Криптовалути

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Re: Криптовалути

Мнение от zAcK » 02 Яну 2021, 15:56

Биткойна подмина 30 - $30,661 е в момента :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus

Мнение от peshehodetz » 02 Яну 2021, 16:35

Тези от вас които купувате биткойни как ги съхранявате, имате ли някакъв външен носител, особено когато става въпрос за по големи суми.

Sent from my SM-G950U using Tapatalk
keep walking

Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 02 Яну 2021, 16:39

Аз ги държа в бинансе.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...

Мнение от 520i » 02 Яну 2021, 17:05

peshehodetz написа:Тези от вас които купувате биткойни как ги съхранявате, имате ли някакъв външен носител, особено когато става въпрос за по големи суми.

Sent from my SM-G950U using Tapatalk

Ledger ;)
До 2-3000лв нямам проблем, но всичко над това местя в леджър. Нямам никаква вяра на нито една борса да си държа там койните
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
Мечтае да кара: настрани

Мнение от maxpower » 02 Яну 2021, 17:33

Моите са в Револют. Някои казват, че не едобра идея ,но не съм имал проблеми до сега. Държа и не продавам, ще добавя ако 20-30% спад. С платен план съм, че иначе излиза скъпо за суми над 2000 на месец.
A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от 520i » 02 Яну 2021, 18:01

На Револют е много дебел спреда. Не си заслужава от там да купуваш, направо те обират. 4% е, а и дефакто не купуваш никакви биткойни, нямаш нищо. И аз съм на метал плана, нямал съм проблеми до сега, но въпреки всичко им нямам вяра.

Така и така имаш револют, защо просто не купуваш реални биткойни с реален портфейл в бинансе с револют картата ти? Остави че много по-изгодно ще ти е, но и по-сигурно. Вече имаш ли в бинансе, само натискаш едно копче и ги местиш в леджъра. После леджъра под възглавницата у вас и никой не може да ти ги пипне ;)

Аз така правя, с Револют карта, купувам в бинансе и после леджър.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
Мечтае да кара: настрани

Мнение от maxpower » 02 Яну 2021, 20:41

Вече е малко късно.4% на 100% увеличение до тук не е голяма драма стига да не ме измамят накрая. По английските форуми гледам също купуват през револют та се надявам да няма проблеми и за в бъдеще.Ако може да им се вярва пише, че купуват биткойните от тяхно име в койнбейс и ги държат. Аз не ги купувам,за да ги използвам. Ще ги продам ,когато цената достигне до нивата, които съм си задал. Може би в следващия беърмаркет може да се прехвърля.
A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от 520i » 02 Яну 2021, 20:54

Аз също използвам Револют, никакви проблеми съм нямал до сега. Просто не вярвам на никакви борси, нищо лично против револют, но това че казват че ги държат някъде, въобще не ме грее. То сега като лети нагоре е лесно, но тръгне ли надолу и хората да почнат да теглят, тогава ще стане беля.

Просто не виждам ниаква причина защо просто не си направиш един акаунт в Бинансе за 2 минути, да си изпозлваш картата револют за купуване/теглене и да не го трепериш и да се доверяваш на сляпо... На мен биткойните са ми в леджър в джоба и ми дреме на г*за дали револют ще гръмне или не. Просто премахваш риска, не че е кой знае колко по-удобно и лесно да купуваш през револют. И при двата случая 2 копчета натискаш и си готов.

Аз не знам човек дето да има малко повече пари и да не използва леджър. https://www.ledger.com/
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: f01
Мечтае да кара: r230

Мнение от grkv » 02 Яну 2021, 21:35

Добре де, а колко планирате да си държите парите в биткойн?
Месец, година? Докато не удари 100к долара или докато не дай си боже не опрете до тия пари?
И малко личен въпрос, ама кой на каква цена е влязъл и не го ли сърбят пръстчетата при тия 30к+ да разтовари изведнъж и да си налее едно малко :smoke: :lol:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Southside » 03 Яну 2021, 1:25

Скоро пробвах да си допълня портфейла в Binance през Revolut, но транзакцията неколкократно пропадна със съобщение, че не поддържат плащане към този търговец. Интересно как го правите вие :roll:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 04 Яну 2021, 11:41

grkv написа:Добре де, а колко планирате да си държите парите в биткойн?
Месец, година? Докато не удари 100к долара или докато не дай си боже не опрете до тия пари?
И малко личен въпрос, ама кой на каква цена е влязъл и не го ли сърбят пръстчетата при тия 30к+ да разтовари изведнъж и да си налее едно малко :smoke: :lol:

При мен е трудно да се каже на колко съм влезнал, но да кажем, че съм х4-х5 на инвестицията. Яд ме е, че на 3 пъти продадох средно на 27к с надеждата, че прилична корекция в цената не е имало от март месец. Реално изпуснах 4 цифрени печалби в очакване на корекции. Но това е биткойн. За 30мин като прави +/- 1800$ в цената доста грешни сигнали има.

За повече пари в Леджър твърдо подкрепям. До 2-3к не си заслужава, Леджъра и той не е без пари. За повече обаче в него.

EDIT: Изображение

Къде на майтап, къде не... това печатане на пари кара всички пазари да летят нагоре. В момента всички влакчета са в една посока, просто трябва да се гледа да си на по-бързото :lol:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 07 Яну 2021, 14:47

Алткойните се посъживиха покрай батко си, който всеки ден си цепи нов ATH. Етера последните дни бая дръпна нагоре, изобщо почти всичко свети в зелено. Да видим ще имаме ли нови ATH и при алтовете. Аз съм на мнение, че малка част ще постигнат това което направиха 2018та, но ме съмнява да останем само на биткойн както "харкор биткойнаджиите" мечтаят. Просто не е практичен, днеска гледах някаква картинка се размяташе с превод на 29$ биткойн с такса 57$ :mhihi: Аз още си стискам 6к xrp и не съм изгубил надежда за тях...харесал съм една ф10ка пък имам къща за довършване и ипотека за изплащане и надеждата ми е в рипъла :mhihi: А и биткойн си купих при цена към 28к с едни 1400лв дето бях отписал щото си мислех че съм загубил pre-paid картата в която бяха, а тя ми е от стар работодател и не исках да се занимавам с тях да ми вадят нова. Та тях преди ги бях нарекъл за телевизор, та мисля благодарение на биткойн да ъпгрейдна покупката от ЛЕД на ОЛЕД за без пари, ама да видим до кога ще расте :bchug:

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 07 Яну 2021, 15:24

Интересното е, че XRP тръгна пак нагоре, въпреки че постоянно изкачат новини от борси, които спират да го предлагат.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
Мечтае да кара: F82 ///M4

Мнение от Exclusive89 » 07 Яну 2021, 17:10

Stellar също е дръпнал нагоре. Наистина бях забравил, че вкарах 500еу още през лятото, когато Револют започна да предлага :lol:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 07 Яну 2021, 17:13

Всичко върви нагоре. При биткойна имаше бърза корекция в рамките на няколко часа -17% и пак си продължи. Но при движения от порядъка на +/- 4-5к долара нагоре-надолу... никаква търговия няма. Купуваш и стискаш палци :lol:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата