Любов или приятелство ?...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Съществува ли истинско приятелство между момче и момиче без един от двамата след време да си помисли за нещо повече ?

Анкетата свършва на 11 Мар 2009, 21:16

Не ,защото момчето си мисли ,че може да се получи и нещо повече след време
74
49%
Не, защото момичето си мисли,че може да се получи и нещо повече след време
10
7%
Не мога да преценя
9
6%
Да, може да има приятелство между тях стига да са си изяснили още от самото начало отношенията
58
38%

Общо гласове : 151
младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Diavolo » 20 Фев 2009, 21:24

bavareca_86 написа:
someone написа:А сега, като обсъдихме добре въпроса, да ви питам, а вие как се отнасяте към случката, когато половинката ви, твърди, че с някой/някоя от другия пол са само приятели и ходят на кафенца и бирички и морета ;)
ми много зависи дали ми пука за нея,ако да не ми е особенно приатно и не сам много сагласен,последния път когат ми каза 4е отива на среща само с приател :shock: са 4ака дете от него и са женени :shock:

Хахаха... :ahah: Стига бе майна. И при теб ли?
Ми хайде значи ставаме двама, а следващата такава на кафета с приятели сама май няма да ходи :winky:

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Мнение от bavareca_86 » 20 Фев 2009, 21:27

Diavolo написа:
bavareca_86 написа:
someone написа:А сега, като обсъдихме добре въпроса, да ви питам, а вие как се отнасяте към случката, когато половинката ви, твърди, че с някой/някоя от другия пол са само приятели и ходят на кафенца и бирички и морета ;)
ми много зависи дали ми пука за нея,ако да не ми е особенно приатно и не сам много сагласен,последния път когат ми каза 4е отива на среща само с приател :shock: са 4ака дете от него и са женени :shock:

Хахаха... :ahah: Стига бе майна. И при теб ли?
Ми хайде значи ставаме двама, а следващата такава на кафета с приятели сама май няма да ходи :winky:
бе са ми е смешно ма тогава бая си плаках :confused:
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Diavolo » 20 Фев 2009, 21:31

Е аз да не мислиш, че го преживях лесно след години заедно :confused:
Сега просто успях да погледна от другата страна на медала и затова

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 20 Фев 2009, 21:52

начи тука аз са малко като милко калайджиев ше напусна темата!!! тука има коко динев и както е подкарал "планета" по домова книга ше стигне и до "певците" !! по тоя случай предлагам некой-например "коко" да се жертва ,да се сприятели с некоя мома и след тва да я бодне!!! и после да обясни как се чуства и дали чуства приятелство още или смъдене в топките.....

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 20 Фев 2009, 21:59

SKISA написа:начи тука аз са малко като милко калайджиев ше напусна темата!!! тука има коко динев и както е подкарал "планета" по домова книга ше стигне и до "певците" !! по тоя случай предлагам некой-например "коко" да се жертва ,да се сприятели с некоя мома и след тва да я бодне!!! и после да обясни как се чуства и дали чуства приятелство още или смъдене в топките.....

Спирай се, ше падна от стола вече :mhihi:

ШОП
Аватар
Кара: e87lci

Мнение от BMDrago » 20 Фев 2009, 22:07

Обикновено жените прецакват нещата,освен ако оня не е некой путьо
Изображение

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 20 Фев 2009, 22:11

elica lazarova написа:
BMWALPINA написа:
elica lazarova написа:А относно приятелството- и аз мога да дам пример как такива неща го съсипват, а не би трябвало...

А сигурно ли е, че е съсипано? :roll:

Знам ли... :roll: Не мога да разбера, не получавам никакви знаци за обратното... За да не се отклонявам много от темата държа да отбележа, че приятелство между момче и момиче може да има, НО нещата много се усложняват в един момент при наличието на някакви други отношения. Никога от такава ситуация и двамата потърпевши не излизат чисти, винаги има наранени и недоволни, това е лично мнение, но като че ли е и безспорен факт.

Божа работа, може и да получиш...Но не си мисли, че само ти не получаваш знаци...Може да си дала доста знаци във времето точно за обратното и за това така да става...но кво ли разбирам аз...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fenka85 » 20 Фев 2009, 22:51

BMDrago написа:Обикновено жените прецакват нещата,освен ако оня не е некой путьо

Не,точно обратното е - почти винаги вие прецаквате нещата...по-простата причина,че ви води нагона...и не можете да си помислите дори (защото нямате много мозък),че отсрещната страна ви приема само като приятели.Ама нали си е мъжко да се пробвате на всичко дето мърда,така че ето затова най-често се разваля някое хубаво приятелство.Мойте познати са предимно мъже и сигурно има и такива дето биха искали нещо повече,ама знам че си имам и такива дето са си ми само приятели ;)
"Бейби кажи ми къде ти е сърцето? ... Да не го забрави в на ония BMW-то?"

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 20 Фев 2009, 22:56

тааа пъ!!! сложила си викторио да пуаши народонаселението и са се ежиш...!!!даже павката не ти е писал под снимката.......!!!
ние сме скачали!!! и на кво скачаме!?!? на вАрен бахур!!! нали некой ,за да скочи треа да е видел трапа за скока......!!! се ние сме виновни и разваляме!!!! вие сте света вода -ненапита....горките!!!!арее....

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fenka85 » 20 Фев 2009, 23:03

SKISA написа:тааа пъ!!! сложила си викторио да пуаши народонаселението и са се ежиш...!!!даже павката не ти е писал под снимката.......!!!
ние сме скачали!!! и на кво скачаме!?!? на вАрен бахур!!! нали некой ,за да скочи треа да е видел трапа за скока......!!! се ние сме виновни и разваляме!!!! вие сте света вода -ненапита....горките!!!!арее....

Я па тоя..ти си женен-немаш думата....не че бракуваните не скачат наляво надясно...аре да не ти вадя статистиката мола ти се ;) еми разваляте я....всичко убаво го осирате :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 20 Фев 2009, 23:49

Fenka85 написа:
BMDrago написа:

Не,точно обратното е - почти винаги вие прецаквате нещата...по-простата причина,че ви води нагона...и не можете да си помислите дори (защото нямате много мозък),че отсрещната страна ви приема само като приятели.Ама нали си е мъжко да се пробвате на всичко дето мърда,така че ето затова най-често се разваля някое хубаво приятелство.Мойте познати са предимно мъже и сигурно има и такива дето биха искали нещо повече,ама знам че си имам и такива дето са си ми само приятели ;)

В 99% от случаите точно жените са тези,които предизвикват мъжа. ;)
То си е заложено в нас да се държиме предизвикателно,да си доказваме ,колко сме харесвани и после пищим като ощипани що мъжете мислили само за секс разбир'ш ли.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от aygofan » 20 Фев 2009, 23:51

krystal написа:В 99% от случаите точно жените са тези,които предизвикват мъжа. ;)
То си е заложено в нас да се държиме предизвикателно,да си доказваме ,колко сме харесвани и после пищим като ощипани що мъжете мислили само за секс разбир'ш ли.

:bowdown: :bowdown: :bowdown:
Изображение

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Мнение от bavareca_86 » 20 Фев 2009, 23:51

krystal написа:
Fenka85 написа:
BMDrago написа:

В 99% от случаите точно жените са тези,които предизвикват мъжа. ;)
поне една да си признае за какво става на вапрос,
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fenka85 » 21 Фев 2009, 0:02

krystal написа:В 99% от случаите точно жените са тези,които предизвикват мъжа. ;)

Щом ти си такава,аз не съм и нямам такива приятелки....сори :roll:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от isa » 21 Фев 2009, 0:03

Да приемем, че в природата на жените е да флиртуват, а в тази на мъжете да виждат всеки жест като покана за секс :winky:
Как може да се отсече, мъжа е виновен или жената е виновна?!?!?!
Айде...
Без подпис

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата