Смятате ли,че българката е надута?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Смятате ли,че българката е надута?

Анкетата свършва на 10 Окт 2009, 1:32

Не.
6
2%
Може би,но това зависи по-скоро от процента мъже,който и се свалят.
32
13%
Да.
66
26%
По-скоро е скромна
2
1%
Някои са надути, други -не.Зависи от възпитанието и и начина и на живот .
147
58%

Общо гласове : 253
младши ентусиаст
Аватар

Re: Смятате ли,че българката е надута?

Мнение от Koliu » 01 Окт 2009, 16:55

bobi_maxo написа:
Koliu написа:
bobi_maxo написа:flame-и, нещо ни се разминават разбиранията за достойнство!
Значи, за мен е по-добре да ровя в кофата, от колкото да дойда да ти открадна това, което ти си спечелил с труд(не ме интересува честен или нечестен!)!
Ето това е достойнство, а другото, за кофата? Е, това вече е срам, че не си се справил със ситуацията!

Аман от "досотйни" и "праведници".
Ако ти дам 100 хил. евро ще лъжеш и крадеш без да се замислиш... Просто никой не ти ги е предложил9както никой не ги е предложил и на праведните клошари - те пък за 1000 лева са готови на всичко).
А най-лошото е, че дъщерите на такива праведници кате теб са 99% от к**ва дето се чукат за пари...Щото баща им няма 1 лев и не им показал нищо хубаво в живота.

Никога до сега, не съм прекрачвал добрия тон във форума!

Силно се надявам с това "Ако ти дам 100 хил.евро ще лъжеш и крадеш без да се замислиш...", не се отнася до мен, а го казваш образно?!
Също така и"дъщерите на такива праведници кате теб са 99% от к**ва дето се чукат за пари", не се отнася до мойте дъщери?!
Но, ако смяташ че е за мен, можеш да минеш на лични, и да ти обясня някой неща!

Както и можеш да погледнеш дали е тръгнала по лош път,
ето тук: http://gabi-swim.com/awards/

Пич нито те познавам, нито те знам какъв си, що си. Естествено, че говоря принципно.
Говория за това, което съм видящ през живота си - идята ми е, че няма нужда да обсъждаме жените дали са готови за еди-какво си за пари, при положение, че повечето от хората в БГ са готови на всичко за пари. И точно тук е най-важното - смятам, че е по-добре да крадеш и да лужеш, но да възпиташ и отгледш децата си, отколкото да се "честен" и да нямаш 1 стотинка, а децата ти да проституират (във всек исмисъл на думата) защото ти не можеш да им осигуриш нормален живот.
В никакъв случай не искам и не съм искал да обиждам децата ти!!! Извинявам се ако е така!!!

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 01 Окт 2009, 17:02

Koliu написа:смятам, че е по-добре да крадеш и да лужеш, но да възпиташ и отгледш децата си, отколкото да се "честен" и да нямаш 1 стотинка, а децата ти да проституират (във всек исмисъл на думата) защото ти не можеш да им осигуриш нормален живот.

Любопитно ми е сега колко "праведни моралисти" ще имат смелостта да заявят публично, че предпочитат вместо да излъжат или да откраднат нещо детето им да проституира! :dummy:

Само ще ги помоля да не ми разтягат локуми като ХХХ, а да заявят в прав текст едно от двете:
"Да, предпочитам АЗ ДА ИЗЛЪЖА ИЛИ ОТКРАДНА, но детето ми да не проституира!" или
"Не, по-добре ДЕТЕТО МИ ДА ПРОСТИТУИРА отколкото аз да излъжа или открадна!"

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 01 Окт 2009, 17:10

Koliu написа:Пич нито те познавам, нито те знам какъв си, що си. Естествено, че говоря принципно.
Говория за това, което съм видящ през живота си - идята ми е, че няма нужда да обсъждаме жените дали са готови за еди-какво си за пари, при положение, че повечето от хората в БГ са готови на всичко за пари. И точно тук е най-важното - смятам, че е по-добре да крадеш и да лужеш, но да възпиташ и отгледш децата си, отколкото да се "честен" и да нямаш 1 стотинка, а децата ти да проституират (във всек исмисъл на думата) защото ти не можеш да им осигуриш нормален живот.
В никакъв случай не искам и не съм искал да обиждам децата ти!!! Извинявам се ако е така!!!

Приемам извиненията ти!
Сега, ако можеш да ми обясниш, как като си "лъжец" и "крадец" можеш да възпитаваш децата си? Какво възпитание ще им дадеш?
Аз ще ти кажа, че точно такива почват да проституират във всеки смисъл на думата!
Повярвай ми срещнал съм достатъчно хора в живота си до сега, и от "двата лагера", за да твърдя тези неща.
Познавам много хора без пари, но с чест и достойнство! И познавам не малко с пари, но без грам чувство за доблест! Като почнеш от политици и банкери, и приключиш с бизнесмени от по-нисък ранг.

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 01 Окт 2009, 17:15

flame написа:
Koliu написа:смятам, че е по-добре да крадеш и да лужеш, но да възпиташ и отгледш децата си, отколкото да се "честен" и да нямаш 1 стотинка, а децата ти да проституират (във всек исмисъл на думата) защото ти не можеш да им осигуриш нормален живот.

Любопитно ми е сега колко "праведни моралисти" ще имат смелостта да заявят публично, че предпочитат вместо да излъжат или да откраднат нещо детето им да проституира! :dummy:

Само ще ги помоля да не ми разтягат локуми като ХХХ, а да заявят в прав текст едно от двете:
"Да, предпочитам АЗ ДА ИЗЛЪЖА ИЛИ ОТКРАДНА, но детето ми да не проституира!" или

Забравил си и отговор:"Да, предпочитам да не лъжа или крада и да възпитам детето си да не прави същото!"

И един въпрос: Колко от вас имат деца, за да знаят как се възпитава? И какво ще му обясниш, когато откраднеш блузка за него от MALL-а?
"Извинявай тати, но по-добре да открадна от колкото да ги избачкам, и да почакаш!"
Последна промяна bobi_maxo на 01 Окт 2009, 17:17, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 01 Окт 2009, 17:17

bobi_maxo написа:Любопитно ми е сега колко "праведни моралисти" ще имат смелостта да заявят публично, че предпочитат вместо да излъжат или да откраднат нещо детето им да проституира!

Моето дете колега, ако разбера, че проституира нито ще лъжа, нито ще крада, ами ще взема една хубава неподкастрена сопа и ще му покажа нагледно как се правят метани на дървен господ...
Никой не мое ма връне на селу!

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 01 Окт 2009, 17:19

bobi_maxo написа:Познавам много хора без пари, но с чест и достойнство! И познавам не малко с пари, но без грам чувство за доблест!

Ти ся кво - топлата вода ли откриваш?! Това и малките деца го знаят!

bobi_maxo написа:Сега, ако можеш да ми обясниш, как като си "лъжец" и "крадец" можеш да възпитаваш децата си? Какво възпитание ще им дадеш?

Може, колега, може! Аз познавам такъв човек, принципно много свестен и честен, който трябваше временно да кривне от правия път, точно заради децата си! Мога да те уверя, че той все още възпитава децата си по най-добрия начин, а "откраднатото" отиде за тяхното здраве и в частност образование! :!:

Познавам и пълни миндили - здрави, прави и корави, но същевременно тъпи, прости и мързеливи - буквално оставят децата си на улицата щото "Тва е положението, нищо не може да се направи - да взема да крада и да убивам ли?" :dummy: :dummy: :dummy:
Мен би ме било срам от такива "честни" хора! :puke:

И хайде ако ти стиска ми отговори на въпроса от предния ми пост. Без да овърташ!

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 01 Окт 2009, 17:19

saleen написа:
bobi_maxo написа:Любопитно ми е сега колко "праведни моралисти" ще имат смелостта да заявят публично, че предпочитат вместо да излъжат или да откраднат нещо детето им да проституира!

Моето дете колега, ако разбера, че проституира нито ще лъжа, нито ще крада, ами ще взема една хубава неподкастрена сопа и ще му покажа нагледно как се правят метани на дървен господ...

Колега тоя цитат не е от мойта "уста"!

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 01 Окт 2009, 17:23

Колеги bobi_maxo и saleen - изрично уточних:
flame написа:Само ще ги помоля да не ми разтягат локуми като ХХХ, а да заявят в прав текст едно от двете

Ако имате куража ми отговорете в прав текст! Ако всеки можеше да овърта и да си нагажда опциите в живота - всикчки щяхме да сме честни и щастливи. Но някой път животът е жисток и несправедлив.

АКО ИМАТЕ КУРАЖА ОТГОВОРЕТЕ БЕЗ ДА УВЪРТАТЕ И ДА ИЗМИСЛЯТЕ ДРУГИ ВЪЗМОЖНИ ОТГОВОРИ!

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 01 Окт 2009, 17:24

Ами колега и двата варианта са еднакво тъпи :mhihi: Ако за теб няма друга алтернатива-много ме разочароваш :winky: детето можеш да го отгледаш, но не можеш и не е редно да му даваш всичко наготово, най- добра работа върши личният пример, кравата не може да роди лъв.
Последна промяна saleen на 01 Окт 2009, 17:26, променена общо 2 пъти

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 01 Окт 2009, 17:25

flame написа:
bobi_maxo написа:Познавам много хора без пари, но с чест и достойнство! И познавам не малко с пари, но без грам чувство за доблест!

Ти ся кво - топлата вода ли откриваш?! Това и малките деца го знаят!

bobi_maxo написа:Сега, ако можеш да ми обясниш, как като си "лъжец" и "крадец" можеш да възпитаваш децата си? Какво възпитание ще им дадеш?

Може, колега, може! Аз познавам такъв човек, принципно много свестен и честен, който трябваше временно да кривне от правия път, точно заради децата си! Мога да те уверя, че той все още възпитава децата си по най-добрия начин, а "откраднатото" отиде за тяхното здраве и в частност образование! :!:

Познавам и пълни миндили - здрави, прави и корави, но същевременно тъпи, прости и мързеливи - буквално оставят децата си на улицата щото "Тва е положението, нищо не може да се направи - да взема да крада и да убивам ли?" :dummy: :dummy: :dummy:
Мен би ме било срам от такива "честни" хора! :puke:

И хайде ако ти стиска ми отговори на въпроса от предния ми пост. Без да овърташ!

Имал съм не малко случай, да направя така че сега да се чувствам пълен боклук, но не съм го направил! НО!
Но, ако трябва да помогна на детето си, за здравето им например, то тогава ще мина и през Бойко Борисов ако трябва!

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 01 Окт 2009, 17:28

flame написа:Колеги bobi_maxo и saleen - изрично уточних:
flame написа:Само ще ги помоля да не ми разтягат локуми като ХХХ, а да заявят в прав текст едно от двете

Ако имате куража ми отговорете в прав текст! Ако всеки можеше да овърта и да си нагажда опциите в живота - всикчки щяхме да сме честни и щастливи. Но някой път животът е жисток и несправедлив.

АКО ИМАТЕ КУРАЖА ОТГОВОРЕТЕ БЕЗ ДА УВЪРТАТЕ И ДА ИЗМИСЛЯТЕ ДРУГИ ВЪЗМОЖНИ ОТГОВОРИ!

И, не увъртам! Голямата дъщеря е на 11 години и половина, а малката е на 3 и половина!
Няма как да лъжа, след като досега не съм го правил!

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 01 Окт 2009, 17:29

saleen написа:Ами колега и двата варианта са еднакво тъпи :mhihi:

Колега, не са тъпи вариантите, а животът и хората! :dummy:
Едва ли има смисъл повече да коментирам мирогледа ти!

bobi_maxo написа:Но, ако трябва да помогна на детето си, за здравето им например, то тогава ще мина и през Бойко Борисов ако трябва!

И искам да поздравя колегата с двете ръце!!!
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Човек, който иска да възпита децата си по най-добрия начин, но като истински баща ще има смелостта да прекрачи границата заради тах АКО СЕ НАЛОЖИ!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от blackgod » 01 Окт 2009, 17:38

flame написа:....

Колега, за теб май живота е само черно-бял... Или едната крайност или другата...
И като гледам приравняваш купуването на плейстейшън със здравето на детето ти...
Няма нормален човек който да не е готов да стигне до крайности и да потъпка собственото си достойнство, за да осигури здраве за детето си..
Но да крадеш/мамиш за да му е по-лъскав живота на детето :nono:
Повечето от хората на моята възраст не са израстнали в лукс, на моменти направо сме си били наистина бедни, но нямам усещането за нещастно детство..

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от saleen » 01 Окт 2009, 17:43

Kолега Flame, много бих искал да видя аплаузите ти ако някоя вечер завариш в къщата си мургав представител на човешката раса, който ти краде вещите, понеже децата му нямат какво да ядат и той е готов на всичко за тях :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 01 Окт 2009, 17:46

blackgod написа:Колега, за теб май живота е само черно-бял... Или едната крайност или другата...

Не колега, това са едни екстремни ситуации, в които да не дава господ никой да изпада!
Но реакцията в една такава рядка ситуация показва дали насреща си имаме мъж и родител на място или мижитурка, която не може да взема решения в трудни (и гадни, с нож опрял в кокала) ситуации.

blackgod написа:Няма нормален човек който да не е готов да стигне до крайности и да потъпка собственото си достойнство, за да осигури здраве за детето си..
Но да крадеш/мамиш за да му е по-лъскав живота на детето :nono:

За съжаление има... :dummy:
Но аз вече изказах пълно съгласие с принципа на колегата bobi_maxo - да бъдем честни и да възпитаваме децата си по най-добрия начин, но ако се наложи границата ще бъде прекрачена!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата