Music Idol
Модератор: Общи модератори
- h4ckED
- ентусиаст
-
- Кара: триста двайсе и пеш
Беги я тая Мария. С тия силиконови джуки... ако ти се усмихне малко повече и ще те опръска 

M - The most powerful letter in the world
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
krystal написа:Нашите си ги правим на пух и прах,никой не ги спира, правят го.
А на чуждо място може да стане скандал. Освен това, наистина е опасно в Македония да се бъзикаш с местните. Особено ако си българин.![]()
И няма ли най сетне някой от продуцентите да напише на Мария поне на листче някои и друг музикален термин та поне веднъж и тя да се изкаже професионално за гласа на кандидатите.ох,ужасна е.Представям си''победителят в третия Бг Мюзик Айдъл е.....някой си македонец'![]()
Въпреки че, във Вип брадър спечели Не вип...
..може да не е същото но пък,в Бг всичко е възможно.
Самия факт, че правят Music Idol Bulgaria в Скопие какво ти говори?
Преди да критикувате малко помислете

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
онова малкото момиченце,къде неможеше да участва ги сцепи направо.
ама народа не му трябва таланти,а простаци,които да го веселят,така рейтинга расте...
мерито е докоснала новата устничка където трябва и така е в журито!
ама народа не му трябва таланти,а простаци,които да го веселят,така рейтинга расте...
мерито е докоснала новата устничка където трябва и така е в журито!
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
наи ме веселите като почнете да дрънкате кои каде бил правил свирки. Без свирки нищо ли не става ? Мария си има достатъчно пари да си осигури каквото и е кеф сама , още повече , че половината дето е плюете едва ли сте достигнали и 1/100 от това което тя е.
It`s party time !
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
Evelin Cotsev написа:наи ме веселите като почнете да дрънкате кои каде бил правил свирки. Без свирки нищо ли не става ? Мария си има достатъчно пари да си осигури каквото и е кеф сама , още повече , че половината дето е плюете едва ли сте достигнали и 1/100 от това което тя е.
Прави си, колега, но ако ще и 100% от акциите на БМВ да ми прадлагат, такива джуки няма да си сложа, още по-малко да се гордея с тях, или да давам съвети относно "визията" при условие че изглеждам така.
От тогава русото не е на мода.
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Вие нещо се бъркате там...
За да имаш вкус не е необходимо ти да си хубав, примери в живота много...
Треньора не може да е такъв, защото не може да играе футбол ли?
Диригента, не може да е такъв защото не може да свири?
Още примери искате ли?
Още примери искате ли?

- GPower
- Потребител
-
- Кара: С вратите на пред.
- Мечтае да кара: ///М Самолет
- Детайли за колата: E61 530i Touring
Преди и викаха Мара - отварачката,Сега дали ще и излезе ново име Мара - Блендата
Не моа да я трая таз.

Не моа да я трая таз.

http://www.iosxbg.com - За онези, които мислят различно.
BMW is not a disease! BMW 's diagnosis!
BMW is not a disease! BMW 's diagnosis!
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
///peter написа:Вие нещо се бъркате там...
Още примери искате ли?
Тя си беше красива, даже много красива мацка, после НАРОЧНО се промени и замяза на това. Мисля този факт говори достатъчно за вкуса и. Все пак хоря всякакви, щом на теб ти харесва ок. Аз лично предпочитам жените около мен да не са 1:1 като куклата на витрината на сексшоп-а. Може и да греша, знам ли.
Поздрави на всички, все пак това е риалити шоу, важното е да има сеир.
От тогава русото не е на мода.
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Evelin Cotsev написа:наи ме веселите като почнете да дрънкате кои каде бил правил свирки. Без свирки нищо ли не става ? Мария си има достатъчно пари да си осигури каквото и е кеф сама , още повече , че половината дето е плюете едва ли сте достигнали и 1/100 от това което тя е.

написах го същото, преди 5 страниците, ама "пееш ли си пееш донекеле, кой ли те слуша"

You said: "Time will change!" What if it changes you?
vicho написа:Evelin Cotsev написа:наи ме веселите като почнете да дрънкате кои каде бил правил свирки. Без свирки нищо ли не става ? Мария си има достатъчно пари да си осигури каквото и е кеф сама , още повече , че половината дето е плюете едва ли сте достигнали и 1/100 от това което тя е.![]()
написах го същото, преди 5 страниците, ама "пееш ли си пееш донекеле, кой ли те слуша"
Айде щом си го написал преди 5 страници го подминах,но да отговоря.
Изобщо не ме интересува кво е правила и къде...също и колко пари има...тя пари е имала от преди..всъщност майка и е тази ,която е човека ,също майка и е много по-красива от нея.

Плюя я след като ми я навират на екрана...за нея таланта е визия,което е дразнещо..Много секси глас..секси визия и обратно....онзи ден кво каза на едното момиче...много сладко лице имаш ,затова казвам ДА

А таланта не е важен.Кво си е осгурила и как живее мене не ме бърка и дори нямам намерение да се доближавам и на 1/100 от това,което е тя,точно щото имам съвсем други приоритети в живота и не разчитам на външния си вид.Сега надявам се да си разбрал.

а тя какво е достигнала(както и Ивана,Петкана,Гергана,Драгана,Цветана,Посрана)?да я дават съблечена по тв ли?или да и плащат за да пее на плейбек?и всъщност коя беше Мария?Ако питам 10 човека на улицата едва ли ще я знаят коя е,камо ли да ми кажат нейна песен!!Има и заблудени дет ги слушат,факт е!и те не са малко,но ако това ти е примера за успял човек-ЕВАЛА!Я ми покажи една дето да си е написала сама песента,и музиката да не е крадена от съседите ни!!??Тъпи марионетки,изкарващи пари за други хора,с напомпаните със силикон и ква ли не клес,тела отколкото с глас!Тя горката незнае колко Уши има по главата,звезда ми била!Това че сутеньора й(а.к.а.продуцента),има повечко пари да инвестира в нея и я лансира тук-таме едва ли я прави звезда!Мислълта ми е, слушайте си я Чалгъта,щракайте с пръсти,играйте по масите кючеци,но такива "модели",не ги давайте за пример,защото и пари да ми дават не бих искал да бъда на нейно място!
П.С.Някои колеги са прави-с червено червило за с"ирки е перфектна!Но само до там!
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
biohazard написа:Evelin Cotsev написа:наи ме веселите като почнете да дрънкате кои каде бил правил свирки. Без свирки нищо ли не става ? Мария си има достатъчно пари да си осигури каквото и е кеф сама , още повече , че половината дето е плюете едва ли сте достигнали и 1/100 от това което тя е.
а тя какво е достигнала(както и Ивана,Петкана,Гергана,Драгана,Цветана,Посрана)?да я дават съблечена по тв ли?или да и плащат за да пее на плейбек?и всъщност коя беше Мария?Ако питам 10 човека на улицата едва ли ще я знаят коя е,камо ли да ми кажат нейна песен!!Има и заблудени дет ги слушат,факт е!и те не са малко,но ако това ти е примера за успял човек-ЕВАЛА!Я ми покажи една дето да си е написала сама песента,и музиката да не е крадена от съседите ни!!??Тъпи марионетки,изкарващи пари за други хора,с напомпаните със силикон и ква ли не клес,тела отколкото с глас!Тя горката незнае колко Уши има по главата,звезда ми била!Това че сутеньора й(а.к.а.продуцента),има повечко пари да инвестира в нея и я лансира тук-таме едва ли я прави звезда!Мислълта ми е, слушайте си я Чалгъта,щракайте с пръсти,играйте по масите кючеци,но такива "модели",не ги давайте за пример,защото и пари да ми дават не бих искал да бъда на нейно място!
П.С.Някои колеги са прави-с червено червило за с"ирки е перфектна!Но само до там!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
И лека,полека темата отива към катинар....А още не сме изгледали пародията от софииския кастинг...
Задръжте малко,после ще ги нараним всички дружно и журито и участниците и се приключва със случая..
Задръжте малко,после ще ги нараним всички дружно и журито и участниците и се приключва със случая..

- KIARA_G
- ентусиаст
-
- Кара: го ... X-treme!
- Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
- Детайли за колата: ...
Не знам за вас, ама не мен друго ми направи впечатление от кастинга в Скопие, гледам аз все 1 едно са сменили жури
Минаха 5-6 доста якички каки, пили доста от бозата, ама никои нищо не казва по отношение на визията, дажи на 1/3 от тях им дадоха червеното листче, а Фънки седи като кротко агънце, ни лук ял, ни лук мирисал, и му се виждат 45-килограмови ...
.
После взлиза 1 шарен тийн с дънки, футболна фланалка с къс ръкав и /забележете/ вълнено шалче , а Мара с премрежен поглед, казва че това бил мъжа с най-голямото излъчване от началото на този сезон на IDOL-a и не видите ли тя била очарована ...
Шах и мат, а тука се подиграват и на хората, които могат да пеят дори по-добре, че нямат вид и не стават за сцената

Минаха 5-6 доста якички каки, пили доста от бозата, ама никои нищо не казва по отношение на визията, дажи на 1/3 от тях им дадоха червеното листче, а Фънки седи като кротко агънце, ни лук ял, ни лук мирисал, и му се виждат 45-килограмови ...

После взлиза 1 шарен тийн с дънки, футболна фланалка с къс ръкав и /забележете/ вълнено шалче , а Мара с премрежен поглед, казва че това бил мъжа с най-голямото излъчване от началото на този сезон на IDOL-a и не видите ли тя била очарована ...

Шах и мат, а тука се подиграват и на хората, които могат да пеят дори по-добре, че нямат вид и не стават за сцената

Пълно е с пациенти
♥™
Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!