Имате ли гараж/паркомясто ?
Модератор: Общи модератори
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Re: Имате ли гараж/паркомясто ?
тука не знам дали съм писал, ама имам 3 коли
бегачката е в гараж, евридейката е до нея на паркомясто подземно, на жената колата е пред блока (има бол места за спиране)
(трябва да отбележа и трите)
п.с. гаражът е на 800-900 метра пеша
бегачката е в гараж, евридейката е до нея на паркомясто подземно, на жената колата е пред блока (има бол места за спиране)

п.с. гаражът е на 800-900 метра пеша
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
carmanf1 написа:За растителността в двораИ общината колко и дреме
![]()
За растителноста и меренето мога книга да пиша. Имам някакви 100-тина дървета в двора- брези и черен бор. Имат си карта. Всяко едно дърво с GPS координатите и индивидуално описани и оценка от намкъв си там инженер еколог и т.н. Тая убавиня е задължителна и аз съм си я платил, а не е евтина. До тука добре, грижим се за природата. Да ама ни едно дърво няма на координатите на което е дадено. На ни едно оценката и описанието не съвпадат с реалността. Т.е. прави се, защото такъв е закона. Взимат се едни хубави пари за услугата, но резултата е посредствен.
По въпроса за гаражите, тия дни се замислих за нашия подземен. Сложили една врата сигурно 4 метра широка. Сложих едно Туле на жипа, курец- няма влизане с него. Обаче, въпреки, че е ниска, понеже е широка се води индустриална и струва майка си и баща си. Преди година някъде я смениха, че оригиналната от строителя беше пълен зян. С неква като я гледаш по офертата ти иде да я цунеш. Всички екстри, гаранция амнайс години и т.н. От два месеца насам е подпряна с една шприза и те така седи. Вероятно гаранцията е от фалирала вече фирма

Не ме е яд много, че не мога да вляза обаче, щото и да успея вътре е пълно с въздуховоди за вентилация (задължителна е по закон, но разбира се не работи и никога не е работила) и виснали греди, които правят движението на висока кола или нормален бус невъзможно.
- vicho
- старши ентусиаст
-
bum_bum написа:Не ме е яд много, че не мога да вляза обаче, щото и да успея вътре е пълно с въздуховоди за вентилация (задължителна е по закон, но разбира се не работи и никога не е работила) и виснали греди, които правят движението на висока кола или нормален бус невъзможно.
тоо па, ти си на скъпото, бе...
искам да ти покажа гаража на бегачката... толкова е ниско, че х5 не може да влезе вътре без тюлето... аз съм 178 и косата ми закача въздуховодите по пътя за гаража (прическата ми не е 20см

- dhtj
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
- Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...
vicho написа:bum_bum написа:Не ме е яд много, че не мога да вляза обаче, щото и да успея вътре е пълно с въздуховоди за вентилация (задължителна е по закон, но разбира се не работи и никога не е работила) и виснали греди, които правят движението на висока кола или нормален бус невъзможно.
тоо па, ти си на скъпото, бе...
искам да ти покажа гаража на бегачката... толкова е ниско, че х5 не може да влезе вътре без тюлето... аз съм 178 и косата ми закача въздуховодите по пътя за гаража (прическата ми не е 20см)
Затва карайте 3-ки на койлове бе, чичациии

Купиш ли си бус, ван или леген за тавана, вече официално си дърт, без значение с колко клякаш и колко реда плочки имаш.

- drifty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Пред къщата имам страшно много място, където може да се паркира кола. За последните два дни две различни коли спират за малко баш срещу гаража. Наистина за малко, макар че не ги виждам по улицата, но се появяват след 15-20 минути. Едната даже вика "нали не съм пречила" като си тръгваше. Не си, ама баш там ли намери да спреш, като има още 10 места, където можеш да я завреш тая кола.
Не че не мога да вкарам или изкарам кола, ама е тъпо да разполагаш с толкова място и да си нашиеш колата пред нечий гараж.

- vicho
- старши ентусиаст
-
да спреш пред НЕЧИЙ гараж и да не си в колата е МАЛОУМНО както и да го погледнеш...
няма 2, няма 20, няма 200 минути...
няма 2, няма 20, няма 200 минути...
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
- drifty
- кандидат ентусиаст
-
Моджо написа:Срещу гаража не е като да е пред гаража.
Такаже, но при положение, ще имаш още буквално 10тина места, където да си оставиш колата, що трябва да затрудняваш евентуален вход/изход от гаража?
Днес дойде трети, ама спря с метър-два по-далеч, попита дали ще пречи, а той си беше спрял чудесно. Значи може. Иначе не веднъж ми се е случвало да спрат така, че наистина да не мога да вляза/изляза, не само са ме затруднят леко.

- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
Това за колегата беше, щото той е разбрал, че пред гаража са ти спрели.
Иначе , да, прав си. Ако е тясно пак пречи и ако има място аз примерно не бих спрял така. И на мен срещу алеята ми е входната врата на комшиите и кат им спре зетя точно пред вратата /щото го мързи да мине 10 метра пеша/ 1. че ако някоя от наще коли е на улицата минаване няма и 2 треа правя 100 маневри да вляза или да изляза. А не е като да няма място къде да спре без да пречи на никой ама ще се наложи да ходи малко пеш.
Иначе , да, прав си. Ако е тясно пак пречи и ако има място аз примерно не бих спрял така. И на мен срещу алеята ми е входната врата на комшиите и кат им спре зетя точно пред вратата /щото го мързи да мине 10 метра пеша/ 1. че ако някоя от наще коли е на улицата минаване няма и 2 треа правя 100 маневри да вляза или да изляза. А не е като да няма място къде да спре без да пречи на никой ама ще се наложи да ходи малко пеш.
Хм,хм...
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
drifty написа: … Едната даже вика "нали не съм пречила" като си тръгваше. Не си, ама баш там ли намери ….
Ами прави като мен де

Моите съседи наред яко се ядосват и правят тъпотии.
Чистачки вдигат, в конфликт влизат, туби с вода слагат - глупащина.
Аз си намерих ново познанство и се разбрахме по културен начин

Отделно ще стане и забавно и интересно

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Ще ме прощаваш ама са нищожен процент тези дето спират пред гаражи/входове и са хубави и печени.
Болшинството са липсващото звено между маймуната и човека
Болшинството са липсващото звено между маймуната и човека

- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Едни такива си изхвърлят помията през терасата пред гаражите! Пада ми се леко в ляво, но пак е отпред... Одеве бяха метнали остатъци от грейпфрути.. За съжаление все не успявам да ги видя кои са! Поне така, да ги знам!
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
- drifty
- кандидат ентусиаст
-
carmanf1 написа:drifty написа: … Едната даже вика "нали не съм пречила" като си тръгваше. Не си, ама баш там ли намери ….
Ами прави като мен деПисал съм в другата тема.
Моите съседи наред яко се ядосват и правят тъпотии.
Чистачки вдигат, в конфликт влизат, туби с вода слагат - глупащина.
Аз си намерих ново познанство и се разбрахме по културен начин
Отделно ще стане и забавно и интересно
Мина ми през ума в интерес на истината.

Тая конкретно дето ми вика дали била пречила беше доста възрастна, но другата дето спря предния ден беше симпатяга, че и с бенве

Моджо, при теб явно могат да спрат 10 метра напред и да не ти пречат, но да походят, при мен могат да спрат още по-близо до къщите, до които отиват и пак спират срещу гаража

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Аз редовно спирам пред гараж, от който кола не може да излезе. Но е пред вкъщи, оставил съм си номера, и аз си знам, че има само мотори вътре