СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- vixx
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: 320d
Re: СПАМ ТЕМА
alx написа:vixx написа:Днеска ми е денят за размисъл дали да отида да си купя JBL bar 1000 утре, щото в момента е на прилична цена и мога да го взема без никакво оскъпяване на вноски. Размислите ми ме доведоха до plex сървъра ми, в който почти всичко е 4К с Dolby Atmos, но масово аудиото е AC3 5.1. А саундбарът е 7.1.4 и сега се опитвам да разбера какво значи това - видеотеката ми Atmos ли е и ще ползвам ли всичките канали на системата, или ще чувам нещо друго което е 5.1 (и как изобщо съществува Atmos при 5.1)? Хелп
Намерих си отговорът тук: https://www.reddit.com/r/4kbluray/comme ... r/jugvfya/
Отивам да купувам утре. Ако някой има лоши впечатления от модела, моля да сподели.
Тия саундбар-ове симулират атмос- някои имат говорители насочени в тавана да отразяват звука все едно идва отгоре, други с някакви дсп-та лъжат сетивата, че звука идва отгоре. Не се чува като да имаш истински говорители в тавана (атмос), но създава някаква приемлива илюзия. Аз лично бих предпочел истинско 5.1 (5 отделни тела и съб) пред 5.1.4 саунд бар “всичко в едно”, но понякога просто няма възмжност особено ако е по- тясно за отделни тела и тогава саундбар-а е алтернатива.
Като каза атмос- аз в киното имам истински атмос - 4 колони във тавана, калибрирано, сертифицирано не знам си кво- ми… само ако примерно във саундтрак-а вали дъжд или прелита самолет има някакъв ефект… едно добре направено 5.1 или 7.1 е напълно достатъчно. Аз съм със 9.2.4 и… подобрението от 5.2 е… осезаемо, но поне за мене- минимално. Най голям ефект има качеството и силата на баса при филмите… ако искаш хубаво изживяване- там се фокусирай.
Взех го. Прав си, най-много съм впечатлен от силата и от баса. Изобщо не дава да го усиля, даже намалих съб-а, че всичко се тресе вкъщи. Второто, което ме впечатлява е качеството на диалозите във филма (само малко от Трансформърс изгледах засега) - излизат все едно на преден план, не мога да го обясня, ама мега яко. Разкачих съраундите и ги сложих където ще седят когато гледам филми, пуснах да се калибрира, а после пуснах няколко Атмос демо клипове. Факт е, че не мога да кажа откъде идва звука, което е много готино, но като че ли от това най-малко съм впечатлен.
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Мале пластмасовия ел.кашон кашона е малко по-бърз от време на време...чудоalx написа:Don_Diego написа:Видях и поразгледах днес новото Revuelto...черен мат от-до...БатМобил![]()
Малко се влюбих, на снимки не ме грабва изобщо, но на живо е страшен с*кс тая кола
Пръц…
https://youtu.be/lo55ulKCd2U?si=XoYxDGhuTz6V0cyH

c04 написа:Мале пластмасовия ел.кашон кашона е малко по-бърз от време на време...чудоalx написа:Don_Diego написа:Видях и поразгледах днес новото Revuelto...черен мат от-до...БатМобил![]()
Малко се влюбих, на снимки не ме грабва изобщо, но на живо е страшен с*кс тая кола
Пръц…
https://youtu.be/lo55ulKCd2U?si=XoYxDGhuTz6V0cyHако си купуваш колата да се изтрелваш от всеки светофар и те интересува само да показваш колко си бърз (докато има ток налЕ) е супер
… ти какво би си купил- едно такова ламбо или един плад плюс още две ламбота? Аз нямам проблем с ламбота или ферарита. Обичам ги по различни причини. Но имам проблем, че станаха х2 на предишните като пари а изглеждат по същия начин, звучат по същия начин (дори са по- тихи) и динамиката им е същата в реалния свят.
И като казах реалния свят- щом при едни идеални условия плада и ламбото са подобни- в реалния сват ламбота няма -никакъв- шанс. За това че са еднакви- забеляза ли също така спирачния път?
За тока- ти като се прибереш в къщи от контакта ти кво излиза- ток или бензин?

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
alx написа:c04 написа:Мале пластмасовия ел.кашон кашона е малко по-бърз от време на време...чудоalx написа:Don_Diego написа:Видях и поразгледах днес новото Revuelto...черен мат от-до...БатМобил![]()
Пръц…
https://youtu.be/lo55ulKCd2U?si=XoYxDGhuTz6V0cyHако си купуваш колата да се изтрелваш от всеки светофар и те интересува само да показваш колко си бърз (докато има ток налЕ) е супер
… ти какво би си купил- едно такова ламбо или един плад плюс още две ламбота? Аз нямам проблем с ламбота или ферарита. Обичам ги по различни причини. Но имам проблем, че станаха х2 на предишните като пари а изглеждат по същия начин, звучат по същия начин (дори са по- тихи) и динамиката им е същата в реалния свят.
И като казах реалния свят- щом при едни идеални условия плада и ламбото са подобни- в реалния сват ламбота няма -никакъв- шанс. За това че са еднакви- забеляза ли също така спирачния път?
За тока- ти като се прибереш в къщи от контакта ти кво излиза- ток или бензин?
Ток ама аз не знам да има бензинова фурна или хладилник

- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
Аз пък ако си купя две Ламбота, едва ли даже ще се сетя за електричка 

- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Няколко добри дела за днес.
1. Купих брадва тип клин на брат ми и му я пратих.
2. Уредих го на Слънчака, семейно, ол инклузив, на двойно, /даже тройно/ по-ниска цена. От 6 нощувки дето искаше, като видя колко ще му струва станаха 10 , ахахахаха.
3. Пратих, /тоест платих
)/, майка на екскурзия в Турция е ся в петъка.
4. Купих на жената неква Ютия, топ гън, самоход, турбо лазер, и владее Силата. Ама съм я скрил за рождения и ден.
5. Топ гъзарски, летни аутфити за момите /децата/... + сандали
))
Доволен съм.
За мене немА нищо, ама голем праз.
1. Купих брадва тип клин на брат ми и му я пратих.
2. Уредих го на Слънчака, семейно, ол инклузив, на двойно, /даже тройно/ по-ниска цена. От 6 нощувки дето искаше, като видя колко ще му струва станаха 10 , ахахахаха.
3. Пратих, /тоест платих

4. Купих на жената неква Ютия, топ гън, самоход, турбо лазер, и владее Силата. Ама съм я скрил за рождения и ден.
5. Топ гъзарски, летни аутфити за момите /децата/... + сандали

Доволен съм.
За мене немА нищо, ама голем праз.
Хм,хм...
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Откъде в София мога да си купя глухи ключове за смяна на стоящи смесители?
И въобще качествени отвертки и т.н. елементарни инструменти?
По железариите продават боклуци.

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
СПАМ ТЕМА
Това Ламбо на всичкото отгоре е хибрид и пак едвам докарва конете. След 5... след 10 години? За какво ще си взимаш бензиново Ламбо
Да си бръмчиш ли?

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на късмет и надежди...
- Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
- Детайли за колата: seats and a steering wheel....
barty написа:Откъде в София мога да си купя глухи ключове за смяна на стоящи смесители?
Наскоро си сменявах смесител и на мен ми свърши работа удължената вложка от автомобилно гедоре. Интересното е, че на стария който свалих (Идеал) беше 13мм, а на новия Рока 12 мм....
Ще ти трябва и ключ 19-ка за маркучите....
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Аз пък си убих деня в чакане на КАТ и обикаляне на сервизи и застрахователи да си заведа щетите, че един “В” ме отнесе тази сутрин…кой да знае, че в зона “30” се кара с 30, а не 60 и на нерегулирано кръстовище чакаш десния да мине преди теб
Наредих го да си получи акта да знае за следващия път да не бърза
Взех си и Х1цата с ъс сменена радарна система - за момента работи! Утре я карам за детайлно почистване и подръжка на керамичното покритие. В петък и Zката отива. В събота съм на премиерата на новото Х3

Наредих го да си получи акта да знае за следващия път да не бърза

Взех си и Х1цата с ъс сменена радарна система - за момента работи! Утре я карам за детайлно почистване и подръжка на керамичното покритие. В петък и Zката отива. В събота съм на премиерата на новото Х3
- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
steeN написа:Това Ламбо на всичкото отгоре е хибрид и пак едвам докарва конете. След 5... след 10 години? За какво ще си взимаш бензиново ЛамбоДа си бръмчиш ли?
Някой от форума ще си купува Ламбо ли

- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на късмет и надежди...
- Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
- Детайли за колата: seats and a steering wheel....
Don_Diego написа: В събота съм на премиерата на новото Х3
За всеки случай отиди почерпен...

"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи
Две ламбота комплект също са идеални за семеен транспорт, ефекта като ги паркирате някъде е по-голям, за тътена да не говорим … 

enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
mr_petroff написа:Аз пък ако си купя две Ламбота, едва ли даже ще се сетя за електричка
Предполагам ще ги купиш някой уикенд. Ще се сетиш за електричката в понеделник. А ако а Плад- може да не се сетиш за екзотиката въобще. Факт

Ти не си живял вероятно с лъскави екзотики. Ако ти кажа че 95% от времето стават да си ги гледаш в гаража и да си посягаш ще ми повярваш ли?
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
barty написа:Откъде в София мога да си купя глухи ключове за смяна на стоящи смесители?
ИТТ
имат магазин на 1ва Българска армия и с/у Малчика на Сливница