Откаде имат пари за тия Джипове незнам
Модератор: Общи модератори
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
тука пълно с яне яневци!!!!брех! и тия с колите са ше си разплетат чорапите!!! и който има кола е зъл дилър!!!
а като яневци имате ли си алексеевци зад вас или просто така си лаете като да не е без хич.....!?!?данс не спи....
смешна работа! и сички ,дето колите са им черни са пирати и са обирали кораби по владайска и по перловската!!!
а като яневци имате ли си алексеевци зад вас или просто така си лаете като да не е без хич.....!?!?данс не спи....
смешна работа! и сички ,дето колите са им черни са пирати и са обирали кораби по владайска и по перловската!!!
Последна промяна SKISA на 24 Юни 2009, 22:58, променена общо 1 път
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
MaXimal написа:Имам въпрос към Mamouk и Skisa...
Вие откъде имате пари за скъпи коли? Има нещо гнило тука...
Дилъри...... сорри че ви издадох, ама....

- guns3
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318ис
- Мечтае да кара: //М-Без Значение
ivan1590 написа:Как някои хора натрупаха легално пари в България.Ами едни хора, които се наричаха комунисти взеха едни държавни пари и приватизираха и фалираха няколко(всички ) банки и дадоха пари и постове на едни техни други хора да ги въртят, а пък едни други хора, които работиха 40-50 години активно останаха с пръст в уста и с по пенсии от 100-200лева. Иначе като, четеш биографиите им са почнали я с гаражен магазин, я със сергия и благодарение на труда и ума , който имат са станали милиардери.Тука за 20 години повече хора реализираха американската мечта отколкото в САЩ, ама то щото са трудолюбиви и умни, а не щото крадат.Той имаше и статия за Роман Абрамович, как е започнал от търговия с гуми втора употреба.Има естествено и изключения, но като се вгледаш в биографиите на милионерите и милиардерите в България, ясно се вижда червената връзка.То вече и на децата е ясно, че в България парите са в бившите комунисти и на всички ключови постове са другарите и техните хора и че те дърпат конците и определят законите.От време на време направят някоя медийна сензация с някой бушон и всичко си продължава по старому.Буров навремето е казал "власт не се дава, а се взима", така ,че наивниците които смятат, че другарите ще дадат властта и че тези "нови " лица, които се появяват преди избори ще променят нещо като ги изберат жестоко се лъжат.В момента в България няма истинска средна клас, която да може да се бори за властта и всичките партии са слуги на един господар и затова става едно и също след всички избори.
Аман от митове и легенди, как някой до преди 20 години бил келнер и живял под наем и хоп за една година станал милионер, защото работил здраво.Дайте поименно пример за някой, който по честен начин е станал милионер, а не едни хора ,едни познати...

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
какво разбираш под "скъпа кола"MaXimal написа:Имам въпрос към Mamouk и Skisa...
Вие откъде имате пари за скъпи коли? Има нещо гнило тука...

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
- SKISA
-
-
па за първата ми -зелен мускал 2000лв ми се видеха бая пари!!
иначе таа е колко две убави Е30ки!!!те толко!! а па нещо не вдевам като дава некой три-пет апаратмента под наем как е пролетарий....!
може и в комбинация-мноо добре се получава!
иначе таа е колко две убави Е30ки!!!те толко!! а па нещо не вдевам като дава некой три-пет апаратмента под наем как е пролетарий....!
Mamouk написа:
По темата- пари за хубави коли се правят по няколко начина:
1. с много работа, лишения и късмет
2. с далавери
3. от наследство
може и в комбинация-мноо добре се получава!
- ^Joreto
- серсемин
-
- Кара: BMW F30 340xi
В тая нашта държава, или еб*ш или ще те еб*т! На някои хора обаче им е все тая...важното е да са в секса 

- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Симпатяга си ... обаче не си прав . Говориш сякаш семейния ви бизнес се крепи на твоята инициативност.Sharo написа:guns3 написа:lubeto написа:те с тяхната паничка са грабили коствено от неговата паничка!
И то Не Малко!!!!!!!! В Държавата има Не малко кинти обаче те се Крадат от Определени Боклуци!!!И когато на месец чукнеш 1-2 милиона (и Повече) 150 000лв за кола е най малкият проблем!! Иначе ако Аз Греша някой може да ме поправи-Защото аз още не съм чул в България някой да произвежда нещо мащабно от което да изкара толкова кинти-Какво всъщност производство има във тази държава освен усвояването на Евро и Вътрешни Пари!!!!
ем аз по две производства се разхождам, в Радомир и Габрово. И мога да ти кажа, че ако хората имаха малко повече акъл щаха да изкарват доста повече ама на един прост работник, който е свикнал да мести едно нещо от тук там и да гледа как да открадне само как да му обясниш, че ако има малко инициетивност ще има повече пари и за него
Не споря ,че някои наследници на богати родители се стараят , сигурен съм ,че и ти си вършиш задълженията....
Кажи колко време трябва да се работи при вас и то с мерак за да изкараш 150 000 лв ?
Така ,че радвай се на късмета си !
Някои батковци тука работим вече по 20 и повече години почти без почивен ден . Но за кола от 200 000 няма ! И едва ли ще има . А и да има няма да сме на по 20 с Х6.
- SKISA
-
-
ми не съм убеден ,че ако баща му е успял треа да му купи лада на 15г !! и да си наеме некой много умен и нямащ за управител на производствата! некакси родителите не правят така....!
просто така е устроен света и тва ,че родителя купува на сина си хубава кола е просто нормално и всеки би го направил. за самото изкарване на парите не говоря!
просто така е устроен света и тва ,че родителя купува на сина си хубава кола е просто нормално и всеки би го направил. за самото изкарване на парите не говоря!
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Само с работа не става, трябва и акъл. И желание, най-вече. А за БМВ трябва и страст и класа. Е от време на време някой селтак си вземе и той Баварец, ама види че нещо не му е комфортен и го продаде и се качи на верната марка с предно, надпис GTI и ....(да не правя реклама). Че пари се изкарват с далавера е вярно, но има и честно купени скъпи коли. Как ще ги различите? Ами много лесно. Този който си е изкарал честно парите с много труд, си пази колата. А измамниците просто са ги качили на някой бордюр на половин гума и не им пука за тях. Или ги карат зверски през дупките. Нали утре ще си купят друга.
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
bum_bum написа:Тая тема по- добре да се преименува на: Топ 10 на престъпленията, чрез които човек може да се замогне![]()
Кво значение има, имат си .. карат си ги. За всяко нещо се плаща. Тоя, дето краде ДДС живее в постоянен страх, мисли, схеми и на 40 е разбит психически и физически. Дилъра може да го гръмнат, както и обикновено става. Маминото детенце в повечето случаи си остава завинаги най-обикновен сопол щото не може да каже нищо на въпреки на мама или татко да не му земат играчката... Здраве да е, на мен ко имаше кой да ми земе нова кола на 18 нямах против.. и все още нямам, ако имам сърце да продавам кока или да точа държавата и фондове ще го правя. Въпроса е, че нямам и се справям както мога.
То тука големи моралисти ама като знам как всеки втори измекярства за да изкара абсолютно смешни суми на гърба на другия не знам защо въобще е тая тема.
Няма да споменавам имена на видни форумни герои, дето са едва ли не светци ама иначе кви ги вършат и кви гниди са нямам думи.

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Четох, ама не можах да се ориентирам добре.
Японска джипка за 60к има ли се предвид в тази тема или не?
Ако се включва в понятието "джипове" - да отговоря от къде - от заплата.
Ако не се има предвид такава кола - сори за спама.
Японска джипка за 60к има ли се предвид в тази тема или не?
Ако се включва в понятието "джипове" - да отговоря от къде - от заплата.
Ако не се има предвид такава кола - сори за спама.
Фирма за риба съставена от 5 човека... оборотите й почват от 20к ( на ден). Друга фирма също съставена от 5 души, но оборорите са 20к на месец. И 2-те фирми работят еднакво, но единият управител няма търговски дух и също не знае как се пише "не знам"
Успехът е малко като лафа с жените "Няма жена, която да не пуска, има мъже, които не знаят как да си поискат"
За корупцията... лъскавите коли стават в пласмасови играчки, няма такова животно като щаслив крадец. Те нямат истински приятели, защото не са забавни, не са истински, да крадеш не е качество. Жените около тях са златотърсачки и въпросните крадци биха по-скоро ги пребили от ревност, когато тя е при друг отколкото да разберат, че другият й дава нещо повече освен вмирисаните му пари. Ще куфея все едно джесика алба ми е пуснала, ако служителите в мойта фирма са доволни от заплатите си . Стига с тия сърдити муцуни и лоши батковци, писна ми от тая кофти обстановка. Хората се депресират и се разфасоват буквално, как ще си пусна утре детето в дискотека бе?! Иска се силно гражданско общество и тогава нещата ще се оправят, ама трябва да се смени това чалгарско мислене (поколение). Какво можеш да очакваш от човек разсъждаващ "Ако карам cls... всички фенки фенки... а, съответно дори не знае един чужд език и няма да си мръдне пръста за собственото развитие?! Еми, квот си го направиш!1
Успехът е малко като лафа с жените "Няма жена, която да не пуска, има мъже, които не знаят как да си поискат"

За корупцията... лъскавите коли стават в пласмасови играчки, няма такова животно като щаслив крадец. Те нямат истински приятели, защото не са забавни, не са истински, да крадеш не е качество. Жените около тях са златотърсачки и въпросните крадци биха по-скоро ги пребили от ревност, когато тя е при друг отколкото да разберат, че другият й дава нещо повече освен вмирисаните му пари. Ще куфея все едно джесика алба ми е пуснала, ако служителите в мойта фирма са доволни от заплатите си . Стига с тия сърдити муцуни и лоши батковци, писна ми от тая кофти обстановка. Хората се депресират и се разфасоват буквално, как ще си пусна утре детето в дискотека бе?! Иска се силно гражданско общество и тогава нещата ще се оправят, ама трябва да се смени това чалгарско мислене (поколение). Какво можеш да очакваш от човек разсъждаващ "Ако карам cls... всички фенки фенки... а, съответно дори не знае един чужд език и няма да си мръдне пръста за собственото развитие?! Еми, квот си го направиш!1
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Крадецът на джанти може и да не е щастлив но крадеца на ддс , не се мисли за крадец . Безнесмени "печелещи " обществени поръчки също се имат за честни . Познавам няколко . Да ти кажа изобщо не са нещастни .acer написа:Фирма за риба съставена от 5 човека... оборотите й почват от 20к ( на ден). Друга фирма също съставена от 5 души, но оборорите са 20к на месец. И 2-те фирми работят еднакво, но единият управител няма търговски дух и също не знае как се пише "не знам"