
Аз мислех че имаш предвид бъдещото развитие на сериала, което предполагаме как ще се случи
Хубаво, няма да коментираме повече подробности

Хубаво, няма да коментираме повече подробности

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет

Човека тука играе като обикновен...човек,никой не наби,даже некакви наркоманчета го ошамариха,твърди се че е по истински случай,развлекателен е,не гледайте физономията дето се е барнал на постера и изозадзе камиона в пламъци,няма такива работи много,става ей така да се загледа и няма претенции за оскар