всичко прецаках....
Модератор: Общи модератори
- CONAN
- 8910 фен
-
- Кара: 01`530i touring
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
нека мине време и си поговорим и ще ви кажа,дали просто са се наредили нещата или ме е чакала да види промяна
благодаря ви много за подкрепата
наистина има оферта за сватба,ама мисля да изчакаме и да свършим други по-важни неща,като нейното образование!

наистина има оферта за сватба,ама мисля да изчакаме и да свършим други по-важни неща,като нейното образование!

- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
B U L L I написа:здрасти павка аз нищо не съм ти прочел от постовете и затова и не ти се възхищавам,но пък имам щастието да те познавам лично както теб така и женка ти и си мисля,че прибързваш със страданията,все още нищо не е загубено,а ако е наистина така нека те успокоява факта,че може би това е правилния път за нея и си пожелай да е щастлива,защото ние мъжете притежаваме уникалната егоистична черта "ние да сме добре, па жените нека се нагаждат".
павка,христина е умно момиче остави я сама да избере пътя си,но съм сигурен,че пак ще ви видя заедно
аз тва го написах още на първата страница

зелен да си я пазиш и уважаваш,чеееее видя ли...

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- sa_hellrot
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е53
Браво колега ! Желая ви щастие и късмет за напред. Аз имах подобна ситуация преди 2-3 год. и после нещата се оправиха( макар и не много лесно ). После живота ми се преобърна тотално ( в положителна посока ). И не винаги трябва да чакаш всичко да ти се нареди първо,за да предприемеш нещо по сериозно. Те нещата се наместват ... някак си. Успех !
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
бате какви форуми я се стегни и си бъди с момичето, дето държи на тебе, не се излагай с тия глупости...
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
павката написа:нека мине време и си поговорим и ще ви кажа,дали просто са се наредили нещата или ме е чакала да види промяна![]()
![]()
Голема си кифла бре!2 дена и нито звук,нито картина,а как ми плака...
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- KIARA_G
- ентусиаст
-
- Кара: го ... X-treme!
- Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
- Детайли за колата: ...
RSxRacer написа:павката написа:нека мине време и си поговорим и ще ви кажа,дали просто са се наредили нещата или ме е чакала да види промяна![]()
![]()
Шшшът, тихо! Не се ли радваш, че вече не ти плаче....!?!
Пав, аз ти казах, че всичко ще се нареди... слушай мА и доволен ще останИш!

Пълно е с пациенти
♥™
Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
Бори се и се наслади на любовта, докато е време, после да не ти липсва!
Един съвет, който един човек ми даде, докато бях в същата ситуация

Радвам се, че си успял да я спечелиш пак, пожелавам ви още дълги години да сте заедно

- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
KIARA_G написа:RSxRacer написа:павката написа:нека мине време и си поговорим и ще ви кажа,дали просто са се наредили нещата или ме е чакала да види промяна![]()
![]()
Шшшът, тихо! Не се ли радваш, че вече не ти плаче....!?!
Пав, аз ти казах, че всичко ще се нареди... слушай мА и доволен ще останИш!Ае... чакам подробностите...
напротив даже много съм доволен... ама па можеше да ми каже,а не да се скатава 2 дена и дума да не обелва...
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info