Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Re: BCAA и изобщо фитнес...
Я да ви запитам борчетата тука малко въпросителни с понижена трудност
1. Как е най-правилно да се взима Л-Карнитин на прах? В момента ръгам на око около грам 20 мин. преди тренировка и грамче преди лягане.
2. По принцип искаме да поприберем малко гьобека, да не върви с един час пред мене
Та да дадете някой друг съвет какво да взимаме като добавки, какви упражнения да блъскаме. Знам, че тичане и диета е най-добре, но не можем да си позволим нито едното нито другото, особено пък бягането .... мисия невъзможна. Виж без сладко по-мога, ама без месата му разни, хлебеца и т.н. не моим
Мислех като привърша карнитина да взема трибестан, обаче за него пък 2 еднакви мнения не можеш да прочетеш, че да знаеш става ли или не
. Та всякакви съвети са добре дошли 

1. Как е най-правилно да се взима Л-Карнитин на прах? В момента ръгам на око около грам 20 мин. преди тренировка и грамче преди лягане.
2. По принцип искаме да поприберем малко гьобека, да не върви с един час пред мене

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Карнитина, както съм споменавал няколко пъти в тая е добре да го подариш на някой, който да те споменава с добро или да го продадеш.
Ако държиш да го вземаш дозата е да кажем 1 лъжичка на .. година или половин година.

- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
xpl0d написа:Я да ви запитам борчетата тука малко въпросителни с понижена трудност![]()
2. По принцип искаме да поприберем малко гьобека, да не върви с един час пред менеТа да дадете някой друг съвет какво да взимаме като добавки, какви упражнения да блъскаме. Знам, че тичане и диета е най-добре, но не можем да си позволим нито едното нито другото, особено пък бягането .... мисия невъзможна. Виж без сладко по-мога, ама без месата му разни, хлебеца и т.н. не моим
Мислех като привърша карнитина да взема трибестан, обаче за него пък 2 еднакви мнения не можеш да прочетеш, че да знаеш става ли или не
Колега, не че съм най-големият разбирач, но....
Няма прах или хап, който да ти помогне без тичане или правилно хранене, особено пък за корема

Да вметна едно въпросче - днес отидох за БЦАА и разбира се тръгнах да си вземам на NOW и пича healthstore ми препоръча тези - http://www.healthstore.bg/BCAA-120-tabletki.html - по-концентрирани от на NOW, каза, че също са американски и качествени (че много държах на качеството

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Аз лично си взех на ОН - залагам на утвърдената марка. Относно фетбърнърите - вършат работа, но при евтините ефекта по-скоро е психологически (плацебо) - навиваш си, че ти помага и така се дзвериш повече и наистина отслабваш. Не го подценявай тоя ефект 

Si non confectus, non reficiat.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Maverick_VS написа:
Няма прах или хап, който да ти помогне без тичане или правилно хранене, особено пък за корема.
Има, има...

Иначе те аминокиселините няма какво много да им се разработва т.е. дали ше е на NOW или на ASN, важното е да е качествена марката... а дали ASN е читава... нямам идея... май няма да те убие да пробваш

- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
Е аз говорих за леката химия...сега няма да скачаме при тежкотоварните химици
.
То и аз това имах предвид за бцаа-то - дали е добра марката - да не ми порасне 3-то ухо примерно хахаха
...ама ще си изпия опаковката и после пак на now 

То и аз това имах предвид за бцаа-то - дали е добра марката - да не ми порасне 3-то ухо примерно хахаха

- White 1913 Power
- младши ентусиаст
-
- Кара: carefully
http://www.silabg.com/bg/4674-BIOTECH-L ... 000ml.html
От тези ще останеш доволен.Съдържат и л-аргинин.
От тези ще останеш доволен.Съдържат и л-аргинин.
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Maverick_VS написа:xpl0d написа:Я да ви запитам борчетата тука малко въпросителни с понижена трудност![]()
2. По принцип искаме да поприберем малко гьобека, да не върви с един час пред менеТа да дадете някой друг съвет какво да взимаме като добавки, какви упражнения да блъскаме. Знам, че тичане и диета е най-добре, но не можем да си позволим нито едното нито другото, особено пък бягането .... мисия невъзможна. Виж без сладко по-мога, ама без месата му разни, хлебеца и т.н. не моим
Няма прах или хап, който да ти помогне без тичане или правилно хранене, особено пък за корема. Казвам ти го от личен опит, защото се мъча вече 3 месеца с тоя корем и си е тегава работа
. Свалих 10кг от теглото си, качих си доволно килограмите в отделните упражнения, поизчистих доста...и все още съм далече от преса/плочки (особено в долната част на корема). И това при 5 пъти тренировки седмично, всяка от които завършвам поне с 2 упражнения за него
. И вече почти съм убеден, че точно в храненето е ключа и то в стриктното хранене - щото и аз съм спрял хляб, газирано, сладко и т.н., обаче трябва още и явно ще трябва да почна да правя нещо, което се надявах да не става - да си броя калориите и да смятам приема/разхода
. Та така за моя личен опит - надявам се да съм ти бил полезен поне мъничко
.
Да вметна едно въпросче - днес отидох за БЦАА и разбира се тръгнах да си вземам на NOW и пича healthstore ми препоръча тези - http://www.healthstore.bg/BCAA-120-tabletki.html - по-концентрирани от на NOW, каза, че също са американски и качествени (че много държах на качеството) и даже били им на промоция -20%....и се навих
. Та какво мислите, някой ползвал ли ги - отзиви нещо?
Ей няма спасение от бягането ей

- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
ASN е що горе читава марка. Това е евтина марка в САЩ, която пести мнг пари от реклама и опаковка. Марката има добри продукти, просто не са толкова изчистени или филтрирани, но не си загубил
Относно за корем пробвай Xenadrine Ultra, пие се преди ядене, вече имам доста отзиви, че работи дори и с минимални тренировки. Удря и корема.
Има идин продукт на DETOX - Tummy toner, и Tummy and Bum tonner които уж са само за корема и другия за корема и краката, че точно там удря, но дали е истина не мога да ти дам обективен отговор, за мен малко е пресилено, но пък може и да има нещо вярно. Колеги сте и да не ви лъжа

Относно за корем пробвай Xenadrine Ultra, пие се преди ядене, вече имам доста отзиви, че работи дори и с минимални тренировки. Удря и корема.
Има идин продукт на DETOX - Tummy toner, и Tummy and Bum tonner които уж са само за корема и другия за корема и краката, че точно там удря, но дали е истина не мога да ти дам обективен отговор, за мен малко е пресилено, но пък може и да има нещо вярно. Колеги сте и да не ви лъжа

Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
- Mollov
- Мародератор
-
Тая версия вече "изчистената" ли е, че Xenadrine-а нали го спряха заради няква съставка, дето "чупи" черния дроб?
- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
Mollov написа:Тая версия вече "изчистената" ли е, че Xenadrine-а нали го спряха заради няква съставка, дето "чупи" черния дроб?
Да те спряха 2 от видовете Xenadrine, но тази е по-улекотена и нова и поне за момента е позволена. Скоро спряха и Arson да знаете, ако някой си го търси и ги няма.
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Абе все се каня да питам: има ли някой, който посещава Спорт Депото в Младост 4? Да вземем да се видим там някой път... 

Si non confectus, non reficiat.
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
След като вече имаме коремни мускули (плочки) релеф
как се стимулирам вече като маса да растат ? пак коремни преси с допълнително кг, малко серии и повече почивки между сериите или много повторения ? Горните се показаха, но долните се крият още, а правя повдигане на крака за долните плочи 

- Mollov
- Мародератор
-
Дам, слагай тежести... дали ще прегръщаш дъмбели/дискове, или ще си ги връзваш за кръста и ще дигаш краката - все тая... трябва вече да е по-тежко...
- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
ditko1 написа:След като вече имаме коремни мускули (плочки) релефкак се стимулирам вече като маса да растат ? пак коремни преси с допълнително кг, малко серии и повече почивки между сериите или много повторения ? Горните се показаха, но долните се крият още, а правя повдигане на крака за долните плочи
легни на някоя лежанка права, вдигни си краката и ги свий в колената и започни да се надигаш- глават към краката, а краката също движиж към главата, като отпускаш- отпускаш главата назад да лягаш, а краката както са свити напред и после пак същото.