Сега една сериозна тема породена от една друга тема...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

.ninja { visibility: hidden; }
Аватар

Re: Сега една сериозна тема породена от една друга тема...

Мнение от vladye » 19 Сеп 2011, 19:18

alx написа:може.... ама какво да му подариме? по негово желание бан за 7 дни на някой които го дразни? (да е в духа на темата :ok: )

а може и да е ник ранг по желание? проблема е че ако юзъра е готин той най-вероятно вече ще има поръчков ранг така или иначе...

чакай да свърши тази тема и ще го измислиме :)

Различен цвят на ника би била хубава награда :)
virtue and tranquillity

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 19 Сеп 2011, 19:34

Гласувам за колегата x-ekutor. Взема 2 бмв-та на дроб, направи ги, продаде ги и като отидохме да се напием остана трезвен - НЕПРОСТИМО!
Изображение
От тогава русото не е на мода.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 19 Сеп 2011, 19:50

:OT:
Според мен АХЛ е ...бот..най-вероятно някакъв нов вид бот...интелигентен,умен,разказва интересно...ама никой никога не го е виждал,отказва да даде свои голи снимки (под голи снимки имам в предвид на лицето си,тоест без дегизировка) и живее в някаква имагинерна страна :dunno:
Ако за миг предположим че компютрите са по-умни от човека (те в действителност са по-умни от доста хора де) и могат да разсъждават последователно (<виж предишните скоби) и вземем предвид че НЯМА такава държава САЩ(според шопите-каквото се не види-го нема)и изходим (без "се")от (и не "върху") горните факти...АЛХ е БОТ!!! :mhihi: :bchug:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Мнение от BMW_RIDER » 19 Сеп 2011, 19:54

Е.Димитров написа::OT:
Според мен АХЛ е ...бот..най-вероятно някакъв нов вид бот...интелигентен,умен,разказва интересно...ама никой никога не го е виждал,отказва да даде свои голи снимки (под голи снимки имам в предвид на лицето си,тоест без дегизировка) и живее в някаква имагинерна страна :dunno:
Ако за миг предположим че компютрите са по-умни от човека (те в действителност са по-умни от доста хора де) и могат да разсъждават последователно (<виж предишните скоби) и вземем предвид че НЯМА такава държава САЩ(според шопите-каквото се не види-го нема)и изходим (без "се")от (и не "върху") горните факти...АЛХ е БОТ!!! :mhihi: :bchug:

:mrgreen: :mrgreen: +1
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jordanov » 19 Сеп 2011, 19:55

интересно съждение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: the real 5er
Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe

Мнение от Dirty M5 driveR » 19 Сеп 2011, 20:10

Смях в залата... имаше едно предаване преди години :mhihi: Мани... човек под определено въздействие е способен да измисли невъзможното :mhihi:

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 19 Сеп 2011, 20:17

Аз гласувам да се махне бана на ДЗВЕР
(ако и да е способен да изнервя всичко до край-вкл. и мен :mhihi: )
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 19 Сеп 2011, 20:35

Dirty M5 driveR написа:
klintan66 написа:п.п Ще ида да покарам АМG-то на собствената си писта! Може и мотора 10000 кубика , после ще спася кучето си от удавяне ...времето е хубаво, ще поскачам с парашут над Хималаите ;)

Колега, не ти трябва да ти обясняваме какви хора трябва да бъдат номинирани. Просто прочети поста си и ще си отговориш сам. Не ви ли е срам бе, хора? Ми като не умеете да се отнасяте правилно с другите в едно подобно общество значи чисто и просто мястото ви не е тук! Айде сега ми обясни от какво беше продиктувана горната ти мисъл? Познаваш колегата? И да го познаваш, кво?! Имаш нещо да му кажеш?! Ми иди и му го кажи в очите. Толкова ли изгаряше от желание да драснеш нещо с ироничен привкус по негов адрес? Не ти държа сметка, ама е ГРОЗНО. Аз Alx не го познавам, но никога с нищо не ми е направил лошо впечатление. И да - може да кара АМГ-та, да пътува насам-натам, да се занимава с интересни неща. Но се държи колегиално и умерено. Това, че е постигнал нещо повече (а може би доста повече) от други колеги не би било редно да ти дава повод да иронизираш. Откъде имал толкова време да пише... Негова си работа, не ви ли е неудобно да питате подобно нещо? И аз пиша и чета често... пък съм на 10 часов работен ден ;) Но нека. Нека да има подобни дискусии, че така най-ясно ли проличават доброжелателите...

Ми не смея в очите ,нали е бил в спец частите! :bang:

Как го обидих? Като навързах темите в едно изречение?
Алх , обиден ли си?
Нали темата трябваше да е с чувство за хумор?

Още отначало предложих темата да се заключи.
Модератор, като него, си толерира тема със заглавие -"Тема като другата тема ..." дето я заключихме :kuku: това не е ли ГРОЗНО?
Още по грозно е ,че в поредица от теми бяхме запознати с трудния път и материалните успехи на фона на 500лв средно в БГ ,както и със съмненията и евентуалната неудоволетвореност от живота на колегата! Т.е. дадена ни възможност да се изкажем!!!

п.п. Пиша това от огромния си офис /дивана в хола/

п.п.п. Колегите му модератори могат да му направят услуга ...ключ докато е весело.
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: the real 5er
Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe

Мнение от Dirty M5 driveR » 19 Сеп 2011, 20:41

Разликата между хумор и умишлена иронизация е огромна. Ма не смятам да се хабя да я обяснявам на хора, които така или иначе нямат намерения да си отворят очите за нищо. Аз възприемам темата като вид социален експеримент, и вече се виждат плодовете му - ясното и сякаш демонстративно самоизобличаване на интересите и мисленето на някои хора. Ще следя с интерес и ще си правя изводи.

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 19 Сеп 2011, 21:42

Мислех да се въздържа от тази тема, но...гласувам за klintan66 въз основа на последните му мнения - доста комплексарски и излишно заядливи - изобщо не ти прави чест, особено ако това 66 е набора ти :winky: .

alx, може да изкарва по 200к на година и да кара амг-та, може и монтьор да е в някой сервиз и пак да ги кара, може и да показва снимки на приятели и да е клошар, все тая - важното е, че споделя някаква интересна информация, която не е копи пейст от нета - аман от злобари ей :censored:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 19 Сеп 2011, 22:05

Що да е злобар човека - замисли се върху това което е казал . Аз също не мисля , че подобна тема може с нещо да бъде полезна за форума . Единствено да насади омраза към потребителите за дълго време напред .
Не случайно заключиха другата подобна тема .
Всичко тва ми прилича на - влез в изповедалнята и номинирай съквартиранта - нещо което не минава за много умно .
Та какво се получи в случая - един човек пусна тема - кой ви кефи най-много във форума - една много приятна темичка . Последва контра темата - кой ви дразни най-много у форума . Ест скоро беше заключена . От нея пък се роди и тази простотия - който най-много гласове събере , да получи бан :kuku: :kuku: :kuku:
Значи какво стана - кой ни кефи , премина в - който не ни кефи да получи бан . Ами не можа ли това да мине - в който най-много ни кефи , да получи специален статус във форума или поне един надпис под аватара - любимеца на народа :idea:
АЛХ казава че темата я е пуснал някой хора да се замислят - той да се замисли , що самия той събра толкова гласове , де на майтап де наистина .
Малоумна тема ...
Последна промяна acho.rs на 19 Сеп 2011, 22:07, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 19 Сеп 2011, 22:06

номинирвам властелина на дизелите - Alexi 8)

с най-добри чувства :bowdown:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jordanov » 19 Сеп 2011, 22:07

vicho написа:номинирвам властелина на дизелите - Alexi 8)

щото му е икономична и вървежна колата ли?
Мисля, че трябва да се обосновеш :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 730d G11 2018

Мнение от nedkoo » 19 Сеп 2011, 22:12

jordanov написа:
vicho написа:номинирвам властелина на дизелите - Alexi 8)

щото му е икономична и вървежна колата ли?
Мисля, че трябва да се обосновеш :)

И е 420Nm 2006год. :mhihi:
Последна промяна nedkoo на 19 Сеп 2011, 22:16, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 19 Сеп 2011, 22:13

утре - утре :mhihi:

п.с. от най-вървежните е :mrgreen: :smoke:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата