Дискусия относно една импортната тема за задно през зимата.
Модератор: Общи модератори
virusalfa написа:Аз ти видях поста там,затоваcvetelin написа:virusalfa написа:каквото повикало-такова се обадило,знаеш как е.И мен ме осират в момента там,но клетвите ловят.cvetelin написа:общо взето си посрахте на воля![]()
нали знаеш че тоа клуб аз го открих
Те "там" се изписаха баси ферманите.....Моя човек го заплашили Всики модератори (+ Пинко), но той не се предава;...... се

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Hugo Boss написа:Хм, жалко... поне Е38 важи ли? И ако някои успее да го качи с БМВ която отговаря на изискванията, ще напише ли човека в Ауто Билд че е слаб шофьор!?
Няма такива филми Е38- НОВАТА 7-ма серия, задължително 750и, същият цвят, екстри, количество гориво и т.н. И най-малката разлика, дори и в цвета дава отражение на проходимостта на колата и сравнението няма да е обективно

- cvetelin
- Потребител
-
- Кара: компот с палатка :)
cvetelin написа:у нащо форум автора заключи темата![]()
баси
тука ли тря продължим
Тя темата е ясна:
Имаме си един редактор от едно известно автомобилно списание които се опита да обиди марката с този лек наколн с 1см. сняг.... и пуснал някакви снимки за ударено БМВ.
А и по едно време се опита да каже и колко му харесали БМВ-тата... Абе хлъзгава работа е тоя човек...
Ако беше някои обикновен фен на Алфа - разбирам, но такива неща от редактор на "елитно" автомобилно издание е недопустимо.
То и в анкетата вярвате ли на ...... си личи колко коректно се поднася информацията и там!!!!
- ms
-
-
Като гледам е и поразчистил преди катинара
Страхотни модератори си имате из форума
EDIT: Тоя верно ли е редактор в АудиБилд
При такъв смешник за редактор какво ли очаквам от списанието 

EDIT: Тоя верно ли е редактор в АудиБилд

ms написа:Като гледам е и поразчистил преди катинараСтрахотни модератори си имате из форума
EDIT: Тоя верно ли е редактор в АудиБилдПри такъв смешник за редактор какво ли очаквам от списанието
Ти вярно ли имаш мозък? Не мога да повярвам

Сега кажи, че задното предаване е по-добрия избор за зимата

Тук е пълно с ъбсурдни изказвания. Поне малко се замислете преди да тръгнете да пишете простотии.
2 тона кола със задно и гуми тип "валяк" независимо дали е АЛФА, БМВ или каквато и да е друга марка, трудно ще качи това баирче при положение, че е заснежено.
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
Hugo Boss написа:Тази тема не тръгна от спора кое е по-добро за зимата - предно или задно.
Авторчето просто окелпази марката и то не в стил автомобилно списание, а като за хумористично списание.
Ако ти го напишеш, ще си кажа сектант на алфа какво толкова, ама редакторчето не би трябвало да си позволи такова нещо.

Само да добавя че, с предно зимата всеки може.. А я вие свикнете на задницата на задното...
- nikolaaaay
- Потребител
-
Не знам защо, типично по български се нахвърляте срещу чуждото мнение. Нали точно затова са форумите - за да се обменят впечатления. От всичките 9 страници дотук, почти всички хора със 7-ци автоматик казаха точно това, което и Пинко. Големите, тежки коли с дълго междуосие и много нютони, в допълнение с автоматична скоростна кутия и широки гуми, се катерят по заснежени баири по-лошо от компактна кола с нормални скорости и т.н. Не виждам защо се нахвърляте срещу автора на темата, при положение, че 95% от хората с категоричните постове сте виждали 750и само отдалече или по тв. Това, че вашите 3-ки се катерят по-добре от въпросната 7-ца никой не го поставя под съмнение.
Що се отнася до обективността на АутоБилд съм съгласен, че се публикуват изопачени неща, но ако феновете на БМВ се чувстват ощетени, то какво да кажат тези на италианските марки?! Те са оплюти отвсякъде. Правели само хубави дрехи, но за техниката си купете немска машина - Голф-че или евнтуално А3. Плюс това, понеже от време на време, чета оригиналния АБ на немски, мога да ви кажа, че в него се публикуват статии, които са много по-заблуждаващи и направо скандални, ама това е друга тема. БГ изданието определено е по-добро.
Та, така с темата за задното, но ако някой се интересува от пътното поведение на автомобилите може да видите ето този тест, правен при това от немци, но не от АутоБилд: http://www.youtube.com/watch?v=zON4bWsl2Ek
На немски е, но и да не разбирате, накрая става ясно кой може да прави коли и кой само мода.
Що се отнася до обективността на АутоБилд съм съгласен, че се публикуват изопачени неща, но ако феновете на БМВ се чувстват ощетени, то какво да кажат тези на италианските марки?! Те са оплюти отвсякъде. Правели само хубави дрехи, но за техниката си купете немска машина - Голф-че или евнтуално А3. Плюс това, понеже от време на време, чета оригиналния АБ на немски, мога да ви кажа, че в него се публикуват статии, които са много по-заблуждаващи и направо скандални, ама това е друга тема. БГ изданието определено е по-добро.
Та, така с темата за задното, но ако някой се интересува от пътното поведение на автомобилите може да видите ето този тест, правен при това от немци, но не от АутоБилд: http://www.youtube.com/watch?v=zON4bWsl2Ek
На немски е, но и да не разбирате, накрая става ясно кой може да прави коли и кой само мода.
uricatoli написа:Hugo Boss написа:Тази тема не тръгна от спора кое е по-добро за зимата - предно или задно.
Авторчето просто окелпази марката и то не в стил автомобилно списание, а като за хумористично списание.
Ако ти го напишеш, ще си кажа сектант на алфа какво толкова, ама редакторчето не би трябвало да си позволи такова нещо.
![]()
Само да добавя че, с предно зимата всеки може.. А я вие свикнете на задницата на задното...
Това е друга бира вече

Който както си го може.
Иначе колегата Hugo Boss май не е прочел темата от която се стигна до спора. Ако те е засегнал с нарицанието "вентилатори" тогава го питай защо ги нарича така.
"Авторчето" е човек като теб и мен, и е написал това което му се е случило.
Това, че е "авторче" не трябва да значи, че за да не обиди теб или мен трябва да пренесе колата на гръб от точка А до точка Б.

- ms
-
-
Zenith написа:...
"Авторчето" е човек като теб и мен, и е написал това което му се е случило.
Това, че е "авторче" не трябва да значи, че за да не обиди теб или мен трябва да пренесе колата на гръб от точка А до точка Б.
Почти е написал това което му се е случило- от невинно баирче с 2 см. сняг се оказа почти лунен пейзаж

А понеже е "авторче" в списание трябва да е чувал и да знае как се представят обективно нещата- но ме съмнява, че тея лекции ги е изтървал

И съм напълно съгласен, че автобус като 750 (или С-класа- не е важно) с автоматик, огромни валяци и изобилие от Нютони потегля трудно в такива условия. Но съм и 100% сигурен, че и уменията (по-скоро липсата им) на 3КУ са допринесли за трудното измъкване... Под "липса на умения" разбирай каквото искаш- не ми се обяснява...
Zenith написа:....
Сега кажи, че задното предаване е по-добрия избор за зимата
...
Неее- не е по-добро, просто е за хора които знаят как да го карат

Последна промяна ms на 05 Яну 2009, 1:38, променена общо 1 път
- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
Re: айде бе
f2 написа:Любо Мегов написа:acko88 написа:Първо здравейте и честитита нова година на всички.Немога да разбера какво подскочихте толкова??Никой не е обидил марката "БМВ".Колегата от алфа форума говори за голям автомобил и задно предаване.Това че последните години автомобилите от "Фиат Груп" се конструират с предно предаване (да подскажа че в това число влиза марката Алфа Ромео) незначи че всичките са така,има алфи със задно и неса малко!Колегата е споделил какво му се е случило и това е какво толкова страшно стана?Чудя се как несте почна ли да спорите коя марка е по бърза...
Поздрави на всички!!!
я вземи прочети пакнямало обиди просто ти е бедна фантазията какво мога да избълвам по ваш адрес и с основание ...
но ще се въздържа и ще кажа само че преди малко слизам от "вентилатора" след като целия ден съм карал къде ли не из София и как не я видях тая тема по-ранода ходя да му покажа на розовия . . . дали може или не може, щото днес в лозенец имаше и по големи и непочистени баири, и мога да ти кажа личноото ми мнение за алфа ромео - пълен шит![]()
обиждате марката и искате после да сме коректни - каквито са ви колите такова ви е и отношението към другите, и не го е написал някой случаен путьо , ами некъф калъф, не, ами май баш калъфарозов при това
![]()
![]()
![]()
карайте си лайнарките и гледайте на баир зимата да не се нареждате зад баварки щото те направо политат назад на баира
Любчо, имайки в предвид точно твоите думи :"каквито са ви колите такова ви е и отношението към другите..........." и т.н, излиза че и БМВ е пълен ШИТ, защото не подобава на човек с твоите позиции в клуб БМВ да има такива изказвания по отношение на другите марки. Колко е пълен шит неИ си ти човека който ще го определя- да си имал Алфа - май не. какво толко ще избълваш? Нищо с което да изненадаш която и да е марка коли. Всяка си има + и минуси. Ти сам си казвал, че ако Алфата беше със задно предавне щеше да я предпочетеш нея. Явно доста си се афектирал от някои изказвания, я се успокой с един Ниид Фор Спиид. И къде си тръгнал да се катериш по снежните баири данеби да си оправил мортисьора?!? А за политането назад си много прав. Неди да съдиш по единици за всички останали.
ЧНГ на всички шофьори било с БМВ било с Алфа било с квото и да е, много безавариини километри и само приятни емоции по пътищата.
това какво съм казал трябва накак си да го подплатиш, може би съм казал нещо друго и сега го преиначаваш !! чакам да докажеш някак си какво съм казал, аз знам много точно какво е

и относно коя кола е шит - по-горе съм написал лично мнение: и след това съм написал ЛИЧНОТО си мнение, за разлика от много от вас аз имам такова и го споделям когато намеря за добре

за баирите няма време през седмицата пък и ходя пеш на работа, щото единия амортисьор съвсем се изгуби

и трябва ли да съм имал алфа за да имам мнение за тях, вие повечето дали сте имали бмв-та, като въпросния - седнал да 20 минути зад волана и веднага се е изсрал във вашия форум че било боклук и т.н.
и както се вижда май вие повече се афектирате от нас, ние тук сме свикнали да ни оплюват, ти какво очакваш да видя темата и нищо да не напиша ли

имам познати с алфи и не ги коментирам единствено за да не ги засягам на тема коли, гледам да съм дипломатичен, а имам и такива които карат алфа щото им е на сгода паднала от Италия, и там изобщо няма смисъл да се говори щото след някой месец ще я сменят с някоя друга марка стига да е на далавера...

- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
прав си
nikolaaaay написа:Не знам защо, типично по български се нахвърляте срещу чуждото мнение. Нали точно затова са форумите - за да се обменят впечатления. От всичките 9 страници дотук, почти всички хора със 7-ци автоматик казаха точно това, което и Пинко. Големите, тежки коли с дълго междуосие и много нютони, в допълнение с автоматична скоростна кутия и широки гуми, се катерят по заснежени баири по-лошо от компактна кола с нормални скорости и т.н. Не виждам защо се нахвърляте срещу автора на темата, при положение, че 95% от хората с категоричните постове сте виждали 750и само отдалече или по тв. Това, че вашите 3-ки се катерят по-добре от въпросната 7-ца никой не го поставя под съмнение.
прав си, но все пак ще се съгласиш че тона с който е написане в комбинация с нарицанието "вентилатор" за последния модел седмица е "леко" дразнещо ... и за какъв обективизъм говорим като зку-то има 20 мин опит с тоя автомобил

не можеше ли да си пуснете една тема или тук дори пуснете с допитване до собствениците на седмици относно кое как е, щото видите ли с новата при тая ситуация се получило еди как си?