Спешно помощ за операция на катастрофирал колега !!!
Модератор: Общи модератори
- m@rtin
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 520i E39 Touring M54
- Illusion
- Бургаското явление
-
martin318 написа:Бургаската група събрахме малко пари и утре ги пускаме по предназначение
Дам

Радвам се, че този път се организирахме по-сериозно

Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
защо не--и тва е идеяpaxaH написа:Хрумна ми нещо. Понеже доста хора изявиха желание за календари... нека да струват нещо, а сумата - по сметка на пострадалия.
Скорощно възстановяване на колегата

- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
И така най-накрая се прибрахме от Пловдив.Радото е добре и най-важното е,че операцията е успешна!ИСКАМ ДА БЛАГОДАРЯ НА ГОШО БОЗУКОВ/BOZUKOV_G/ ,ИЦО/ОБЛАКА/-от "АУДИ КЛУБ БЪЛГАРИЯ" предоставил своето АУДИ А4-куатро,МИТАКА/SUPER_FLY/,които направиха и невъзможното за да помогнат в този ад от сняг и виелици,както и на Георги Пенчев който пое инциативата и успяваме да субираме средства за лечението,и не на последно място на всички Вас колеги ,които се отзовахте и които продължавате да се отзовавате за да помогнем на Радослав/IKONKATA/.

Последна промяна POL_Starshi на 03 Яну 2008, 23:49, променена общо 1 път
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- bozukov_g
- Голямата Базука
-
- Кара: E36-328i sedan E30-323i cabrio
Колеги здравеите! Току що се прибрахме от Пловдив. Операцията премина успешно и надявам се от тук нататак всичко да е наред. Радото ще полежи около 10тина дни в болницата и после живот и здраве ще си го приберем в Сливен. По лекарска информация ще са му нужни около 12 месеца да се въстанови напълно. Искам да благодаря на всички отзовали се ( и продалжаващи да се отзовават )на молбата ни за помощ. Горд съм че има хора като вас!!! Благодаря ви!!!

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
много радостни новини,вече се замислете за курбан сливенлии,щот само лоши неща ви се случват,дано това спре занапред!
и защо не се направи една сметка на клуба и всеки да внася кога може и по колкото може,и да имаме готова сума за непредвидени ситуации
и защо не се направи една сметка на клуба и всеки да внася кога може и по колкото може,и да имаме готова сума за непредвидени ситуации

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09
Курбана горе на Карандила когато Радо се оправи 

The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- M-TEAM
- ентусиаст
-
- Кара: Е83 3.0 D
- Мечтае да кара: Е30 М3 и Lancia Delta integrale evo 16v
абе аз чак сега виждам тая тема и много се радвам че колегата ще се оправи
може ли да питам тука в стара загора някой поел ли е ангажимента или тря се ходи до банката щот аз сум мноо зле с тия банки и даже не я знам къде се намира
искам и аз да помогна макар и скромно

може ли да питам тука в стара загора някой поел ли е ангажимента или тря се ходи до банката щот аз сум мноо зле с тия банки и даже не я знам къде се намира

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
Айде и аз да изкажа благодарност на всички отзовали се да помогнат
Евала на Красьо (Johny Black), че се отзова веднага и дойде в болницата в Пловдив да помогне с каквото може, на Ники (Andronoff), че веднага се грабна от Гълъбово и дойде специално в Сливен да помогне, на Жоро Пенчев и на всички, които организират събирането на пари
Евала на всички за помощта, още един път се чувствам горд с това, че съм малка част от това задружно общество
Страхотни сте
Другата седмица пак ще отскочим до Пловдив да видим как е нащо момче, голям камък падна от сърцата ни като разбрахме, че всичко е минало успешно и като го видяхме да движи спокойно крака, ходила, пръсти, много се зарадвах
Надявам се скоро да се изправи на крака и да си го прибираме към Сливен
За премреждията по пътуването ще разкажем малко по-нататък придружено със снимки, е няма такъв Survivor
Бозуков трябва да пусне снимки по-късно 

- Hammerfall
- кандидат ентусиаст
-
И аз да кажа нещо
Като най-голям (преполагам) в този форум (47год.) ще напиша нещо по повод на този ужасен инцидент.
Първо - евала пичове за подкрепата !!! Вие сте велики, колкото марката, която обожавате!!!
Това го няма никъде. Когато това достойно поведение се пренесе в цялото ни общество, тогава ще заживеем в нормална държава.
Но... За мислещия човек има винаги две гледни точки...
Представете си следната тема във форума : (НЕ ДАЙ БОЖЕ !!!)
" Прибирам се от Ямбол в Сливен...мъгливо е, видимост 10м. карам с 20км/ч. Изведнъж чувам ужасен трясък... събуждам се в болница и там ми съобщават, че болната ми майка, жена ми и двете ми деца вече ги няма... Някакви гъзарчета си пробвали колите колко им вървят..."
Какво ли ще пишем тук тогава? Ще чакате ли да накажат виновните, или лично ще ги нарежете на парчета, просто защото няма да има защо да живеете?
Радото и Деян са пичове и слава Богу, всичко ще се оправи, но опитайте се да намерите поне една причина, която ги оневинява за този инцидент. Преполагам адреналина от завършването на колата на Деян и добрите резултати са им дошли в повече... А и двамата са опитни шофьори !!!
Затова апелирам : нека мъките на Радото не бъдат напразни - той ще се оправи и ще бъде най-доволен, ако всеки от вас се е замислил...
Защото къде е радостта от автомобилите ви, ако всяка година по някой от вас страда?
Желая скорошно и пълно оздравяване на Ikonkata а Alibitu да направи курбан...
И напролет и двамата пак с най-бързите коли в Сливен, ама вече умната !!! Със сигурност вече ще знаят къде точно свършва пистата
Първо - евала пичове за подкрепата !!! Вие сте велики, колкото марката, която обожавате!!!
Това го няма никъде. Когато това достойно поведение се пренесе в цялото ни общество, тогава ще заживеем в нормална държава.
Но... За мислещия човек има винаги две гледни точки...
Представете си следната тема във форума : (НЕ ДАЙ БОЖЕ !!!)
" Прибирам се от Ямбол в Сливен...мъгливо е, видимост 10м. карам с 20км/ч. Изведнъж чувам ужасен трясък... събуждам се в болница и там ми съобщават, че болната ми майка, жена ми и двете ми деца вече ги няма... Някакви гъзарчета си пробвали колите колко им вървят..."
Какво ли ще пишем тук тогава? Ще чакате ли да накажат виновните, или лично ще ги нарежете на парчета, просто защото няма да има защо да живеете?
Радото и Деян са пичове и слава Богу, всичко ще се оправи, но опитайте се да намерите поне една причина, която ги оневинява за този инцидент. Преполагам адреналина от завършването на колата на Деян и добрите резултати са им дошли в повече... А и двамата са опитни шофьори !!!
Затова апелирам : нека мъките на Радото не бъдат напразни - той ще се оправи и ще бъде най-доволен, ако всеки от вас се е замислил...
Защото къде е радостта от автомобилите ви, ако всяка година по някой от вас страда?
Желая скорошно и пълно оздравяване на Ikonkata а Alibitu да направи курбан...
И напролет и двамата пак с най-бързите коли в Сливен, ама вече умната !!! Със сигурност вече ще знаят къде точно свършва пистата

- bozukov_g
- Голямата Базука
-
- Кара: E36-328i sedan E30-323i cabrio
съгласен съм но мисля че по-добро място за гонки от летището няма. нее ли по добре там отколкото по улиците на града ни както правят много други? и дори самия кмет преди изборите направи там гонки за да сабере всеобща симпатия сред младите. мисля че тва е един много лош инцидент който искренно се надявам да не се повтаря

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
Също така трябва да се издействат някви маркировки, знаци и други такива работи за края на летището, че това не е първия такъв инцидент да летят през нивата хора