Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Re: BCAA и изобщо фитнес...

Мнение от xpl0d » 10 Май 2010, 12:18

Я да ви запитам борчетата тука малко въпросителни с понижена трудност :mhihi:

1. Как е най-правилно да се взима Л-Карнитин на прах? В момента ръгам на око около грам 20 мин. преди тренировка и грамче преди лягане.
2. По принцип искаме да поприберем малко гьобека, да не върви с един час пред мене :mhihi: Та да дадете някой друг съвет какво да взимаме като добавки, какви упражнения да блъскаме. Знам, че тичане и диета е най-добре, но не можем да си позволим нито едното нито другото, особено пък бягането .... мисия невъзможна. Виж без сладко по-мога, ама без месата му разни, хлебеца и т.н. не моим :oops: Мислех като привърша карнитина да взема трибестан, обаче за него пък 2 еднакви мнения не можеш да прочетеш, че да знаеш става ли или не :roll: . Та всякакви съвети са добре дошли :yes:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 10 Май 2010, 12:42

Карнитина, както съм споменавал няколко пъти в тая е добре да го подариш на някой, който да те споменава с добро или да го продадеш. ;) Ако държиш да го вземаш дозата е да кажем 1 лъжичка на .. година или половин година.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 10 Май 2010, 17:14

xpl0d написа:Я да ви запитам борчетата тука малко въпросителни с понижена трудност :mhihi:

1. Как е най-правилно да се взима Л-Карнитин на прах? В момента ръгам на око около грам 20 мин. преди тренировка и грамче преди лягане.
2. По принцип искаме да поприберем малко гьобека, да не върви с един час пред мене :mhihi: Та да дадете някой друг съвет какво да взимаме като добавки, какви упражнения да блъскаме. Знам, че тичане и диета е най-добре, но не можем да си позволим нито едното нито другото, особено пък бягането .... мисия невъзможна. Виж без сладко по-мога, ама без месата му разни, хлебеца и т.н. не моим :oops: Мислех като привърша карнитина да взема трибестан, обаче за него пък 2 еднакви мнения не можеш да прочетеш, че да знаеш става ли или не :roll: . Та всякакви съвети са добре дошли :yes:

Колега, не че съм най-големият разбирач, но....
Няма прах или хап, който да ти помогне без тичане или правилно хранене, особено пък за корема :winky: . Казвам ти го от личен опит, защото се мъча вече 3 месеца с тоя корем и си е тегава работа :mhihi: . Свалих 10кг от теглото си, качих си доволно килограмите в отделните упражнения, поизчистих доста...и все още съм далече от преса/плочки (особено в долната част на корема). И това при 5 пъти тренировки седмично, всяка от които завършвам поне с 2 упражнения за него ;). И вече почти съм убеден, че точно в храненето е ключа и то в стриктното хранене - щото и аз съм спрял хляб, газирано, сладко и т.н., обаче трябва още и явно ще трябва да почна да правя нещо, което се надявах да не става - да си броя калориите и да смятам приема/разхода :mhihi: . Та така за моя личен опит - надявам се да съм ти бил полезен поне мъничко ;).

Да вметна едно въпросче - днес отидох за БЦАА и разбира се тръгнах да си вземам на NOW и пича healthstore ми препоръча тези - http://www.healthstore.bg/BCAA-120-tabletki.html - по-концентрирани от на NOW, каза, че също са американски и качествени (че много държах на качеството :mhihi: ) и даже били им на промоция -20%....и се навих :mhihi: . Та какво мислите, някой ползвал ли ги - отзиви нещо?

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 10 Май 2010, 17:19

Аз лично си взех на ОН - залагам на утвърдената марка. Относно фетбърнърите - вършат работа, но при евтините ефекта по-скоро е психологически (плацебо) - навиваш си, че ти помага и така се дзвериш повече и наистина отслабваш. Не го подценявай тоя ефект :D
Si non confectus, non reficiat.

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 10 Май 2010, 17:50

Maverick_VS написа:
Няма прах или хап, който да ти помогне без тичане или правилно хранене, особено пък за корема :winky: . :mhihi:

Има, има... :D

Иначе те аминокиселините няма какво много да им се разработва т.е. дали ше е на NOW или на ASN, важното е да е качествена марката... а дали ASN е читава... нямам идея... май няма да те убие да пробваш ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 10 Май 2010, 17:54

Е аз говорих за леката химия...сега няма да скачаме при тежкотоварните химици :mhihi: .

То и аз това имах предвид за бцаа-то - дали е добра марката - да не ми порасне 3-то ухо примерно хахаха :mhihi:...ама ще си изпия опаковката и после пак на now :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: carefully

Мнение от White 1913 Power » 10 Май 2010, 18:03

http://www.silabg.com/bg/4674-BIOTECH-L ... 000ml.html
От тези ще останеш доволен.Съдържат и л-аргинин.

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 10 Май 2010, 21:44

Maverick_VS написа:
xpl0d написа:Я да ви запитам борчетата тука малко въпросителни с понижена трудност :mhihi:

Няма прах или хап, който да ти помогне без тичане или правилно хранене, особено пък за корема :winky: . Казвам ти го от личен опит, защото се мъча вече 3 месеца с тоя корем и си е тегава работа :mhihi: . Свалих 10кг от теглото си, качих си доволно килограмите в отделните упражнения, поизчистих доста...и все още съм далече от преса/плочки (особено в долната част на корема). И това при 5 пъти тренировки седмично, всяка от които завършвам поне с 2 упражнения за него ;). И вече почти съм убеден, че точно в храненето е ключа и то в стриктното хранене - щото и аз съм спрял хляб, газирано, сладко и т.н., обаче трябва още и явно ще трябва да почна да правя нещо, което се надявах да не става - да си броя калориите и да смятам приема/разхода :mhihi: . Та така за моя личен опит - надявам се да съм ти бил полезен поне мъничко ;).

Да вметна едно въпросче - днес отидох за БЦАА и разбира се тръгнах да си вземам на NOW и пича healthstore ми препоръча тези - http://www.healthstore.bg/BCAA-120-tabletki.html - по-концентрирани от на NOW, каза, че също са американски и качествени (че много държах на качеството :mhihi: ) и даже били им на промоция -20%....и се навих :mhihi: . Та какво мислите, някой ползвал ли ги - отзиви нещо?

Ей няма спасение от бягането ей :)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Сувалка

Мнение от Бай Митьо » 11 Май 2010, 9:33

ASN е що горе читава марка. Това е евтина марка в САЩ, която пести мнг пари от реклама и опаковка. Марката има добри продукти, просто не са толкова изчистени или филтрирани, но не си загубил :yes:

Относно за корем пробвай Xenadrine Ultra, пие се преди ядене, вече имам доста отзиви, че работи дори и с минимални тренировки. Удря и корема.

Има идин продукт на DETOX - Tummy toner, и Tummy and Bum tonner които уж са само за корема и другия за корема и краката, че точно там удря, но дали е истина не мога да ти дам обективен отговор, за мен малко е пресилено, но пък може и да има нещо вярно. Колеги сте и да не ви лъжа :lol:
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!

Мародератор
Аватар

Мнение от Mollov » 11 Май 2010, 9:45

Тая версия вече "изчистената" ли е, че Xenadrine-а нали го спряха заради няква съставка, дето "чупи" черния дроб?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Бай Митьо » 13 Май 2010, 12:29

Mollov написа:Тая версия вече "изчистената" ли е, че Xenadrine-а нали го спряха заради няква съставка, дето "чупи" черния дроб?

Да те спряха 2 от видовете Xenadrine, но тази е по-улекотена и нова и поне за момента е позволена. Скоро спряха и Arson да знаете, ако някой си го търси и ги няма.

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 13 Май 2010, 12:37

Абе все се каня да питам: има ли някой, който посещава Спорт Депото в Младост 4? Да вземем да се видим там някой път... :D
Si non confectus, non reficiat.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 13 Май 2010, 14:19

След като вече имаме коремни мускули (плочки) релеф :mhihi: как се стимулирам вече като маса да растат ? пак коремни преси с допълнително кг, малко серии и повече почивки между сериите или много повторения ? Горните се показаха, но долните се крият още, а правя повдигане на крака за долните плочи :mhihi:
Изображение

Мародератор
Аватар

Мнение от Mollov » 13 Май 2010, 15:03

Дам, слагай тежести... дали ще прегръщаш дъмбели/дискове, или ще си ги връзваш за кръста и ще дигаш краката - все тая... трябва вече да е по-тежко...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Бай Митьо » 14 Май 2010, 9:21

ditko1 написа:След като вече имаме коремни мускули (плочки) релеф :mhihi: как се стимулирам вече като маса да растат ? пак коремни преси с допълнително кг, малко серии и повече почивки между сериите или много повторения ? Горните се показаха, но долните се крият още, а правя повдигане на крака за долните плочи :mhihi:

легни на някоя лежанка права, вдигни си краката и ги свий в колената и започни да се надигаш- глават към краката, а краката също движиж към главата, като отпускаш- отпускаш главата назад да лягаш, а краката както са свити напред и после пак същото.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата