С какво ни пръскат от небето?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Re: С какво ни пръскат от небето?

Мнение от ///peter » 23 Мар 2011, 15:08

larbi написа:а техниката няма да замине защото вече има достатъчно под земята и то дълбоко под земята ! Кораби , танкове всичко ! Пак пишеш ей така без да мислиш. Те са си помислили за всичко хората ;)

Колега къде това казваш, ще ми бъде интересно. Чувал съм в стара планина за нациски бази които и до ден днешен се използват от нашите военни. Един вид билото на планината се разтваря и рояци от железни юмруци на БА се спускат стремглаво :mhihi: За Витоша също съм чел, ти за къде си чел?

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 23 Мар 2011, 15:10

Да си зададе въпросите тогава. Ще му отговоря, въпреки че аз лично не получавам и отговори на ниво "10 годишно дете" на моите въпроси... :)
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 xDrive30d N57T
Мечтае да кара: 911 Turbo

Мнение от AGD » 23 Мар 2011, 15:16

blackrider написа:Аз вярвам ,че има тайни общества...

Ей тук и в изказването за ноевия ковчег е разковничето. Вие вярвате и си имате догми. Твърденията ви са факт не защото са резултат от логичен анализ на инаформация и/или събития, а защото така пише в библията или са го казали в поредния конспирационен филм. А е напълно безсмислено да се сблъскват логични разсъждения с вяра, когато вярващите напълно доброволно са се отказали от логиката.
И тъй като беше повдигнат въпроса по-рано - защо след като смятаме,че теориите са погрешни и смятаме, че убеждаването с факти е безполезно, изобщо се появяваме в такива теми. Ами защото всявате паника сред много хора, част от които са в позиция да взимат ешения да се отразят на всички. Пример свинския грип преди 2 години. За всеки разсъждаващ логично беше очевидно, че проблем няма - в милионната столица на Мексико от грип умрели 10 души. Ужас. Но се заговори за задължителни ваксинации и други безумия.
В съседна тема някой беше казал, че сега разбрал за друга гледна точка за глобалното затопляне, значи полза от време на време има.
Друг е въпросът, че на мен ми е достатъчно да убезждавам брат ми, който на всичкото отгоре е по-голям от мен, че няма оставени от неизвестни цивилизации кристални черепи и един приятел, който е по-голям и от брат ми, че американското правителство не трупа ковчези, за да има готовност за бъдеща екстерминация на населението си.
Няма поулярна теория, която да не е обсъждана на всякакви езици в интернет, така че който наистина иска може да намери информация от далеч по-надеждни източници от "разбиращите от всичко" в автомобилен форум.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 23 Мар 2011, 15:18

тва дето го драснах по-горе не беше насочено към никой (още повече larbi)
иначе-квото си го направиш, щом мислиш, че това ще ти помогне да израстнеш в хранителната верига

п.с не знам дали знаеш, но звучиш малко нелепо, с тия кораби и танкове под земята :mrgreen:
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 23 Мар 2011, 15:48

Ква стана да питам, че бех малко зает - дойдоха ли извънземните, не са ли?... :lol:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 23 Мар 2011, 15:59

flame написа:Ква стана да питам, че бех малко зает - дойдоха ли извънземните, не са ли?... :lol:

И с к'во си бил зает,колко време може да ти отнеме да си бръкнеш в носа? :bchug:

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 23 Мар 2011, 16:01

Е.Димитров написа:
flame написа:Ква стана да питам, че бех малко зает - дойдоха ли извънземните, не са ли?... :lol:

И с к'во си бил зает,колко време може да ти отнеме да си бръкнеш в носа? :bchug:

За работа говорим, бате - не за развлечение :mhihi: :lol:

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 23 Мар 2011, 16:11

8 страници, а никой не спомена за 51-ят щат в САЩ :mhihi:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 23 Мар 2011, 16:14

((:BuKcu:)) написа:8 страници, а никой не спомена за 51-ят щат в САЩ :mhihi:

тихо, че сега ша дойдат американците и ще ти изтрият днк-то от лицето на земята...
алекс
трабант 601с
разни други возила

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Мнение от Larbi » 23 Мар 2011, 16:23

///peter написа:
larbi написа:а техниката няма да замине защото вече има достатъчно под земята и то дълбоко под земята ! Кораби , танкове всичко ! Пак пишеш ей така без да мислиш. Те са си помислили за всичко хората ;)

Колега къде това казваш, ще ми бъде интересно. Чувал съм в стара планина за нациски бази които и до ден днешен се използват от нашите военни. Един вид билото на планината се разтваря и рояци от железни юмруци на БА се спускат стремглаво :mhihi: За Витоша също съм чел, ти за къде си чел?

Привет колега,
За Стара Планина и аз съм чел, че има огромна военна сила и техника скрита там и чакаща нещо вече супер сериозно за да може да се защити България от агресор. Но вече подробности за това какво точно има не знам. Общо взето има теории според който това е психотронно и някакво вибрационно оръжие , но не се ангажирам с твърдения защото не съм чел достатъчно по темата :)
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 23 Мар 2011, 16:27

acer написа:тва дето го драснах по-горе не беше насочено към никой (още повече larbi)
иначе-квото си го направиш, щом мислиш, че това ще ти помогне да израстнеш в хранителната верига

п.с не знам дали знаеш, но звучиш малко нелепо, с тия кораби и танкове под земята :mrgreen:

Не казвам, че нещо си писал против мен и т.н нито съм засегнат нещо надявам се и ти- просто си говорим.
А това че било нелепо пак си помисли защото има снимки на огромна техника които пробиват надълбоко в Земята и то на стотици метри , а може и км. Както са пробили Ла Манш-а по тази логика могат да пробият и да направят подземни тунели и градове не мислиш ли ?
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 23 Мар 2011, 16:30

((:BuKcu:)) написа:8 страници, а никой не спомена за 51-ят щат в САЩ :mhihi:

51-ви щат ? Какво е това нещо ? Ако говориш за Зона 51 така кажи :bchug:
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 23 Мар 2011, 16:32

larbi написа:
///peter написа:

Привет колега,
За Стара Планина и аз съм чел, че има огромна военна сила и техника скрита там и чакаща нещо вече супер сериозно за да може да се защити България от агресор. Но вече подробности за това какво точно има не знам. Общо взето има теории според който това е психотронно и някакво вибрационно оръжие , но не се ангажирам с твърдения защото не съм чел достатъчно по темата :)

... а войник ходил ли си? :)
алекс
трабант 601с
разни други возила

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 23 Мар 2011, 16:39

Не съм :angel: Хайде разтеляйте ме сега :clap:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 23 Мар 2011, 16:49

larbi написа:А това че било нелепо пак си помисли защото има снимки на огромна техника които пробиват надълбоко в Земята и то на стотици метри , а може и км. Както са пробили Ла Манш-а по тази логика могат да пробият и да направят подземни тунели и градове не мислиш ли ?

На теория могат. Което не прави идеята по-малко нелепа.
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата