Иниацитива НЕ НА ВОЙНАТА НА ПЪТЯ
Модератор: Общи модератори
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
е как ще стане това ... представи си отиваш на среща и кво за да излезнеш ще вземеш майка си с тебе за да не те сират полицаите ли !?
или пык вси4ки ще станем притежатели на расни кокукли манекени и разни такива ...
решението с паркирането е много просто ... има 10 фирми поне, които искат да строят подземини и надземни гаражи на етажи оба4е на някой не му е изгодно да са 4асни нали се сещаш ...
лино познавам един, който кандидатства и му казаха накрая... еми нямаме интерес за сега
или пык вси4ки ще станем притежатели на расни кокукли манекени и разни такива ...
решението с паркирането е много просто ... има 10 фирми поне, които искат да строят подземини и надземни гаражи на етажи оба4е на някой не му е изгодно да са 4асни нали се сещаш ...
лино познавам един, който кандидатства и му казаха накрая... еми нямаме интерес за сега
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- Adrenalinka
- младши ентусиаст
-
Продължава съвместната акция на bTV и вестник "24 часа" срещу алкохолните убийства на пътя. Ние молим "Ако си пил - слез, искам да стигна жив!".
Над 100 000 стикера с този надпис ще бъдат разпространени чрез вестника. Очакваме вашите сигнали и предложения - как да спрем пияните шофьори. Обаждания се на телефон 02/ 942 25 83.
УСПЕХ!!!
Adrenalinka написа:Продължава съвместната акция на bTV и вестник "24 часа" срещу алкохолните убийства на пътя. Ние молим "Ако си пил - слез, искам да стигна жив!".
Над 100 000 стикера с този надпис ще бъдат разпространени чрез вестника. Очакваме вашите сигнали и предложения - как да спрем пияните шофьори. Обаждания се на телефон 02/ 942 25 83.
УСПЕХ!!!
Тия па БТВ не мога да ги гледам вече!

По темата .... мисля, че идеите на двата лагера в тази тема трябва да се обединят, защото има добри предложения и от двете страни. Трябва да се оправи, както инфраструктурата, така и увредената ни психика, а също и тази на още по-увредените ни и крадливи управници!
П.С. изчетох цялата тема на веднъж от началото до тук и за това се изнервих толкова. Извинявайте, ако има нещо

П.П.С. Вече почвам да си мисля, че наистина не е лоша идея да отидем пред парламента да им "посвирим" половин ден (подобно на бакшишите, но без да пречим на града, а само на дупетатите), пък нека да няма смисъл ....

_!_
Space написа:Вече почвам да си мисля, че наистина не е лоша идея да отидем пред парламента да им "посвирим" половин ден (подобно на бакшишите, но без да пречим на града, а само на дупетатите), пък нека да няма смисъл ....
Мдам май трябва да се направи това.
Ако неможеш да караш, НЕДЕЙ! Уважавай живота на другите ако не ти пука за твоя.
АЗ КАРАМ СПОРЕД ПРАВИЛНИКА ЗА ДВИЖЕНИЕ. А ВИЕ?
- Is.
- ентусиаст
-
- Кара: Едно М60 и някви М-ки
- Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....
Space написа:
По темата .... мисля, че идеите на двата лагера в тази тема трябва да се обединят, защото има добри предложения и от двете страни. Трябва да се оправи, както инфраструктурата, така и увредената ни психика, а също и тази на още по-увредените ни и крадливи управници!
Манталитета ни е скапан.Нема кво да се лъжем,всеки е карал след 1-2 бири,но има разни самоубийци при които тва е практика.А още по-лошото е че той /визирам злоупотребилият с алкохол водач/ се притеснявя по-вече от тва да не го спрат контролните органи,а не мисли че тва може да му е последният ден.
Мани бегай!!!
Побеснявам!!!
Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

- Adrenalinka
- младши ентусиаст
-
Space написа:Adrenalinka написа:Продължава съвместната акция на bTV и вестник "24 часа" срещу алкохолните убийства на пътя. Ние молим "Ако си пил - слез, искам да стигна жив!".
УСПЕХ!!!
Тия па БТВ не мога да ги гледам вече!Постоянно правят някакви кампании и се хващат за възможно най-тъпото в цялата идея! Каквито са им и новините.... ама няма значение сори за оффа
![]()
![]()
Спокойно всички медий са така, подхващат една болна тема за народа, правят някаква инициатива за около месец - два и после всичко се забравя и отминава... И така до следващия инцидент!!!
Вчера както си бръмчах бях свидетел на няколко случки които можеха да прерастнат в ПТП и то само заради бързане и никаква колегиалност.
След като стигам 2-3 кръстовища гледам същия "бързак" да седи пред мен. Какво да си говорим. За къде бърза? Най-много до тенекиджията.
Другия случай беше че никой не пусна един от едно кръстовище а пича си стоеше в насрещното и се образува огромна опашка зад него. Колко ли ще се забавим ако пуснем една кола?
Моля да бъдем Колегиални на пътя.
След като стигам 2-3 кръстовища гледам същия "бързак" да седи пред мен. Какво да си говорим. За къде бърза? Най-много до тенекиджията.
Другия случай беше че никой не пусна един от едно кръстовище а пича си стоеше в насрещното и се образува огромна опашка зад него. Колко ли ще се забавим ако пуснем една кола?
Моля да бъдем Колегиални на пътя.
Ето един състезател който видях малко преди да се блъстне.
Повече по темата: http://www.plovdiv24.com/news/25275.html

Повече по темата: http://www.plovdiv24.com/news/25275.html
- Misho 605 SVti
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E38 740i 4.4l V8 Individual
- Мечтае да кара: E38
Гледах новините снощи .... страховито, тоя какво ли си е мислел, че е хванал Моисей за шлифера ли?! Това са болни мозъци. ТОва е удар в града, тоя е хвърчал според мен поне с 90-100 км/ч.

- Misho 605 SVti
- кандидат ентусиаст
-
Затягат контрола по пътищата заради зачестилите смъртни случаи
За овладяване на влошената Пътнотранспортна обстановка и подобряване състоянието на безопасността на движение на територията на региона от полицията предприемят следните мерки:
• Засилен е контрола над участниците в движението като съобразно наличните сили се изготвят разстановки за усилен контрол в тъмната част на денонощието, с приоритет: управление на МПС от неправоспособни водачи и такива употребили алкохол, движение с превишена скорост, управление на технически неизправни МПС, ползване на предпазни колани и каски , претоварване на МПС.
• Засилени са проверките за контрол над превишената скорост и употребата на алкохол. Към грубите нарушители на ЗДвП ще се подхожда с “нулева толерантност” като се съставят АУАН и се прилагат принудителни административни мерки, съгласно чл.171 от ЗДвП /спиране на технически неизправни МПС от движение/.
• Ежеседмично се планират и провеждат Специализирани полицейски операции за контрол над участниците извън населени места и пътищата от Републиканската пътна мрежа.
E те какво, чакаха да се изпотрепат ли?!?!
И защо само в Пловдив?!?! Това трябва да стане повсеместно! Нали ги гледам отворковците тук в София, карат все едно им е бащиния!!! Един днес мина на червено, вмъкна се на висока скорост посредата на движещата се на зелено колона, че и се сърдеше, че оня отзад му свирна!!!!! Наглост, безочие, арогантност ... не стигат думите, с които да опиша поведението на софийските "шофьори".

Последиците от безрасъдното шофиране. Клип от България.
http://www.vbox7.com/play:20e60ad9
В момента пиша е-мейл до редакциите на по-големите медий, с линкове за форумите в които дискутираме проблема с пътищата. Да видим дали ще може да се получи нещо.
Това е мой пост от HardwareBG форума, където започнах голедална тема на тази.
Misho 605 SVti написа:E те какво, чакаха да се изпотрепат ли?!?!
И защо само в Пловдив?!?! Това трябва да стане повсеместно! Нали ги гледам отворковците тук в София, карат все едно им е бащиния!!! Един днес мина на червено, вмъкна се на висока скорост посредата на движещата се на зелено колона, че и се сърдеше, че оня отзад му свирна!!!!! Наглост, безочие, арогантност ... не стигат думите, с които да опиша поведението на софийските "шофьори".
A дали останаха софийски шофьори в София?

_!_
- Misho 605 SVti
- кандидат ентусиаст
-
Това е друг момент. Парите от нашите данъци отиват да подпомагат малките общини. Държавата да си ги дотира по друга линия, но не от нашите птъни такси.