... ако форума е ваш и вие сте единствения му модератор
Модератор: Общи модератори
Чета повечето мнения и предложения,сигурно от хора,които отдавна нямат нужда от въпроси ,хора на които всичко им е ясно,хора които им е писнало да се задават едни и същи въпроси.Може и да сте прави...не е лесно да си новак,не е лесно и да не знаеш.
Искам да ви попитам от кога е срамно да не знаеш?...Срамно ли е да зададеш тъп въпрос или е по-срамно да си останеш тъп за цял живот?
Трудно ли е да подминете незнаещия или е по-лесно да му се забрани да пише?...Не е ли по-човешко да обясниш на невежия нещо,както за автомобилите,така и по други теми,отколкото да се надсмееш ,като на поредния глупак?Защото утре може и да го срещнеш на пътя; и е много по-приятно,когато на пътя срещаш други културни осъзнали себе си хора; и е друго докато и общуваш в среда, в която мнозинството се е издигнало над дребваните си ежедневни егоистични нужди, и хората се разбират, подкрепят и уважават един друг.И тук ще си позволя да цитирам човек,който сигурна съм много от "старите" потребители уважават..LandShark
Искам да ви попитам от кога е срамно да не знаеш?...Срамно ли е да зададеш тъп въпрос или е по-срамно да си останеш тъп за цял живот?
Трудно ли е да подминете незнаещия или е по-лесно да му се забрани да пише?...Не е ли по-човешко да обясниш на невежия нещо,както за автомобилите,така и по други теми,отколкото да се надсмееш ,като на поредния глупак?Защото утре може и да го срещнеш на пътя; и е много по-приятно,когато на пътя срещаш други културни осъзнали себе си хора; и е друго докато и общуваш в среда, в която мнозинството се е издигнало над дребваните си ежедневни егоистични нужди, и хората се разбират, подкрепят и уважават един друг.И тук ще си позволя да цитирам човек,който сигурна съм много от "старите" потребители уважават..LandShark
защото този форум е създаден с тази мисъл: да бъде нещо повече от обикновен автомобилен форум. Да бъде форум, в който се гради общност, в който освен автомобилите са важни и взаимоотношенията между хората. Общност в която се уважават и ценят и различията. Общност в която да цари общото съзнание че ЗАЕДНО СМЕ ПО-СИЛНИ ОТКОЛКОТО ВСЕКИ ЕДИН ОТ НАС ПООТДЕЛНО.
Последна промяна krystal на 01 Мар 2009, 16:27, променена общо 1 път
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
да де,ма проблема не е в незнаещите,проблема и 4е за вси4ко е писано и секи вместо да потарси информация назад във времето в саответния форум бърза да пусне тема за проблема му.
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
bavareca_86 написа:да де,ма проблема не е в незнаещите,проблема и 4е за вси4ко е писано и секи вместо да потарси информация назад във времето в саответния форум бърза да пусне тема за проблема му.
Имам твърдото убеждение ,че каквото и да напиша в тази тема е безсмислено,но ще се опитам да споделя и моето виждане за ситуацията във форума....
Баварец и ти не си съвсем прав,пич.. По тази логика подфорумите Е30,Е34 и Е36 трябва да бъдат заключени и оставени само за четене,защото 99,9 % от проблемите са объждани ,нееднократно...Най-голямото мзало ,разбира се е в Е36 и аз с досада го отварям и само като погледна заглавията излизам...Ама не съм седнал да пиша "ползвай търсачката...".Няма как да се забрани на хората да задават въпроси...Всичко идва от това ,че всеки иска да му се обърне специално внимание на проблема...Не изключвам и фактора - мързел,ама това вече нямам как да го втълпиш на хората

Според мен целия проблем идва от това в какво се е превърнал "Извън темата" и какво е било преди...Аз чета форума от близо 3 години...Регистрирах се когато си купих колата..И от тогава съм активен потребител...Вися във форума постоянно и осъзнавам,че той за мен не е просто Авто-форума на марката кола,която карам,а нещо повече...Тук намерих хора за които/както и за мен/ форума е сбирка..!! Ама не вторнична или тази в четвъртък ,а всеки ден..!! Чистосърдечно си признавам,че понякога спамя...Старая се да се ограничавам само в теми който предразполагат за това и в тях малко или много се е зародил диалог между потребителите...Сега някой ще каже: "Ама това тука не ви е чат" Знам,че не е чат,но хората малко или много се познаваме....Няма как да се избеге...
Проблема с тъпите теми за мен е много относителен...Тема която за мен е тъпа,за другите хора може да е ''остра",и обратното...Забелязвам от известно време,че има потребители ,които влизат в дадена тема само да констатират,че е тъпа и тя след това се развива добре...И аз съм го правил и след това виждам грешаката си и осъзнавам интерса,които е предизвикал дадената тема..Затова за мен са модераторите...Знам,че тяхното мнение е субективно и те преценяват какво трябва да остане и какво не...Много пъти съм недоволствал вътрешно,но организацията на форума не позволява ответна реакция от потребителите и се примирявам..Има и изключения,но тях не смятам за нужно да коментирам...Та по тази причина мисля,че отговорността си е на модераторите и създалото се напрежение е за тяхна сметка...

Предложената от Съмуан тема рисайкъл бин е нож с 2 остриета според мен...Поне във варианта да не се модерира по никакъв начин и вътре да цари анархия....За мен лично това би довело да доста личностни конфликти,които поне в нормалните теми,колкото и да са тъпи,се прекратяват..кога било в заробиш,кога по-късно...!! От друга страна наистина форума ще стане по чист и с по-малко спам...пример е новогодишната тема...Сигурен съм,обаче че след време когато отшуми еуфорията от спам темата/ако изобщо се създаде/,ситуацията ще се нормализира...Функцията в момента която изпълнява извън темата е не съвсем същата когато е бил създаден форума...Затова за мен би било по разумно да се създаде отделен подфотум ,където да се пускат всички анкети,несвързани с колите,всички злободневни теми и любовни терзания,а извън темата да придобие вида които всички искат...а именно подфорум за всички въпроси късаещи колите ни от НЕтехнически характер...
Уж нямаше да пиша,а се отплеснах....

п.п.За мен лично платформата е добра и не виждам нужда от смяна...Вече причините ако са чисто технически или от друг характер...ще свикваме с новия ''фейс" и така..

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
"...търси с търсачката....!!" е често използван лаф! но гарантирам,че в 50% от случаите тя не помага,защото просто не знаеш как е пуснал темата по проблема човека или с какви думи го е описал...!!
тошко,замисли се момичето какъв цитат даде ,а и не само ти ,а и упралвяващите в момента-това означава ,че поне е отворила архивите и е чела назад....!! и е права и за ландшарк и за незнаещите...!!
нормално е хора,регистрирани по-отдавна да се отегчават сега понякога от някои теми или спорове,но и те някога ,когато и да е са били новаци и със сигурност са грешали и писали неприемливи теми и постове. чел съм някои подраздели изцяло от създаването им и съм убеден в това ,което казвам. не е нужно сега да юркат новобранците в темите много-може активността им да бъде насочена в по-градивни неща...
прав е и пламен ,че сега няма много обратна връзка между юзъри и модове ,защото като те "ритнат" в някоя тема е трудно да му пишеш ЛС и да искаш обяснение .
да се прехвърля вината само върху юзърите или само върху модовете е грешна тактика и от двете страни.......!!!
тошко,замисли се момичето какъв цитат даде ,а и не само ти ,а и упралвяващите в момента-това означава ,че поне е отворила архивите и е чела назад....!! и е права и за ландшарк и за незнаещите...!!
нормално е хора,регистрирани по-отдавна да се отегчават сега понякога от някои теми или спорове,но и те някога ,когато и да е са били новаци и със сигурност са грешали и писали неприемливи теми и постове. чел съм някои подраздели изцяло от създаването им и съм убеден в това ,което казвам. не е нужно сега да юркат новобранците в темите много-може активността им да бъде насочена в по-градивни неща...
прав е и пламен ,че сега няма много обратна връзка между юзъри и модове ,защото като те "ритнат" в някоя тема е трудно да му пишеш ЛС и да искаш обяснение .
да се прехвърля вината само върху юзърите или само върху модовете е грешна тактика и от двете страни.......!!!
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
plradev написа:Предложената от Съмуан тема рисайкъл бин е нож с 2 остриета според мен...Поне във варианта да не се модерира по никакъв начин и вътре да цари анархия....За мен лично това би довело да доста личностни конфликти,които поне в нормалните теми,колкото и да са тъпи,се прекратяват..кога било в заробиш,кога по-късно...!!
Докъм края на 2005 год. форумът на lex.bg беше без каквото и да е модериране и по мое скромно мнение това бяха най-хубавите му времена.
Така че някой път тоталната анархия дава изненадващи резултати. Не казвам, че винаги става, обаче

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
someone написа:plradev написа:Предложената от Съмуан тема рисайкъл бин е нож с 2 остриета според мен...Поне във варианта да не се модерира по никакъв начин и вътре да цари анархия....За мен лично това би довело да доста личностни конфликти,които поне в нормалните теми,колкото и да са тъпи,се прекратяват..кога било в заробиш,кога по-късно...!!
Докъм края на 2005 год. форумът на lex.bg беше без каквото и да е модериране и по мое скромно мнение това бяха най-хубавите му времена.
Така че някой път тоталната анархия дава изненадващи резултати. Не казвам, че винаги става, обаче
Да то и форума на коцето калки е без модератерство, ама...

krystal написа:Чета повечето мнения и предложения,сигурно от хора,които отдавна нямат нужда от въпроси ,хора на които всичко им е ясно,хора които им е писнало да се задават едни и същи въпроси.Може и да сте прави...не е лесно да си новак,не е лесно и да не знаеш.
Трудно ли е да подминете незнаещия или е по-лесно да му се забрани да пише?...Не е ли по-човешко да обясниш на невежия нещо,както за автомобилите,така и по други теми,отколкото да се надсмееш ,като на поредния глупак?Защото утре може и да го срещнеш на пътя; и е много по-приятно,когато на пътя срещаш други културни осъзнали себе си хора; и е друго докато и общуваш в среда, в която мнозинството се е издигнало над дребваните си ежедневни егоистични нужди, и хората се разбират, подкрепят и уважават един друг.И тук ще си позволя да цитирам човек,който сигурна съм много от "старите" потребители уважават..LandSharkзащото този форум е създаден с тази мисъл: да бъде нещо повече от обикновен автомобилен форум. Да бъде форум, в който се гради общност, в който освен автомобилите са важни и взаимоотношенията между хората. Общност в която се уважават и ценят и различията. Общност в която да цари общото съзнание че ЗАЕДНО СМЕ ПО-СИЛНИ ОТКОЛКОТО ВСЕКИ ЕДИН ОТ НАС ПООТДЕЛНО.
Казах ли аз че треа да оставим само жените...
Мноо добре казано колежке.
- Eliana
- УмНаТа КаКа с чЕрпАка :)
-
- Кара: '96 BMW318 cabrio
krystal написа:Чета повечето мнения и предложения,сигурно от хора,които отдавна нямат нужда от въпроси ,хора на които всичко им е ясно,хора които им е писнало да се задават едни и същи въпроси.Може и да сте прави...не е лесно да си новак,не е лесно и да не знаеш.
Трудно ли е да подминете незнаещия или е по-лесно да му се забрани да пише?...Не е ли по-човешко да обясниш на невежия нещо,както за автомобилите,така и по други теми,отколкото да се надсмееш ,като на поредния глупак?Защото утре може и да го срещнеш на пътя; и е много по-приятно,когато на пътя срещаш други културни осъзнали себе си хора; и е друго докато и общуваш в среда, в която мнозинството се е издигнало над дребваните си ежедневни егоистични нужди, и хората се разбират, подкрепят и уважават един друг.И тук ще си позволя да цитирам човек,който сигурна съм много от "старите" потребители уважават..LandSharkзащото този форум е създаден с тази мисъл: да бъде нещо повече от обикновен автомобилен форум. Да бъде форум, в който се гради общност, в който освен автомобилите са важни и взаимоотношенията между хората. Общност в която се уважават и ценят и различията. Общност в която да цари общото съзнание че ЗАЕДНО СМЕ ПО-СИЛНИ ОТКОЛКОТО ВСЕКИ ЕДИН ОТ НАС ПООТДЕЛНО.
Ох, направо ще се разплача....
Поне като цитираш Андро вникна ли дълбоко в думите, които е написал?
Не е лошо пак да прочетеш и да се замислиш сериозно.
Тогава ще разбереш, че той пише за една марка БМВ, обединяваща хората и едновременно с това създаваща невероятни взаимоотношения помежду им. Взаимоотношения изградени от взаимопомощ, уважение и приятелство.
НЕ е срамно човек ако не знае нещо да пита. НЕ е срамно да зададеш тъп въпрос. СРАМНО е обаче да зададеш БЕЗСМИСЛЕН въпрос, чиито отговор е също толкова безсмислен и безполезен:
А вие кой номер бельо носите ?
Какво предпочитате да носите -слипове или боксерки за мъжете ,а за жените - боксерки , бикини или прашки ?
И като сме на тема жени - колежките какво предпочитат по-често да носят панталони или поли ?
Хайде вие сте с допълненията ....
ДА, точно това е имал предвид Андро, когато е писал горното изречение, което ти така смело цитираш....
Аман....
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
не съм изчел всичките мнения в темата за това направо пиша на сляпо...
ето ги моите виждания как бих процедирал с форума...
определено форума в момента е достатъчно строг и това не бих го промениял... може би е една идея по разпуснат от колкото трябва но все пак да не забравяме че най-важното нещо за един форум е да има потребители следователно повече теми и коментари... без тези неща един форум неможе да съществува за това е по-добре да не се ограничава на максимум...
мисля си че финансирането ви куца... мързи ви да се заемете с нещата и да започнете да изкарвате хубави пари от форума...
1-вото нещо което бих направил е да вдигна цените за рекламни банерчета и да започна да търся фирми които да рекламират... има достатъчно дневни уникални посещения за да стане факт това... също така набирането на нови членове на клуба си е доста сериозно финансиране... и пак да кажа че явно ви мързи да се заемете и с това... имате около 200 члена които смятате че са достатъчни... но не забравяйте че на опашката чакат поне още 2000 които по груби сметки са си 120 000 лв, допълнително годишно... също така смятам че годишните мероприятия трябва да са поне 4... те също носят големи приходи защото ние БМВ феновете сме си такива... умираме да се събираме по много от всякъде
ясно е че тези пари не отиват за "шефовете" на клуба а за самия клуб... а с тези пари бихте могли да направите много хубави неща... да организирате безплатни забави за вашите членове и фенове... да дарявате на нуждаещи се домове за деца с увреждания и т.н. и т.н.
с 2 думи... бих започнал да работя по въпроса с парите... форума си е една добра машина за пари...
ето ги моите виждания как бих процедирал с форума...
определено форума в момента е достатъчно строг и това не бих го промениял... може би е една идея по разпуснат от колкото трябва но все пак да не забравяме че най-важното нещо за един форум е да има потребители следователно повече теми и коментари... без тези неща един форум неможе да съществува за това е по-добре да не се ограничава на максимум...
мисля си че финансирането ви куца... мързи ви да се заемете с нещата и да започнете да изкарвате хубави пари от форума...
1-вото нещо което бих направил е да вдигна цените за рекламни банерчета и да започна да търся фирми които да рекламират... има достатъчно дневни уникални посещения за да стане факт това... също така набирането на нови членове на клуба си е доста сериозно финансиране... и пак да кажа че явно ви мързи да се заемете и с това... имате около 200 члена които смятате че са достатъчни... но не забравяйте че на опашката чакат поне още 2000 които по груби сметки са си 120 000 лв, допълнително годишно... също така смятам че годишните мероприятия трябва да са поне 4... те също носят големи приходи защото ние БМВ феновете сме си такива... умираме да се събираме по много от всякъде

ясно е че тези пари не отиват за "шефовете" на клуба а за самия клуб... а с тези пари бихте могли да направите много хубави неща... да организирате безплатни забави за вашите членове и фенове... да дарявате на нуждаещи се домове за деца с увреждания и т.н. и т.н.
с 2 думи... бих започнал да работя по въпроса с парите... форума си е една добра машина за пари...
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Eliana написа:krystal написа:Чета повечето мнения и предложения,сигурно от хора,които отдавна нямат нужда от въпроси ,хора на които всичко им е ясно,хора които им е писнало да се задават едни и същи въпроси.Може и да сте прави...не е лесно да си новак,не е лесно и да не знаеш.
Тогава ще разбереш, че той пише за една марка БМВ, обединяваща хората и едновременно с това създаваща невероятни взаимоотношения помежду им. Взаимоотношения изградени от взаимопомощ, уважение и приятелство.
НЕ е срамно човек ако не знае нещо да пита. НЕ е срамно да зададеш тъп въпрос. СРАМНО е обаче да зададеш БЕЗСМИСЛЕН въпрос, чиито отговор е също толкова безсмислен и безполезен:
Какво предпочитате да носите -слипове или боксерки за мъжете ,а за жените - боксерки , бикини или прашки ?
И като сме на тема жени - колежките какво предпочитат по-често да носят панталони или поли ?
ДА, точно това е имал предвид Андро, когато е писал горното изречение, което ти така смело цитираш....
Аман....
Аз пък бих казал аман от хейтърство .....
Защо ли ми се струва ,че напоследък е модерно тук всеи да храни всеки...?!Нали всички сте идеалисти ,нали обществото ни би трябвало да и изградено на уважение и приятелство?! С толкова агресия в постововете аз защо ли не усещам уважение и дори нищожен опит за приятелство....Вие "старите" потребители се уважавате, ОК...Сигурно сте и приятели,но има една дистанция която поддържате към новите и никой не може да ме убеди в противното...Защо всекои ,които направи опит да вникне в същността на това общество и преживява настоящите проблеми бива публично порицан и отритнат от по-старите...?! В тези думи ли трябва ше да вникне по-дълбоко колежката krystal ...Това ли е искал да каже LandShark..?! Щото този цитат е от пост от 2004г. и самия факт,че си е направила труда да се разрови и да изчете доста сериозни теми свързани с проблематиката на нашия форум в отминали години ,само по себе си означава че и пука..!! Както и на теб,както и на мен,както и на всички сериозни хора тук..!!
Никой от хората тук не си прави труда да обяснява на "новите" аджеба каква е идеологията на тоя форум,а само се вайка какво е било преди...Ми преди е имало воля от всеки да проибщава другите в духа на БМВ ентусиазма,ама сега май липсва тази воля...Поне за не я виждам...Та вината е във всички...И аз често храня някои циркаджий ,които се появяват периодично тук,ама напоследък хейтърството се е превърнало в тенденция...И ако наистина искаме нещо да се промени....или подминаваме въпросния клоун,или обясняваме по адекватен начин ,защо не е приемливо да се държи така...!! И тъй като съм почти убеден,че това няма да се случи /защото и аз в никакъв случай не съм най-големия моралист,както някой би си помислил докато ми чете постинга/,прави се предложения спам подфорум и цялата помия отва в него...Това е най безболезнения за всички начин...Вече дали ще се модерира,или не си е работа и решение на отговорните за това хора...Пък там ще се знае,че е някъва "безмитна зона" от същността на форума и няма да има изкзвания от сорта на : "ти колко си прост","не се ли усещаш къде се намираш .." и т.н.
Нищо лично към Eliana или към всеки друг,които би се припознал в написаното от мен...

Поздрави към всички!!!

Eliana написа:krystal написа:
Аман....
За да си позволя да цитирам,значи съм хванала идеята и това е една много малка част ,но няма да издребнявам...,ако искаш обясни ми ти ,какво ми е убягнало,за да не издребнявам аз.
За взаимоотношенията изградени от взаимопомощ, уважение и приятелство съм съгласна..всъщност сигурна съм,че точно заради тези отношения много хора се докосват до магията наречена БМВ,точно благодарение на този форум,хора които първоначално са дошли тук случайно или имащи някакъв проблем.
Безмислените теми няма как да се избегнат....това е неминуемо след като форума се разраства толкова...хората сме различни и ако за теб някоя тема е безмислена,нужно ли е непременно да се изказваш в нея?..то това бе и идеята на поста ми....щото всъщност най-дразнещото са коментарите от сорта..."Аман от тъпи теми"..."Аман от анкети"..и тн...Не е толкова трудно да подминеш.Форума се променя и няма как да бъде както преди,точно защото сега хората са много повече и за да е приятно за всички място,трябва някак си да се понасяме и да бъдем по толерантни.
- Eliana
- УмНаТа КаКа с чЕрпАка :)
-
- Кара: '96 BMW318 cabrio
krystal написа:Eliana написа:krystal написа:
Аман....
За да си позволя да цитирам,значи съм хванала идеята и това е една много малка част ,но няма да издребнявам...,ако искаш обясни ми ти ,какво ми е убягнало,за да не издребнявам аз.
За взаимоотношенията изградени от взаимопомощ, уважение и приятелство съм съгласна..всъщност сигурна съм,че точно заради тези отношения много хора се докосват до магията наречена БМВ,точно благодарение на този форум,хора които първоначално са дошли тук случайно или имащи някакъв проблем.
Безмислените теми няма как да се избегнат....това е неминуемо след като форума се разраства толкова...хората сме различни и ако за теб някоя тема е безмислена,нужно ли е непременно да се изказваш в нея?..то това бе и идеята на поста ми....щото всъщност най-дразнещото са коментарите от сорта..."Аман от тъпи теми"..."Аман от анкети"..и тн...Не е толкова трудно да подминеш.Форума се променя и няма как да бъде както преди,точно защото сега хората са много повече и за да е приятно за всички място,трябва някак си да се понасяме и да бъдем по толерантни.
Аз вече ти обясних каква е идеята в предишния ми пост. Пак ли?
Кое да подмина krystal? Цели подфоруми ли? Защото не са или две теми!Виждам, че те дразнят коментарите ми. Тогава 'що не ги подминаваш?Tолкова ли е трудно? Е, докъде ще стигнем по твоята логика бе krystal?
На мен ми е пределно ясно, че се променя форума, но не ми е ясно защо се променя към лошо, а не към добро.
Аз вече ти обясних каква е идеята в предишния ми пост. Пак ли?
Кое да подмина krystal? Цели подфоруми ли? Защото не са или две теми!Виждам, че те дразнят коментарите ми. Тогава 'що не ги подминаваш?Tолкова ли е трудно? Е, докъде ще стигнем по твоята логика бе krystal?
На мен ми е пределно ясно, че се променя форума, но не ми е ясно защо се променя към лошо, а не към добро.
Щом като те дразнят цели подфоруми,значи ти имаш някаква непоносимост към хората..по друг начин не мога да си го обясня.
Твоите коментари не ме дразнят ни най-малко...опитвам се да водя диалог...и ни най-малко не ме дразнят различните от мойто мнения

- Flash
- Автоморгаджията
-
- Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
- Мечтае да кара: E60 ///M5
Първо ще забраня достъпа на разните потребители (като мен
), който са тук само за присъствие, без да имат БМВ или изобщо не са свързани с него, до техническите раздели. За целта ще сложа права тип "VIP" на "истинските" членове на клуба и сериозните потребители на форума, който са помогнали с едно или друго за развитието му и те ще имат безпроблемен достъп там. Друго, което ще направя.. ще направя една обща тема в "Извън темата", която да обхваща от "Катастрофирах нарочно" до "Изядох си пантофите, щото РК ме изпревари оня ден". Всяка друга подобна тема, която няма за цел развлечение или да предразполага към сериозна дискусия, ще се заключва и изсипва в създадената за тази цел "Кофа", от която пък на всеки месец примерно да се дава "Empty Recycle Bin". Защото като гледам, такива теми се заключват само и си остават вечно по страниците. И накрая, ще върна сектанската иконка
още днес!

http://www.misterika.blogspot.bg - "Архивите на една друга реалност" - Паранормалният блог на България
На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞

На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞