Криптовалути

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Re: Криптовалути

Мнение от TNT » 24 Дек 2020, 12:15

Във Револют е прекалено голям спреда, т.е. комисионната за Револют. Освен, че не притежаваш крипто.

пОскам сАлза за колегата с Рипъл :(
Изображение

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 24 Дек 2020, 12:34

TNT написа:пОскам сАлза за колегата с Рипъл :(

Ripple-а може и да се килне :dunno: Ама ако тия неща, дето пишат са верни е напълно разбираемо :!:
Някои борси вече обявиха, че спират да го търгуват :dunno:

Биткойнът не помръдва. Явно е вярно това, че количествата в продажба са намалели много :bchug:

През това време Ethereum също се държи прилично, за разлика предишни подобни сътресения.

Network status
2,008,738 ETH already staked and counting.
Последна промяна zAcK на 28 Дек 2020, 16:37, променена общо 1 път
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 24 Дек 2020, 17:58

На някои места все по-често се появяват информации за очакван спад подобен в процентно съотношение на тоя от 2017. След което отново очакват пик, но колко време за едното и колко за другото...никой не знае.
Това с ограниченото предлагане не може ли да се окаже препъни камък да расте много?
Гледайте ли поредната ферма, този път в Сливен, към 30 киловата вързани към стълб директно. :mhihi:
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 25 Дек 2020, 2:58

TNT написа:пОскам сАлза за колегата с Рипъл :(

И аз пускам сълза за себе си :mhihi: Тоя пед*рас Jay Clayton, шефа на SEC, пусна делото срещу компанията рипъл в буквално последния ден от мандата си. :dunno: Което срина цената на xrp. Обвиняват ги, че продават ценни книжа(securities)...което е малко странно за мен. По-скоро ми се вижда като някаква политическа игра на доста високо ниво, но за съжаление няма как да знаем какво е. Бях доста в дилема какво да правя, от една страна едно гласче ми казваше спасявай се от кораба докато не е потънал. От друга си мисля, че така и така съм се набутал...поне да стискам до последно. И в крайна сметка взех гениалното решение...купих си още малко докато беше съвсем в ниското на 21-22 цента :mhihi: Тая вечер го гледам тръгна на горе което ми дава надежди. Доста важно ще е да затворим седмичната и после месечната свещ поне над 30.5 цента, което е ниво на съпротива още от 2018та. Първо му отне близо година да го пробие отгоре, след което още близо 2 да го пробие от долу. И в момента в който го проби миналия месец, се изстреля нагоре. Лошото е, че тва е технически анализ...а той не работи добре при наличие на такива новини. В рипъл къмюнитито се обсъждат няколко варианта, единия е другата седмица като почне мандата на новия директор на SEC да замрази или направо да спре такова дело. Други твърдят, че по-добре да има такова дело за да се изчистило всичко в съда. Абе при всички положения няма да е крипто коледата на която се надявах, но съм оптимист и ще HODL-вам докато не стигне над 10$...или не умре :angel:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 25 Дек 2020, 14:15

Мен, ако питаш... продавай сега. Кораба потъва и това е просто корекция нагоре. Повече толкова високо няма да видиш. Има една велика мисъл в покера. "Добрите играчи не се познават по ръцете, които са спечелили. А по ръцете, от които са се отказали" :yes: В момента държиш валута със сериозна вероятност да фалира, докато се наливат милиарди от институции в друга валута с прогнози за х5-х10-х20

Top Gun Maverick написа:Това с ограниченото предлагане не може ли да се окаже препъни камък да расте много?

Като има кола произведена в 100 бройки, цената расте или пада ? :wave: А корекция се чака. На седмична графика е преизкупено от края на октомври. Но също така скочи 12-14к от тогава :lol:

ЕДИТ: и малко след като написах мнението има нов ATH :)
Изображение

Старши Алкохолик
Аватар
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 27 Дек 2020, 1:30

Няма предлагане, има търсене :ok: Биткойнът стана $26,357 :bchug: Като нищо ще стигне 30К преди 2021 година :mhihi:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 27 Дек 2020, 1:39

Като полудее, луд става :ok:
Изображение

Старши Алкохолик
Аватар

Мнение от zAcK » 27 Дек 2020, 11:20

TNT написа:Като полудее, луд става :ok:

$27800 :mhihi: :mhihi: :mhihi: Направо не издържа :ok:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 27 Дек 2020, 13:24

А аз се надявах да падне, че да си купя малко :D
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 27 Дек 2020, 14:25

На седмична база е преизкупено от края на октомври. Чака се голям спад. Но... имай предвид, че големите институции са влезнали на 18-19-20к. Аз не бих залагал, че ще съм по-голям тарикат от тея на Уолстрийт :)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 27 Дек 2020, 16:25

Искаш да кажеш, че в момента и да искам да си купя, ще трябва да чакам на опашка ли? :D Не че съм се засилил да купувам де, ама темата е интересна.

Ти спомена по-горе за корекцията, какво очакваш да направят големите и какво смяташ ти да правиш? Ще държиш ли?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 27 Дек 2020, 17:16

В момента бая и правя магии на графиката, щото за 30минути прави движения по 1800$. А искам да кажа... че се чака голяма корекция, но някои хора я чакат на 15к. Възможно е, но... големите играчи на Уоустрийт са влезнали на по 18-19к. Аз не си представям как излиза СЕО-то и казва "пичове, с тея 600 милиона сме 20-25% назад" :mhihi: Очаквам големите да държат яко, щото прогнозите са им за 100-400к. Те и не влизат за 1 месец, а влизат за месеци/години напред. От март месец не е имало сериозна корекция. Очаквам всеки момент да има сериозно 4-10к надолу. Ако хвана 4к движение и съм боК :lol: После продължаваме към 50к. Идеята ми е скоро да продавам, като се замислям дали да не е на 3 пъти по 25% от общото, за да не се нашибам много с цената без значение от посоката. Като коригира.... си купувам обратно.

А алтовете, ако скоро не тръгнат по биткойна... ще започнат да умират един след друг. Биткойн е +17% за седмица, а етериум е -1% :wave: Другите няма да ги коментирам.

Ако ще купуваш... всеки момент се чака корекция. Като тръгне пак нагоре - влизаш. Като влезнат да пишат в темата форумните разбирачи "нещо пада, а? нали ви казах", значи се готви да влизаш :mhihi:
Изображение

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 27 Дек 2020, 19:06

Аз така и не купих :mhihi: Ама това тото нещо ми идва в повече :mhihi: :mhihi:

Старши Алкохолик
Аватар

Мнение от zAcK » 27 Дек 2020, 20:45

TNT написа:Биткойн е +17% за седмица, а етериум е -1% :wave: Другите няма да ги коментирам.

За другите съм съгласен, че са шиткойни, но за етериумите според мен не бива да се подценяват. Лично аз вярвам само в Етера. Биткойн не ми допада от време оно :mhihi:

P.S. Етера гони $700, та не е толкова прокъсан. А и последните дни си беше прилично стабилен, особено като се килна тая шитня Рипъл :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от madafaka_donkele » 28 Дек 2020, 15:09

zAcK написа:P.S. Етера гони $700, та не е толкова прокъсан.

Само дето на предното избухване на биткойна мина 1400, а сега върти около 700 ма нещо не мърда нагоре :mhihi: За успокоение и всички останали шиткойни са в същото положение. Нито едно не е върнало и/или минало нивата от предното избухване :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата