нов световен порядък и други такива
Модератор: Общи модератори
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
Re: нов световен порядък и други такива
Fear написа:Sharo написа:To ясно, че никой не вярва, че болестите не са създадени изкуствено за манипулация на маси, пазари и т.н. ама няма как нещо толкова доходоносно и на високо ниво да бъде разкрито ей така.
А не, чакай сега. Никъде не съм казал, че нямам своите съмнения и подозрения.
Това за мен е неадекватно, направо глупаво поведение.

напълно вярно, но и обратното е така
няма как нещо да не е вярно ако просто липсва доказателства в подкрепата му
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Sharo написа:![]()
напълно вярно, но и обратното е така
няма как нещо да не е вярно ако просто липсва доказателства в подкрепата му
Така е, но ако позволиш, ще те допълня - ако имаме едно твърдение и за него няма доказателства, които го подкрепят, да, това не го прави автоматично невалидно. Прави го твърде малко вероятно. Няма как при липсата на каквито и да е факти да се говори за приемане или отричане.

Но ако в същото време има данни, които отхвърлят или поставят под съмнение това твърдение и тези данни могат да бъдат проверени, както в казуса за "chemtrails" например, то тогава вярата в твърдението ми се струва глупава.

- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
Fear написа:По идея на колегата _galio_ проверих и за "Агарта" и бях ей така:![]()
bum_bum, видиш ли, че има смисъл

лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
_galio_ написа:Fear написа:По идея на колегата _galio_ проверих и за "Агарта" и бях ей така:![]()
bum_bum, видиш ли, че има смисъл
Имаше смисъл, да.
Както и написах - добре се посмях, на, хайде да го кажа по-меко - тоталното невежество демонстрирано от хората.

Я сега ми разкажи ти малко за тази Агарта, че да се посмеем всички.

- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
Да бе аз искам да чуя и за Шамбала.
И тъй ли една сателитна снимка не улучи поне веднъж отворен портал към тези вътрешни светове,тъй ли един папарак не попадна там да снима,тъй ли един скенер не улови тази огромна кухина.Ей,човек слезе и в Марианската падина,ние тук за глупости си пишем.На колко години сте?
И тъй ли една сателитна снимка не улучи поне веднъж отворен портал към тези вътрешни светове,тъй ли един папарак не попадна там да снима,тъй ли един скенер не улови тази огромна кухина.Ей,човек слезе и в Марианската падина,ние тук за глупости си пишем.На колко години сте?
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Ето бе аз имам ...
прерисувах я набързо, че иначе ще ме гепнат през ип-то

прерисувах я набързо, че иначе ще ме гепнат през ип-то

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
Аааа е сега разбрах на къде е водила "Царичината дупка" 

ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Fear написа:Сондьора написа:Fear, относно СПИНА има колкото искаш документални филма....
http://www.youtube.com/watch?v=LZs1V8mpcoY - това набързо го взех от тубата, но има много по-добър документален филм с факти и все, но му забравих наименованието ..
Не ми трябват "колкото искам" филма или документа.
Искам ЕДИН, в който обаче да няма нищичко, което да може да се подложи на съмнение. Нищо неясно, никакви допускания, нищо което да може да повдигне въпроси.
Колега ти не искаш нищо...хвърли си дипломата някъде, защото квото и да си учил е ТЕОРИЯ...
- zxsport
-
drago_pavlov написа:zxsport написа:Моля да промениш/те надписа, излизащ след гласуване: от "ГласА ви беше приет" на "ГласЪТ ви/Ви беше приет" ...
Пълният член е ок, но ви/Ви не е правилно според мен:
- Ви се използва за единствено число, уважителна форма;
- ви се използва за множествено число, което няма място тук. Гласуването отчита гласа само на 1 човек.
А аз лично гласувах за правителствата...
Не си прав колега и ако обичаш не ми давай наклон ...
п.с. прочети си първото "тире" и помисли малко ...
Сондьора написа:Fear написа:Сондьора написа:Fear, относно СПИНА има колкото искаш документални филма....
http://www.youtube.com/watch?v=LZs1V8mpcoY - това набързо го взех от тубата, но има много по-добър документален филм с факти и все, но му забравих наименованието ..
Не ми трябват "колкото искам" филма или документа.
Искам ЕДИН, в който обаче да няма нищичко, което да може да се подложи на съмнение. Нищо неясно, никакви допускания, нищо което да може да повдигне въпроси.
Колега ти не искаш нищо...хвърли си дипломата някъде, защото квото и да си учил е ТЕОРИЯ...
Хайде бе! И това ли е теория:

Сигурно и гравитацията е теория, а?
Та тези двете теории много лесно можеш да ги провериш с един опит - метни се от 11-тия етаж и после ела да кажеш, как е минал "теоретичния опит".

- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
Fear написа:Та тези двете теории много лесно можеш да ги провериш с един опит - метни се от 11-тия етаж и после ела да кажеш, как е минал "теоретичния опит".
Фундаментални неща не разбираш.
Не правиш разлика между образ и същност. Кинетичната енергия я има, но формулата за нея е образ.
Най-грубият пример - застани срещу огледало. Това отсреща НЕ си ти. Това отсреща е отражението ти.
Ей такъв безумен пример даваш на колегата. Това, че имаш обяснения за всичко, не значи, че дори и най-малко го познаваш.
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
zxsport написа:drago_pavlov написа:zxsport написа:Моля да промениш/те надписа, излизащ след гласуване: от "ГласА ви беше приет" на "ГласЪТ ви/Ви беше приет" ...
Пълният член е ок, но ви/Ви не е правилно според мен:
- Ви се използва за единствено число, уважителна форма;
- ви се използва за множествено число, което няма място тук. Гласуването отчита гласа само на 1 човек.
А аз лично гласувах за правителствата...
Не си прав колега и ако обичаш не ми давай наклон ...
п.с. прочети си първото "тире" и помисли малко ...
Ти си тъгнал да даваш наклон на модераторите, пък на тебе да не ти дават... Ти безгрешен ли си, господ ли си...
Вместо да ме караш да мисля, обоснови се защо не съм прав

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
_galio_ написа:Fear написа:Та тези двете теории много лесно можеш да ги провериш с един опит - метни се от 11-тия етаж и после ела да кажеш, как е минал "теоретичния опит".
Фундаментални неща не разбираш.
Не правиш разлика между образ и същност. Кинетичната енергия я има, но формулата за нея е образ.
Най-грубият пример - застани срещу огледало. Това отсреща НЕ си ти. Това отсреща е отражението ти.
Ей такъв безумен пример даваш на колегата. Това, че имаш обяснения за всичко, не значи, че дори и най-малко го познаваш.
Аз не разбирам фундаментални неща, а? Добрееее...

Формулата не е образ, а показва нагледно какви компоненти и условия формират кинетичната енергия в реалността.
Какви образи, какви огледала те гонят?!

И напротив, именно когато имам обяснение на нещо, означава, че го познавам.
И точно заради обясненията на кинетичната и потенциалната енергии и гравитацията знам и съм сигурен, че ако скоча от 11-тия етаж ще се размажа.
Не ми е нужно да правя емпиричен опит.
Но ти можеш да пробваш и после да споделиш, кое точно е причина за размазването ти - кинетичната енергия или образът й!

П.П.
Фундаментални неща не разбира човек, който дори и за милисекунда си помисли, че нещо като Агарта е възможно!

- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
Момче, на теб дисциплината "четене с разбиране" ти я крайно непонятна явно? А се учи в училище, damn it!
Наистина не виждам смисъл да повтарям едно и също. Дори и в разговор не го правя, а в писмена форма пък - съвсем. Опитай да прочетеш на глас предния ми пост, много хора твърдят, че количествените натрупвания водят до качествени изменения. Ти пък може да го обориш ...
Наистина не виждам смисъл да повтарям едно и също. Дори и в разговор не го правя, а в писмена форма пък - съвсем. Опитай да прочетеш на глас предния ми пост, много хора твърдят, че количествените натрупвания водят до качествени изменения. Ти пък може да го обориш ...
_galio_ написа:Момче, на теб дисциплината "четене с разбиране" ти я крайно непонятна явно? А се учи в училище, damn it!
Именно четенето с разбиране съм го усвоил много добре. Затова и не се връзвам на разни откровени дивотии, каквито са сигурно 99.9% от конспирациите.
А по обръщението ти към мен ми става ясно, колко обичаш първо да четеш и мислиш и чак тогава да приказваш.

Иначе щеше да си си направил труда да провериш на колко години съм, преди да ме наречеш момче.