СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от немо » 11 Юли 2024, 16:29

Моджо написа:Спокойно могат да го направят в който кат си искаш ходи и само да си придвижат служебно информацията...ама...не щат. Единствено ако е първа регистрация заради номера трябва да си в кат по лична карта. То с подновяване на книжка или ЛК е същото...треа да идеш в мвр по постоянен адрес... а не където си искаш...що - не знам що. Шото така. Логика няма.

Шото КАТ си е държава в държавата. Прословутите патрулки БМВ са купени от парите във фонд пътна безопасност, дето те си решават как да ги харчат.
Аз не знам дали има друга държавна служба , дето да са толкова изостанали.
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 11 Юли 2024, 17:03

Току що се обади момичето - платило си е данъка до 06,2024, приготвило е една купчина дукименти....и ся остава майсторо да каже - не :lol: :lol: :lol:
За колата нищо не казвате :(( Аз и да гледам и да не гледам се тая, затова и ни съм я карал ни нищо. Огледах я отвън , влезнах вътре, запалих я и това беше. Ама тука некак си забелязвате по снимки как била удряна, пребоядисвана..аз такова нещо да ми го посочиш с пръст наживо нема да го вида :))
ПП Бележката за данък била от изипей...нямало проблем да е такава.
Хм,хм...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 11 Юли 2024, 17:20

TNT написа:
Моджо написа:Ако от един КАТ се регистрираш в друг КАТ/друга област/ си минаваш се едно си я купил нов внос. Доскоро задължително се сменяха и номерата, сега вече може да си останат същите, но канали и преглед си остават.
Кат софия - кат софия или благоевград-благоевград е друго. Когато си си в един кат само документи се орпавят даже колата нема нужда да ходи където и да било.
Уж е така както казваш, но при нас всеки КАТ-държава, навсякъде е различно с каналите. Само за смяна на талони трябва да се от същата област. София - София, Пловдив - Пловдив и т.н. И аз мислех, че не минавам канали в Пловдив (и в Аутобавария така ми казаха), ако няма да сменям номер, ама... колата СА и ме пратиха на канала. Останах си със същия номер и пак минавах канал. Висях като сопол, КАТ е пример за пълен държавен абсурд и бюрокращина. Само шмекерии, фирми за регистриране, рушвети и схеми. Даже може да се върне малко по-назад, щото нотариусите също могат да отпаднат. Дано в най-скоро време направят всичко максимално електронно и половината в КАТ да отидат на борсата.

Последно , преди около 2-3 месеца бях в КАТ Пловдив и явно са променили нещата.
В момента се редиш на стройна 5-6 лентова опашка и няма начин някой тарикат да се намъкне пред теб.
Минава един милиционер и кани всяка първа кола от опашката да влиза към КАТ.
Там дават номер и чакаш ред към каналите.
Минаваш на каналите и отиваш на гишетата с документите, като там вече те питат как ще платиш, в банката или на терминал.
Относително бързо се минава.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 11 Юли 2024, 17:25

Значи не следиш внимателно обстановката, да видиш откъде влизат нашите хора :lol: Дори мангала, който продава пожарогасители, ми предложи за 50лв, че ще ме пробута по-напред :lol: Което обяснява защо полицаите ги търпят. Всички са в схемата. Както казах, там всичко е схема, рушвети, наши хора и т.н.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 11 Юли 2024, 17:52

Моджо написа:Току що се обади момичето - платило си е данъка до 06,2024, приготвило е една купчина дукименти....и ся остава майсторо да каже - не :lol: :lol: :lol:
За колата нищо не казвате :(( Аз и да гледам и да не гледам се тая, затова и ни съм я карал ни нищо. Огледах я отвън , влезнах вътре, запалих я и това беше. Ама тука некак си забелязвате по снимки как била удряна, пребоядисвана..аз такова нещо да ми го посочиш с пръст наживо нема да го вида :))
ПП Бележката за данък била от изипей...нямало проблем да е такава.

Да, няма проблем нотариуса ще си провери само ако има проблем със системата тогава ще сканира въпросната бележка.

Единствено че се продава от доста време и от тогава сваля и сваля..... как вървят другите спрямо тази, това добра цена ли е или ?
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Моджо » 11 Юли 2024, 17:58

Други такива няма. Тая е от най-постните. Атмосферка , даже климатроник няма. Интересното е, че е с дискове отзад, фабията беше с барабани. Иначе с навигации, с турбинки са с около 2-3-4к по-скъпи. Мойта фабия / на същите км и мотор , 1 или 2 година по-нова, 12. 2017 регистрирана чисто нова/я продадох 2,5к отгоре на тази, ама имаше и ГИ, лед дневни, климатроник..некви други дребни екстри. Иначе и тя беше от постните :))
В Джъмбо дали се продават големи пандели или хартиени цветя за лепене върху капака...все пак е подарък.
Хм,хм...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i

Мнение от TheDriver » 11 Юли 2024, 18:14

Моят опит с бензините на ВАГ е супер негативен. Но пък ти ги познаваш добре :dunno:

Трицилиндровият им мотор според мен е много зле и винаги бих избрал 1.4 или 1.6. Фабията ти трицилиндрова ли беше?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Моджо » 11 Юли 2024, 18:18

Да, същия мотор. 1,0, атмосферен, 3 цилиндъра, 75 коня. Никакви ядове не съм имал. И като цяло за 6 години /всичките 130 000 на газ/ с фабията проблеми НУЛА /само протече водната помпа малко преди да изтече гаранцията и беше сменена/. Друго нищо. Ама буквално нищо. Ни по окачване ни по нищо.
По предишната фабия беше 1,2 , пак 3 цилиндъра...и тя докъм 250к/тогава се продаде/ км не е правила особени ядове /Горят бобини, ако знаех предварително щях да си имам резервни, че и нея я влачиха с пътна помощ 1 път заради това./
Но наистина са били от 0 км при мен. Горублянски 100 000 не е имало.
В случая се търси проста кола, да има 4 врати и климатик. Толкова. И да е максимално евтина за каране и поддръжка. И жената маа по 70 км всеки ден като мен.
Имаме едни 308-ци , сравнително нови , дизелчета в офиса дето ще ги продаваме, не са на много км /под 100к са всичките/ и ще ми я дадат на изплащане без лихва...ама не ще Пежо.
То и зависи на какво му викаш зле де. Здрави са, лесно се ремонтират,горят нищо. Е, не вървят...факт. Ама то не се иска това.
Хм,хм...

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 11 Юли 2024, 20:08

Таз е била удряна отпред…

Снимките са направени така, че да не се вижда, но е много крива отпред… отзад не може да се види защото няма верните снимки…. Което ме навежда на мисълта, че отзад е още по- крива.

И е на класическите 130к км което автоматично както знаеш значи, че е на х3 реални
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Моджо » 11 Юли 2024, 20:11

Може, АЛХ, чак по 3 не е щото има история в дилъра почти до последно...да речем ,че е на толкова на колкото си е.
За удрянето не знам, може...на мен не ми е направило впечатление, дори напротив. Ама то майсторо ще си каже :))
Хм,хм...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 11 Юли 2024, 20:47

Алха иска да каже че е било нещо подобно и в твоя случай . :mrgreen:
DSC_6315.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 11 Юли 2024, 21:39

Моджо написа:Да, същия мотор. 1,0, атмосферен, 3 цилиндъра, 75 коня. Никакви ядове не съм имал. И като цяло за 6 години /всичките 130 000 на газ/ с фабията проблеми НУЛА /само протече водната помпа малко преди да изтече гаранцията и беше сменена/. Друго нищо. Ама буквално нищо. Ни по окачване ни по нищо.
По предишната фабия беше 1,2 , пак 3 цилиндъра...и тя докъм 250к/тогава се продаде/ км не е правила особени ядове /Горят бобини, ако знаех предварително щях да си имам резервни, че и нея я влачиха с пътна помощ 1 път заради това./
Но наистина са били от 0 км при мен. Горублянски 100 000 не е имало.
В случая се търси проста кола, да има 4 врати и климатик. Толкова. И да е максимално евтина за каране и поддръжка. И жената маа по 70 км всеки ден като мен.
Имаме едни 308-ци , сравнително нови , дизелчета в офиса дето ще ги продаваме, не са на много км /под 100к са всичките/ и ще ми я дадат на изплащане без лихва...ама не ще Пежо.
То и зависи на какво му викаш зле де. Здрави са, лесно се ремонтират,горят нищо. Е, не вървят...факт. Ама то не се иска това.

Фиат типо 1.4Т или без Т на газ.
120 коня 1.4Т е чудесен и динамичен.Другият не е ама...икономията ако се гледа хептем...абе вземи турбото...
Евтино,здраво и просто като фасул.
Само седалките ме дразнят,че са твърди ама това е мой проблем та за вас може и да не съществува. ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Моджо » 11 Юли 2024, 21:42

Не става. Който си кара ВАГ си иска ВАГ :D
Хм,хм...

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 11 Юли 2024, 23:28

Моджо написа:Може, АЛХ, чак по 3 не е щото има история в дилъра почти до последно...да речем ,че е на толкова на колкото си е.
За удрянето не знам, може...на мен не ми е направило впечатление, дори напротив. Ама то майсторо ще си каже :))

Не ме разбирай погрешно- таз е толкоз проста и тъпа, че квото виждаш- това е. Кашонче за всеки ден- ако ти харесва- взимаш и я караш докато не й паднат колелата.

Аз проблем с такива коли нямам никакъв и много ги уважавам- но понеже попита и затова се обадих…
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Моджо » 11 Юли 2024, 23:31

Не те критикувам. :bchug:
Точно това искам, просто кашонче за всеки ден и газ до разпадане. Което се надявам да е поне след 7 8 години поне.
Последна промяна Моджо на 11 Юли 2024, 23:34, променена общо 1 път
Хм,хм...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата