Формула 1 - обща тема
Модератор: Общи модератори
Re: Формула 1 - обща тема
Абе то и миналата година разликата беше +0.500 но после така ги смачка, че чак трябваше да чака лятната пауза
Горе долу са се запазили разликите от края на сезона, като Редбул са още по-близко. Колата на Ферари има огромен потенциал и ако Себ и Кими държат високо ниво постоянно Мерцедесите ще клекнат, единия даже го направи
В средата на колоната ще е супер интересно, както предполагах Рено и Хаас пред Оранжадите, дано по някое време през сезона и Уилямс влезнат в тази битка.
Хондите се представиха доста под очакванията ми ..

Горе долу са се запазили разликите от края на сезона, като Редбул са още по-близко. Колата на Ферари има огромен потенциал и ако Себ и Кими държат високо ниво постоянно Мерцедесите ще клекнат, единия даже го направи

В средата на колоната ще е супер интересно, както предполагах Рено и Хаас пред Оранжадите, дано по някое време през сезона и Уилямс влезнат в тази битка.
Хондите се представиха доста под очакванията ми ..
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
don_gori написа:Абе то и миналата година разликата беше +0.500 но после така ги смачка, че чак трябваше да чака лятната пауза![]()
Ама пак победи нали

don_gori написа:
Горе долу са се запазили разликите от края на сезона, като Редбул са още по-близко. Колата на Ферари има огромен потенциал и ако Себ и Кими държат високо ниво постоянно Мерцедесите ще клекнат, единия даже го направи![]()
Ще видим колко е огромен потенцяла на колата на Ферари.

На една катастрофата и викаш клякане

Ами защо се блъсна според теб ? На квали да счупиш толкова здраво колата не е често срещано, особенно при такива уточнени коли каквито са Мерцедесите.
Ще видим утре в състезателно темпо кой какво има за показване , Мерцедес има от какво да се притесняват Ферари също.
Ще видим утре в състезателно темпо кой какво има за показване , Мерцедес има от какво да се притесняват Ферари също.
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
Грешка на Ботас за това се блъсна. 
https://clubs1.bg/news/bottas-obiasni-p ... a-si-44044
Финландецът каза, че е бил изненадан от мократа трева на изхода на завой 1 след дъжда сутринта, заради което е изпуснал болида си от контрол и се е забил в предпазната стена на завой 2.

https://clubs1.bg/news/bottas-obiasni-p ... a-si-44044
Финландецът каза, че е бил изненадан от мократа трева на изхода на завой 1 след дъжда сутринта, заради което е изпуснал болида си от контрол и се е забил в предпазната стена на завой 2.

- turieca
- кандидат ентусиаст
-
С не малка доза късмет, но форца ферари.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
Ферари имаха късмет със сейфти кара, но и колата им помогна да се възползват от този късмет. Честита победа на феновете им.
Механиците от моя отбор Хаас се насраха с извинение!
Жалко за пропуснатите точки! Преди да отпаднат Магнусен и Грожан имаха страхотно темпо. 

Механиците от моя отбор Хаас се насраха с извинение!

- turieca
- кандидат ентусиаст
-
Гадна грешка при механиците на Хаас да. Дали нещо в инструментариума не беше прецакано все от едната страна беше проблема.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Интересно състезание, заслужена победа за Ферари. Все пак и тези неща ги има за известната доза късмет, не е като и Хамилтън да нямаше миналата година когато изоставаше в точките.
Този сезон се очертава да е интерсен с двама ясни фаворита за титлата още от първия старт и мисля титлата при конструктурите има голям шанс да отиде при Кончетата. Много зависи как ще се развият колите през сезона де, но мисля Раиконен ще допринесе сериозно за титлата.
Този сезон се очертава да е интерсен с двама ясни фаворита за титлата още от първия старт и мисля титлата при конструктурите има голям шанс да отиде при Кончетата. Много зависи как ще се развият колите през сезона де, но мисля Раиконен ще допринесе сериозно за титлата.
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
Хонда пак са трагични, а Мак почват сезона много стабилно. Нали проблема беше от Мак, а не от Хонда?

Хубав стар на сезона
Честито на Ферари и Фетел, малко късмет им трябваше и това се случи да се възползват по максимален начин от обстоятелствата.
Прекрасно състезание за Маковете, наистина не очаквах да финишират 2мата, че дори Алонсо на 5то място. Хаас с голяма издънка, иначе много стабилни.
Очаква ни интересен сезон, Мерцедес имат по-бързата кола но се вижда че се пропукват от време на време. Точно тези моменти трябва да използват от Ферари този сезон, какъвто беше и този уикенд

Прекрасно състезание за Маковете, наистина не очаквах да финишират 2мата, че дори Алонсо на 5то място. Хаас с голяма издънка, иначе много стабилни.
Очаква ни интересен сезон, Мерцедес имат по-бързата кола но се вижда че се пропукват от време на време. Точно тези моменти трябва да използват от Ферари този сезон, какъвто беше и този уикенд

- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
Колеги едно състезание ли гледахме? Ферари спечели, само и единствено с големия късмет със сейфти кара, Фетел нито имаше темпото, нито карането му беше нещо особенно, Райконен дори повече заслужаваше. Хаас изпуснаха златен шанс, жалко за тях.
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
Голямо разочарование и за Редбулите, само не разбрах защо не финишираха пред Ферари
Верстапенчо не успя да блъсне никой, после се изнерви че не може да изпревари Хаас-а и пропадна, Дани за пореден път се доказва като по-умния от двамата.
Следващото състезание в Бахрейн ще покаже кой къде се намира според мен.

Следващото състезание в Бахрейн ще покаже кой къде се намира според мен.
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
don_gori написа:Верстапенчо не успя да блъсне никой, после се изнерви че не може да изпревари Хаас-а и пропадна, Дани за пореден път се доказва като по-умния от двамата.
За това съм напълно съгласен с теб.

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
///M Power написа: нито карането му беше нещо особенно
30 обиколки да те следва по-бърза кола и ти да не направиш нито една грешка, която да му даде шанс викаш не е нещо особено?
Фетел направи много повече отколкото на пръв поглед се вижда.
Пусна 3-4 секудни разстояние до Райконен и си запази гумите и горивото. Това каране в първия стинт му спечели победата. Това че хем остана близо, хем остана повече обиколки на пистата, за да се възползва от колата за сигурност беше в основата на всичко.
Неприятното е че Ферари едва успяха да победят ползвайки всеки възможен стратегически трик + невероятния късмет. В Бахрейн ако е топло вероятно ще са по-близо като чисто темпо, но на по-хладни писти Мерцедес ще се недостижими.
Преднината им изглежда по-голяма от миналата година т.е. преднината на Хамилтън. Ботас доста го подкрепяхте тук когато дойде в Мерцедес аз бях скептик. Е миналият сезон се видя до къде му стигат силите, а настоящият сезон започва чудесно.
Макларън леко ме разочароваха. Щяха само да мечтаят за това 5то място, ако Хаас не се бяха затрили по най-нелепия начин.
Пусна 3-4 секудни разстояние до Райконен и си запази гумите и горивото. Това каране в първия стинт му спечели победата. Това че хем остана близо, хем остана повече обиколки на пистата, за да се възползва от колата за сигурност беше в основата на всичко.
Неприятното е че Ферари едва успяха да победят ползвайки всеки възможен стратегически трик + невероятния късмет. В Бахрейн ако е топло вероятно ще са по-близо като чисто темпо, но на по-хладни писти Мерцедес ще се недостижими.
Преднината им изглежда по-голяма от миналата година т.е. преднината на Хамилтън. Ботас доста го подкрепяхте тук когато дойде в Мерцедес аз бях скептик. Е миналият сезон се видя до къде му стигат силите, а настоящият сезон започва чудесно.
Макларън леко ме разочароваха. Щяха само да мечтаят за това 5то място, ако Хаас не се бяха затрили по най-нелепия начин.