Момчета вече ни дават по новините + видео :)
Модератор: Общи модератори
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
porostorm написа:RSxRacer написа:ами тогава,защо само трупаш мнения
щото няма кво да прави по цел ден, не виждаш ли че във всяка тема ака
Нека си ака ама поне да не си противоричи.Единия път казва как хората трябва се съобразяват с него а другия,че и на него не би му харесало...
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

Joro17 написа:eraziel написа:BMX написа:eraziel написа:Абе не знам що ви е толкова трудно да осъзнаете, че никой не е ДЛЪЖЕН да ви осигури място, където да си хабите гумите или квото и да било... Не знам ква е тая нагласа, че държавата е длъжна да ви направи полигончета, че да си се въртите на воля.
Следвайки твоята логика, мога да поставя примерно следния въпрос: защо се харчат пари за рампи за инвалиди? Доста е примитивно такъв вид мислене... Лошото е, че хора не разбиращи проблема, се опитват да го разрешат. Няма как да излекуваш болния от херния с аспирин
кАжи, ти верно ли...?
Лошото е, че май верно......
Ама вие освен че не мислите, явно неможете да четете. Ясно съм написал че такъв вид мислене е първобитно. Затова го илюстрирах с примера за инвалидите, за да се усетите колко неправилно е да се разсъждава по вашия начин!
Ето че репортажа си постигна целта - отклоняване на вниманието от съществените проблеми!
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
BMX написа:Ето че репортажа си постигна целта - отклоняване на вниманието от съществените проблеми!
Сигурно ахмедчо видя че темата в която му оплюхме партията набъбва... ето днес няма нито 1 мнение написано там

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Аз пък имам много убава въздушна пушка,когато около блока некой селтак си прави колата и форсира като изоглавен-тука се намесвам аз с моята въздухарка.
Понякога минава някой самотен дрифтър,ако го отцеля-отцеля,ако ли не-другия път

Незнам за Ахмедчо, но мога да ти кажа какви репортажи ще се завъртят преди изборите. Без желание да изпадам в прекалено голям офтопик (въпреки че си е така) ето малък жокер, какво ще се върти след няколко седмици:
"Година след взривовете в Челопечане местните жители все още не са забравили преживения ужас". После ще дадат интервю с някой болтаджия, който да обясни, колко проверки и нововъведения са направени през тази година в посока подобряване на ситуацията... Това, което няма да споменат е как се разпродават и отдават армейски имоти, една от причините за подобен тип инциденти.
Вероятен репортаж е за наводненията преди години и как тази година са взети допълнителни мерки... Това, което няма да споменат е за нерегламентираната сеч на гори за турските заводи в България Демет паркет и сие. Може би не всички знаят че изсичането на гори е една от причините за въпросните наводнения.
Нещо в този стил, зависи коя ТВ ще го излъчва
Аз спирам дотук, че много може да се каже и направи, но не в тази тема е мястото
"Година след взривовете в Челопечане местните жители все още не са забравили преживения ужас". После ще дадат интервю с някой болтаджия, който да обясни, колко проверки и нововъведения са направени през тази година в посока подобряване на ситуацията... Това, което няма да споменат е как се разпродават и отдават армейски имоти, една от причините за подобен тип инциденти.
Вероятен репортаж е за наводненията преди години и как тази година са взети допълнителни мерки... Това, което няма да споменат е за нерегламентираната сеч на гори за турските заводи в България Демет паркет и сие. Може би не всички знаят че изсичането на гори е една от причините за въпросните наводнения.
Нещо в този стил, зависи коя ТВ ще го излъчва

Аз спирам дотук, че много може да се каже и направи, но не в тази тема е мястото

- Ogi
-
Плевен тийм
-
Е.Димитров написа:Аз пък имам много убава въздушна пушка,когато около блока некой селтак си прави колата и форсира като изоглавен-тука се намесвам аз с моята въздухарка.
евала голям си

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Е.Димитров написа:Аз пък имам много убава въздушна пушка,когато около блока некой селтак си прави колата и форсира като изоглавен-тука се намесвам аз с моята въздухарка.
Ако "пуцнеш" по мене представяш ли си как ще причернее ако те видя ?
I'm slowly drifting

- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
DirtySouth написа:Е.Димитров написа:Аз пък имам много убава въздушна пушка,когато около блока некой селтак си прави колата и форсира като изоглавен-тука се намесвам аз с моята въздухарка.
Аз примерно си представям разгневен дрифтър с още неизчистено акне по личицето как звъни на вратата на някакъв чичо, който му е смутил "забавлението". Чичото го посреща с една лапа по врата(при което главата на дрифтъра се обръща на анатомично невъзможен ъгъл) и пожелание към семейството на дрифтърчето да не го гледат по новините на другия ден

Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- h4ckED
- ентусиаст
-
- Кара: триста двайсе и пеш
- Joro17
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: м си.
BMX написа:Joro17 написа:eraziel написа:BMX написа:eraziel написа:Абе не знам що ви е толкова трудно да осъзнаете, че никой не е ДЛЪЖЕН да ви осигури място, където да си хабите гумите или квото и да било... Не знам ква е тая нагласа, че държавата е длъжна да ви направи полигончета, че да си се въртите на воля.
Следвайки твоята логика, мога да поставя примерно следния въпрос: защо се харчат пари за рампи за инвалиди? Доста е примитивно такъв вид мислене... Лошото е, че хора не разбиращи проблема, се опитват да го разрешат. Няма как да излекуваш болния от херния с аспирин
кАжи, ти верно ли...?
Лошото е, че май верно......
Ама вие освен че не мислите, явно неможете да четете. Ясно съм написал че такъв вид мислене е първобитно. Затова го илюстрирах с примера за инвалидите, за да се усетите колко неправилно е да се разсъждава по вашия начин!
Ето че репортажа си постигна целта - отклоняване на вниманието от съществените проблеми!
Приятелю, вземи илюстрирай с други примери, че с инвалидите е леко цинично. Та затова се опулих...
BMX написа:Ама вие освен че не мислите, явно неможете да четете. Ясно съм написал че такъв вид мислене е първобитно. Затова го илюстрирах с примера за инвалидите, за да се усетите колко неправилно е да се разсъждава по вашия начин!
Мамин сладък, първобитното мислене е твоето, на дребното невзрачно човече, седящо в ъгъла, тропкащо с краче и ИЗИСКВАЩО разни работи...
И ако с целия си умствен капацитет си го докарал до там да използваш за пример рампите за инвалиди - силно ти съчуствам ... Ако не можеш да направиш разликата между прищявка и нужда то проблема не е мой ...
На мен хобито ми е кайт-бординга... 'Ми освен да изискам от държавата да изгони туристите от плажа, че да мога да си карам наволя, без да ме смущават разни там "бай ганьовци" ... Ама вместо т'ва сипвам бенз, отивам на майната си, дето туристи няма и си карам там, нали? Или се'а ше ми кажеш, че в 100 километров радиус няма един полигон подходящ да си изпилиш гумите там без да притесняваш когото и да било? Е, сигурно има, ма пък що да даваш пари за бензин на вятъра, като мо'еш да си лизгаш и из градО ... С'а, хората дето живеят там - да се спасяват, кво си виновен ти, виновна е държавата...
In Ban We Trust!
- Ogi
-
Плевен тийм
-
Archangel написа:DirtySouth написа:Е.Димитров написа:Аз пък имам много убава въздушна пушка,когато около блока некой селтак си прави колата и форсира като изоглавен-тука се намесвам аз с моята въздухарка.
Аз примерно си представям разгневен дрифтър с още неизчистено акне по личицето как звъни на вратата на някакъв чичо, който му е смутил "забавлението". Чичото го посреща с една лапа по врата(при което главата на дрифтъра се обръща на анатомично невъзможен ъгъл) и пожелание към семейството на дрифтърчето да не го гледат по новините на другия ден![]()
имаш някакъв неприязъм към дрифтърите май?
- Ogi
-
Плевен тийм
-
eraziel написа:Ogi написа:...
Завиждаме ви бе, за т'ва е цялата работа ...
М/у другото, думичките, които търсиш са някаква неприязън
къде видя да ти задавам въпрос?
я виж да не си пропуснал хапчето...
П.П. нормално е да завиждаш