Бойко Умното

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 05 Апр 2008, 0:37

D3BEP написа:
Nucl3arDru1D написа:
D3BEP написа:
Nucl3arDru1D написа:
D3BEP написа:Е, ми иди ти в селата ,Друиде, барем ще вдигнеш раждаемостта и средната възраст.
Ако си в детеродна възраст, естествено :mhihi:

Пинко, внимавай кои буквички натискаш, че да не ти затворя набързо и другото око :!: :twisted:

Михихихи.
Недей ве. Плашиш ме. Аз съм обикновен монстер и с друиди не се бия. Само споря. Олимпийски. Докат дадат накъсо.

Баварке, а ти на колко си години? Зачудих се просто, от начина по който описваш нещата

а ти на колко годинки си? да ме окъсиш едва ли, но ми стана любопитно колко дълго изживяваш определени периоди от човешкия си път, път че не бих го нарекъл развитие.

.

пинко, не ми се чете логореята ти, просто пак ще те поздавя :mhihi:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 05 Апр 2008, 1:25

Bogat-Beden написа:
SKISA написа:ааа-не!! чайте да се изедем един -друг и тогава!! да видим кой-кум,кой-сват ,кой на булката брат...!! темата е мъртво родена!!
Да линчуваме автора й :twisted: ,национален разединител :lol: :mhihi:

разкрит съм :mhihi:
бачкам за Атака и подготваме план за унищожението на БГ :mhihi:
както и да е полафихме си изпуснахме парата дано ни олекна поне малко ;)
за това беше темата ... има много напрежение като цяло в българина :lol:
пък и нали има лаф .. след боя и ебането се завързват най добрите приятелства ;)
но пък и доста интересни теми за проблема се написаха ... само да имаше кои да ги чуе и обсъди ама някои каза ... кои сме ние че да бистрим политиката .. господин НИКОИ
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 05 Апр 2008, 10:37

Петер, къв кеч. На такъв елемент само креватен кеч и той да финишира първи на чаршафа, докато му правят акането песен.

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 05 Апр 2008, 11:06

vili написа::mhihi: не ни щели на морето :mhihi: :arrow: ще ходим в гърция,турция както впрочем много хора правят.и няма кво да се лъжем хората от провинцята са ми приятни точно толкова колкото на италянците африканските емигранти.писна ми да вися в задръствания,да говорят на неразбираем език съседите ми,шефа да ми казва "ако ти е малка заплатата напусни на автогарата има доста желаещи за твойто място"и междо другото тия въпросни граждани като дойдат в софия трябва да изкарат още един шоф.курс защото на село лесно се кара но в софия НЕ.така че господа не се правете на обидени а ходете да развивате земеделието ПС.в моя коментар правят изключение хората от другите големи градове защото те са на нашето дередже

Плевен сред тях ли е или да те почвам? :mhihi:

а сега сериозно... отиваш в кухнята, търсиш най острия нож, отиваш в банята, пълниш я, лягаш вътре и започваш да си дупчиш вените...
\/ peace

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Мнение от ktv » 05 Апр 2008, 19:39

Поздравявам бат ви Бойко с това:
http://www.vbox7.com/play:88231fde
Той винаги е бил, е, и ще си остане такъв!
И за финал да кажа следното:
Светът стана достъпен за всички и всеки трябва да има право на избор къде да живее. Разбира се, трябва да се спазват правилата и това да става по легални начини. Двойните стандарти, които съществуват в нашата "държава" и са в интерес на определена прослойка, обаче обезсмислят всички опити да се излезе от блатото. И така ще си копаем, копаем.... ... и никога не ще стигнем дъното! Нека бъдем оптимисти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

Предишна

Назад към Извън Темата