Любов или приятелство ?...
Модератор: Общи модератори
bavareca_86 написа:ми много зависи дали ми пука за нея,ако да не ми е особенно приатно и не сам много сагласен,последния път когат ми каза 4е отива на среща само с приателsomeone написа:А сега, като обсъдихме добре въпроса, да ви питам, а вие как се отнасяте към случката, когато половинката ви, твърди, че с някой/някоя от другия пол са само приятели и ходят на кафенца и бирички и моретаса 4ака дете от него и са женени
Хахаха...

Ми хайде значи ставаме двама, а следващата такава на кафета с приятели сама май няма да ходи

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
бе са ми е смешно ма тогава бая си плакахDiavolo написа:bavareca_86 написа:ми много зависи дали ми пука за нея,ако да не ми е особенно приатно и не сам много сагласен,последния път когат ми каза 4е отива на среща само с приателsomeone написа:А сега, като обсъдихме добре въпроса, да ви питам, а вие как се отнасяте към случката, когато половинката ви, твърди, че с някой/някоя от другия пол са само приятели и ходят на кафенца и бирички и моретаса 4ака дете от него и са женени
Хахаха...Стига бе майна. И при теб ли?
Ми хайде значи ставаме двама, а следващата такава на кафета с приятели сама май няма да ходи

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
начи тука аз са малко като милко калайджиев ше напусна темата!!! тука има коко динев и както е подкарал "планета" по домова книга ше стигне и до "певците" !! по тоя случай предлагам некой-например "коко" да се жертва ,да се сприятели с некоя мома и след тва да я бодне!!! и после да обясни как се чуства и дали чуства приятелство още или смъдене в топките.....
SKISA написа:начи тука аз са малко като милко калайджиев ше напусна темата!!! тука има коко динев и както е подкарал "планета" по домова книга ше стигне и до "певците" !! по тоя случай предлагам некой-например "коко" да се жертва ,да се сприятели с некоя мома и след тва да я бодне!!! и после да обясни как се чуства и дали чуства приятелство още или смъдене в топките.....
Спирай се, ше падна от стола вече

- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
elica lazarova написа:BMWALPINA написа:elica lazarova написа:А относно приятелството- и аз мога да дам пример как такива неща го съсипват, а не би трябвало...
А сигурно ли е, че е съсипано?
Знам ли...Не мога да разбера, не получавам никакви знаци за обратното... За да не се отклонявам много от темата държа да отбележа, че приятелство между момче и момиче може да има, НО нещата много се усложняват в един момент при наличието на някакви други отношения. Никога от такава ситуация и двамата потърпевши не излизат чисти, винаги има наранени и недоволни, това е лично мнение, но като че ли е и безспорен факт.
Божа работа, може и да получиш...Но не си мисли, че само ти не получаваш знаци...Може да си дала доста знаци във времето точно за обратното и за това така да става...но кво ли разбирам аз...
- Fenka85
- младши ентусиаст
-
BMDrago написа:Обикновено жените прецакват нещата,освен ако оня не е некой путьо
Не,точно обратното е - почти винаги вие прецаквате нещата...по-простата причина,че ви води нагона...и не можете да си помислите дори (защото нямате много мозък),че отсрещната страна ви приема само като приятели.Ама нали си е мъжко да се пробвате на всичко дето мърда,така че ето затова най-често се разваля някое хубаво приятелство.Мойте познати са предимно мъже и сигурно има и такива дето биха искали нещо повече,ама знам че си имам и такива дето са си ми само приятели

"Бейби кажи ми къде ти е сърцето? ... Да не го забрави в на ония BMW-то?"
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
тааа пъ!!! сложила си викторио да пуаши народонаселението и са се ежиш...!!!даже павката не ти е писал под снимката.......!!!
ние сме скачали!!! и на кво скачаме!?!? на вАрен бахур!!! нали некой ,за да скочи треа да е видел трапа за скока......!!! се ние сме виновни и разваляме!!!! вие сте света вода -ненапита....горките!!!!арее....
ние сме скачали!!! и на кво скачаме!?!? на вАрен бахур!!! нали некой ,за да скочи треа да е видел трапа за скока......!!! се ние сме виновни и разваляме!!!! вие сте света вода -ненапита....горките!!!!арее....
- Fenka85
- младши ентусиаст
-
SKISA написа:тааа пъ!!! сложила си викторио да пуаши народонаселението и са се ежиш...!!!даже павката не ти е писал под снимката.......!!!
Я па тоя..ти си женен-немаш думата....не че бракуваните не скачат наляво надясно...аре да не ти вадя статистиката мола ти се

Fenka85 написа:BMDrago написа:
Не,точно обратното е - почти винаги вие прецаквате нещата...по-простата причина,че ви води нагона...и не можете да си помислите дори (защото нямате много мозък),че отсрещната страна ви приема само като приятели.Ама нали си е мъжко да се пробвате на всичко дето мърда,така че ето затова най-често се разваля някое хубаво приятелство.Мойте познати са предимно мъже и сигурно има и такива дето биха искали нещо повече,ама знам че си имам и такива дето са си ми само приятели![]()
В 99% от случаите точно жените са тези,които предизвикват мъжа.

То си е заложено в нас да се държиме предизвикателно,да си доказваме ,колко сме харесвани и после пищим като ощипани що мъжете мислили само за секс разбир'ш ли.
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
поне една да си признае за какво става на вапрос,krystal написа:Fenka85 написа:BMDrago написа:
Не,точно обратното е - почти винаги вие прецаквате нещата...по-простата причина,че ви води нагона...и не можете да си помислите дори (защото нямате много мозък),че отсрещната страна ви приема само като приятели.Ама нали си е мъжко да се пробвате на всичко дето мърда,така че ето затова най-често се разваля някое хубаво приятелство.Мойте познати са предимно мъже и сигурно има и такива дето биха искали нещо повече,ама знам че си имам и такива дето са си ми само приятели![]()
В 99% от случаите точно жените са тези,които предизвикват мъжа.![]()
То си е заложено в нас да се държиме предизвикателно,да си доказваме ,колко сме харесвани и после пищим като ощипани що мъжете мислили само за секс разбир'ш ли.
- Fenka85
- младши ентусиаст
-
krystal написа:В 99% от случаите точно жените са тези,които предизвикват мъжа.![]()
Щом ти си такава,аз не съм и нямам такива приятелки....сори