СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- немо
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb
Re: СПАМ ТЕМА
Моджо написа:Спокойно могат да го направят в който кат си искаш ходи и само да си придвижат служебно информацията...ама...не щат. Единствено ако е първа регистрация заради номера трябва да си в кат по лична карта. То с подновяване на книжка или ЛК е същото...треа да идеш в мвр по постоянен адрес... а не където си искаш...що - не знам що. Шото така. Логика няма.
Шото КАТ си е държава в държавата. Прословутите патрулки БМВ са купени от парите във фонд пътна безопасност, дето те си решават как да ги харчат.
Аз не знам дали има друга държавна служба , дето да са толкова изостанали.
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Току що се обади момичето - платило си е данъка до 06,2024, приготвило е една купчина дукименти....и ся остава майсторо да каже - не

За колата нищо не казвате
( Аз и да гледам и да не гледам се тая, затова и ни съм я карал ни нищо. Огледах я отвън , влезнах вътре, запалих я и това беше. Ама тука некак си забелязвате по снимки как била удряна, пребоядисвана..аз такова нещо да ми го посочиш с пръст наживо нема да го вида
)
ПП Бележката за данък била от изипей...нямало проблем да е такава.

За колата нищо не казвате

Хм,хм...
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
TNT написа:Уж е така както казваш, но при нас всеки КАТ-държава, навсякъде е различно с каналите. Само за смяна на талони трябва да се от същата област. София - София, Пловдив - Пловдив и т.н. И аз мислех, че не минавам канали в Пловдив (и в Аутобавария така ми казаха), ако няма да сменям номер, ама... колата СА и ме пратиха на канала. Останах си със същия номер и пак минавах канал. Висях като сопол, КАТ е пример за пълен държавен абсурд и бюрокращина. Само шмекерии, фирми за регистриране, рушвети и схеми. Даже може да се върне малко по-назад, щото нотариусите също могат да отпаднат. Дано в най-скоро време направят всичко максимално електронно и половината в КАТ да отидат на борсата.Моджо написа:Ако от един КАТ се регистрираш в друг КАТ/друга област/ си минаваш се едно си я купил нов внос. Доскоро задължително се сменяха и номерата, сега вече може да си останат същите, но канали и преглед си остават.
Кат софия - кат софия или благоевград-благоевград е друго. Когато си си в един кат само документи се орпавят даже колата нема нужда да ходи където и да било.
Последно , преди около 2-3 месеца бях в КАТ Пловдив и явно са променили нещата.
В момента се редиш на стройна 5-6 лентова опашка и няма начин някой тарикат да се намъкне пред теб.
Минава един милиционер и кани всяка първа кола от опашката да влиза към КАТ.
Там дават номер и чакаш ред към каналите.
Минаваш на каналите и отиваш на гишетата с документите, като там вече те питат как ще платиш, в банката или на терминал.
Относително бързо се минава.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Значи не следиш внимателно обстановката, да видиш откъде влизат нашите хора
Дори мангала, който продава пожарогасители, ми предложи за 50лв, че ще ме пробута по-напред
Което обяснява защо полицаите ги търпят. Всички са в схемата. Както казах, там всичко е схема, рушвети, наши хора и т.н.

- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Моджо написа:Току що се обади момичето - платило си е данъка до 06,2024, приготвило е една купчина дукименти....и ся остава майсторо да каже - не![]()
![]()
За колата нищо не казвате( Аз и да гледам и да не гледам се тая, затова и ни съм я карал ни нищо. Огледах я отвън , влезнах вътре, запалих я и това беше. Ама тука некак си забелязвате по снимки как била удряна, пребоядисвана..аз такова нещо да ми го посочиш с пръст наживо нема да го вида
)
Да, няма проблем нотариуса ще си провери само ако има проблем със системата тогава ще сканира въпросната бележка.
Единствено че се продава от доста време и от тогава сваля и сваля..... как вървят другите спрямо тази, това добра цена ли е или ?
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
Други такива няма. Тая е от най-постните. Атмосферка , даже климатроник няма. Интересното е, че е с дискове отзад, фабията беше с барабани. Иначе с навигации, с турбинки са с около 2-3-4к по-скъпи. Мойта фабия / на същите км и мотор , 1 или 2 година по-нова, 12. 2017 регистрирана чисто нова/я продадох 2,5к отгоре на тази, ама имаше и ГИ, лед дневни, климатроник..некви други дребни екстри. Иначе и тя беше от постните
)
В Джъмбо дали се продават големи пандели или хартиени цветя за лепене върху капака...все пак е подарък.

В Джъмбо дали се продават големи пандели или хартиени цветя за лепене върху капака...все пак е подарък.
Хм,хм...
Моят опит с бензините на ВАГ е супер негативен. Но пък ти ги познаваш добре
Трицилиндровият им мотор според мен е много зле и винаги бих избрал 1.4 или 1.6. Фабията ти трицилиндрова ли беше?

Трицилиндровият им мотор според мен е много зле и винаги бих избрал 1.4 или 1.6. Фабията ти трицилиндрова ли беше?
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
Да, същия мотор. 1,0, атмосферен, 3 цилиндъра, 75 коня. Никакви ядове не съм имал. И като цяло за 6 години /всичките 130 000 на газ/ с фабията проблеми НУЛА /само протече водната помпа малко преди да изтече гаранцията и беше сменена/. Друго нищо. Ама буквално нищо. Ни по окачване ни по нищо.
По предишната фабия беше 1,2 , пак 3 цилиндъра...и тя докъм 250к/тогава се продаде/ км не е правила особени ядове /Горят бобини, ако знаех предварително щях да си имам резервни, че и нея я влачиха с пътна помощ 1 път заради това./
Но наистина са били от 0 км при мен. Горублянски 100 000 не е имало.
В случая се търси проста кола, да има 4 врати и климатик. Толкова. И да е максимално евтина за каране и поддръжка. И жената маа по 70 км всеки ден като мен.
Имаме едни 308-ци , сравнително нови , дизелчета в офиса дето ще ги продаваме, не са на много км /под 100к са всичките/ и ще ми я дадат на изплащане без лихва...ама не ще Пежо.
То и зависи на какво му викаш зле де. Здрави са, лесно се ремонтират,горят нищо. Е, не вървят...факт. Ама то не се иска това.
По предишната фабия беше 1,2 , пак 3 цилиндъра...и тя докъм 250к/тогава се продаде/ км не е правила особени ядове /Горят бобини, ако знаех предварително щях да си имам резервни, че и нея я влачиха с пътна помощ 1 път заради това./
В случая се търси проста кола, да има 4 врати и климатик. Толкова. И да е максимално евтина за каране и поддръжка. И жената маа по 70 км всеки ден като мен.
Имаме едни 308-ци , сравнително нови , дизелчета в офиса дето ще ги продаваме, не са на много км /под 100к са всичките/ и ще ми я дадат на изплащане без лихва...ама не ще Пежо.
То и зависи на какво му викаш зле де. Здрави са, лесно се ремонтират,горят нищо. Е, не вървят...факт. Ама то не се иска това.
Хм,хм...
Таз е била удряна отпред…
Снимките са направени така, че да не се вижда, но е много крива отпред… отзад не може да се види защото няма верните снимки…. Което ме навежда на мисълта, че отзад е още по- крива.
И е на класическите 130к км което автоматично както знаеш значи, че е на х3 реални
Снимките са направени така, че да не се вижда, но е много крива отпред… отзад не може да се види защото няма верните снимки…. Което ме навежда на мисълта, че отзад е още по- крива.
И е на класическите 130к км което автоматично както знаеш значи, че е на х3 реални
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
Може, АЛХ, чак по 3 не е щото има история в дилъра почти до последно...да речем ,че е на толкова на колкото си е.
За удрянето не знам, може...на мен не ми е направило впечатление, дори напротив. Ама то майсторо ще си каже
)
За удрянето не знам, може...на мен не ми е направило впечатление, дори напротив. Ама то майсторо ще си каже

Хм,хм...
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Алха иска да каже че е било нещо подобно и в твоя случай .

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
Моджо написа:Да, същия мотор. 1,0, атмосферен, 3 цилиндъра, 75 коня. Никакви ядове не съм имал. И като цяло за 6 години /всичките 130 000 на газ/ с фабията проблеми НУЛА /само протече водната помпа малко преди да изтече гаранцията и беше сменена/. Друго нищо. Ама буквално нищо. Ни по окачване ни по нищо.
Фиат типо 1.4Т или без Т на газ.
120 коня 1.4Т е чудесен и динамичен.Другият не е ама...икономията ако се гледа хептем...абе вземи турбото...
Евтино,здраво и просто като фасул.
Само седалките ме дразнят,че са твърди ама това е мой проблем та за вас може и да не съществува.

- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
Моджо написа:Може, АЛХ, чак по 3 не е щото има история в дилъра почти до последно...да речем ,че е на толкова на колкото си е.
За удрянето не знам, може...на мен не ми е направило впечатление, дори напротив. Ама то майсторо ще си каже)
Не ме разбирай погрешно- таз е толкоз проста и тъпа, че квото виждаш- това е. Кашонче за всеки ден- ако ти харесва- взимаш и я караш докато не й паднат колелата.
Аз проблем с такива коли нямам никакъв и много ги уважавам- но понеже попита и затова се обадих…
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
Не те критикувам. 
Точно това искам, просто кашонче за всеки ден и газ до разпадане. Което се надявам да е поне след 7 8 години поне.

Точно това искам, просто кашонче за всеки ден и газ до разпадане. Което се надявам да е поне след 7 8 години поне.
Последна промяна Моджо на 11 Юли 2024, 23:34, променена общо 1 път
Хм,хм...