Политическа.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Re: Политическа.

Мнение от acer » 16 Ное 2013, 20:35

не съм платен, имам 2 фирми, едната е в IT сектора и дори не се занимаваме с българският пазар, т.е това ми помага по всяко време да си дигна крилцата и да замина.

но може би точно това ме и афектира, защо да заминавам, защо аз и моите близки да губим род и родина, само защото сме бездействали и не сме имали гражданско общество.

та това ме пали до такава степен, в която усещам че губя и ценно време интересувайки се прекалено много и пишейки тук, без да мога да направя нещо. може би наистина трябва да стана член на герб и да се опитам да им помагам.

а иначе всеки има право да ги гласува за който си иска и на никой не съм искал да наложа мнение :) лично се доверявам на инстинктите си за тези които са с истината.
разбира се нищо не пречи да греша, но по принцип имам досадната черта често да съм прав, както казвах от 1г че фондовете ще бъдат спрени, ако бсп се върнат.. то все едно е трудно да се досети човек.
като цяло не е трудно да се прецени кой казва истината, като се гледа речта на станишев и на ББ http://www.bgfakti.bg/tv/video/117 но всеки сам да си преценя.. 3-ти вариант наш кенеди или обама си нямаме.

определено писах повече от нужното тук, така че си взимам почивка :)
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

Аватар
Кара: '74 3.0CSi
Мечтае да кара: made by pininfarina
Детайли за колата: винаги над 200 к.с.

Мнение от rosendaal » 16 Ное 2013, 20:47

Същите фондове могат да се използват и като лостове на ЕС за контролирането на всяка по-дребна и незначителна страна членка :winky:
Както стана с кипърци-руското влияние там беше туширано с цената на местните икономически показатели.Мерси от такива подаяния,хайде стига,България е горда страна и нека спрем с използването на тези ''еврофондове'' които ги събират от всички нас-българите а ги дават на шепа хора :winky:
Видяхме че ти си един от тези добри оратори,похвално,хайде да видим и дали си добър слушател.Нека поне следващите две страници само почетеш малко чужди мнения.Не за друго ами да може темата да отиде на трета четвърта страница :winky: .Щот ако не сте шепата добре платени писачи да я ъпвате,няма кой друг.
Идват светли празници,много хора сме далеч от дом,близки и роднини.Стига политика.Хора сме не само електорат.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 16 Ное 2013, 21:25

rosendaal написа:Мерси от такива подаяния,хайде стига,България е горда страна

Преди 2 часа по новините даваха репортаж за някакъв сляп човек на 67. Мюсюлманин, някъде от кърджалийско село. Човека живее в затвореното вече селско училище - без врати, без прозорци, без отопление, с 200 лв. пенсия... Намерила се някаква циганка да го "гледа" - по една седмица всеки път като вземе пенсия, после духва с парите и човека преживява като се храни в църквата, от подаянията на попа...
Така живеят не малка част от населението на тая "горда страна"... Горда е била преди най-малко 70 години. През последните 70 години е най-големият КЕНЕФ на Европа, като през последните 24 не само на Европа...
Та тая "горда страна" е такава само в очите на псевдо патриотите дето вечер след 3-тата ракия удрят по масата и еб@ват майката на всички политици, само че от минимум 2000 км...
В очите на българските граждани, които са тук, и всеки ден се борят, за да преживяват с подаянията на власт имащите, тая "горда страна" е пълен КЕНЕФ...

И за съжаление нещата няма да се оправят скоро, по простата причина, че ще се оправят тогава, когато не останат живи хора, живяли съзнателен живот преди 89-та... Иначе се получава старата песен на нов глас или нов бардак със старите куRви, както искаш го наричай...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 16 Ное 2013, 21:28

rosendaal написа:Същите фондове могат да се използват и като лостове на ЕС за контролирането на всяка по-дребна и незначителна страна членка :winky:
Както стана с кипърци-руското влияние там беше туширано с цената на местните икономически показатели.Мерси от такива подаяния,хайде стига,България е горда страна и нека спрем с използването на тези ''еврофондове'' които ги събират от всички нас-българите а ги дават на шепа хора :winky:
Видяхме че ти си един от тези добри оратори,похвално,хайде да видим и дали си добър слушател.Нека поне следващите две страници само почетеш малко чужди мнения.Не за друго ами да може темата да отиде на трета четвърта страница :winky: .Щот ако не сте шепата добре платени писачи да я ъпвате,няма кой друг.
Идват светли празници,много хора сме далеч от дом,близки и роднини.Стига политика.Хора сме не само електорат.

С цялото ми уважение, на моменти имаш комедийни изказвания ..
колегата бил платен ала бала... :werd:
Използвай си силната аналитична мисъл и дай ясна реалистична алтернатива за нас, които живеем и с право гласуваме тук ,в България (с главно "Б")
Благодаря предварително
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар

Мнение от acer » 16 Ное 2013, 22:04

rosendaal написа:Същите фондове могат да се използват и като лостове на ЕС за контролирането на всяка по-дребна и незначителна страна членка :winky:

сърди се тогава на НДСВ че ни вкараха в ЕС ;) защото след плана Маршал идеята е да се направи копие на сащ с име "обидинени европейски щатове" и цяла европа да е обидинена, да се командва от 1 правителство. Но европа като континент на войната с много народности се вижда, че това няма да се получи наведнъж, следват подписването на римските договори и създаването на ЕОВС, после ЕИО, ЕО, с подписването на Маастрихтският договор самият ЕС и премахване на над 700 пречки по границите за свободна търговия. Договорите от Лисабон, Ница дават повече правомощия на европейският съд и полицията при наказателни дела, така си извозиха Брендо. А следващите промени които се правят е да се прескача директно нашият съд и такива като Доган и компания да се осъждат от европейският съд ;) Затова и борбата беше да се оглави ДАНС от лице на доган, да се знае кой ще е на прицел първи.

та затова и обяснявах на един приятел от бсп, повече да учи в университета, а не да вози мангали.. щот бсп/дпс може да са ербап с руските си началници, ама ЕС им знаят номерата и няма да допуснат да отслабват целият регион и да го правят руски. той не вярваше тогава и се смееше,сега вика ЕС нарочно спират парите без нарушения :lol:
ЕС правят 18 трилиона бвп, русия 2.. ако нямаха газ/горива и половин трилион нямаше да правят.. но как да е това е голямата шахматна дъска, където ние не сме дори и пешки и затова сами не можем да съществуваме.. поне не и след комунизъм. Глобализацията по цял свят се случва и ние не правим изключение, без значение дали ни харесва или не, никой не знае дали няма да доведе до по-големи войни или нови етапи на развитие на хората като раса.

иначе по същата реторика бих могъл да кажа, че ти и още 3 човека сте платени,щото пишете против герб редовно :dunno: общо взето тъпи и манипулативни обвинения, не всеки в тая държава е бареков.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

Аватар

Мнение от rosendaal » 16 Ное 2013, 22:16

Аз съм просто ''един мияч на чинии'' малко по на запад,както някой тук определи всички нас напуснали страната по неволя.Така че и не претендирам да съм ''некомедиен'' в изказванията си.нямам професионалната заученост и вербална подготовка,казвам нещата такива каквито са.
Заради политиката е точно причината поради която всички ние по широкия свят сме се пръснали да търсим по-доброто,и някак си и в този форум ,който не е със социална а технико-информационна насоченост ,който обединява хората от любов и предпочитания към дадена марка кола независимо от политическата им,сексуална и етническа ориентация,група хорица пак да ти я навират под носа толкова пламенно и ожесточено е не някак на място.
Нека се настроим малко по малко по-празнично и толерантно,то е ясно че няма да оправим нещата за един ден,още по-малко в този интересен и задружен форум,който все ще намерят няколко индивида да разделят по тематика чужда за естеството му.
Тук ,този форум беше един остров на аполитиката,пълен с откровено мъжки и забавни и същевремено полезни теми в оффтопика.Форум,който поне виртуално помагаше на много хора да се почустват като у дома си където и да се намират физически.Явно на малка група хора това не им харесва.
Изображение

Аватар

Мнение от Bogat-Beden » 16 Ное 2013, 22:21

А с'я..
Като не ти харесва "Извън Темата" няма да четеш,още по-малко да пишеш :dunno:
Иначе казваше как в този мъжки форум може да са тънкообидни,а ти на тази струна свириш сега,след малко да не алармираш админите
:lol:
ТИ самият многократно си обиждал целокупната "аудитория" ,макар и малко имплицитно(щом използваш думи като"вербално",не вярвам да ти представлява лексикално семантично затруднение)
Не те разбирам,наистина за какво се бориш,струва ми се ,че някои неща първо сам със себе си трябва да изясниш(абсолютно неличностно провокативно го казвам) :yes:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Аватар

Мнение от rosendaal » 16 Ное 2013, 22:36

Bogat-Beden написа:А с'я..

ok,boss.
Изображение

Аватар

Мнение от Bogat-Beden » 16 Ное 2013, 22:49

rosendaal написа:
Bogat-Beden написа:А с'я..

ok,boss.

Danke,немил-недраг.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 16 Ное 2013, 23:16

.
Последна промяна steeN на 02 Сеп 2019, 10:25, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

Аватар

Мнение от rosendaal » 16 Ное 2013, 23:27

Аз съм БеЕмВист !!!!!!
Това е важното в този форум.
Но ви признавам-добри сте.Добра политическа школовка.кадрувате много добре.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го по тъч линията на живота..

Мнение от M3 E92 » 17 Ное 2013, 7:30

:cry:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 17 Ное 2013, 10:54

Язе па съм комунист и ке избием сите дека са бойковисти! Наздраве камаради!

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 17 Ное 2013, 11:18

По повод на изказванията на rosendaal:

http://www.faktor.bg/obshtestvo/petak-1 ... ernet.html
БСП и ГЕРБ започнаха партизанска война в Интернет
...
Освен терена на уличните протести червената партия е изготвила и специална стратегия за партизанска битка в Интернет.
Тук виждаме няколко подобни партизани като Е.Димитров, rosendaal, и т.н., опитващи се да промиват мозъците на хората, като едновременно с това твърдят че политика не ги интересува и са безпартийни :clap:

Със специално поръчение за водач на окопната война във Фейсбук и електронните сайтове бил посочен младия вълк Кирил Добрев. Депутатът, който държи юздите на младежката организация на БСП, създал доброволческа група за манипулации и интервенции в социалната мрежа.  На червените активисти било раздадено специално проучване за поведението на интернет потребителите, кои са най-популярните сайтове и блогове. Специални технически хватки показвали, как да се използват различни браузъри при писането на коментари, при създаването на фалшив профил и пускането на манипулативни  текстове, компрометиращи опонентите.

Кирил Добрев: Единственото правило, което трябва да съблюдаваме стриктно е да спазваме своята анонимност.
Тук другаря rosendaal се придържа стриктно към правилата:
Потребителско име:rosendaal
Години:29
Професия:икономически емигрант

Препоръчва се да създадете една легенда за себе си далече от политическата сфера – примерно, активността и използваните прякори, и картинки на профили трябва да създават впечатление за вас като за спортен фен, запален турист
Интереси:работа,коли,пътешествия,жени
rosendaal написа:Аз съм БеЕмВист !!!!!!

Втората легенда, която трябва има всеки под ръка, е на привърженик на трета партия със слабо влияние в обществото, като тук е препоръчително това да са десни партии.
Тук малко интерпретация - не е привърженик на друга партия, а е безпартиен :mhihi:

декларирайте склонност към емиграция и т.н.
Тук даже преиграва - не само е склонен към емиграция, ами даже е емигрирал...

Третият аспект, по който трябва да работят доброволците е защита от така наречените "лоши" коментари за партията и политици от БСП. Значи, практиката показва, че влизане в спор по същество не е добра тактика. Проучванията показват, че най-добре работещата тактика е бързо да бъде изтикан коментарът назад в списъка с коментарите.
Това е добре овладяно. Никога не защитава БКП-то, а просто започва с километричните постове... Че чак призовава другите да не пишат:
rosendaal написа:Нека поне следващите две страници само почетеш малко чужди мнения.

На всичкото отгоре обвинява останалите:
rosendaal написа:Иначе в темата си проличаха 5-6 платени писателя и на едната и на другата основни политически сили към момента.

rosendaal написа:Видяхме че ти си един от тези добри оратори,похвално,

Както и димитров го попитах (но отговор нямаше), така и rosendaal го питам: Като си политически безпристрастен какво правиш в тази тема??? Защо се регистрира на 01.10.2013 и се развихри във всички теми на обществена тематика - политика, емигранти, бежанци, данъци???
Въпросите са риторични, отговори не чакам :winky:

Евала другарю!
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

ентусиаст
Аватар

Мнение от acer » 17 Ное 2013, 15:37

ама вярно ли е от миналия месец, ебати гнидата и аз дето от 2007 съм тука и имам 42342 пуснати теми ми вика платен. глупаци, вместо да седнете да поучите нещо и да се развивате, продавате собственият си народ за жълти стотинки.. Левски е убивал такива еничари като вас от упор, за да има изобщо България.

ама кво ли се дразня, такива индивиди са дребнави душички и лекета, ще си умрете нещастни и жалки.. както сега са жалки бсп и цяла България им се подиграва.

п.с, димитров не мисля че е платен, а просто е русофил и имам симпатии към идеята на бкп

ей тва малко за разпускане, 74 ми е рекорда :D http://saveoresharski.eu/

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата