Море 2025г.?!...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Re: Море 2022г.?!...

Мнение от TNT » 06 Юни 2022, 8:38

Някои хора си броят дните до отпуската, не такива снимки :mhihi: :mhihi:

Някой ходил ли е в Посиди ? Плажа ми изглежда страхотен, даже мисля да си купя чадър и да отида поне 1 ден на най-`убавата част :mhihi: Основната цел е хубав плаж + близост до хотела + добра оферта :mhihi: Мисля и трите имам. Морски таралежи доколкото четох май няма ? Второто притеснение ми е да не е прекалено скучно, но ме пазариха вече една вечер без узо и до Афитос :lol:
Изображение

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 06 Юни 2022, 14:20

Ние взехме и запазихме за Турция септември месец. 7 нощувки all inclusive с транспорт - 540лв.
Хотела се казва - Büyük Berk Otel
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
Мечтае да кара: BMW 2002 tii

Мнение от mr_petroff » 06 Юни 2022, 16:56

Kroki написа:Ние взехме и запазихме за Турция септември месец. 7 нощувки all inclusive с транспорт - 540лв.

Това ако е на Айвълък, ходил съм. Не е от най лъскавите, ама бива. Баш на плажа е. Корабче из залива задължително, готина е разходката.

ентусиаст
Аватар
Кара: S LINE PLUS

Мнение от DigitalExile » 06 Юни 2022, 22:20

TNT написа:Някои хора си броят дните до отпуската, не такива снимки :mhihi: :mhihi:

Някой ходил ли е в Посиди ? Плажа ми изглежда страхотен, даже мисля да си купя чадър и да отида поне 1 ден на най-`убавата част :mhihi: Основната цел е хубав плаж + близост до хотела + добра оферта :mhihi: Мисля и трите имам. Морски таралежи доколкото четох май няма ? Второто притеснение ми е да не е прекалено скучно, но ме пазариха вече една вечер без узо и до Афитос :lol:

Имаше много яко заведение на посиди, но го затвориха заради ковида за съжаление. Плажа не е нищо особено за в Гърция.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Мнение от speeder88 » 07 Юни 2022, 7:33

DigitalExile написа:
TNT написа:Някои хора си броят дните до отпуската, не такива снимки :mhihi: :mhihi:

Имаше много яко заведение на посиди, но го затвориха заради ковида за съжаление. Плажа не е нищо особено за в Гърция.

Миналата година бяхме на Posidi! Прилично е. На плажа може да ходиш - пясък си! Даже от единия край на косата е бая фин. От дригия й край пък има beach bar-чета.
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 07 Юни 2022, 8:39

mr_petroff написа:
Kroki написа:Ние взехме и запазихме за Турция септември месец. 7 нощувки all inclusive с транспорт - 540лв.

Това ако е на Айвълък, ходил съм. Не е от най лъскавите, ама бива. Баш на плажа е. Корабче из залива задължително, готина е разходката.

Ще мерси!
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F10 535i
Мечтае да кара: BMW M6 F13

Мнение от Tsureto » 07 Юни 2022, 8:50

Здравейте колеги.
Предложете някакво местенце на 2-3 часа от София в планината.
Изискванията са ми да е чисто и поддържано. Да има басейн външен, спа и хубав ресторант.
Често посещавахме с приятелката ми Хотел Лещен. Уникално място. Но в близките години го разшириха и наблегнаха да стане нещо като семеен хотел и се пълни с малки деца и става някакъв ад. Не е за двама, които искат просто да починат.
Търсим си подобно място, което си заслужава. Благодаря предварително.
Who needs antidepressants when you can drive an BMW.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 07 Юни 2022, 9:22

Миналата година в края на юни бяхме във Вела Хилс, Велинград. Много хубав външен басейн, много хубаво СПА, хубав ресторант. Само че басейна се пълни края на юни, трябва да питаш откога. И задължително през седмицата. Аз бях някакви странни дни 1 делничен, 1 уикенд - нещо такова. Делничният беше голямо спокойствие, уикенда хотела беше фул. Една свободна стая нямаше, питахме да останем още един ден. Тогава беше ужас... почнаха да се местят шезлонги, че нямаше 2 свободни един до друг, басейна фул макс, в СПА-то лудница, ресторанта фул. С кеф бих отишъл пак там, но не и уикенд.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 07 Юни 2022, 11:47

В Петък събота и неделя си направих така нареченият "Дълъг уикенд " и отидох в един комплекс до Созопол.
Споделям впечатления:
Водата още е хладна за моят критерии , но по-сериозните хора могат да опитат да се къпят, не е "капни-замръзни"
За това, само първият ден до някъде бях на плажа, останалите дни предпочетох да прекарам край и в басейните на комплекса.

Не знам от кога почва сезона, но този "хибриден" период между сезона и преди сезона е супер, защото няма много хора, паркингите още не са надули цените пък и някой паркинги бяха отворени без такса.
На плажа може да се намери чадър без никакво притеснение, има в изобилие.
Заведенията не са претрупани и храната идва относително бързо.
В Созопол заведеният също са с малко посещения, основното "Цаца", "картофки" и "Бира" , всяко е по минимум 8 лева.
Разбира се, това е цена в някакво да кажем крайбрежно капанче без особени претенции.
В другите заведения в Созопол нещата са с поне 20% минимум от горе.

По мое мнение предварително питайте картофите какви са, че бяха бланширани и в никакъв случай вкусни, цацата ставаше, другите работи също (салатки, пърленки и тн.)

Тази година не планирам по-дълга почивка от къси 3-4 дневни пътувания до морето, мисля да направя някакъв подобен без резервация до Гърция.

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 08 Юни 2022, 10:53

Търсим си място за следващите дни в Гърция и попаднах на един хотел в booking, който още като видяхме преди години с жената и си казахме - това ще да е на някой български тарикат мутроселяндур :mhihi: Та питахме вечерта в таверната сервитьора и да. БГ собственик. Тогава не се бях загледал в името - Barocco Wave :mhihi: Яко ги тресе тоя Барок тия нашите турбоселяндурски парвенюта, деба :mhihi: :mhihi: :mhihi: Нищо, че най-вероятно нямат представа какво е Барок :ok: :mhihi:
Просто съм изумен как БГ ценностите се забелязват от километри, та реших да споделя :lol: :mhihi: :mhihi: :bowdown: :bowdown: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

P.S. Колко добре се вписва в гръцката атмосфера, просто не е истина :mhihi: Ама нещо цветните лампички са му малко :(

Изображение

Изображение
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: X7 G07 LCI 40i

Мнение от Rainbow » 09 Юни 2022, 10:00

Лека полека завземат Халкидики нашите бизнесмени за съжаление. Осраха българското, сега искат да осерат и близкото гръцко...

Ей така миналата година на един принципно готин плаж, станало голямо заведение, отпред Г класи, Ламбота и т.н. и вход/минимална консумация за плажа (като цяло за района доста висок, на първа линия шатричка май беше 100 евро) - директно ми стана ясно кой е собственика :mhihi:
Изображение
Бившето возило: E92 335i, 2007, ръчни, 396 whp, 639 nm, 100 октана
Mfactory helical LSD, ST XA Coilovers, H&R sway bars, M3 control arms, D2 BBK 356mm floating + RLS29/Yellowstuff + Goodridge, 313 Performance 19" / 2Forge ZF1 18", OEM turbos
JB4 + Rev3, MHD JB4 BEF, BMS Clutch stop, Custom catless dоwnpipes, VRSF 7" FMIC, VRSF CP + Tial BOV, VRSF OEM Silicone inlets + OCC, Yokohama AD08R, BMS CDV

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 09 Юни 2022, 13:23

Трябва да се знаят тези места, да се избягват :mhihi:
:yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: X7 G07 LCI 40i

Мнение от Rainbow » 09 Юни 2022, 14:28

Прав си хаха -> https://cabanabeach.gr/

Мястото не е лошо, но лично на мен Бедрум бийч 2 wanna be не ми трябва и в Гърция...
Изображение
Бившето возило: E92 335i, 2007, ръчни, 396 whp, 639 nm, 100 октана
Mfactory helical LSD, ST XA Coilovers, H&R sway bars, M3 control arms, D2 BBK 356mm floating + RLS29/Yellowstuff + Goodridge, 313 Performance 19" / 2Forge ZF1 18", OEM turbos
JB4 + Rev3, MHD JB4 BEF, BMS Clutch stop, Custom catless dоwnpipes, VRSF 7" FMIC, VRSF CP + Tial BOV, VRSF OEM Silicone inlets + OCC, Yokohama AD08R, BMS CDV

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 09 Юни 2022, 14:32

Rainbow написа:Прав си хаха -> https://cabanabeach.gr/

Мястото не е лошо, но лично на мен Бедрум бийч 2 wanna be не ми трябва и в Гърция...

Come and feel the "Essense of Greece"

Ко, речи? Ко? :shock:

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 09 Юни 2022, 14:45

То още името си казва

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата