Средства за самоотбрана
Модератор: Общи модератори
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Re: Средства за самоотбрана
Най-силното известно ми средство за самоотбрана е човешкият ум.
За тези, които обаче го нямат си нося 33см ловен нож от VG-1 San Mai III стомана
За тези, които обаче го нямат си нося 33см ловен нож от VG-1 San Mai III стомана

Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
deyan-enchev написа:Най-силното известно ми средство за самоотбрана е човешкият ум.
Кой вариант - камата или тантото? Колко го плаща?
ПП: поздравления за избора

Si non confectus, non reficiat.
- didite_bg
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39 520 I 1998г
- Мечтае да кара: ///M5 2003 г
Писах по темата тук преди време - http://forums.bmwpower-bg.net/viewtopic.php?f=4&t=174061
Най-общо казано в БГ имате късмета (все още) да живеете в сравнително спокойна страна. Моят дългогодишен опит из най-опасните райони на света - на 1во място големите (не само северно-) американски градове - показва, че без 2 пистолета (поне .45 калибър) и автоматично оръжие на леснодостъпно място в колата по-добре да не излизаш... Излизаш ли невъоръжен е автоматична покана да те ограбят, изнасилят и убият (не задължително в този ред).
Бойните изкуства са хубаво нещо за духа и тялото, но нямат място на улицата - рано или късно се изправяш срещу някой въоръжен и става лошо.
Най-общо казано в БГ имате късмета (все още) да живеете в сравнително спокойна страна. Моят дългогодишен опит из най-опасните райони на света - на 1во място големите (не само северно-) американски градове - показва, че без 2 пистолета (поне .45 калибър) и автоматично оръжие на леснодостъпно място в колата по-добре да не излизаш... Излизаш ли невъоръжен е автоматична покана да те ограбят, изнасилят и убият (не задължително в този ред).
Бойните изкуства са хубаво нещо за духа и тялото, но нямат място на улицата - рано или късно се изправяш срещу някой въоръжен и става лошо.
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Аз като гледам май ще хвърлям палката...
Търся да купя зенитка - оферти на ЛС
Търся да купя зенитка - оферти на ЛС

Si non confectus, non reficiat.
- CTORH
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 318is, E46 328ci
Аз пък мисля да се придвижвам вече с такова 
Така няма да ми се налага да нося нищо!

Така няма да ми се налага да нося нищо!