Смарт-часовници и смарт-гривни
Модератор: Общи модератори
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Re: Смарт-часовници и смарт-гривни
Смених настройките да мери "умно" - сега показва 78. Нерде 100++, нерде 78. Зема му смена стила да е без пулс, че само се дзвера, хем знам, че не е вярно.
Иначе вечер и аз падам до 45-50, но не за дълго.
Иначе вечер и аз падам до 45-50, но не за дълго.
Хм,хм...
b_u_b_o написа:Моя често е под 40 докато спяА вчера като съм тичал пък съм ударил нов рекорд 195
Мен ми дава нотификации, като падне под 40 за 10 минути примерно и ме е будил, да ми каже. Не е ежедневно, но месечно падам. Нормално ми е 40-45.
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
Ее да под 40 слиза за кратки периоди, иначе е м/у 40-50 нощно време освен ако не съм тренирал по-късно през деня, тогава през нощта е малко по висок.
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
След три години и кусур каишката се скъса където е металната закопчалка (която изпадна направо). Залепих я временно и си поръчах нова каишка, тя пък дойде с по-къси пинчета. Сложих си тия от старата и съм на 6. Нямаше тъмно кафява обаче и сега е светла. Старата не съм я "гевезил", влизам си в морето, къпя си се с нея, нищо не и съм правил.
Нещото продължава да си кара по 7-8 дена с едно зареждане , стъклото също няма протектор и не съм го пазил изобщо и си е ок (е, има една фина драскотина). Всичко си му работи.. Доволен съм.
Huawei Gt2, без про, каишките са кожени.
Ся си видях поста в темата, м.12 2021 година съм го купувал.
Нещото продължава да си кара по 7-8 дена с едно зареждане , стъклото също няма протектор и не съм го пазил изобщо и си е ок (е, има една фина драскотина). Всичко си му работи.. Доволен съм.
Huawei Gt2, без про, каишките са кожени.
Ся си видях поста в темата, м.12 2021 година съм го купувал.
Хм,хм...