Бисери от форума

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Re: Бисери от форума

Мнение от acho.rs » 27 Ное 2009, 14:53

acer написа:Аз се чуда одеве що анцуга ми влиза в задника, кантара като показа 97 щях да падна хаххахахаха :) баси свинския грип усвиних са, ся бързо нвд за 2-3 седмици ставам 90 и после качвам само 10кг мускули, предвид моето шкембенце което имам и височината ми, няма повече да съм клечо :mhihi: нито мутри 8)

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 29 Ное 2009, 18:13

Bogat-Beden написа:
Joro17 написа:Стана време за показване на чаршафа от първата брачна нощ (или поне снимка де...).

Знаеш ли кой век сме,колега... :mhihi: :mhihi:

От темата на синеокия, по повод на голямото събитие :lol:
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 30 Ное 2009, 12:07

Bogat-Beden написа:
NStorm написа:Само дето някои неща не могат да се преведат на български и да звучат нормално. Примерно флайер, мърчандайзер и т.н. За този тип чуждици според мен е по добре да си се ползва чуждата дума и толкова.
Озвучаването на филмите - не мерси! Изтърват се половината от играта на думи и шегите и лафовете...Все едно да гледам Топ гиър по БТВ :mhihi: :mhihi:
рекламна брошура и продавач("консултант" :mhihi: :mhihi: ) :?:
Или викаш тези думи на английски носят такъв уникален безмерен семантичен заряд,че тяхното превеждане ще доведе до междунационален етнокултурен граматиколексикален срив... :mhihi: :mhihi:

От темата за загубата на бългращината :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 30 Ное 2009, 17:12

:yes:

ентусиаст
Аватар
Кара: **** ми янко
Мечтае да кара: CL65 AMG

Мнение от LizarD » 30 Ное 2009, 18:57

saleen написа:Поне писането с грешки му идва отвътре, не като някои други, дето се правят на литературни лауреати със шльокавицата от нарочно писани дилекти и жаргони.
ME4KY написа:
saleen написа:Поне писането с грешки му идва отвътре, не като някой други, дето се правят на литературни лауреати със шльокавицата от нарочно писани дилекти и жаргони.

saleen написа:Поправи ми го грешно, ама нейсе :mhihi:

:mhihi:
Изображение
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 30 Ное 2009, 20:35

titto написа:-
Хаос написа:тръбния ключ от джантите ми е зад седалката, как се пресягам за колана така го напипвам при такива ситуации, мноо овълчено време настана

Па и що не слезна да се разбЕрете като ВиК джамбази!? :mhihi:
:OT: ( :oops: )
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 01 Дек 2009, 15:08

Е.Димитров написа:Ами новото "тим билдинг"???,едно време му викахме "кьор софра",ама после стана банкет...сега пък "тим билдинг"...утре сигурно ще е "мениджър акаунт динер фрее ин маунтаун ор даутаун уйт къмпани"

:mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 01 Дек 2009, 20:51

Цена: 2300 лв/euro

Технически данни:
Марка:БМВ
Модел:е30
Пробег:300 000
Дата производство:89
Дата първа регистрация:90
Тип двигател:м40
Кубатура:1.8
Коне:115
Скоростна кутия:5 степенна
Дирекция: задна
Категория: седан
Цвят:бордо
VIN:

Особености:
*врати -4
*Airbag -
*Автопилот -
*ABS -
*Газова уредба -да
*Метан -
*Ел. стъкла -
*Ел. огледала -да
*Климатик -
*Климатроник -
*Кожен салон -
*Ксенонови фарове -
*Лети джанти -да
*Навигация -
*Партроник -
*Нов внос -
*Халогени -да
*Аларма -да
*Централно заключване -
*Шибидах -да

Допълнителна информация:
предните макферсони са от 325 (дебелия кол) накладки апарати дискове пак са от 2.5 вентилрани + 4исто нови 4елиостни от зад нова спира4на те4еност феродо нова спир помпа ,хидравли4на реика от е36 320 хидравли4на помпа от м20 , ново виско, антифриз, двигателе е с разпределителен вал кубилици и повдига4и клапани пружини от м43, главата е напълно ревизирана с нови гуми4ки и вода4и ,двигателя естествено работи перфекно , ново масло и т.н , бензинова помпа вдо потопяема , ляти джанти 15-ки , колата е пребоядисвана преди 7 8 месеца има задна добавка мтехник1 колата не е била удряна и няма никаква ражда по нея боядисах я за6тото боята бе6е изгоряла! има цд с усб баскаса усилвател и говорители паинер .Проекта ми за тази кола бе6е м50 за това са вс тези подобпрения но тъи като си взех е39 остана на заден план и за това я продавам ..
към колата предлагам и газова уредба които иска мога и да му я монтирам

ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 01 Дек 2009, 22:43

тоя маняк го знам :mhihi:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Лалов » 01 Дек 2009, 23:21

Задна?! :conf:

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 02 Дек 2009, 20:57

Ангелинов написа:Да Е носа ли или да не Е носа .... ще Е поноса, па Е ми се носи , Е не ми се носи ....

В крайна сметка направили са Е за да се носи а не да Е гледаш.
Е се махайте с тиЕ въпроси.

Енко
Ена
МариЕ

Река Ентра

Град Ебланица

Енките са от северните щати.
Изображение
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: lancia delta, bmw e46

Мнение от HF4WD » 03 Дек 2009, 0:33

:mhihi:
Последна промяна HF4WD на 29 Дек 2009, 16:06, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 04 Дек 2009, 10:39

flame написа:
acho.rs написа:Ти нещо против киселото зейе ли , имаш :paranoid:

Не, само имам против ефекта, който оказва върху храносмилателния тракт и отделителната система :lol: :lol: :lol:

Шами
Аватар
Кара: с 240 бавно из града
Мечтае да кара: Е36 с V10....
Детайли за колата: Много бързо V10

Мнение от _BmW_™ » 06 Дек 2009, 4:56

не мога да си убясня що за идиот трябва да си зада напишеш такова нещо в БМВ Форума ?!?!?!

Темата: BMW 520i 24V 1991 6899лв

_BmW_™ написа:
uCnaHeTcA написа:
R1cerBoy написа:
_BmW_™ написа:
R1cerBoy написа:Ето това не мога да разбера ... как на човека продаващ тази лястачка за същите пари като моята никой не му каза че иска много пари на колата, а всеки му облизва задника? Пластмасите ли по нея са ценни незнам, но аз лично никога не бих предпочел тази 18ка пред 520ката ми ...
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=46&t=159794

както каза Весо "Малко проста Математика"

Сметни Рекарото (индивидуал)+джантите+ Целия М-пакет+ всичко останало което е правено по колата, неговите пари си заслужават (поне според мен а със сигорност и други хора са на моето мнение)

Твоята кола какво има за да искаш такъва пари ?!

Рекаро ?!
Джанти ?!
М- пакет ?!

само това че е на 100 000км (което не е сигорно колко е вярно, може и да е така)
на тази цена дъъъълго време ще я мъчиш

и направи малко по нормални снимки, отзад отпред вътре за да може по хубаво да се види за какво става дума :yes:

Айде със здраве :)

Ще направя по-добри снимки, колкото до нещата които изброи за мен наистина не си струват парите, защото аз на пластмаси не се кефя, нито се кефя колата да ми вози като талига, а до салона перфектния бежав плюш ми е достатаъчно ;) разбирам тази 18ка да беше турбинирана, със оригинален външен вид да струва тези пари или повече, но тези шукарии не ме блазнат, ако беше колата нов модел примерно е60 или е46 да, но е36 :wave:
Поздрави!

Сиктир... в предното си мнение те подкрепих, но с тва мнение вече нещата са други.... Точно пък тая кола , точно тая Е36ца си СТРУВА парите :!: Че даже обмислях да се разделям с 46цата за тая 36ца... Е няма толкоз красота... То не са хеМ пакети, салони, джанти, фарове и кво ли още не... Е*ем ти стоковата 34ка... Дай мерни се с някоя такава Йес-ка , в такова състояние, да видиш как ще ти сипе с големия черпак... Е как да избереш големия стоков кораб пред натокания Йес... Точно тая кола за пример не трябваше да даваш... Сигурен съм, че 90% от хората във форума биха предпочели тая Йес-ка (с изключение на върлите Е34 фенове...) Както каза колегата преди мен... това "АЗ" , по-точно "ТИ" , не играе ник'ва роля, тъй като не си "ТИ" купувача.... И къде видя Е46 , па да не говорим Е60 :mhihi: така натокано за тези пари... Айде стига глупости, че темата отиде отдавна по....ангелите.... :banghead:

"R1cerBoy" Брат много сме те зачешали нещо и не знам с коя уста го каза това (както каза "uCnaHeTcA") ТОЧНО ЗА ТАЗИ Е36-ца
но това исказване за Пласмантерийте малко прекали, найстина ли го мислиш това че М-пакета са пласмантерий ?!?!
Пич мойте уважения но си сбъркал Форума МАЙ :wtf: :nono:

Извинявам се на Модераторите че Усрахме темата !!!
///M
Изображение

драфтаджия
Аватар
Кара: '93 316ix Touring
Мечтае да кара: далеч
Детайли за колата: Хубавица =)

Мнение от bigmurzi » 07 Дек 2009, 10:10

^Мнението ти съвсем не е за тук, да не коментираме как е написано.Спри да се заяждаш с човека - излагаш се! ;)

SKISA написа:..Речник:
Ползвате северозапад точка хит точка беге или....
таковам-универсален глагол за извършване на най-различни действия от онодване до обясняване.
терсене- произлиза може би от тресене ..на челюстта от яд ,че не е станало нещо по желанието на индивида.
бреца- вика , крещи, говори на висок глас....
македония- регион с говорещи малко по-особено български граждани. Нещо подобно на северозападният регион,но без столица и парламент.
онодвам-обхождам женски индивид откъм дупето или преднето...демек изотпреде или изотзаде...!
мушия- пусия,подставяне,причакване,система ...
кияк- индивид от първи род . определя се с това ,че извършва основно висене по кафета и меани на полупразна чаша с неидентифициран алкохол.иначе означава пръчката на тупана!
БМВ- няма превод на врачански! Употребява се от Вички и други пустиняци, но не е разпространено в резервата.
те тукаанкаа на те- изключително точно GPS-позициониране на местоположението.
дреб- дреболии, ма тука се използва за скапани или смлени ,или подлежащи на смилане скрабове на колела.

Изображение
Е30 на десен завой бензин НЯМА!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата