Формула 1 - обща тема
Модератор: Общи модератори
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
Re: Формула 1 - обща тема
Don_Diego написа:Лично аз много се радвам за развитието на McLaren въпреки финансовите трудности. Предполагам с двигателите на Мерцедес ще са още по-добре.
Стискам палци и Ферари най-накрая да тръгнат нагоре ама май няма такива изгледи
И аз се радвам за развитието на Макларън! Много ми беше кофти да ги гледам как се мъчеха в края на грида предишни сезони.
А за Ферари съм оптимист, но ще видим дали съм прав през новия сезон.

Ето един интересен клип за 2021-ва.

https://www.youtube.com/watch?v=iAw-wYl1fXU
nxn написа:цунода с този страшно силен кряй на сезона, ще получи ли мястото на квият?
Вече има отговор на въпроса ти и той е, че го получи мястото Цунода.

bmw maniqk ivo bmw написа:nxn написа:цунода с този страшно силен кряй на сезона, ще получи ли мястото на квият?
Както се смеят в нета, смениха торпедо с камикадзе

Човече, ти си на 33г. Регистриран си от 2003г. Спокойно мога да кажа, че те познавам от малък

Шегувам се естествено

- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
Ти се шегуваш, но си е баш така.BMW_POWER написа:bmw maniqk ivo bmw написа:nxn написа:цунода с този страшно силен кряй на сезона, ще получи ли мястото на квият?
Както се смеят в нета, смениха торпедо с камикадзе![]()
Човече, ти си на 33г. Регистриран си от 2003г. Спокойно мога да кажа, че те познавам от малък![]()
Шегувам се естествено

- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Видяхте ли обиколката на Алонсо със старото Рено от 2005 с V10 на пистата в Абу Даби?
https://youtu.be/fpgv1iN9HR8
https://youtu.be/L96tYRRF1qI
Всички се радваха като деца, Хамилтън си прекъсна интервюто и видимо се изкефи, като каза, че ги мрази, понеже са ги спрели.
https://youtu.be/UpulR1SJGgM
Вдигнал е 329km/ч е повече от добре за болид без ДРС, батерии и пр на 15 год и занижени режими.
https://youtu.be/fpgv1iN9HR8
https://youtu.be/L96tYRRF1qI
Всички се радваха като деца, Хамилтън си прекъсна интервюто и видимо се изкефи, като каза, че ги мрази, понеже са ги спрели.
https://youtu.be/UpulR1SJGgM
Вдигнал е 329km/ч е повече от добре за болид без ДРС, батерии и пр на 15 год и занижени режими.

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Това не го видях ама видях къде отиде Перес
Най-накрая нещо интересно поне ще има със сигурност, дори мерцедесите да си останат 1-2.

- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
По-скоро 1 и 3
alekangg написа:По-скоро 1 и 3
Ако пооправят ред була, че тая година мн се чупеше.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Още по-добре, тогава ще е интересно кой от двата редбула ще е втори.alekangg написа:По-скоро 1 и 3
Дано на Перес му пасне колата и да има здрави нерви.
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Перес е много по-опитен от разни недоказани еднодневки, които пускаха за съотборници на Макс до сега и няма да се стресне.
Ако му пасне както каза, може Ботас да слезе до 4 позиция дори, надявам се догодина да го изметат, но от друга страна щом Тото подписа за още 3 години, не се знае какво ще измисли.
Феаритата няма да ги бъде и догодина, това е ясно също, интересно ми е Даниел как ще се впише в Макларън, като цяло много хора и пилоти казват, че е много добър и е един от малкото способен да се опъне на Хамилтън, ако има равностоен болид.
Общо взето Макс, Даниел, Льоклер са способни на това, ако има болид.
Ако му пасне както каза, може Ботас да слезе до 4 позиция дори, надявам се догодина да го изметат, но от друга страна щом Тото подписа за още 3 години, не се знае какво ще измисли.
Феаритата няма да ги бъде и догодина, това е ясно също, интересно ми е Даниел как ще се впише в Макларън, като цяло много хора и пилоти казват, че е много добър и е един от малкото способен да се опъне на Хамилтън, ако има равностоен болид.
Общо взето Макс, Даниел, Льоклер са способни на това, ако има болид.
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Mini написа:И Алонсо!
Това се подразбира, визирах новаците и пилоти, които не са били конкуренти до сега.
alekangg написа:Ако му пасне както каза, може Ботас да слезе до 4 позиция дори, надявам се догодина да го изметат, но от друга страна щом Тото подписа за още 3 години, не се знае какво ще измисли.
Хамилтън още нищо не е подписал. А както знаем, във Ф1 всичко е възможно. Мерцедес имат нови акционери и не е сигурно, че те ще се извадят финансово, за да му осигурят исканията. Аз лично няма да се учудя, ако не видим Хамилън догодина в Австралия. А оттук ще дойдат още въртележки в екипите.
Като гледах "донатите" след последния кръг, нещо ми "говореше свише", че Хамилтън се сбогува с пистата

Последна промяна BMW_POWER на 20 Дек 2020, 23:47, променена общо 1 път
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Всичко е възможно, но точно с Хамилтън и точно сега не виждам как ще стане.
Ако дори приемем, че стане нещо с Мерцедес, ще се намери кой да го вземе веднага, дори да плаща двойно, както стана с Кими
Ако дори приемем, че стане нещо с Мерцедес, ще се намери кой да го вземе веднага, дори да плаща двойно, както стана с Кими
BMW_POWER написа:alekangg написа:Ако му пасне както каза, може Ботас да слезе до 4 позиция дори, надявам се догодина да го изметат, но от друга страна щом Тото подписа за още 3 години, не се знае какво ще измисли.
Хамилтън още нищо не е подписал. А както знаем, във Ф1 всичко е възможно. Мерцедес имат нови акционери и не е сигурно, че те ще се извадят финансово, за да му осигурят исканията. Аз лично няма да се учудя, ако не видим Хамилън догодина в Австралия. А оттук ще дойдат още въртележки в екипите.
Като гледах "донатите" след последния кръг, нещо ми "говореше свише", че Хамилтън се сбогува с пистата
Според мен ще подпише, но само за една година или 2-3 годишен контракт, но ще напусне в края на 2021. Такъв тип като него едва ли би пропуснал възможността да стане 8-кратен и бие още рекорди, щото с новият регламент от 2022 може да се разбъркат картите, а в момента разполага с най-добрата кола и слаб съотборник.
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Около вратлето на Хамчо взе да се затяга и все още няма договор.
От това което се пише, той иска договор за 4 години и 200 милиона общо-като Тото е съгласен, но от Мерцедес са казали НЕ.
Това което те предлагат е по-малко години, не искат да се обвързват за 4 години, при условие, че Ръсел чака на вратата и взети под внимание годините на Хамилтън.
Уж бил склонен и на 3 години, но пак за 200 милиона, което пак няма как да стане, след като от Мерцедес се гласят да уволнят 20% от служителите си заради икономическият срив.
Вече няма да се учудя, ако не продължи догодина или му направят едногодишен договор, макар и за над 50 милиона.
От това което се пише, той иска договор за 4 години и 200 милиона общо-като Тото е съгласен, но от Мерцедес са казали НЕ.
Това което те предлагат е по-малко години, не искат да се обвързват за 4 години, при условие, че Ръсел чака на вратата и взети под внимание годините на Хамилтън.
Уж бил склонен и на 3 години, но пак за 200 милиона, което пак няма как да стане, след като от Мерцедес се гласят да уволнят 20% от служителите си заради икономическият срив.
Вече няма да се учудя, ако не продължи догодина или му направят едногодишен договор, макар и за над 50 милиона.