СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- wladio
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
Re: СПАМ ТЕМА
Southside написа:В Полша отнемат шофьорската книжка ако те хванат пиян с колело, приравнено е като нарушение с мпс. Ако буташ- няма проблем.
Тук също има глоба за управление на велосипед след употреба на алкохол-фиш 20лв.
Процедурата е същата като при МПС-спират те, дрегера и каквото покаже.
Но мисля че само в София се случва
- Southside
- кандидат ентусиаст
-
Моджо написа:Щом можете да карате колелото - имате грешна представа какво е да се напиеш. Пиян на мотика не може да ходи па камо ли да кара колело.
Затова най- често се ползва кола в подобни случаи

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
В почти целия ЕС и САЩ е така.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
СПАМ ТЕМА
Моджо написа:Щом можете да карате колелото - имате грешна представа какво е да се напиеш. Пиян на мотика не може да ходи па камо ли да кара колело.
След 30 такива напивания излизат много солено. За по-напреднали е.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Има го заснето даже
https://www.youtube.com/watch?v=rvOJYOo4Q9k

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Нищо подобно! Кварталния пияница, който можеше зверски да се напива до степен да не може да стои прав, в същия момент можеше да кара почти перфектно колело

Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

- carmanf1
- младши ентусиаст
-
Пичове, какво ви е мнението за хората, които живеят в "модерните" затворени комплекси?
Моето мнение е, че са ултра комплексирани, с болни амбиции, озлобени, гневни - не знам защо. Мега смешни и жалки нещастници
Абе, всъщност знам защо, ама айде
НЕ генерализирам. И моля никой, да не го приема лично. Без обиди моля
Моето мнение е, че са ултра комплексирани, с болни амбиции, озлобени, гневни - не знам защо. Мега смешни и жалки нещастници

Абе, всъщност знам защо, ама айде

carmanf1 написа:Пичове, какво ви е мнението за хората, които живеят в "модерните" затворени комплекси?
Абе, всъщност знам защо, ама айде![]()
Мисля, че е доста лузерско. Факт.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
Така е. Истинските мъже не се крият в затворени комплекси, зад дувари, портали, охрана и камери.
Всъщност истинските мъже събират всичките си потребности в дисагите на мотора , и нощем спят под небесния покров …
Всъщност истинските мъже събират всичките си потребности в дисагите на мотора , и нощем спят под небесния покров …

enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
-Как се нарича човек от затворен комплекс ?
-Нарича се затворник с комплекс .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
СПАМ ТЕМА
Затворения комплекс не е нещо задължително лошо, в зависимост от контекста. В Сао Пауло е необходимост(за тези, които могат да си позволят). Само веднъж съм влизал в такъв комплекс - Резиденшъл парк. Нямаше кучешки лайна и кутии от цигари по улиците, нямаше дупки, нямаше блокове с 200 апартамента. Нямаше цигани, които зяпат тикток по пейките. Сигурно съседите не са най-благородните хора, но първото впечатление беше добро.
А може и да съм се озлобил, че за 3 дни я имам 12 часа сън, я не
А може и да съм се озлобил, че за 3 дни я имам 12 часа сън, я не

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Преди бях с друго мнение, но вече и аз си мисля, че са основно комплексари
В блока, в който живея, половината са уона-би-да-бяхме-в-затворен-комплекс. Голям проблем е, че не могат да се съберат достатъчно хора да се гласува видеонаблюдение. Сложи се една почти излишна ограда, която постоянно нещо ѝ е развалено. Всичко е заключено, не може да се влезне в двора, сакън някой да не мине през нашия двор напряко. Дори пощальона няма как да остави пощата
Манията за заключване е сериозна. Заключен двор, после вход, всеки етаж по отделно си е заключен, асансьора е с чип, всяка врата е с 2 брави. За тези с гаражи има по още 2 отключвания 
Мен лично ме дразни и обвързаността. Паднат ти се комплексари и почне едно гласува "ама искаме такова, ама онакова, ама жива охрана, ама портиер, ама...". И на практика избора може да ти е наем за 1-2 стаен апартамент на месец за глупости или да си продадеш жилището
При нас имаше някакви идиотски предложения за общи паркоместа, да се разграфят, да се сложат скоби и да се разиграват всеки месец на ТОМБОЛА
Накрая се оказа, че тази земя дори е на някой си, та щяха да правят платен паркинг на чужд имот
Представям си, ако беше истински "затворен комплекс" за какви комплекси щеше да става на въпрос 
Но пък е по-добре от стар блок с пенсионери, които не можеш да ги накараш да се пребоядиса входа даже

Jordana написа:-Как се нарича човек от затворен комплекс ?

В блока, в който живея, половината са уона-би-да-бяхме-в-затворен-комплекс. Голям проблем е, че не могат да се съберат достатъчно хора да се гласува видеонаблюдение. Сложи се една почти излишна ограда, която постоянно нещо ѝ е развалено. Всичко е заключено, не може да се влезне в двора, сакън някой да не мине през нашия двор напряко. Дори пощальона няма как да остави пощата

Мен лично ме дразни и обвързаността. Паднат ти се комплексари и почне едно гласува "ама искаме такова, ама онакова, ама жива охрана, ама портиер, ама...". И на практика избора може да ти е наем за 1-2 стаен апартамент на месец за глупости или да си продадеш жилището

Но пък е по-добре от стар блок с пенсионери, които не можеш да ги накараш да се пребоядиса входа даже

- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
TNT написа:Преди бях с друго мнение, но вече и аз си мисля, че са основно комплексари
Jordana написа:-Как се нарича човек от затворен комплекс ?
![]()
В блока, в който живея, половината са уона-би-да-бяхме-в-затворен-комплекс. Голям проблем е, че не могат да се съберат достатъчно хора да се гласува видеонаблюдение. Сложи се една почти излишна ограда, която постоянно нещо ѝ е развалено. Всичко е заключено, не може да се влезне в двора, сакън някой да не мине през нашия двор напряко. Дори пощальона няма как да остави пощатаМанията за заключване е сериозна. Заключен двор, после вход, всеки етаж по отделно си е заключен, асансьора е с чип, всяка врата е с 2 брави. За тези с гаражи има по още 2 отключвания
Мен лично ме дразни и обвързаността. Паднат ти се комплексари и почне едно гласува "ама искаме такова, ама онакова, ама жива охрана, ама портиер, ама...". И на практика избора може да ти е наем за 1-2 стаен апартамент на месец за глупости или да си продадеш жилищетоПри нас имаше някакви идиотски предложения за общи паркоместа, да се разграфят, да се сложат скоби и да се разиграват всеки месец на ТОМБОЛА
![]()
![]()
Накрая се оказа, че тази земя дори е на някой си, та щяха да правят платен паркинг на чужд имот
Представям си, ако беше истински "затворен комплекс" за какви комплекси щеше да става на въпрос
При нас пък е малко блокче (5 етажа с по 2 апартамента на етаж) и е точно така, затворен с ограда е двора, всеки си има паркомясто, чисто подредено е ( ние си го правим, само чистачка си идва за смешна сума на месец), имаме си място за скара, пейки на сянка - абе супер спокойно поддържано и готино е и изобщо не ми перчи че има няколко ключа и чипове, всички решения и проблеми се взимат супер лесно и бързо, вратта се развали в понеделник в петък монтираха новата с чиповете, та ако е направено както трябва и хората са ок е много много добре според мен
Онзи ден попътувах 1200-1300 км ( на 2 пъти ) с един нисан кашкай 2021 бензин 3 цил. с всички екстри, и понеже ми трябва някаква неангажираща кола много сериозно ги загледах, има ли добра негова алтернатива ( не ми трябва джипче но това не е зле баси ), която да не е джип и да има същото готино усещане ( тихичко срванинтелно, за този малък мотор добре усокоряваше)..... и също така бихте ли препоръчали мотор за нисана ?
За състояние не мисля че дори да има нещо ще ме интересува много понеже ще гледам нещо до към 50 -60к км та поне до 100 -120 трябва да са ок нещата.
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- empar
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2018 G30 540ix
Ивански, случил си на съседи явно! Блазе ти!
Иначе за неангажираща машинка от тоя тип може да погледнеш Рено Меган(задължително с 4 control)? Би трябвало да е абсолютно същата кола "отдолу", но без челното съпротивление на тухла.
Иначе за неангажираща машинка от тоя тип може да погледнеш Рено Меган(задължително с 4 control)? Би трябвало да е абсолютно същата кола "отдолу", но без челното съпротивление на тухла.
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Ако го няма и CVT-то ... още по-добре!
Ex: 96' BMW318ti