Новите BMW-та май ще стават все по-грозни?
Модератор: Общи модератори
- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: B48B20А
Re: Новите BMW-та май ще стават все по-грозни?
Интериор ала i3, ама още по-зле. Ако запазят в реалните си модели тоя дизайн положителното е, че вече няма само BMW-та да са грозни 
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8
Тия ауди 20 години не им стигнаха да разберат, че прибиращите се дисплеи е страшна тъпня.
Купих си 2 физически бутона за теслата, още си седят в кутията и не мога да измисля какво да им сложа, всичко е или автоматично и не се налага да цъкаш никъде или е на макс 2 клика по екрана за някакви по-рядко използвани функции. И аз преди си мислех, че ми трябва копче за всяко нещо, ама после се замислих, че имам копчета дето е съм ги цъкал с месеци в бмв-тор само събират прах във фугите
TNT написа:Да добавят още малко копченца
Купих си 2 физически бутона за теслата, още си седят в кутията и не мога да измисля какво да им сложа, всичко е или автоматично и не се налага да цъкаш никъде или е на макс 2 клика по екрана за някакви по-рядко използвани функции. И аз преди си мислех, че ми трябва копче за всяко нещо, ама после се замислих, че имам копчета дето е съм ги цъкал с месеци в бмв-тор само събират прах във фугите
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Нека си има тъч дисплей. За навигацията и за цъкане по по-дълбоките настройки си е супер. Ама за елементарните неща, които се правят в движение и ако не ежедневно, ежеседмично... си искам копчета. На волана искам само копчета. За климатика искам само копчета, аварийни също. За режими спорт/комфорт също искам копчета. Още малко и скоростна кутия ще направят тъч 

- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8
Ми на теслата и скоростите са тъч
Ама при нея имаш само напред и назад, като и те са автоматични. Много рядко ми се налага да сменям ръчно, тя си разпознава супер ма къде искам да се движа дори и при маневри за паркиране. В момента в който си откопчая колана или отворя вратата си пуска на паркинг, ония ден карах бмв-то, паркирах, тръгнах да слизам и се усетих, че колата работи и трябва да я загася и да вкарам на скорост да не избяга.. 
steeN написа:
Сега БМВ ще трябва да преписват от тук. Най-накрая немците дърпат юздите на абсурдната атака от телевизори.
Бутоните от Мустанг ги броя за добър вкус
Мне, това не е философията за бъдещите ауди коли. Отделно, те са копирачи, не трендсетъри, както са БМВ, примерно
steeN написа:Spunky написа:...
Знам го ескалейда и него съм го коментирал в темата с американските автомобили като излезе още. Там е на място, защото е съвсем друг вид кола от новата класа и няма нищо общо с дизайна на другия екран в Линкълна, който е много навътре, въпреки, че на пръв поглед е подобно.
Ще поживеем, ще видим кой кого ще пита. Ето малко от архивите от 2013 точно за Cadillac тъч екраните и iDrive - viewtopic.php?f=1&t=323997&hilit=idrive&start=30#p3575721
Това съм го изпуснал, но имах предвид, че това дето ти си мислиш, че е извращение е вече факт в новите кадилаци. Това щото даваше някакви примери за 6-7 годишен вече интериор. Отврат са тия десетки дисплеи пред теб. Много повече ми харесва и на линкълн и на БМВ идеята.
TNT написа:Нека си има тъч дисплей. За навигацията и за цъкане по по-дълбоките настройки си е супер. Ама за елементарните неща, които се правят в движение и ако не ежедневно, ежеседмично... си искам копчета. На волана искам само копчета. За климатика искам само копчета, аварийни също. За режими спорт/комфорт също искам копчета. Още малко и скоростна кутия ще направят тъч
Нека има, но един. Ако се прибира, още по-добре.
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Виждал съм, но няма е твоята работа малко, особено по тема, която не съм отворил вчера. Тва за Кадилак съм го писал като БМВ се кълняха в господа че няма да имат тъч (преди 10 и кусур години), така че позволи ми да съм скептичен за трендсетърството им 
Търпеливо ще изчакам да видя следващото Ауди как ще е, както и следващият не-Ескалейд, въпреки че е очевидно moving the goalpost.
Търпеливо ще изчакам да видя следващото Ауди как ще е, както и следващият не-Ескалейд, въпреки че е очевидно moving the goalpost.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.
- msi200
- ентусиаст
-
- Кара: X5+M2
Мен пък idrive8.5 ме устройва, единствено трябваше да оставят 8-те хардуерни бутона, че така с шорткътите е неудобно. Ако някой измисли хардуерни бутони за беемве, ще си купя.
При всички нови коли ме дразни, че със всяко палене трябва да спираш предупреждението за напускане на лентата и за превишена скорост. Тези 2 функции не работят коректно, но за сметка на това са задължителни.
При всички нови коли ме дразни, че със всяко палене трябва да спираш предупреждението за напускане на лентата и за превишена скорост. Тези 2 функции не работят коректно, но за сметка на това са задължителни.
I love the sound of V8 in the morning...
Дискусията тук ме подсети за това видео:
https://youtu.be/gRwR1WH0rR8?si=EiXYEmLjqIcrv448&t=42
И едно друго подобно имаше, дето след настройките коментира - колата ускорява 0-100 за 5сек, обаче минаха 45сек и още не сме тръгнали.

https://youtu.be/gRwR1WH0rR8?si=EiXYEmLjqIcrv448&t=42
И едно друго подобно имаше, дето след настройките коментира - колата ускорява 0-100 за 5сек, обаче минаха 45сек и още не сме тръгнали.
- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
От Холандия гледам едни търгове, доста често се срещат, и в началото бях доста учуден и аз.enigma написа:Top Gun Maverick написа:https://youtu.be/jFV5MKSBvHs?si=56iGxHELiAuHPZaq
Х3-ката с 630 кончета натиска бая и Порша.![]()
Обаче вика ако имам още едно дете и БМВ направят миниван М, бих си купил и кожени да се продава по-добре от ХМ.
rear seats erased, because it's company carИ в Белгия ли ги регистрират като баничарки да си върнат ДДС-то?
Изпратено от моят motorola edge 50 neo с помощта на Tapatalk
b_u_b_o написа:Тия ауди 20 години не им стигнаха да разберат, че прибиращите се дисплеи е страшна тъпня.![]()
На мен ми харесват прибиращите се дисплеи, ама сигурно съм outlier. Обичам да разкарвам всякакви телевизори като ще се кара сериозно

enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
msi200 написа:....
При всички нови коли ме дразни, че със всяко палене трябва да спираш предупреждението за напускане на лентата и за превишена скорост. .....
И мен ме дразнят. Особено на магистрала, при смяна на ленти трябва постоянно мигач да даваш,
да не те връща обратно в лентата и да ти вибрира в ръцете ....... пък нали БМВ караме - мигачи не даваме

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
А най-готино е като се опиташ да избегнеш дупка и системата те върне в нея 

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Мен пък спря да ме дразни lane assist-a
...цъкам си мигачите и нямам драми. Важно уточнение е обаче, че не държа волана в стил "Вин Дизел", а шофирам почти винаги с две ръце и не ми е проблем да пипна лоста на мигачите преди маневра
...цъкам си мигачите и нямам драми. Важно уточнение е обаче, че не държа волана в стил "Вин Дизел", а шофирам почти винаги с две ръце и не ми е проблем да пипна лоста на мигачите преди маневра- drifty
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Добре де, ако трябва да избегнеш не дупка, а човек/животно? Или се разчита колата да го види преди теб и сама да спре?

- msi200
- ентусиаст
-
- Кара: X5+M2
drifty написа:Добре де, ако трябва да избегнеш не дупка, а човек/животно? Или се разчита колата да го види преди теб и сама да спре?
Специално на моята има настройки на силата, с която ти дърпа волана и по нормални пътища това лейн асист си работи добре. Обаче на места с некачествена маркировка постоянно се ошашква и трябва аз да я пазя да не излезе от платното, вместо тя мен.
Също толкова неприложимо за България е и предупреждението за скорост - показва където и каквото си иска.
А няма да забравя на една по-стара кола как ми показваше ограничение 130 в центъра на Хамбург.
I love the sound of V8 in the morning...