Бойко Умното
Модератор: Общи модератори
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
D3BEP написа:Nucl3arDru1D написа:D3BEP написа:Nucl3arDru1D написа:D3BEP написа:Е, ми иди ти в селата ,Друиде, барем ще вдигнеш раждаемостта и средната възраст.
Ако си в детеродна възраст, естествено
Пинко, внимавай кои буквички натискаш, че да не ти затворя набързо и другото око![]()
Михихихи.
Недей ве. Плашиш ме. Аз съм обикновен монстер и с друиди не се бия. Само споря. Олимпийски. Докат дадат накъсо.
Баварке, а ти на колко си години? Зачудих се просто, от начина по който описваш нещата
а ти на колко годинки си? да ме окъсиш едва ли, но ми стана любопитно колко дълго изживяваш определени периоди от човешкия си път, път че не бих го нарекъл развитие.
.
пинко, не ми се чете логореята ти, просто пак ще те поздавя

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
Bogat-Beden написа:Да линчуваме автора йSKISA написа:ааа-не!! чайте да се изедем един -друг и тогава!! да видим кой-кум,кой-сват ,кой на булката брат...!! темата е мъртво родена!!,национален разединител
![]()
разкрит съм

бачкам за Атака и подготваме план за унищожението на БГ

както и да е полафихме си изпуснахме парата дано ни олекна поне малко

за това беше темата ... има много напрежение като цяло в българина

пък и нали има лаф .. след боя и ебането се завързват най добрите приятелства

но пък и доста интересни теми за проблема се написаха ... само да имаше кои да ги чуе и обсъди ама някои каза ... кои сме ние че да бистрим политиката .. господин НИКОИ

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Петер, къв кеч. На такъв елемент само креватен кеч и той да финишира първи на чаршафа, докато му правят акането песен.
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
vili написа::mhihi: не ни щели на морето![]()
ще ходим в гърция,турция както впрочем много хора правят.и няма кво да се лъжем хората от провинцята са ми приятни точно толкова колкото на италянците африканските емигранти.писна ми да вися в задръствания,да говорят на неразбираем език съседите ми,шефа да ми казва "ако ти е малка заплатата напусни на автогарата има доста желаещи за твойто място"и междо другото тия въпросни граждани като дойдат в софия трябва да изкарат още един шоф.курс защото на село лесно се кара но в софия НЕ.така че господа не се правете на обидени а ходете да развивате земеделието ПС.в моя коментар правят изключение хората от другите големи градове защото те са на нашето дередже
Плевен сред тях ли е или да те почвам?

а сега сериозно... отиваш в кухнята, търсиш най острия нож, отиваш в банята, пълниш я, лягаш вътре и започваш да си дупчиш вените...
\/ peace
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Поздравявам бат ви Бойко с това:
http://www.vbox7.com/play:88231fde
Той винаги е бил, е, и ще си остане такъв!
И за финал да кажа следното:
Светът стана достъпен за всички и всеки трябва да има право на избор къде да живее. Разбира се, трябва да се спазват правилата и това да става по легални начини. Двойните стандарти, които съществуват в нашата "държава" и са в интерес на определена прослойка, обаче обезсмислят всички опити да се излезе от блатото. И така ще си копаем, копаем.... ... и никога не ще стигнем дъното! Нека бъдем оптимисти!

http://www.vbox7.com/play:88231fde
Той винаги е бил, е, и ще си остане такъв!
И за финал да кажа следното:
Светът стана достъпен за всички и всеки трябва да има право на избор къде да живее. Разбира се, трябва да се спазват правилата и това да става по легални начини. Двойните стандарти, които съществуват в нашата "държава" и са в интерес на определена прослойка, обаче обезсмислят всички опити да се излезе от блатото. И така ще си копаем, копаем.... ... и никога не ще стигнем дъното! Нека бъдем оптимисти!

Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!