Политическа.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Re: Политическа.

Мнение от drago_pavlov » 21 Юни 2013, 10:33

((:BuKcu:)) написа:Разликата между февруари и юни е, че...

Разликата е, че тогава куцо, кьораво и сакато беше тръгнало на протест, като 90% от протестиращите не знаеха за какво протестират... А май са знаели - за 5 лв. и едно парче пица...
Много малко бяха хората, които реално протестираха срещу нещо, и те бяха предимно във Варна.

Сега протестира тази част от обществото, която храни всички останали, т.е. младите, работещи и мислещи хора. Хора на които им писна да носят останалата част от обществото на гърба си, а в същото време тази останала част им натресе за пореден път мутри, марионетки, агенти, застаряващи психо-псевдо-патриотични гейове и всякакви други пендели в парламента...

_galio_ написа:Аз щото бях и на другите - разликата е, че сега има 10 пъти повече хора.

И като хората са 10 пъти повече и са същите като февруари, значи трябва да има 10 пъти повече ексцесии... Да, ама не, сега протестите са си мирни и спокойни; няма сблъсъци, няма валндалщина; просто хората искат правителството да си ходи.
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
Мечтае да кара: M3

Мнение от dr.peshev » 21 Юни 2013, 10:58

Да, ама според управляващите ние сме "интернет лумпени" , а не млади , работещи и мислещи хора :banghead: :ranting:
ЕДИНСТВЕНОТО ПО-ХУБАВО НЕЩО ОТ ШВЕДСКАТА ТРОЙКА Е БАВАРСКАТА! :winky:

Оригинални BMW дискове и накладки F10/F11 Цък :yes:
Оригинални BMW якета - Промоция Цък :yes:

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 21 Юни 2013, 11:24

_galio_ написа:
((:BuKcu:)) написа:Не съм присъствала на февруарските протести, но от това което гледах по телевизия, онези протести нямат нищо общо с тези.

Тая снобария е много готина, да. Февруари са били грозните и глупавите маргинали, сега са красивите и умни от "средната класа".

Аз щото бях и на другите - разликата е, че сега има 10 пъти повече хора. И платените са си същите, и безплатните са си същите, обаче има доста повече адекватни хора, поради което и тия първите се губят. Има го и това, че сега куките не знаят за кого работят и са доста възпитани.

Настоящите протести са плод на естествената еволюция на местното население.

Първо, не съм била в България, за да присъствам, че да не звучи заучено. За разлика от тогава сега няма кръв, боеве, самопалежи и т.н. Сега виждам хора, събрани, с обща кауза, а не като преди няколко месеца - уж за тока, пък после айде да сваляме Борисов, майкате се надигнаха, тоя и ония......това е разликата.

Разликата също сега е, че поне платените са доста по-малко от "безплатните"

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ///M43
Мечтае да кара: в изтребителната авиация
Детайли за колата: компот в сливов цвят

Мнение от _galio_ » 21 Юни 2013, 11:28

drago_pavlov написа:И като хората са 10 пъти повече и са същите като февруари, значи трябва да има 10 пъти повече ексцесии... Да, ама не, сега протестите са си мирни и спокойни; няма сблъсъци, няма валндалщина; просто хората искат правителството да си ходи.

по каква точно логика? просто на тия, дето сега излезнаха в повече, започна рязко да им пука. преди си седяха пред ТВ-то да снобареят или да се отчайват или да си зяпат сериалите, щото не се отнася до тях. а платените са си дежурните партийци и футболни агитки, плюс някакви мижави бройки неориентирани пишлемета и маргинали.

то е като с гласуването - ако всички гласуват, платените нямат значение, защото са прекалено малко. ако не гласуват масово хората, имат значение основно платените гласове. щото и на предните избори ако ония 50% не бяха ходили за гъби, нито тиквата щеше да вземе 30%, нито дпс щяха да играят във филма, нито сидеров щеше да се прави на балансьор. затова единствено апатията е категорично лоша.
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ///M43
Мечтае да кара: в изтребителната авиация
Детайли за колата: компот в сливов цвят

Мнение от _galio_ » 21 Юни 2013, 11:39

((:BuKcu:)) написа:Първо, не съм била в България, за да присъствам, че да не звучи заучено. За разлика от тогава сега няма кръв, боеве, самопалежи и т.н. Сега виждам хора, събрани, с обща кауза, а не като преди няколко месеца - уж за тока, пък после айде да сваляме Борисов, майкате се надигнаха, тоя и ония......това е разликата.

Разликата също сега е, че поне платените са доста по-малко от "безплатните"

Не съм искал да звучи като търсене на сметка, извинявам се ако така се е получило.

Сега кръв има - от мятането на камъни пред операта (едни атакисти замерват други атакисти, понеже от другите никой няма да се опита да провкира насилие) и от снощи от счупеният прозорец на позитано.

Дали ще има или не кръв зависи най-вече от полицията. Кървавите мелета стават по два сценария - разцепват големите групи на малки силово, те се дразнят и стават конфликти; включват се предварително уговорени агитки, куките влизат, ултрасите се дърпат и бой по останалите.

Сега полицията пази, не съм сигурен защо. Сценарият с разбиването на малки групи не може да стане, защото хората са прекалено много и няма накъде да бъдат насочени силово. Вторият сценарий може да стане, но не го допускат. Предполагам, че една от причините е и защото нямат ресурса да се справят с истински безредици. Нито имат хората, нито техниката, нито мотивацията, нито опита. Ако 200 души тръгнат с ножове и тояги срещу 20 000, няма как 2000 полицаи да се справят.
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 21 Юни 2013, 12:18

Е, не си била в България, пък твърдиш, че имало побоища, кървища и насилие... Аз пък нищо такова не видях, да ти кажа...
Без страх, без спирачка!

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 21 Юни 2013, 12:20

Bogat-Beden написа:....
А пък за Воленчо- никога не съм му вярвал или симпатизирал,но това да си продаде гъза на ДПС :shock: ......

Не знам до колко е автентично това, ама...

1600К.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 21 Юни 2013, 12:46

Наистина има много хора. В неделя в Пловдив беше сравнимо както преди 2 години заради Катуница. Само дето сега полицията е на 20% от тогава и няма от "робокопите" :mhihi: Агитките и скинарите също ги няма. Просто тогава беше такъв вид протест, че наистина се очакваше нещо по-така :mhihi: Малки групички притесняваха до сутрешните часове полицията. И все пак не бяха платени. Доста от тях познавах :lol: Като даваха по ТВ-то как палят къщите, няколко разпознах :mhihi: Полицаите както тогава, така и сега са си съгласни с протестите :yes: Доста хора забравят, че полицаите също са си хора и също живеят в България.

П.П. Колкото повече чета изказвания на политици, толкова повече си мисля, че наистина трябва да станат някакви ексцесии :help: Само дето сега си мисля, че полицията само ще имитира дейност :mhihi:
Последна промяна TNT на 21 Юни 2013, 12:50, променена общо 1 път
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 21 Юни 2013, 12:50

MatriX_Fucked написа:Е, не си била в България, пък твърдиш, че имало побоища, кървища и насилие... Аз пък нищо такова не видях, да ти кажа...

http://novinite.bg/articles/30842/Sadat ... 9-fevruari
На четирима от задържаните е наложено наказание от седем денонощия поправителен труд - П.Й. на 30 години; С.Н. на 27 години, регистриран за кражба; Л.С. на 27 години, регистриран за грабеж; Х.Д. на 25 години, регистриран за противозаконно отнемане на автомобил, хулиганство, наркотици, телесна повреда, унищожаване и повреждане.
И още малко:
http://www.destar.bg/11-%D1%81%D0%B0-%D ... s8987.html
http://www.sofiautre.bg/2013/02/21/1560 ... ta_v_sofia
http://offnews.bg/index.php/164931/25-d ... ya-protest

Примерите са хиляди...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 21 Юни 2013, 19:44

ГАЛЬООООООООООО- СПРИ СЕ БРЕ ПИЧ :idea:
Темата е политическа и има още 50ина човека които искат да изразят мнение . То вярно, че и аз в някои теми съм писал мноооого , ама българите разбираме най-много от конспирации и футбол и искат и други да се изкажат ... та дали да не си поемеш въздух малко ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: 03'Е53 М62TUB44
Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
Детайли за колата: Петица с много седмици

Мнение от dan-dam » 21 Юни 2013, 22:20

_galio_ написа:Не съм искал да звучи като търсене на сметка, извинявам се ако така се е получило.

Сега кръв има - от мятането на камъни пред операта (едни атакисти замерват други атакисти, понеже от другите никой няма да се опита да провкира насилие) и от снощи от счупеният прозорец на позитано.

Дали ще има или не кръв зависи най-вече от полицията. Кървавите мелета стават по два сценария - разцепват големите групи на малки силово, те се дразнят и стават конфликти; включват се предварително уговорени агитки, куките влизат, ултрасите се дърпат и бой по останалите.

Сега полицията пази, не съм сигурен защо. Сценарият с разбиването на малки групи не може да стане, защото хората са прекалено много и няма накъде да бъдат насочени силово. Вторият сценарий може да стане, но не го допускат. Предполагам, че една от причините е и защото нямат ресурса да се справят с истински безредици. Нито имат хората, нито техниката, нито мотивацията, нито опита. Ако 200 души тръгнат с ножове и тояги срещу 20 000, няма как 2000 полицаи да се справят.

Къв бой, ква кръв, кви пет лева? Кой кого ще цепи и за какво?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Политическа.

Мнение от steeN » 21 Юни 2013, 23:49

.
Последна промяна steeN на 02 Сеп 2019, 10:01, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от Ivo_Borisov » 22 Юни 2013, 8:43

Господари на ефира от вчера, за тези които не са го гледали. :mhihi:
Първо има за Болен, после за едни платени момчета от ТВ7, изгледайте го!
http://www.vbox7.com/play:m80beeaa8f
Последна промяна Ivo_Borisov на 22 Юни 2013, 11:20, променена общо 1 път
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 328/е46 330i/e46325i/е91 330xd+

Мнение от m.dimitrov1992 » 22 Юни 2013, 9:46

Добре че има " институции" като Господари на ефира и Слави да покажат обективно нещата, всичко останало е продажни журналисти !!!

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 22 Юни 2013, 10:45

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата