Бисери от форума
Модератор: Общи модератори
- ME4KY
- младши ентусиаст
-
- Кара: ги да го гледат
Re: Бисери от форума
terziev написа:ае хора не е възможно 2012 година да свърши света, все пак 2014 световно в Бразилия има...................

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
те тукаанкаа на те- изключително точно GPS-позициониране на местоположението.
Аз съм на по-особен диалект - белу-слатинску-кнежански - на този език думата е - тукйее 'нканъ

- ME4KY
- младши ентусиаст
-
- Кара: ги да го гледат
wiiner написа:ITK написа:Имам монета 1 лв от 81 г, но цена от 2 лева нещо не ме мотивира да продавам каквото и да било...
това е колега ако е в отлично състояние 3лв

- Totogada
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E36 320 Coupe
Е.Димитров написа:Зависи от къде тръгваш,ако тръгваш от централна гара-меташ се на некой трамвай и си в надежда,може и с такси
![]()
Буквално отговор по заглавието,има и друг отговор де и то е:
Колко е висока надежда,с каква коса и на колко години е,както и къде е забелязана последно?![]()
има и трети отговор,отиваш в аптека и си купуваш сероксат,без рецепта е и след около 10 дена употреба ,хич няма да те интересува нито къде се намира надежда нито как изглежда нито коя за бога е надежда

От тази тема viewtopic.php?f=4&t=179865&start=0
THE DUNK MACHINE написа:Винаги съм си мечтал за Е30 М3 в хола

Това е от тази тема viewtopic.php?f=4&t=179599

R.I.P. Champion 1968 – 2007 Colin McRae
Re:
Сори, но чета тази тема вече няколко дни и това ме разпиля
(нищо че е вече публикувано) 

vicho написа:из ауди форуматия бмвта на някои от тях са с 2 вала и втория се включва след 130км/h тогава им е силата
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
RSxRacer написа:ME4KY написа:BMWPetar написа:Турция , Кушадъсъ
и майка ми там![]()
![]()
ако не ги мразех ...и аз
![]()
като ти гледам отношението към майка ти и околните явно си правен насила

От един друг форум:
Не зная дали е много смешно, но явно като ви се скапе автоматика (или има нужда от ново масло) - просто сменяте акумулатора и всичко се оправя
Преди месец на дисплейя ми изписа: TRANS FAILSAFE PROG и вървеше на трета а и някой път нямяше заден. Изгасях колата, палех и за малко беше добре, но после пак същото. Вечерта се разтърсих по чуждите форуми за Е38, да видя горе долу кво ме чака. От Америка един колега ми каза да сменя акомулатор и ще се оправи. Не вярвах, ама пробвах и найстина пробема беше там !!!
P.S. Обсъждам го просто като опит, данеби на някой колега да се случи същото.
Не зная дали е много смешно, но явно като ви се скапе автоматика (или има нужда от ново масло) - просто сменяте акумулатора и всичко се оправя

Още един доволен клиент на ******. За два дни поръчания продукт беше в мен!

От тази тема: http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=15&t=169231&start=120
- p0wEr
- младши ентусиаст
-
- Кара: 90" Е30 316i
- Мечтае да кара: Е30 3??
Пичове, Е30 не е за хора със слаби сърца, лекари или юристи...
Първите могат да умрат от страх, вторите ще си представят кървави гледки, а третите ще броят наум актовете и наказателните постановления, които биха получили...
Не случайно още през 80-те години Е30 е водело класацията за най-много смъртни случаи, като е било изпреварено единствено от Порше 911.
При Е30 е или любов от пръв поглед, или нищо. Първото каране е като секс за първи път - не знаеш какво да мислиш, ама знаеш че ти е харесало и че ще го направиш пак... След това идва зависимостта, по силна от наркотик...
Няма "бивш" Е30-каджия, който поне веднъж е бил наистина такъв, си остава рецидивист до живот...
Първите могат да умрат от страх, вторите ще си представят кървави гледки, а третите ще броят наум актовете и наказателните постановления, които биха получили...

Не случайно още през 80-те години Е30 е водело класацията за най-много смъртни случаи, като е било изпреварено единствено от Порше 911.
При Е30 е или любов от пръв поглед, или нищо. Първото каране е като секс за първи път - не знаеш какво да мислиш, ама знаеш че ти е харесало и че ще го направиш пак... След това идва зависимостта, по силна от наркотик...
Няма "бивш" Е30-каджия, който поне веднъж е бил наистина такъв, си остава рецидивист до живот...
- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
Аз съм с такава + ZALMAN Пращя си Test Drive Unlimited, GRID RacedriverLizarD написа:c7aH4eB написа:Аз също давам глас за nVidia 6600, но ако имаш излишни още 15, 20 лева си вземи 7600 GT DDR3 по-възможност

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
Е.Димитров написа:павката написа:имаше споделено от колега,къде му свалили картера на м40-то
това е по вероятно,на комшия в младост на ML му гепиха "мозъка" на скоростната кутия...мен вече ме е страх...да не ми гепат пишката кат разберат че ми е голема...

ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
Dpy написа:Можело да е пухи-усцъ,мило-аре ма,гушкане-пърдене под един юрган,чипкане-подмиване на жабатаAndronoff написа:Да не говорим за обръщенията към нея - пухи, мило, гушкане, чипкане..!

- stozashto
- младши ентусиаст
-
- Кара: каквото изпадне...
- Мечтае да кара: safety car, самолет, мотор
- Детайли за колата: тотална щета...
Dido_stz написа:Влажния въздух няма къде да ходи и съответно отива на най-студената част от помещението - стъклата

"... _ _ _ ..."
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Toneloker написа:Dpy написа:Можело да е пухи-усцъ,мило-аре ма,гушкане-пърдене под един юрган,чипкане-подмиване на жабатаAndronoff написа:Да не говорим за обръщенията към нея - пухи, мило, гушкане, чипкане..!

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- Krassi_kn
-
моргаджия
-
- Кара: Всичко
rahoGabroveca написа:radenko написа:какво е това шпер колега ,благодаря предварително
помага на колата ти, да икачва баира към увас по-лесно при зимни условия