Гласувахте ли ?
Модератор: Общи модератори
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Хора всякакви...
Интересно ми е да чуя, едно едничко поне, законче може би, прокарано от ДПС в полза на народа НИ.

Последна промяна ///peter на 10 Юни 2009, 9:03, променена общо 1 път
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
road666 написа:Не!Определям се точно и ясно като Българин.
И въпреки това гласуваш за партия на терорист?
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
Peter Angelov написа:Transportera написа:долу ДПС
Гласуването на 05.07.2009 г. е задължително
Първо максимално да махнем ДПСВ неделя бях леко отвратен да гледам нормални българи, студенти и т.н. да се редят на опашка и да си продават гласовете за има няма 20-30 лв.
После политиците крадяли, продавали се и т.н. ами ние кво правим
И най ме хваща яд че ходих в циганската махала и на един мангал се плаща по 50 лв.
интересно
според ценовата листа се оказва че ние БЪЛГАРИТЕ сме по долна класа от един мрасен и гнусен мангал! По информация дори турците са обидениТака че този път трябва да ги смачкаме, бях във Варна с победителите на пресконференция и много се кефил като гледах как господата от БСП и ДПС викаха, псуваха и коментираха как едвали не тези милиони левове били дадени на вятъра! Мога много неща да кажа но мисля че всеки разбира истината и я вижда....
И последно разберете:
АТАКА = ДПС, умните хора си имат по една още партийка за всеки случай!! Нали се сещате че иначе никой нямаше да им дава си развяват байряка!!
ЛИДЕР, РЗС и някой други партийки, платени да отмъкват гласове от големите десни партии....
Тези, които си продават гласовете, са много по-умни от останалите, гласуващи за евродупетати и парлама /ентаристи/ ей така на добра воля. Лично аз много добре разбирам защо студенти, цигани и т.н. гласуват срещу пари, било то и символични суми от 30-50 лв, защото знаят, че тези избори както и да се гласува нищо няма да се промени, цялата власт отдавна е окупирана от някои си, които нито ще ги видите, нито ще ги чуете, а те не са тези, които са представят за такива. Палячовците, които виждате от екрана и във вестниците са просто едни изпълнители на заповеди, кукли на конци. За тях жизненоважно е да се гласува и вие гласуващите просто гласувате за запазване статуквото на престъпността и мизерията. Достатъчно е цялата престъпна каста смешници да получи вот под 40% и ще се сгромоляса в бездната. Много ясно те няма да го допуснат, защото както чета масово са ви промили мозъците, отделно изборите ще бъдат фалшифицирани и на парламентарните избори от реално 30-40% гласуващи, статистиката ще покаже над 50% и властта им ТОГАВА ще е легитимна.
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
ruseva написа:
Ти кво лошо намираш в гласуването ? Или просто викаш тука да си лафим за избори щото си нямаш друга работа..
Нищо лошо не намирам, просто на тези избори трябваше да се гласува за личности, доказали се навън /за малко да не отиде/. Защото един човек, избран за евро комисар, не е кой да е, а му се е гласувало доверие /от евро парламента/. А 80% се бориха пак за партии, които си нямаха ясна представа, аджеба кво ше правят в европейския парламент, освен да взимат заплата и да разтягат локуми пред БГ медиите.
Повечето писали в тази тема, коментират, по начин отнасящ се за БГ парламентарни избори, а то и цялата кампания така протече.....цитат по спомен: Въпрос към кандидат от една партия: С какво ще допринесете решаването на проблемите в европейския съюз? отговор: Вижте тук става въпрос за България, че е управлявана от корумпирано правителство.....и т.н глупости

И немога да си представя /от морална гледна точка/, как може да има Българи, гласуващи за ДПС

road666 написа:///peter написа:road666 написа:ДА! Гласувах за ДПС.
Жалко,че много хора само ругаят и плюят срещу ДПС.Аз подкрепих ДПС,защото Доган е единственият политик,който не лъже.В случая обаче той също не дава и обещания и моята цел,ако имам възможност да отправя няколко думи към Доган ще е да искам да обещае нещо,което да направи за България.Тук във форума мисля,че е не лошо място,на което да обсъдим,ако Доган е в управлението през следващият мандат с какво бихме искали да допринесе за България.
Повечето ще кажат,че ДПС е корумпирано,аз ще кажа,че ДПС не е по корумпирано от останалите.
Повечето ще кажат,че ДПС граби държавата,аз ще кажа ,че ДПС не е ограбило повече от останалите управляващи.
Повечето ще кажат,че ДПС е етничека партия,аз ще кажа,че никъде в устава на ДПС не пише да е етническа партия.
Повечето ще кажат,че в ДПС има само турци и цигани,аз ще цитирам Доган: "ДПС е отворена партия,в нея може да членува всеки Български гражданин."(Турски граждани немогат да,членуват в ДПС,ако нямат Български гражданство).
Гласувайте приятели,никой от ДПС няма да Ви обвини,за това че сте гласували,затова моля Ви не упреквайте хората,които са гласували за ДПС.
Очаквам,че в този форум преобладават интелигентни хора,които умеят да водят конструктивен диалог,без да използват цинизми и други подобни изрази.
Ако ДПС управлява с мнозинство ,а не с коалиционни партньори,с които трябва да се съобразява,тогава в България,ще настъпят положителни промени,които ще се усетят,но за момента положението не стои по този начин.ДПС е партията,с която са обвързани най-малко силови групировки и мафиотски структури,затова и в ДПС има най голямо желание да се промени съдебната система ,така че да може престъпниците да остават в затвора,но това няма как да го разберете от жълтата преса.ДПС в малка или голяма степен се грижи за електората си,но това може да го усетите ако сте част от електората на ДПС.
Поздрави и на следващите избори да гласувате!
Имам въпрос, определяш се като турчин нали
Не!Определям се точно и ясно като Българин.
По скоро си българин от турски произход!
Това, че си гласувал за ДПС си е твоя работа и не го коментирам, но няма нужда да манипулираш хората и да ни зарибяваш. Това е доста нахално и не на място... Партия като ДПС не трябва да има ! Основно гласуват за неч хора от малцинствата и българи от турски произход, като голяма част от тях не са грамотни и не знаят БЪЛГАРСКИ ЕЗИК Затова и Доган им говори на турски.
Като имам време ще си продължа мисълта

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
road666, не е истина как са ти промили мозъка, колега!
Ние сме в България, ако си наистина Българин... изумяващо, потресаващо, не знам как още на го нарека... е това да гласуваш за ДПС
И моля, такива агитации ТУК... хайде няма нужда. Хвани микрофона и там по площадчета и паланки по знайни и незнайни градчета и селца... Можеш да имаш успех
Изключително съм толерантна към всякакви религии и етноси, но
БЪЛГАРИЯ трябва де се управлява от Българи. Точка.

Ние сме в България, ако си наистина Българин... изумяващо, потресаващо, не знам как още на го нарека... е това да гласуваш за ДПС

- ruseva
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: всички да се усмихват :)
- Мечтае да кара: самолет
Сондьора написа:ruseva написа:
Ти кво лошо намираш в гласуването ? Или просто викаш тука да си лафим за избори щото си нямаш друга работа..
Нищо лошо не намирам, просто на тези избори трябваше да се гласува за личности, доказали се навън /за малко да не отиде/. Защото един човек, избран за евро комисар, не е кой да е, а му се е гласувало доверие /от евро парламента/..
С риск да наруша правилата искам да ти кажа че макар и на 18 години съм се ориентирала и съм гласувала за правилния човек(поне от моя гледна точка)-може би се досещаш.Аз съм на мнение,че хора които досега не са се занимавали с това да ни представят пред Европа нямат работа в евро парламента.За съжаление виждам колко са ни "кадърни" управниците и как успяват да се справят с решението на вътрешните проблеми ... и очаквам интересно продължение занапред.
Чудя се как част от обществото очакват хора,които не могат да направят смислено изречение от сложен вид на български език ще ходатайстват за нас в Европа.!?!?

Това не е агитация,Вие си гласувайте за когото искате.Това го пиша,за да си защитя гледната точка.И за да знаете,че ако наистина сте толернатни не очаквам да пишете изрази от сорта на кого му промили мозъка и разни подобни,защото е глупаво.Всеки си има глава на раменете и си прави избор,Вие си правите вашия,аз си правя моя.
Търсим шофьор без книжка с крадена кола. За контакти тел. 166
- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
road666 написа:Това не е агитация,Вие си гласувайте за когото искате.Това го пиша,за да си защитя гледната точка.И за да знаете,че ако наистина сте толернатни не очаквам да пишете изрази от сорта на кого му промили мозъка и разни подобни,защото е глупаво.Всеки си има глава на раменете и си прави избор,Вие си правите вашия,аз си правя моя.
Колега, както винаги пропускате въпросите ми относно ДПС, бих искал да зная един закон, който да урежда жителите на голми градове например София, Пловдив, Варна, Бургас. Просто един прокаран закон от ДПС в името на НАРОДА (Българският) да ми покажеш, така ще защитиш гледната си точка. Иначе всичко друго са голи думи.
///peter написа:road666 написа:Това не е агитация,Вие си гласувайте за когото искате.Това го пиша,за да си защитя гледната точка.И за да знаете,че ако наистина сте толернатни не очаквам да пишете изрази от сорта на кого му промили мозъка и разни подобни,защото е глупаво.Всеки си има глава на раменете и си прави избор,Вие си правите вашия,аз си правя моя.
Колега, както винаги пропускате въпросите ми относно ДПС, бих искал да зная един закон, който да урежда жителите на голми градове например София, Пловдив, Варна, Бургас. Просто един прокаран закон от ДПС в името на НАРОДА (Българският) да ми покажеш, така ще защитиш гледната си точка. Иначе всичко друго са голи думи.
Честно казано не съм запознат в такива подробности,защото аз живея в малък град.Ще се поинтересувам колега и ще ти отговоря.
П.С. Преди година или може би повече,ДПС иницира гласуването на закон,който даде възможност на миньорите да се пенсионират 2-3 години по рано от колкото беше тогава,а знаете,че миньорският труд е доста тежък и суров.Този закон обхвана няколко хиляди човека и всички те бяха много доволни.Но това се отнася за моя край и за някои други градове с развита минна промишленост.Просто съм го запомнил като факт и ми направи добро впечатление.
ДПС иницира доста закони,но нали знаете,че в Парламента за да се приемат тръбва да са подкрепени от над 50% от депутатите,ДПС има около 15 % от депутатите и затова не е толкова лесно да се прокарват закони.Затова Ви писах ,ето тук във форума сме доста хора,дайте предложение за нещо било то и закон ,който да допринася с нещо за развитието на България и използвайки възможностите,които имаме може да се опитаме да го вкараме в парламента за гласуване и да постигнем нещо добро за България.
Търсим шофьор без книжка с крадена кола. За контакти тел. 166
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
Apassionata написа:road666, не е истина как са ти промили мозъка, колега!
Ние сме в България, ако си наистина Българин... изумяващо, потресаващо, не знам как още на го нарека... е това да гласуваш за ДПС![]()
И моля, такива агитации ТУК... хайде няма нужда. Хвани микрофона и там по площадчета и паланки по знайни и незнайни градчета и селца... Можеш да имаш успех
![]()
![]()
![]()
![]()

- BMWMafeto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 5ххI 24V
- Мечтае да кара: Винаги и само BMW
- Детайли за колата: NightRider-NR....AttrRacer-AR
Ами колеги няма какво да крия,...Не, не съм гласувал този път, тъй като "както всеки път" самите депутати са се разбрали преждевременно за всичко,..а ние "народните папьонки" само да отидеме и да си губим времето,..само мнение изразявам, нищо повече