Полицай Бие и заплашва 22 годишен
Модератор: Общи модератори
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
Re: Полицай Бие и заплашва 22 годишен
spacepl написа:В смисъл ???
утре...
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- Face
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320Д(M47TUD20)
RSxRacer написа:spacepl написа:хахаааааааа ша крадете а ахахааааааааа - ченгето с бухалката бих му отпуснал великденска, коледна и новогодишна премия + 1000 евра на рождения ден и 10 дни допълнителна платена отпуска
обаче щото е в Гърция нали... а кво стана с риторичните ти въпроси?
Ти щеше да спиш май?Ама не те свърта изглежда

Не се карайте,и на тези ченгета им разгониха фамилиите след случая.В цяла гърция ченгетата са в параноя,че ги снимат с телефони

- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
Face написа:RSxRacer написа:spacepl написа:хахаааааааа ша крадете а ахахааааааааа - ченгето с бухалката бих му отпуснал великденска, коледна и новогодишна премия + 1000 евра на рождения ден и 10 дни допълнителна платена отпуска
обаче щото е в Гърция нали... а кво стана с риторичните ти въпроси?
Ти щеше да спиш май?Ама не те свърта изглежда![]()
Не се карайте,и на тези ченгета им разгониха фамилиите след случая.В цяла гърция ченгетата са в параноя,че ги снимат с телефони
както казах утре...
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
- ALiGaToR
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: му се E39
- Мечтае да кара: Е39
Тоя клип много ма съмнчва да става дума за полицаи. Само това дето в описанието пише че става въпрос за полицаи само по това разбрах че има полицаи. Иначе тези дето викате че са полицаи ми приличат на наи обикновенни хора с ковени ръкавици и с някакви сопи.
А пък другите двама някакви мургави дето си бият шамари да не заспят.
Пък и полицейското им управление ли е районно ли е ми прилича повече на някаква стая от апартамент където току що са пили разни благи напитки
Иначе тоя клип нищо не ми говори освен ако не прочета малко от информацията за клипа.
Поправка: Явно е ставало дума за полицаи. Ама ето на и те са си полуили заслуженото за дадените своеволия.

Пък и полицейското им управление ли е районно ли е ми прилича повече на някаква стая от апартамент където току що са пили разни благи напитки

Иначе тоя клип нищо не ми говори освен ако не прочета малко от информацията за клипа.

Поправка: Явно е ставало дума за полицаи. Ама ето на и те са си полуили заслуженото за дадените своеволия.
- Face
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320Д(M47TUD20)
Тези са цивилни ченгета,а в тези "апартаментчета",да не дава господ да влизаш.В района където живея има 1 гарсониера наета от полицията за подобни цели,тя уж тайна ама живущите наоколо знаем за какво се случва вътре.Та минавам аз един слънчев хубав слънчев ден(по скоро за мен,а не за тоя вътре)и се чуват едни неистови писъци,да ти побелеят косите,тоя май нещо майка си търсеше
.После от един познат на шефа стана ясно,че са го "разпитвали"за обир,ама в 8 сутрината не издържал на "разпита" и го закарали в болница с бъбречна недостатъчност 

- White 1913 Power
- младши ентусиаст
-
- Кара: carefully
RSxRacer написа:White 1913 Power написа:полицаят е отстранен от длъжност-сега можете да го давате по-спокойно
и утре новата хитова тема във форума ще бъде " Младежи нападнаха униформени" и отговори от рода : Живеем в шибана държава... айде лека
абе мани
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Face написа:Тези са цивилни ченгета,а в тези "апартаментчета",да не дава господ да влизаш.В района където живея има 1 гарсониера наета от полицията за подобни цели,тя уж тайна ама живущите наоколо знаем за какво се случва вътре.Та минавам аз един слънчев хубав слънчев ден(по скоро за мен,а не за тоя вътре)и се чуват едни неистови писъци,да ти побелеят косите,тоя май нещо майка си търсеше.После от един познат на шефа стана ясно,че са го "разпитвали"за обир,ама в 8 сутрината не издържал на "разпита" и го закарали в болница с бъбречна недостатъчност
Явно има ефект, щото в Гърция съм си оставял телефона в отключена кола с дни, апартамента отключен, сума неща на плажа без надзор с часове и нищо не е изчезвало.
bum_bum написа:Face написа:Тези са цивилни ченгета,а в тези "апартаментчета",да не дава господ да влизаш.В района където живея има 1 гарсониера наета от полицията за подобни цели,тя уж тайна ама живущите наоколо знаем за какво се случва вътре.Та минавам аз един слънчев хубав слънчев ден(по скоро за мен,а не за тоя вътре)и се чуват едни неистови писъци,да ти побелеят косите,тоя май нещо майка си търсеше.После от един познат на шефа стана ясно,че са го "разпитвали"за обир,ама в 8 сутрината не издържал на "разпита" и го закарали в болница с бъбречна недостатъчност
Явно има ефект, щото в Гърция съм си оставял телефона в отключена кола с дни, апартамента отключен, сума неща на плажа без надзор с часове и нищо не е изчезвало.
късметлия си

by ''kompleksa''
Вече има и facebook група, призоваваща към линч за полицая :>
http://www.facebook.com/pages/Linc-za-p ... 864?ref=mf
аз лично се вбесих от изключителната комплексираност и грозно поведение на УНИФОРМЕНОТО лице представляващо закона и държавата......после да ги уважаваме... е как?!?!
А такива лабилни душици ще им дават бойни патрони и ще ги правят недосегаеми. Ако някой такъв путьо ти скача и ти само го пипнеш, ще лежиш....
http://www.facebook.com/pages/Linc-za-p ... 864?ref=mf
аз лично се вбесих от изключителната комплексираност и грозно поведение на УНИФОРМЕНОТО лице представляващо закона и държавата......после да ги уважаваме... е как?!?!
А такива лабилни душици ще им дават бойни патрони и ще ги правят недосегаеми. Ако някой такъв путьо ти скача и ти само го пипнеш, ще лежиш....
b2 написа:Изчетох почти всички мнения в темата и съм напълно съгласен с jordanpar. Не ми се пише надълго и нашироко ама такъв мазен тъпак да раздава правосъдие на беззащитен човек и да избива комплекси - щял да убива , ала-бала просто е напълно недопустимо за мен!!
И аз забелязвам последните 2 месеца все повече "натрапчиво" полицейско присъствие - особено в Сливен е адски дразнещо!!! В заведенията /увеселителни-питейни/ да се мъдрят някви "по работа" и да гледат хората лошо - отдалеч се набиват на очи, че се излишни!
А на Вас с тезата, че щом е в районното значи 100% е виновен и заслужава бой и унижение от някъв мизерник - Въобще не е толкова трудно и малко вероятно да се озовеш на мястото на момчето по някакъв супер нелеп и случаен начин без да си грам виновен! Е... естествено ако излизаш!! Ако само си седиш вкъщи пред PC_то и се надяваш да не ти откраднат халогените или М-Паркета на е36-цата почти няма такава опасност наистина!
Куката трябва да е публично порицан и уволнен без правото да работи такава работа доживот! - не СОТ_аджия ами портиер и пазач на паркинг да не може да става. Да ходи да кОпа някъде - не трябва да се дава поле за избиване на комплекси на такива хора.

ivan. написа:bum_bum написа:Face написа:...
късметлия си
същата и тука.....
Последна промяна JOGI на 19 Ное 2009, 2:51, променена общо 1 път
95% от днешната младеж са много тъпи и нагли шмъркани копелета които нямат уважение към нищо. еденствения начин за някъв респект е боя не че защитавам полицая на 100% ама кажете ми колко от вас не биха направили същото. в тия времена ако погледнеш някой накриво и става боя камо ли да му се дървиш като мангустата кат няма закони за такива тарикати бой и само бой е решението
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
spacepl написа:Абе как един полицай не доиде мен да ме ошамари или да се държи арогантно, как не се случи това и на някои от приятелите ми. Защо ме проверяват най културно и утчтиво, без да се заяждат и обикновенно всичко приключва с "Лек ден-Леко дежурство". Защо кварталния на жк."***" (нарочно не го споменавам) след като ми написа акт за влизане в забранена улица (за което си бях абсолютно виновен - не бях видял знака, но това не ме оправдава) и 20 минути лаф като приятели докато пише акта накрая ми вика "Абе аз май избързах с тоя акт ..." Защо винаги някакви 18-22 годишни пишлемета се оплакват че видиш ли тоя полицай ги обиждал, оня ги шамарил, пък те кротко си нарушавали закона и не пречели на никои. Защо ако хванеш някои че ти краде емблемата си готов да му счупиш гръбнака и да му шитнеш главата в гъзеца, но когато един полицай е шляпнал един манго 3-4 пъти зад вратлето кирлясало веднага той е виновен. Толкова ли сте нередовни с документи, оборудване и поведение на пътя, че мразите полицайте повече от тези дето ви крадат от колите ???
ПС: Въпросите са риторични, не се чувствайте задължени да отговаряте.
явно не стоиш толкова много в Плевен...
не си попадал на точните полицаи...
има един Любомир ( не му помня фамилията ) дойде... развали гонките... прибра 3-ма в районното защото са спрели "в район на кръстовище"
аз го попитах "добре бе господин полицай... защо Камен Куката ( голяма мутра в Плевен ) дойде с Р8-цата почна да се върти около патрулката ви... вие се направихте че не го виждате и идвате сега нас да ни прибирате...
отговора беше "веееее еййййй мухльоооо къв си ти вее ишли ти откъсна главата ве еееееййййййй... да млъхкваш чи щъ прибера и теби" и започна да пристъпва страшно към мен готов да удря
всичкото това защото сме се събрали 20 коли на гонки на единия от изходите на Плевен

да ти разкажа и случея в който г-н Ценковски искаше да ми конфискува 4-те гуми които си возех в багажника понеже се съмнявал че съм ги крал

да ти разкажа случея в който ни написаха 13 акта понеже сме се били въртяли преди около половин час
имам поне 20 истории в които ако не съм бил по-умния е щяло да се стигне до бой с полицаи... не защото аз съм много отворен а защото господата полицаи се мислят за големи мутри кат са се накичили с тия пагони... явно не осъзнават че трябва да пазят закона а не да го прилагат

Браво бе - да се линчува полицая , защото е ошамарил некъв мангал
Ама утре като ви подпукат 3-4 мангусти на бой ще ревнете що нема полиция ( нищо , че тука всички са батки и бият лошо) - ми щото полицаите няма да им се рискува да си загубят работата рийш ли. И стига с тва "Полицай бие момче". На 22 години няма момчета , има мъже , които си носят отговорност за простотиите. Мен що не ме бие полицията - щото не се права на отворко не на място.