Емиграция. Англия или немскоговоряща държава?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Re: Емиграция. Англия или немскоговоряща държава?

Мнение от Top Gun Maverick » 25 Фев 2022, 7:54

Вчера карам едни орки до летището в София. Аз имам навика да си държа пасажерския прозорец в таксито един или два пръста отворен за да циркулира въздух без значение колко студено е вън, дори минус 10 да е. Обаче като ти кажат, че циганина си е циганин, ей това е. Все затварят, че им било студено. И по едно време отвори малко и тъкмо си отдъхнах, че ще проветрява, онзи на подбалканския живописен път хвърли една торбичка от която плюска сандвич. :banghead: И си викам, тая паплач(5човека и бебе)отиват да живеят в...Брюксел. После си казвам колко много такива знам, които отидоха точно в Брюксел. Все съм чувал на какво са заприличали части от града заради подобни орки(а тия дори са от и телигентните :ranting: )ама сега като се замислих колко отиват натам, ще става все по-зле според мен в това отношение. Иначе ще му плащали около 1800 евро на месец, на жена му там някъде също, щял да разпределя храна за стари хора, а другите му роднини на дюнери ще бачкат.
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 25 Фев 2022, 9:06

Ама така наум ли си викаш или им се скара. Важно е.
Хм,хм...

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 25 Фев 2022, 9:23

Клиента е винаги прав колега. :ok:
Даже и когато е прост циганин. ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от madafaka_donkele » 25 Фев 2022, 9:52

Top Gun Maverick написа:И си викам, тая паплач(5човека и бебе)отиват да живеят в...Брюксел. После си казвам колко много такива знам, които отидоха точно в Брюксел. Все съм чувал на какво са заприличали части от града заради подобни орки

В UK, като бях веднъж се събираме част от съквартирантите неделно да ходим в пъба да пийнем по биричка и да гледаме мача. От 10-на човека само аз съм пришълеца, другите типичните кореняци ингилизи, ултра бели, руси/рижави такива. И единия по едно време изглежда събрал смелост след 3-тата бира ми вика, абе ш' ма извиняаш, ама ти що си толкоз бял и аз така :shock: Не вика не се обиждай, ама не сте ли черни всички там? Ние вика тези дето сме ги виждали тука са все черни, миризливи, лошо облечени и с кофти английски, ти вика не се "вписваш" никъде :mhihi: И му обясних всъщност откъде изгрява слънцето, ама ми стана тъпо де. Та няма да се учудя и в Брюксел и в Германия да ни ненавиждат по същите причини :|

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
Мечтае да кара: F82 ///M4

Мнение от Exclusive89 » 25 Фев 2022, 9:59

Аз усещам, че колега има някакъв проблем с Брюксел :mrgreen: Зле е било не знам си какво бла бла, ама той бил чул от един клиент... Колко пъти си бил в Брюксел? Със сигурност е 50г. по-напред от Казанлък, аз само това мога да кажа, ако се питаш дали съм бил в Казанлък, отговорът ми е ДА :winky: А циганЕ има ли, да има. Но на един човек, ако не му харесват циганите и тем подобди ''орки'' заминава за друг квартал, град, село и т.н. (поне не са разпръснати в цялата страна, както в България) То защото в Казанлък сте се събрали най-умните и интелигентните от цяла България :mrgreen:
Пп. Лично аз в центъра по кафенетата НИТО един циганин не съм срещнал до сега. Но тук мисля, че ти по-добре знаеш, все пак си чул от някъде нещо си :lol: Виж като пристигнах в Брюксел живях около година в Скарбек (най-скапаният квартал за мен) там имаше мангале. Понеже не съм дърво и не останах там за дълго :)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 328i

Мнение от BaDxBoY » 25 Фев 2022, 12:32

madafaka_donkele написа:
Top Gun Maverick написа:И си викам, тая паплач(5човека и бебе)отиват да живеят в...Брюксел. После си казвам колко много такива знам, които отидоха точно в Брюксел. Все съм чувал на какво са заприличали части от града заради подобни орки

В UK, като бях веднъж се събираме част от съквартирантите неделно да ходим в пъба да пийнем по биричка и да гледаме мача. От 10-на човека само аз съм пришълеца, другите типичните кореняци ингилизи, ултра бели, руси/рижави такива. И единия по едно време изглежда събрал смелост след 3-тата бира ми вика, абе ш' ма извиняаш, ама ти що си толкоз бял и аз така :shock: Не вика не се обиждай, ама не сте ли черни всички там? Ние вика тези дето сме ги виждали тука са все черни, миризливи, лошо облечени и с кофти английски, ти вика не се "вписваш" никъде :mhihi: И му обясних всъщност откъде изгрява слънцето, ама ми стана тъпо де. Та няма да се учудя и в Брюксел и в Германия да ни ненавиждат по същите причини :|

На мен също в Германия са ми обяснявали, че не съм Българин. Питали са ме и дали съм имал компютър, мога ли да шофирам и т.н. Но наистина в града в който бях, по улиците минаваха стари БМВ-та и Мерцедеси с отворени прозорци, от вътре се чуваше брутален цигански кючек и регистрацията винаги беше ВТ - Велико Търново. Излишно е да казвам, че возещите се бяха по-черни от негрите.

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 25 Фев 2022, 13:15

Абе и вие сте едни българи... :mhihi:
Всичкото циганин е българин щом излезе извън граница и ром щом му изнася в България.
Ако му изнася и албинос би станал... ама пуста кръв.. вода не става. :ok:
Иначе Европа отдавна не е цвете за мирисане и самата тя си го наби тоя същия дето сега и идва дебел.
Но да казваш, че по големите европейски градове не е пълно с цветни е все едно да кажеш, че в центъра на София не е гето.
Невярно е някак... ;)

Потребител
Аватар
Кара: F90
Мечтае да кара: 507

Мнение от Spunky » 25 Фев 2022, 17:33

madafaka_donkele написа:Не вика не се обиждай, ама не сте ли черни всички там?

Преди около 15 години, бях във Финландия за един проект с колега холандец, от индийско(суринамско) потекло. Аз съм бял и 192. От тамошната страна знаят че идват холандец и българин и няколко от групите с които се срещнахме, мислеха че той е българина и после след работа ме питаха същите въпроси - защо не съм тъмен, като жените са ни мургави с мустаци. Имат ни за просещи по улиците мангали. Подобни коментари съм имал и в Скандинавия и в северна Германия.

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 25 Фев 2022, 22:33

Имам два въпроса и те не са ебавка, бъзик и т.н. :idea: :idea: :idea:
- има ли парк в София, който да не е целия осран в кучешки лайна??? Сериозно питам? Не мога повече. Особено в момента е по-зле от минирано. Питам сериозно!
- кажете ми в другите държави така ли е и има ли място, където е забранено за кучета, или поне не е осрано всичко. Питам, защото ми е интересно навсякъде може да си пуснеш кучето да дриска, където си иска :banghead:

Напоследък сме се застояли в София и всеки ден сме в Южния, в малката му част - наречена Кучешкия :banghead: и т.н. Не може да има толкова лайна. Наистина не може... Включително в градинките зад двореца, около НДК и т.н. всичко е осрано...
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от El_Loco » 25 Фев 2022, 23:00

последно съм бил в парковете на Сандански и Благоевград. кучешки изпражнения не съм срещал там. и извън бг не ми е правило впечатление да има по парковете такива...

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Мнение от Top Gun Maverick » 25 Фев 2022, 23:52

Абе Ексклузив, нямам проблеми с Бруселс, просто явно като го спомена с нещо кофти и ти подскачаш все едно ти бъркат не знам къде. :mhihi: Чак ще ми намесва и какви сме били ние в Казанлък...недей, че става жалко, ама много. За Бруселсът ти скъп, безценен и скъпоценен знам основно от баща ми, както за лъскавата му част, така и за другата му страна, понеже по едно време много често ходеше там за по седмица, две или месец. Отделно от някой друг клиент да, ама не съм седнал да натрапвам какъв е и какъв не е. Просто споделих впечатление как тая сган заминава за там, а не че всичко там е такова. Недей чак толкова подскача, за собствения си град едва ли толкова ще подскочиш отколкото за столицата на тая държава. Аз дори не съм я обидил така като се замисля.

Относно какво съм му казал на клиента мангал, аз не се опитвам да ги превъзпитавам с приказки и естествено нищо не му казах. В други случаи ако тръгнат да отварят прозореца и усетя намеренията им или кажат аз да го сваля за да хвърлят нещо, просто им казвам да го дадат на мен и аз ще го изхвърля като спра в някой кош. Тогава ако са повече от един, обикновено задния почва да обяснява на другия как може да е бил толкова тъп и т.н.
Това действа, ама да казваш на някой що го хвърли...пробвал съм го, обикновено се хилят като идиоти и не разбират какво им казваш защото вече е свършено действието и минало. Но като те видят да постъпваш по друг начин се замислят.
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 26 Фев 2022, 1:25

Exclusive89 написа:Аз усещам, че колега има някакъв проблем с Брюксел :mrgreen: Зле е било не знам си какво бла бла, ама той бил чул от един клиент... Колко пъти си бил в Брюксел?

Опааа, я ми кажи къде е квартал Брабант в Брюксел? В центъра ли е? И от какво население е населен предимно този квартал? И каква улица има там? :mhihi: И въобще лично аз бях доста изненадан какъв кенеф е Брюксел, но това е друга тема...За протокола живял съм там, верно е че беше преди петнаесе години ма не вярвам да се е променил толкова.....Ааааа и да не забравя, празнуването на Нова година на Гранд платц е незабравимо изживяване :mrgreen:
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 26 Фев 2022, 8:42

Зак това с кучешкото аку е ясно , истинска противопехотна мина са . Обаче в европейските паркове може да настъпиш и нещо по голямо от кучешка мина - противотанкова мина от човешко аку с две думи . Бритосите например се оплакват че всичко е засрано и опикано в парковете на големите бритонски градове ... :mhihi:
group branded human excrement an “increasingly serious problem,” adding it was also concerned about the volume of litter being left behind by visitors who flock to the area to eat and drink outside with friends — often for hours at a time and under the influence of alcohol.

https://www.washingtonpost.com/world/20 ... ets-parks/
За мен лично е малко странна тази тревога при наличие на инструкция как да серем в гората .. :dunno:
https://lnt.org/how-to-poop-outside/

https://www.youtube.com/watch?v=WfBnUazF3ig
Ето и карта с минните полета във Фриско
https://www.washingtontimes.com/multime ... es-mapjpg/
Последна промяна Jordana на 26 Фев 2022, 9:03, променена общо 1 път
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

ентусиаст
Аватар
Кара: G02 ///M40d

Мнение от blacksapphire » 26 Фев 2022, 9:02

Те затова му викат Кучешки все пак. :mrgreen:

Ела по-нагоре към фонтана и павираната алея " РОНАЛД РЕЙГЪН" :mhihi: . Аз всеки ден съм тук и вайно не съм настъпвал. Но пък крадат очилата на Махатма Ганди.

п.п Възстановиха ми ел. захранването след 2 любезни имейла от моя страна и сигнал през сайта им, в които им напомних някои права и задължения от собствените им общи условия. Отне 12 часа. Писането на хартия в техен център и висяне на опашка все още не е отразено. :smoke:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
Мечтае да кара: F82 ///M4

Мнение от Exclusive89 » 26 Фев 2022, 9:59

Top Gun Maverick написа:Абе Ексклузив, нямам проблеми с Бруселс, просто явно като го спомена с нещо кофти и ти подскачаш все едно ти бъркат не знам къде. :mhihi:

През шмайзера ми е какво споменаваш, ама ей такива жалкари като теб, които не са стъпвали или са минали през няколко квартала започват да коментират ми става смешно. Аз като чета темата то никъде май не става за живеене.. САЩ било гето, Великобритания също, Германия се напълнила с цигани и Ахмедовци/Хасановци. Ами недейте да ходите при циганите, някой да ви дава зор :dunno: Бай Х*Й посетил няколко цигански квартала в Берлин и Мюнхен и стигнал до заключението, че цяла Германия е такава. Да, ама не :)

Я кажи за Казанлък и за циганите нещо? Как е разбирате ли се?

Е34 какво да кажа за Брабант, не разбрах? ДА, минавал съм от там може би 3-4 (за последните 7г) пъти и какво да ти кажа? Теб ако те кефят такива места ходи да живееш, какво да ти кажа :lol:

Пак да кажа, че не сме дърва, кой където му е кеф там да живее. :bchug:

Иначе, ако погледна през моята камбанария България е рай, ама после като показват по телевизията някакви кални улици, ограбени старци, селца пълни с мангали или обезлюдени, и разбирам, че не е баш така... за съжаление.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата