----КОСОВО----
Модератор: Общи модератори
!!Asen_X написа:Sharo написа:глейте са и турците в родопите като се сетят и те, че искат държава
Мда... сякаш не ни стига парадокса, че по националната ни телевизия има новини на турски език
Мани майтапа, ама това не мога да го преглъдна икогато ми се случи да гледам канала по това време, просто го сменям защото ще си счупя телевизора, от доста време за мен национална телевизия номер едно е БТВ.
ПС Аре стига спам, че Слави ше яхне метлата и си е*а мамата

Мани майтапа, ама положението наистина не е розово!
Доколкото съм запознат с материята, то от няколко години из нашите южни територии се разпростира леко по леко крайния ислямизъм и голяма част от мохамедаското население започва вече открито да иска откъсване от Република България!!!
Та признае ли се отцеплението на Косово от ЕУ, то много скоро и нашите съграждани от южните територии ще поискат автономия на териториите до Пловдив!!! И като се има напредвид какви предатели ни управляват, то е много вероятно това да се случи, а случи ли се за жалост ще доведе до гражданска война /на прага на каквато в момента е изправена Сърбия/!
пп: това много ме притеснява, но гледайки действията на политическите сил в РБ - направо започвам да се страхувам!
Доколкото съм запознат с материята, то от няколко години из нашите южни територии се разпростира леко по леко крайния ислямизъм и голяма част от мохамедаското население започва вече открито да иска откъсване от Република България!!!
Та признае ли се отцеплението на Косово от ЕУ, то много скоро и нашите съграждани от южните територии ще поискат автономия на териториите до Пловдив!!! И като се има напредвид какви предатели ни управляват, то е много вероятно това да се случи, а случи ли се за жалост ще доведе до гражданска война /на прага на каквато в момента е изправена Сърбия/!
пп: това много ме притеснява, но гледайки действията на политическите сил в РБ - направо започвам да се страхувам!
Абе според мен тука почва има, но Евросъюза и НАТО, няма да позволят да има военни действия, горещи точки и разединяване на "тяхна" територия, под "тяхна" юрисдикция. Вие ще кажете, че сме никои в тея формирования и съюзи, но аз ще кажа, че най-малкото ще искат да дадат пример, че "машината работи" така да се изразя, че всичко в ЕУ и НАТО е сплотено, перфектно подредено, без място за "инциденти"..
Така, че в този аспект смятам, че това е невъзможно...
Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007

YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам

Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Ае тея мишки много ме дразнят но едно им признавам че си отсояват тяхното ,а ние малко дупедавци ... Но поне сме по-добре от тях
Псувай наред изпускай пара и всичко си заминава
Псувай наред изпускай пара и всичко си заминава

I'm slowly drifting

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Chains ,aз си мисля,че тук ако не дай си боже се случи нещо такова ,което ти написа няма да стане никаква гражданска война.Толкова сме се оставили на течението и неуправията ,че се страхувам как само някой по страната реши да се отдели и като нищо хоп
Онези през голямата вода казват "нека" и
,нали сме покорни
... как да се наричат Българи ,тези които са такива в околните държави
Георги Пенчев

... как да се наричат Българи ,тези които са такива в околните държави

Георги Пенчев
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
Да бе ще отцепат част от Бг. Chains ти нещо в някакъв филм си се вкарал.
И аз така мисля

2advanced написа:Абе според мен тука почва има, но Евросъюза и НАТО, няма да позволят да има военни действия, горещи точки и разединяване на "тяхна" територия, под "тяхна" юрисдикция. Вие ще кажете, че сме никои в тея формирования и съюзи, но аз ще кажа, че най-малкото ще искат да дадат пример, че "машината работи" така да се изразя, че всичко в ЕУ и НАТО е сплотено, перфектно подредено, без място за "инциденти"..
И аз така мисля

Най малкото, което може да се направи, искащо най малко усилия е да се гласува, а иначе няма турци-няма проблем
. Сега какво- депесарски фирми им дават работа, крадът -развиват разбираш ли туризъм и земеделие и са добре. Айде да няма какво да ядат -ще изтекът към турция както изтекоха една част в началото на "прехода" без да им се помага, а ако им се помогне може да стане и по лесно
. Проблемът стои.

Azrail написа:А и моето скромно мнение...
Според мен така стана по-добре за сърбите. Защо? Ми първо тази земя е изцяло обсебена от шиптерите, които по мой наблюдения (които бяха преди поне 6-7г., така че може и да не са много акуратни) живеят като скотове. Напаст и товар за самата земя. Една грижа по-малко. Сега като искаха толкова много да си направят държава - да ги видим без сърбите кво ще правят. Дори циганите да си направят държава, съм сигурен, че ще се справят много по-добре.
Да, сръбска територия е и никой не трябваше да им се меша - ама на, по едни или други причини... Може би идеята беше в разединиението - спомнете си защо България беше разделена на две... "Не ни трябва силна и голяма държава на Европа" или нещо от сорта беше изръсил Железният канцлер. Но пак казвам - според мене по-добре за сърбите и по-зле за шиптерите, така че от тази гледна точка съм доволен...
Azrail,до някъде си прав,но знаеш ли каква е втората стъпка на косоварите?След година две ще има референдум за обединяването с Албания,сети се сам за резултата.Посе идва другия момент ,че има и доста сърби които живеят в Косово,е те какво да правят.Кой избраха за премиер,един доказан терорист на който между другото през войната неговите близки се криеха в един наш южен град,и този терорист го покровителства САЩ.Е после как да не им е...ш милата майка.Ами като толкова са се загрижили за тарамбуките що не даят автономия и на кюрдите.

- Penchev
- Сватбаря
-
GVT написа:Azrail написа:А и моето скромно мнение...
Според мен така стана по-добре за сърбите. Защо? Ми първо тази земя е изцяло обсебена от шиптерите, които по мой наблюдения (които бяха преди поне 6-7г., така че може и да не са много акуратни) живеят като скотове. Напаст и товар за самата земя. Една грижа по-малко. Сега като искаха толкова много да си направят държава - да ги видим без сърбите кво ще правят. Дори циганите да си направят държава, съм сигурен, че ще се справят много по-добре.
Да, сръбска територия е и никой не трябваше да им се меша - ама на, по едни или други причини... Може би идеята беше в разединиението - спомнете си защо България беше разделена на две... "Не ни трябва силна и голяма държава на Европа" или нещо от сорта беше изръсил Железният канцлер. Но пак казвам - според мене по-добре за сърбите и по-зле за шиптерите, така че от тази гледна точка съм доволен...
Azrail,до някъде си прав,но знаеш ли каква е втората стъпка на косоварите?След година две ще има референдум за обединяването с Албания,сети се сам за резултата.Посе идва другия момент ,че има и доста сърби които живеят в Косово,е те какво да правят.Кой избраха за премиер,един доказан терорист на който между другото през войната неговите близки се криеха в един наш южен град,и този терорист го покровителства САЩ.Е после как да не им е...ш милата майка.Ами като толкова са се загрижили за тарамбуките що не даят автономия и на кюрдите.

Георги Пенчев
- Gemar
- младши ентусиаст
-
- Кара: '98 E39 M52B20
За Родопите даже и мисълта за отцепване ми изпълва очите със сълзи и не искам да си го представям.
Иначе се радвам за сърбите, че са такива родолюбци и са сплотени... нещо което ми е мъчно, че не можем да покажем тук в България.
Иначе се радвам за сърбите, че са такива родолюбци и са сплотени... нещо което ми е мъчно, че не можем да покажем тук в България.
Аз искам да помоля тези от Вас, които ползват Фейсбук да се запишат в групата No Independence For Kosovo Petition това е една своеобразна онлайн петиция, чрез която можем да покажем че и ние сме съпричастни към проблема.
Off on your way
Hit the open road
There is magic at your fingers
For the spirit ever lingers
Undemanding contact
In your happy solitude
Hit the open road
Undemanding contact
In your happy solitude
- Penchev
- Сватбаря
-
Направо не мога да се побера в кожата си,след като гледах по телевизията как компаниите за автобусни превози ще променят маршрутите си с цел заобикаляне на Сърбия
целия трафик да се пренасочва през гадната за пътуване и обиколна Румъния
Цените ще поскъпнат , всичко ще се обърне надолу с главата
Трябва да го намеря този фейсбуук и аз да се разпиша вътре ...
И да казваме колко сме съпричастни към тях не звучи убедително - ако наистина сме такива бихме вдигнали демонстрации против тази идеотщина
Става така ,че ще се изпокараме с нашите съседи от почти всичките ни страни ...
Иска ми се да се вдигне национален протест
Георги Пенчев

Трябва да го намеря този фейсбуук и аз да се разпиша вътре ...
И да казваме колко сме съпричастни към тях не звучи убедително - ако наистина сме такива бихме вдигнали демонстрации против тази идеотщина

Иска ми се да се вдигне национален протест

Георги Пенчев
Еми, facebook.com Има група с почти 50 човека тука от форума. А групата с петицията мина вече 7000 потребители. Сложили са покъртителни снимки на срутени църкви, изгорени икони и така нататък, въобще - грозна история. И това е една нищожна част от това което са вършили наистина албанците там. Пак моля, знам че някой от вас имат регистрации там и го ползват - запишете се в петицията!
Off on your way
Hit the open road
Undemanding contact
In your happy solitude
Hit the open road
Undemanding contact
In your happy solitude