Политическа.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Re: Политическа.

Мнение от acer » 15 Дек 2013, 21:22

сега остава да метнеш една тенджера върху главата срещу хаарп и да не излизаш от вас.

ако искаш да убедиш някой в нещо използвай факти, а не празни приказки. никъде не съм казъл че всичко е розово, просто сравни данните и ще видиш че нито европееца, нито американица е хукнал да бяга нанякъде, докато ние имаме 2 млн българи зад граница, предимно в европа,сащ и канада. що българите не бягаме в латинска америка дето управляват бандите лос сетас,а? или русия с нейните 10хил изоставени села и 12,000 с под 10 души население, ами отиваме в държави дет всичко е подредено и чисто? тва е отговор, не въпрос, не смятам да споря с любители на световните конспирации или платени драскачи, не те знам какъв си :winky:
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 15 Дек 2013, 21:53

acer написа:сега остава да метнеш една тенджера върху главата срещу хаарп и да не излизаш от вас.

ако искаш да убедиш някой в нещо използвай факти, а не празни приказки. никъде не съм казъл че всичко е розово, просто сравни данните и ще видиш че нито европееца, нито американица е хукнал да бяга нанякъде, докато ние имаме 2 млн българи зад граница, предимно в европа,сащ и канада. що българите не бягаме в латинска америка дето управляват бандите лос сетас,а? или русия с нейните 10хил изоставени села и 12,000 с под 10 души население, ами отиваме в държави дет всичко е подредено и чисто? тва е отговор, не въпрос, не смятам да споря с любители на световните конспирации или платени драскачи, не те знам какъв си :winky:

Абе Вие дето сте Евро настроени нямате ли главни букви във Вашите изречения в последните Ви публикации? Или трябва тия дето сме на различно мнение от твойто да влагаме всички сетива да ти разбираме.....ааааа чакай малко,ние сме платени драскачи и ти искаш с похвата "не моо ми фанете мисълта с мойто писанъе" да ни убедиш колко си прав ? :paranoid:
Понеже ми прави впечатление,че много лесно слагаш етикет на хората без дори да ги познаваш.....да не си някой МАГ,или IP-то ти да е в Хогуортс ? :roll:
За Европейците като теб,натиска се клавиша Shift + съответната буква => Главна буква.
Ако се получи,може и да се води смислен диалог.

И с риск да ми кажеш,че съм платен драскач на Кремъл ще ти кажа,че България не е кой знае колко на кяр от тоя Европейски съюз.Просто си затвори външната граница с нас.Ама сигурно не си се замислял за това :mrgreen:
Ако България махне ограниченията за руските граждани....ти и идея нямаш колко ПЛАТЕЖОСПОСОБЕН народ ще се изсипе тук,и не съм много сигурен дали в Европейския съюз ще ни е по добре :roll:
И въпреки че много често контактувам с заможни руснаци,аз знам какво говоря в момента,а твойте "факти" са някакви взети от форума на Мечо Пух....
Най вероятно са ми платили да приказвам така,обаче ми платиха само за един пост....за това няма да ти отговарям и аз :winky:
Весели празници скъпи мой колега,и прочети малко из твойте източници за външен дълг на любимия ти Европейски съюз и USA дето толкова ги хвалиш :bchug:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330i

Мнение от Nasko_ » 15 Дек 2013, 22:42

sambeto написа:Ако България махне ограниченията за руските граждани....ти и идея нямаш колко ПЛАТЕЖОСПОСОБЕН народ ще се изсипе тук,и не съм много сигурен дали в Европейския съюз ще ни е по добре :roll::

Платежоспособен народ може да се изсипе от всякъде, тук по-скоро става въпрос за манталитет, начин на мислене. Определено руският такъв е доказано, че не ни е от полза и никога няма да ни бъде!
Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!

ентусиаст
Аватар

Мнение от acer » 15 Дек 2013, 23:50

sambeto написа:

аз го казах и по-горе, печеленето на спор става с факти.. а начина ми на писане няма нищо общо, не пиша официално писмо и така съм решил че ми харесва повече :)

- покупателна способност на руснаците е определена от световната банка, международният валутен фонд и "Central Intelligence Agency" съответно на 43-то място и 2 пъти на 58. т.е единствено могат да купуват повече в ЕС от нас и румънците. а това е срамно, тъй като имат залежи да живеят като в дубай.. но в момента ЕС прави 18 трилиона годишно, сащ 16, русия 2.

и не хваля нито европа, нито съм русофоб, не харесвам диктаторите, без значение дали е путин, башар асад или ердоган с претенциите си към тракия.. това са хора, които връщат света назад и няма как да се измъкнем от блатото с тях, без значение че и аз обичам самагонката :lol:

ако човек иска да се запознае какво точно се случва след влизане на страните в ес може да разгледа тук http://appsso.eurostat.ec.europa.eu/nui ... eAction.do
ясно се вижда как от 0.1+ стойности с малки колебания всяка година е на + нарастват за всички страни. интересно е да се видят данните на латвия, където след промените въвеждат лустрация и имат една от най-бурно развиващите се икономики и без ЕС до 2004 т.е няма комунист - няма проблем.. в нашият телевизор е проблема.

а докато не ги изгоним с лустрация, без ЕС ще заприличаме на молдова.. виждаме тия идиоти горе какво правят Въпреки ЕС, без тях не знам.

п.с на Путин дали не му стана тъпо, Рединг и френският президент също бойкотират сочи, ама поне Обама е мекичък и няма да ги последва.. интересно ще стане като се върнат републиканците.. ако оцелеят до тогава де,негър шахматист няма :mrgreen: Обама за първите си 2 години, добави повече дълг отколкото последните 100 кабинета взети заедно (буквално).някаква гадателка беше казала че последният президент на америка ще е черен :lol: бих добавил аз и социалист.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

Аватар
Кара: '74 3.0CSi
Мечтае да кара: made by pininfarina
Детайли за колата: винаги над 200 к.с.

Мнение от rosendaal » 16 Дек 2013, 1:26

Чудесно ,колко добре боравиш с ''официалните данни''.Мисля че 2008г. ако повече хора четяха ''официалните източници'' нямаше да стигнем до световната криза,ама ха де. :mhihi:
Нещо бъркаш системите за управление на масите с тези за управление на капитала.Прочети малко за икономикса пак.
Ще ми бъде интересно и да прочета обяснено от теб положението на скандинавските страни,Исландия и Ирландия.Разтълкувай ни на разбираем език какво ти говорят ''официалните данни '' за там?
Намали малко пропагандата в начина си на изказ,че попадаш в същата група хора,която назидателно критикуваш по-горе за платеното драскане.Бъди по-безпристрастен и ще спечелиш повече почитатели.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от acer » 16 Дек 2013, 2:12

нито търся почитатели, нито ме вълнува пропаганда или световни конспирации :) регистрирахме фирмата в enterprise europe network и работи с европейски фирми, дават ни поръчки, "без свои хора", без корупция, плащат ни за да произведен краен продукт и го правим.

нали това е идеята на ес - свободни пазари и свободното придвижване на хора, поправката Делор е премахнала 700 пречки по границите.. отиваш в която искаш страна от ЕС купуваш материали, машини и продаваш на пазар от 500 млн (ако си конкурентен), дори ако искаш да внесеш машина извън ЕС ти предлагат тарифна ескалация- да не плащаш мито на производствени мощности. всичко това генерира ръст на икономиката, на работещите, не знам как по просто да го-обясня.
това което спъва местният бизнес са лихвите по инвестиционните кредити, а индекса на корупция в страната гони всички FDI - преведено чуждестранните директни инвестиции.

една задачка
ТЪРСИ СЕ: Как България да излезне от блатото, да стане привликателна за инвеститорите и лихвите да паднат?
А) да полеем левон хампарцумян с катран и кокоши пера, гонейки го по витошка
Б) да съживим Тодор Живков, не ни трябват инвеститори
В) да влезем в путинският съюз, всъщност който е първоначалният източник на нашите рубладжии и съответно корупцията.
Г)да луститраме всички, които са били в дс, бкп (сиреч любимият ми бойко също), цялата съдебна система и прочие.

очевидно единственият изход е последният, a световните конспирации са излишни, защото европа си работи, хората живеят относително нормално и подредено - като изключим в социалните държави, но вече се вземат мерки срещу правителства тип дядо коледа.
или напиши конкретно КАК ЕС спира развитието на България, как гони инвеститорите от страната? и какво трябва да се направи или ще те приема както колегата те посочи за платен драскач. не пишеш нищо съществено и постовете ти изглеждат като прословутите опорни точки.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Политическа.

Мнение от steeN » 16 Дек 2013, 6:47

.
Последна промяна steeN на 02 Сеп 2019, 10:27, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 16 Дек 2013, 9:46

Колега @acer,
Ти що си мислиш че видиш ли "лустрацията" ще оправи всичко?
Вярваш ли в дядо Коледа,вярваш ли във феята на зъбчетата,вярваш ли във феите,очевидно да,защото вярваш че някаква "лустрация" ще направи така че хората да не искат да печелят пари.
Според теб,да кажем няма в правителството нито един който да е бил член на всякакви организации и той некакси ще бъде честен,няма да работи за заплата,няма да иска никакви пари,ей така,щото бил "лустриран"
Аз пък да ти кажа че това никога няма да се случи в България,огледай се,освен политически зомбирани идиоти от всички партии регистрирани в България,има всякакви други идиоти,нормалните мислещи хора са малко,сега да не вземе да си помислиш че нормално мислещите хора са да кажем "ранобудните" студенти-ТЦ,и те децата си имат някаква кауза,която или е супер наивна или манипулируемо-представена.
Та такивами ти неща,да не мислиш че политиците произхождат от извън земните,те произхождат от същият този народ и са огледало на мисленето на народа.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от Ivo_Borisov » 16 Дек 2013, 10:52

Дълговете на държавата към бизнеса растат
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1189668

Вече се чувства как управлението на БСП-ДПС прави държавата ни по добро място за живеене, бизнеса работи много по добре от предишното управление, безработицата и тя се увеличава...Да сме живи и здрави да подкрепяме пак сегашните управляващи, напред към светли бъднини! :bowdown: :bowdown: :bowdown:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 16 Дек 2013, 11:05

Ivo_Borisov написа:Дълговете на държавата към бизнеса растат
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1189668

Вече се чувства как управлението на БСП-ДПС прави държавата ни по добро място за живеене, бизнеса работи много по добре от предишното управление, безработицата и тя се увеличава...Да сме живи и здрави да подкрепяме пак сегашните управляващи, напред към светли бъднини! :bowdown: :bowdown: :bowdown:

По принцип техния електорат е с толкова ниска обща култура, че това е нещо което не би впечатлило когото и да било от тях. Не мисля, че подкрепата към тях би се променила изобщо.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от Ivo_Borisov » 16 Дек 2013, 11:45

Лошото е че има и доста интелигентни хора които ги подкрепиха на последните избори. Сега берем плодовете. Безработицата се е увеличила макар и не с много, разплащанията към бизнеса намаляват... Ако някой ми каже че сега е по добре при тези факти, че сегашните са по добри управляващи от ББ... :banghead:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F31 Sport Line
Мечтае да кара: 458 Italia

Мнение от Jorata » 16 Дек 2013, 15:37

Ще ме извиниш, ама не е вярно. Няма как да си интелигентен и да си гласувал за тях.
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ///M43
Мечтае да кара: в изтребителната авиация
Детайли за колата: компот в сливов цвят

Мнение от _galio_ » 16 Дек 2013, 16:58

По сигнал на партия ПОМАК археологът проф. Николай Овчаров е даден на прокуратурата. В следствието в Кърджали днес проф. Николай Овчаров е бил разпитван заради изказванията си във връзка с произхода на помаците.

http://www.blitz.bg/news/article/239476
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът

ентусиаст
Аватар

Мнение от acer » 16 Дек 2013, 18:59

Е.Димитров написа:Колега @acer,
Ти що си мислиш че видиш ли "лустрацията" ще оправи всичко?
Вярваш ли в дядо Коледа,вярваш ли във феята на зъбчетата,вярваш ли във феите,очевидно да,защото вярваш че някаква "лустрация" ще направи така че хората да не искат да печелят пари.

Защото практиката е показала че работи ;) всички бивши соц.държави, които са лустрирали срещу тях да ходим не може да ги стинем.. дадох и примера за малката латвия има 2 пъти по-оборотна икономика и до преди влизането в ЕС от нас.. т.е и при нас ще работи. Защо Германия удължи лустрицията на фашистите до 2017? а? ние ли по-тарикати? вече толкова се протока лустрацията, че стигне ли до нова 1997 трябва да се реже от дъно, не само лустрация за БКП, а БСП+ДПС също.. коя национална катастрофа ще им е ?

Иначе всеки иска да печели пари и е съвсем нормално, но не е и на гърба на цяла нация да превеждат геноцид, щото 150 евро мин.заплата е точно това. Тия в сегашното бсп, не са БКП, а чисти крадци и мафиоти, които няма да отделят 1 лев за теб, ако щеш умирай от глад.. само им виж физиономиите данчо ментата, сестра галева, местан, пеевски, доган.. тва на първо място са социопати, на второ в развита държава първите двама щяха да бъдат най-много сервитьори. Социопата не го вълнува дали имаш хляб, дали си болен, дали ще остане нещо от държава на 1300 години.. 2 млн българи в работоспособна възраст са зад граница и това го направиха същите които са в този парламент. ако българите не се събудим подобно на Украйна, съдбата на югославия ще ни се стори блян.. просто ще изчезнем, имам колеги завършили мио + магистратура финанси работят на бензиностанции, дали ще останат тук? разбира се че не, всичко бяга и това мога да ти го посоча за редица специалности, не забравяй София не е България.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 16 Дек 2013, 19:26

acer написа:......Тия в сегашното бсп, не са БКП, а чисти крадци и мафиоти......

Т'ва цитираното важи за всяка политическа формация у нас ...

А къде са тези които не са мафиоти и крадци ...в НПО-тата на Стинката дето ще ги избираме мажоритарно след лустрацията та да не им личи чак толкова партиината принадлежност и потеклото или .....

Защо се делите 30 години по-късно на червени и зелени, сини не ми е ясно ....пък сте нахъсани и си вярвате :mhihi: :mhihi: :mhihi:

BTW. В Германия фашисти не е имало, фашагите са в Италия :mrgreen:
Ubi dubium, ibi libertas

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата