Има ли духове или аз се побърквам ?
Модератор: Общи модератори
- raduslaf
- ентусиаст
-
- Кара: f30 340i xdrive MPPSK | e36 316i
methanol написа:Въпреки че не вярвам много в подобни неща, в момента е 5:20 в стаята е тъмно и няма никои вкъщи и след като прочетох темата, нещо не ми се става много много от пс-то.
Хаха, при мен е 13:51, но пак ми е някво кофти

- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09
Аз се надявам да има такива неща, че поне като измрем да отидем някъде другаде 

The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- _OSMICATA_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW
- Мечтае да кара: M
Spit-Fire написа:Аз се надявам да има такива неща, че поне като измрем да отидем някъде другаде
Заболяме главата изчетох цялата тема и само с колегата "Spit-Fire" съм на едно мнение нищо друго нее на добре

Come play with POWER
- Николай Занчев
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E34 touring
- Мечтае да кара: М5
..
А бе има си такива работи.На леля ми в къщата която я купиха и си я надстроиха всяка вечер след 12:00 12:30 се чуваше удряне по стената.До тях живее една бабичка,която няма как да тропа тя,а няма как да е някой отвън да тропа всяка вечер.Чичо ми е гледал кой,или какво тропа отвън но нищо и никой,а вътре си се чува.Викнаха поп осветиха къщата и поляха със светена вода и всичко престана.Иначе е доста страховито да го чуеш аз се завивах през глава като го чуех и си тананиках нещо на глас че не става иначе

Re:
Overburner - NX написа:3 месеца минаха а колегата така и не разкри как се е пускала сама чешмата в тях

- Biogame
- старши ентусиаст
-
- Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
- Мечтае да кара: Всичко що е BMW
- Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++
Re: Има ли духове или аз се побърквам ?
Съществуват всякакви демони духове и тем подобни.
Най лошо и когато те са враждебно настроени,но ако са добронамерени няма проблем.
Преди известно време един приятел прегази една котка с колата,котката беше черна и до последно той я е гледал в очите когато я прегазил,а тя си е стояла съвсем нормално на пътя.
След известно време вечер,след като той и жена му си лягали,някой започвал да ходи из коридора,в тяхната стая като дори понякога той усещал нещо в краката си,и най важното това нещо затопляло краката му и леглото.
И така в продължение на доста време,но нищо лошо не е правило това нещо.
След като ми сподели,ходихме при свещеник,той идва освещава му дома,обаче нямаше никакъв ефект.
Накрая моя приятел вече се беше побъркал направо и един наш общ познат му каза като си ляга вечер да си слага библията под възглавницата,от тогава това нещо не се е появявало.Ама и той не смее да махне библията,щото направо бяха изперкали с жена си.
Така че за мен такива неща съществуват.
Най лошо и когато те са враждебно настроени,но ако са добронамерени няма проблем.
Преди известно време един приятел прегази една котка с колата,котката беше черна и до последно той я е гледал в очите когато я прегазил,а тя си е стояла съвсем нормално на пътя.
След известно време вечер,след като той и жена му си лягали,някой започвал да ходи из коридора,в тяхната стая като дори понякога той усещал нещо в краката си,и най важното това нещо затопляло краката му и леглото.
И така в продължение на доста време,но нищо лошо не е правило това нещо.
След като ми сподели,ходихме при свещеник,той идва освещава му дома,обаче нямаше никакъв ефект.
Накрая моя приятел вече се беше побъркал направо и един наш общ познат му каза като си ляга вечер да си слага библията под възглавницата,от тогава това нещо не се е появявало.Ама и той не смее да махне библията,щото направо бяха изперкали с жена си.
Така че за мен такива неща съществуват.

- vvaskoo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E92 335d
biogame написа:.......
Честно ти казвам от това ме побиха тръпки.

- datcho
- младши ентусиаст
-
- Кара: '03 E53 X5, '00 E38 730d
абе тва форума на БМВ Клуб България ли е или психиатрията?
Fall in love or fall in hate. Get inspired or be depressed. Make babies or make art. Speak the truth or lie and cheat. Dance on tables or sit in the corner. Life is divine chaos. Embrace it. Forgive yourself. Breath. And enjoy the ride...
- Ivan Petrov
- Скрапчо
-
- Кара: конджул
- vvaskoo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E92 335d
datcho написа:абе тва форума на БМВ Клуб България ли е или психиатрията?
Ако нещо не ти харесва темата , цъкаш зелената стрелкичка назад или червеното хиксче в горния десен ъгъл и не пишеш глупави коментари колкото за реитинга !!! И плюс това темата се намира в разделът "Извън Темата" който е свободен и може да пишем различни неща от БМВ !

- e36_Fanatik
- кандидат ентусиаст
-
Прочетох цялата тема и поне десетина пъти ме побиха тръпки, аз също съм на мнение че има някакви необясними " същества " но какви са те???????
- Механджията
- кандидат ентусиаст
-
vvaskoo написа:biogame написа:.......
Честно ти казвам от това ме побиха тръпки.
и мене, бате, и мене...

като имахме една стара къща преди време, като малък, 7-8 годинки да съм имал, няколко пъти ми се е случвало да оставам сам.... заклевам се, чувах стъпки и скърцане като стъпки, все едно си има някой, и туп-туп-туп като от качване по дървените вътрешни стълби..... тогава каква психария беше.....
имам и един сън, много пъти съм го сънувал - все едно посред нощ влизам в двора и отивам към къщата, има ярка луна и всичко е осветено - знаете как пълнолунието осветява призрачно, и знам, че няма никой в къщата, обаче виждам на горния етаж на единия джам светлина от пуснат телевизор.... и тъкмо се чудя кво става, нещо изтропва, и лампата се светва! в тоя момент се обръщам и тръгвам да избягам десетте метрадо портата, обаче все едно краката ми са залепени за цимента, и не помръдвам, напъвам се със сила и сякаш нещо ме дърпа зверси и....в тоя момент се събуждам със скок - това съм го сънувал по ясен спомен поне 5-6 пъти, още кой знае колко пъти, без да помня....
духове и подобни паранормални неща си има!
...с живота под вежди се гледаме строго, и боря се с него, доколкото аз мога....има начин, ваш'та мамааа...

- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Аз блъснах една гарга с колата миналата есен и още не е летяла около мен прозрачна
Не се сдържах просто...
Иначе и аз си вярвам в такива работи...може би...не съм скептично настроен, но пък и не започвам да се чудя всеки път като изтропа нещо какъв полтъргайст може да е това.

Не се сдържах просто...
Иначе и аз си вярвам в такива работи...може би...не съм скептично настроен, но пък и не започвам да се чудя всеки път като изтропа нещо какъв полтъргайст може да е това.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- Alex-BMW|e36
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: BMW e36
Четох, четох и нещо ме накара да вдигна очи над монитора. Към отворения прозорец... виждаше се полумесеца ... побиха ме тръпки. Бързо затворих прозореца и пуснах щората. Искам да е ден...